Віктор Балога: Тимошенко зрадила ідеалам Майдану через Медведчука

Реакція прем'єр-міністра Юлії Тимошенко на лист Президента Віктора Ющенка про перебування на урядових посадах представників команди Віктора Медведчука свідчить про її тісні зв'язки з цим діячем, відомим своєю послідовною боротьбою з "помаранчевими" силами.

Віктор Балога і Юлія Тимошенко
Віктор Балога і Юлія Тимошенко

Про це заявляє керівник Секретаріату президента України Віктор Балога, повідомляє прес-служба Глави держави.
"Глава держави звернув увагу прем'єра на те, що низькі професійні вміння та одіозна репутація осіб із ще незабутого минулого не дозволяють їм з будь-яких міркувань обіймати відповідальні посади в міністерствах нинішнього уряду, який сформувала демократична коаліція. Однак пані Тимошенко думає по-іншому, визнаючи за можливе вводити в свою орбіту тих, хто ще недавно затято знищував демократичний рух у нашій країні і виявляв свою фаховість якраз у цій справі. Отже, кадрові уподобання Тимошенко, які базуються на щирій симпатії до Медведчука, глибоко протирічать ідеалам Майдану. Це стало доконаним фактом", – наголосив Балога.
Керівник президентського Секретаріату зауважив, що кадрова політика прем'єр-міністра не узгоджувалася з усією коаліцією, в якій є два рівні партнери – БЮТ і блок "Наша Україна – Народна самооборона".
У цьому зв'язку він припустив, що Тимошенко, говорячи про необхідність збереження єдності демократичної коаліції, насправді лише прикриває цим гаслом власні політичні інтереси.
Балога також наголосив, що прем'єр-міністр повинна реагувати на лист Президента не словесними випадами, а діями.

РБК-Україна
04 квітня 2008р.

Теги:

Коментарі

джордж 2008-04-09 / 22:17:00
Я, як новачок в інтернеті,і тут тебе чую! Ти точно- бувший комсорг, тільки ті могли бути такими розумниками!

Patriot 2008-04-08 / 00:40:00
Kor podyvysj u svoju zapysnu knygu i pobachysh scho Baloga buv odnym iz aktyvistiv prezydentsjkyh vyboriv 2004 roku. Ja zgoden z toboju scho ne lychytj zajmatysj spletnjamy ale pro Tymoshenko i Shufrycha pyshutj ih druzi i kolyshni i sjogodenni. Ta haj vony zhuvutj jak hochutj vony takozh zhyvi ljudy jakscho b ce ne vplyvalo na polityku. A jak my bachymo cherez Shufrycha v polityku hoche povernutysj Medvedchuk.

Кор 2008-04-07 / 22:55:00
"...А балога багато робить правильно, багато неправильно..." Мені приємно, що навіть ти визнаєщ, що Балога БАГАТО (!) робить НЕ правильно (!). В цій частині ти заслуговуєш на похвалу, тому, що знайшов мужність назвати речі своїми іменами.

Про хребет СДПУ(О),...Якщо ти дивишся в телевізор, читаєш газети, заходиш в інет, то мав би знати, що Балога не має будь-якого відношення до зміни влади в України в 2004 році (у той час сидів у с.Завидово). В той же час, саме Тимошенко була основним керівником так званої "помаранчевої революції", коли батька-Кучму зняли з престола української влади, а сина Кучми-Ющенка, на престол посадили. Про це звичайно народ жаліє, але, як кажуть: бачили очі , що купляли, то ж їжте, щоб повилазили.


Щодо 15-ти каміонів з вантажем в порту, то також скажу тобі по секрету: це були автомашини "Барви", які не змогли пролізти контробасом через Чопську і Ужгородську митниці (через Виноградівську митницю, як показує практика возити контробанду не завжди надійно, навіть, якщо там працює начальником митниц свій І.Палешник), ось вони і появились уже в Одесі. І вони нікуди не зникли, вони скоро появляться в м. Мукачево на вул.І.Франко,152. НЕ віриш ? Зайди при нагоді, переконаєшся.

Щодо іншої частини твого коментаря, то всяку ахінею , я не обговорюю. І останнє. Якщо ти мужчина, то будь ним і не розпускай сплетні, а ,якщо ти жінка, то не завидуй. Але скоріше за все ти мужчина, універсальний мужчина.Зрозумів крошка.

Прагматик 2008-04-07 / 20:56:00
Кор. Я сам собі експерт, якщо ціни виросли. До речі, експерти світового банку банку прогнозуюють інфляцію за рік більше 19%, а сьогодні кабмін визнав, що за 1 квартал інфляція сягнула більше 9 відсотків, тобто виконано прогноз уряду за рік. От тобі і успіх за рік. А щодо Хорошковського, то по секрету скажу, що на минулому тижні в одеському порту СБУ затримано 15 каміонів з вантажем як контрабандним. Негайно прилетів начальник команди озимого покоління Хорошковський (проект Медведчука до речі) і каміони зникли в невідомому напрямку. Це правда, а не слухи. Медведчук допоможе? Навряд. Негативний імідж підкилимного злого політика,

ніколи не допоможе іміджу прем"єра. Це не Шуфрич в ії спальні. А балога багато робить правильно, багато неправильно. Але основне, що він допоміг зламати хребет есдекам, вигнати Януковича з влади.

orange 2008-04-07 / 00:26:00
Кор. Політично - ні, окрім того, звичайно, що я знаю, хто така Юля, а в тебе ще попереду розчарування.


Крім того, якщо будеш таким циніком - угробиш свою душу.

А запасної нам не дається. Тому на твоєму місці я б тримав її у трохи добрішому середовищі.

Ти не дурний, а тому мав би зрозуміти те, що кажу. Якщо ж мозги будуть противитися моїм словам, спробуй довіритися душі.

Кор 2008-04-07 / 00:02:00
orange. Не можна стверджувати , що ми з тобою абсалютні антагоністи ?!

orange 2008-04-07 / 00:01:00
Вітаю, Прагматик. Радий, що на сайт завітала людина, з якою я майже абсолютно однакових політичних поглядів. Удачі!

Кор 2008-04-06 / 23:35:00
Прагматик . Друже , ти знову не прав. ВСІ люди від народження по своїй суті добрі, здібні і кожен у своєму житті доброго зробив набагато більше ніж поганого. Поділ за партійною ознакоє абсурдний.


Чому піднялась інформаційна хвиля на порожньому місці ? А тому, що Ющенко і Балога бояться, щоб Тимошенко не обєднала свої зусилля з Медведчуком на противагу Ющенку і всім грошовим кошелькам(Ахметов, Пінчук, ...., які він зібрав під кришою своєї доньки. Тому, що Ющенко розуміє, що цей тендем рознесе його в пух і прах на президентських виборах.

Все пізнається в порівнянні.... Сьогодні українці зрозуміли, що Медведчук в порівнянні з Балогою-ангел, тому, що Балога безпридельщик, а Медведчук поважав закон, хоч і не безгрішний. В цій частині дискусії крапка.

Щодо інших персон. Ти перераховуєш не логічний рядок прізвищ "...Хорошковський,Шуфрич, Кравчук...".

З Шуфричем розбирайся сам,в ін в ПР з якою Ющенко підписував універсали. Про Кравчука можу сказати тільки добрі і теплі слова, як людину і Президента України, котра має честь, гідність, яка не трималась за владу будь-якою ціною будучи Президентом. У всякому разі набагато кращі , ніж відносно Ющенка.

А які притензії у тебе відносно Хорошковського і при чому тут СДПУ(о)? Хорошковський можливо не подобається твоєму патрону з СП, тому, що він перекрив всю контробанду, а також підняв на 78 відсотків (!) збір митних податків з яких виплачуються пенсії, повертаються знецінені збереження, виплачується з/п, ..... Це погано ? Звичайно ні. Але для Балоги-Ющенка це погано, тому, що для них чим гірше для Юлі і очолюваного нею Уряду, тим краще для них особисто. Вибори, другий термін і таке інше.

Щодо другої частини твоїх "аргументів", то вони безпідставні. Не віриш ? Зайди на сайт Уряду і там при бажанні знайдеш потрібну інформацію. Всі експерти і спеціалісти визнали, що 100 днів роботи Уряду Тимошенко, є УСПІШНИМИ ! Єдине побажання і просьба до тебе: якщо маєш можливість , то вплинь на Балогу, щоб не сунув свого носа, не у своє просо, щоб не мішав працювати успішному Уряду і його результати будуть на багато красномовнішшими


Прагматик 2008-04-06 / 22:31:00
Кор. Ніколи люди Медведчука в команді Тимошенко не зроблять Україну процвітаючою. Вони для того просто не виховані.Хорошковський,Шуфрич, Кравчук, Назви профі та патріота.


В чому зараз процвітання: ціні на бензин і т.п. Я не говорю що Ющенко з командою профі, але і для Тимошенко економіка та бюджет України- як бізнес-план ЄЕСУ. А такі підходи недобрі. Не можна управляти економікою держави в ручному режимі і плакатися про змову нафтотрейдерів та інших нехороших дядь, Президента і Секретаріат.А в 2005 р. їй мішав Порошенко. Ця послідовність у створенні всяких криз надоїдає.

Кор 2008-04-06 / 22:18:00
Прагматик. Дружок не переживай, гірше уже не буде, як сьогодні, за часів Ющенка-Балоги. Таких "правителів", як вони, наші країні можуть побажати тільки вороги. Всі напрямки діяльності за котрі відповідає , ця солодкак парочка- в провалі. Але основна біда в тому, що на кону стоїть незалежність і цілісність України. Не маю сумніву, що за Президента Тимошенко , Україна стане процвітаючою, єдиною, монолітною, поважною у світі державою. Україна стане членом ЕС, не кажучи про членство в НАТО. Так, що твої страхи марні Прагматик. Ти ж прагматик і маєш розуміти, що для України важливішше: руки, які ніколи не крали і язик, який болтає, болтає, а нічого не робить, чи всі перераховані мною державні чесноти.

Прагматик 2008-04-06 / 19:22:00
Немає сумніву в тому, що в разі обрання Тимошенко Президентом, Україна буде на зразок Закарпаття-2004 року часів Різака.

Партія, яка живе за рахунок лише харизматичного лідера не мсже будувати демократичну державу. А для цього кадри Медведчука знадобляться Тимошенко, як ніколи,

"ко двору".

orange 2008-04-06 / 17:43:00
Думаючий Костя, кінчай гноїти Ющенка-Балогу, зайди ліпше на "Верецький перевал", там без тебе вже знов Іштван розперезався:)

думаючий 2008-04-06 / 17:34:00
Собака лає караван іде.Це я про Тимошенко. Де караван і хто собака, догатись не важко.

Дійсно у Балоги-Ющенка ситуація, якій не позавідуєш. Сьогодні ніби то влада в руках Б-Ю, а завтра (2010 р) прийдеться прощатись з нею). Після цього, як у нас ведеться-кримінальні справи, арешти, СІЗО,...., пісня "Владимирський централ"...

Тому Б-Ю , сьогоджні нічим не брезгують, лиш би залишитись на другий терміін, а вдруг станеться чудо. У відносинах з Тимошенко, Балога ось,ось перейде рубікон і тоді почнеться чоловіча розмова .

Костя 2008-04-06 / 10:35:00
...маю на увазі Ющенка і Балогу.

Костя 2008-04-06 / 10:17:00
SL_3000 06/04/2008 10:13.Погоджуюсь з тобою.Але їх потрібно контролювати, а то ці політичні маргінали мажуть такого натворити, що мало не покажеться.

SL_3000 2008-04-06 / 10:13:00
Про Ющенка і Балогу взагалі уже можна не дискутувати.

Їх списано з політичної історії.

Тепер боротьба буде йти між Тимошенко і Януковичем.

Тож, будемо сподіватися, переможе перша. Адже із двух зол треба вибирати менше.

Люся 2008-04-05 / 19:47:00
вася. Не переживай, Балога тільки тим і займається, що мочить Юлю, правда безуспішно.


Говорячи про Майдан, то чія би корова мичала, а балогина краже б промовчала. У нього не має морального права говорити про Майдан, тому що у ті часи, він не вилазив із Завидова (ховався), а Юля була мотром і улюбленцем символу української революції-Майдану.Сьогодні п.Віктору нічого не залишається, як обливати желчю інших. Зависть не краща риса людського характеру.

вася 2008-04-05 / 12:32:00
Правильно, Балога. Мочити брехливу Юльку!

Микола 2008-04-05 / 00:20:00
Ющенко поховав себе сам, якраз тоді, коли зрадив Майдан. Йому уже ніхто і ніщо не допоможе.

orange 2008-04-04 / 23:32:00
Нарешті довелося почути прагматичну думку. Всім відомо, що Тимошенко - проект Березовського. І всі, хто підгодовуються з його рук, тепер в один голос хають Ющенка, а заодно і Балогу, який зробив Ющенка сильнішим.

НОВИНИ: Політика

11:15
На Закарпатті клірик-антисеміт УПЦ (МП), якого СБУ викрила на поширенні фейків про війну в Україні, постане перед судом
17:18
/ 1
У Чехії до Європарламенту кандидує закарпатка Інґа Петричка
11:22
В Ужгороді у неділю відбудеться благодійний забіг під сакурами
15:49
/ 17
На Закарпатті проросійського провокатора-"русина" Данацка затримали за антисемітські погрози хасидам
22:49
/ 9
"Що хочемо, те і робимо": у "терактівських" Керецьках на сесію сільради незаконно не пустили військових
16:52
/ 25
У Закарпатській облраді "нодьмодьорорсаґового" "слугу" Іванча замінив Цебер з бази "Миротворця", який з угорським паспортом їздив розважати окупантів до Криму
19:56
/ 7
ВР затвердить нові назви 4 сіл на Закарпатті, зокрема – Пушкіна
19:33
/ 16
Помер ексголова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль
13:46
/ 9
Ізолюючи угорців Закарпаття, Орбан і Ко роблять все можливе, аби угорська громада ставала все меншою – Балога
22:30
/ 36
Опубліковано архівний виступ єпископа Івана Маргітича під час вшанування 60-ї річниці подій на Красному полі біля Хуста (ДОКУМЕНТ)
21:37
/ 7
Зеленський звільнив Токаря і призначив Гайдая головою Мукачівської РДА
11:15
/ 4
На Закарпатті судитимуть двох кліриків УПЦ (МП), яких СБУ раніше викрила на пропаганді комунізму
23:23
/ 7
У понеділок "недоброчесна" голова апеляційного суду Фазикош розглядатиме апеляцію "корупційного" голови земельної комісії Ужгорода Мильо
20:45
/ 15
Уряд призначив заступника голови Закарпатської ОВА Добромільського головою Державної служби України у справах дітей
19:05
/ 42
На Закарпатті греко-католицького священника позбавили парафії за проукраїнську позицію (ДОКУМЕНТ)
21:48
/ 12
Вслід за Кащуком сесію перед голосуванням покинув Лунченко, а обов'язки голови виконуватиме секретар ради Губаль
18:01
/ 5
Два клірики УПЦ МП на Закарпатті отримали підозру за пропаганду комуністичного режиму та срср
15:04
/ 6
Депутати міської ради Хуста проголосували за недовіру міському голові Кащуку
15:24
/ 3
Ворог запустив ІПсО з "погрозами" на адресу угорців Закарпаття від "українських націоналістів"
04:07
/ 38
Василіяни Закарпаття на Капітулі в Угорщині переобрали на наступні чотири роки дотеперішнього керівника Провінції св. Миколая
20:07
/ 31
В Угорщині на виборах керівництва закарпатських василіян "духовно навчає" угорський прихильник сепаратизму МГКЄ
14:14
/ 6
На Закарпатті одіозний клірик УПЦ МП, що є кумом Медведчуків, влаштував "жіноче" шоу зі своїм викликом у "військкомат"
14:38
/ 4
Скарга закарпатської адвокатки Бухтоярової в КСУ поставила під загрозу декларування статків чиновниками – НАЗК
21:24
/ 9
Жителі "вибухової" Керецьківської громади проігнорували звіт свого корупційного голови від ОПЗЖ Мушки
16:25
/ 11
Кабмін погодив призначення Сергія Гайдая головою Мукачівської РДА
» Всі новини