Ужгородські "нашоукраїнці" звинуватили БЮТ у брехні заради піару

Події довкола Ужгородської міськради сколихнули Ужгород. Увага мешканців міста і області прикута до ситуації, яка значною мірою визначатиме розвиток обласного центру Закарпаття на ближчі роки. Тому поведінка кожного з ужгородських політиків і політичних сил, які вони представляють, у ці дні має бути особливо зваженою і відповідальною.

Ужгородські "нашоукраїнці" звинуватили БЮТ у брехні заради піару

В цьому контексті Ужгородська організація партії "Наша Україна", фракція "Наша Україна" в Ужгородській міськраді висловлюють обурення з приводу дій і висловлювань деяких політиків, що представляють в Ужгороді Блок Юлії Тимошенко – політичне об'єднання, яке на загальноукраїнському рівні позиціонує себе як союзника "Нашої України".

Зокрема, вчора ужгородська організація партії "Батьківщина" в авральному порядку поширила в ЗМІ так би мовити "уточнений" прес-реліз за наслідками прес-конференції свого керівника пана Василя Гнатківа. В цілому текст цієї інформації є очевидною спробою пом'якшити попередні різкі висловлювання пана Гнатківа, який заявив про намір БЮТу найближчим часом ініціювати референдум про зняття з посади міського голови Ужгорода Сергія Ратушняка, діяльність якого він назвав «антиужгордською».

Відмовлятися чи ні від власних слів і намірів – це, очевидно, справа самого БЮТу. Але використовувати в якості самореклами очевидну брехню мало б бути не до лиця відповідальним політикам.

Зокрема повною брехнею і нісенітницею є наступні слова, поширені в прес-релізі, відповідно до яких міська оранізація БЮТ висловила своє "несприйняття дій фракції "Наша Україна" в міській раді, котрі спрямовані на підтримку більшості під головуванням С. Ратушняка і непрозорий розподіл комунальної власності і земельних ділянок".

У зв’язку з цим "Наша Україна" хоче нагадати пану Гнатківу і очолюваній ним організації, що саме "нашоукраїнці" Ужгорода були і залишаються далі ініціаторами і прихильниками створення в Ужгородській міськраді демократичної коаліції. Підготовлений нами проект коаліційної угоди, а також Меморандум прозорості дій ужгородської влади вже два роки залишаються без відповіді з боку фракції БЮТ у міськраді. І саме фракція БЮТ стала учасником неформальної провладної більшості в міськраді, прямо підтримуючи діяльність, яку тепер називає "антиужгородською".

Позиція "Нашої України" в питанні щодо прозорого розподілу земельних і майнових ресурсів Ужгорода була неодноразово публічно задекларована і підтверджена діями в міськраді, чого не скажеш про позицію БЮТу, представники якого очолюють бюджетну та земельну комісії міськради, а також Управління майнової політики.

І саме у фракції БЮТ, а не в "Нашої України" виникли проблеми з участю її представників у непрозорому розподілі земельних ресурсів, за що обласне керівництво БЮТу змушене було навіть показово виключити з партійних рядів більшу частину своїх депутатів міськради.

Існує народна мудрість: "Неправдою світ перейдеш, та назад не повернешся". Ужгородська "Наша Україна" радить авторам вищезазначеної заяви хоч інколи прислухатися до народу, а не лише прикриватися авторитетом своєї лідерки Юлії Тимошенко для реалізації власних меркантильних інтересів.

Ужгородська міська організація партії "Наша Україна"
08 лютого 2008р.

Теги:

Коментарі

Вуйко 2008-02-14 / 16:58:00
Всі ви одним миром мазані.

я 2008-02-14 / 10:03:00
Рата з Сербайлом злодії, що разом розкрадали ужгородську землю, а тепер хочуть це скрити!

Вуйко 2008-02-13 / 13:24:00
Попіаритися БЮТ-івці і люблять і вміють. На партайгеноссе орієнтуються.

сергей 2008-02-12 / 17:51:00
Бютовские шавки Любка и Шекета, и ратушняковские - Подебрий и Федченко засрали уже весь нет

ВДВ 2008-02-12 / 15:23:00
Камуфляжник :). Ти коли дивишся в зеркало, то бачиш orange . На лице класичний випадок роздвоєння особистості, але дуже важкий і запущений. Хоча ні. Роздвоєння особистості можливе, якщо така особистість є, а якщо її немає -то немає і чому роздвоюватись. Прикрий випадок, нічим не можу допомогти друже.

Камуфляжник :) 2008-02-11 / 15:21:00
orange, вы зря пропускаете другие интересные моменты этого интервью:




Вопрос: Як Ви ставитеся до заяви Ужгородської «Батьківщини» про збір підписів для проведення референдуму про недовіру Ужгородському міському голові Сергію Ратушняку? (Павло Федака, фракція БЮТ в Ужгородській міськраді, "Трибуна")



Ответ: – Це чистої води провокація.... Ганебно виглядає заява самозванця, барвівського холуя і прислужника, людини, яка собачої будки не вчинила в своєму житті...

orange 2008-02-11 / 11:31:00
"Пане Гнатків і іже з ним, ... Фракція БЮТ в Ужгородській міській раді підтримувала і буде підтримувати міського голову, які б провокації проти нього не чинилися за вашої участі."(Павло Федака, фракція БЮТ в Ужгородській міськраді, "Трибуна")


Ну що пане Гнатків, хто в більшості і землю дерибанив, "НУ", чи, все-таки, БЮТ?:)

Трактор 2008-02-11 / 09:34:00
Да-а-а-а-уж!

Важді мйестнава разліва да лічнава автарітйета ЮВТ савйершйенна нйе датйагівайут.

Мйелката!

Камуфляжник :) 2008-02-11 / 00:20:00
Нейтральний Дапошливи, "результати минулорічних виборів до ВР України" говорят исключительно о личном рейтинге ЮВТ, слегка подпорченном в Ужгороде жадностью местных бютовцев. Вот так:)

Дапошливи 2008-02-10 / 23:49:00
Камуфляжник :) . Друже! Як я бачу, так ви дійсно нишпорка. Ваша не скромна персона встигає в усі закоулки інтернету. Хоббі "вільної" людини, нічого не скажеш. Найкрасномовнішше про авторитет БЮТу в Ужгородві говорять результати минулорічних виборів до ВР України. Крапка.

Нейтральний 2008-02-10 / 23:26:00
Камуфляжник:), шось від тебе заказухою воняє...:)

капітан Жеґлов 2008-02-09 / 13:56:00
Бютівські злодії разом з ратою розворували півужгорода. тому тепер і прикривають головного злодія своїм голосуванням під мерією. там на площі було видно всю ратовську злодійську більшість

Камуфляжник :) 2008-02-09 / 12:29:00
Я не могу знать всё. Кроме того, меня всё и все и не интересуют. Интересны с точки зрения происходящих процессов исключительно ключевые персоны и их поведение, влияющее на эти процессы. В контексте той ситуации, которая сейчас сложилась в городе, могу указать только на крайне глупое (извините за резкость) поведение ужгородского БЮТ, лидера которого - Гнаткива - похоже просто понесло. Если бы весь ужгородский БЮТ, в том числе и Сербайло, не был, как я уже говорил, по уши вымаран в ужгородской земле, поведение Гнаткива, возможно, и было бы политически оправдано. Не думаю, что, скажем, НУ владеет меньшей информацией по земельным вопросам в горсовете, чем владею я, простой смертный, не вхожий "в святая святых" ужгородской власти. Могу только себе представить, что может случиться, если "нашеукраинцев", в ответ на провокативное поведение Гнаткива в отношении НУ, вдруг информативно понесёт. Вот будет весело!:)


Весело будет даже в том случае, если какой-то сопливый, неумны и неугомонный бютовец, решивший в целях саморекламы и рекламы БЮТа на Репортёре попользоваться моим ником и моим авторитетом, не остановится.

Могу и я вразнос пойти. Адресно по БЮТу, по Сербайло, по ещё некоторым персоналиям...

Надо?:)

Нишпорка 2008-02-08 / 23:15:00
Обізнаному камуфляжнику.

Так може скажеш хто із нинішних міських "революційних" депутатів або членів їхніх родин не прихопив земельки за останні роки. Напевно. один-єдиний Диба, оскільки з Ратой в них давня взаємна "симпатія"...


А як щодо списків? Може таки оприлюднити офіційну чергу і прізвища тих, хто отримав землю "волею його величності Рати"? Так хто з Вас панове депутати найбільш помаранчевий? Де ваша обіцяна демократія і прозорість?

Колобок 2008-02-08 / 23:15:00
Класна тьолка ця ЮВТ! А от БЮТ це, вибачте, партія, чи фанклуб Юлії Тимошенко?

orange 2008-02-08 / 20:19:00
БЮТ одним ротом кричить що Рата вор, а інші бютовці йдуть під мерію голосувати за його маразматичні заяви. Чому?


Всі, хто голосував за заяву Рати під мерією і є членами його більшості, і дерибаншиками. БЮТ голосував? Голосував. НУ голосувала? Наскільки я знаю ні. Вот і відповідь для мислячих

Камуфляжник :) 2008-02-08 / 19:46:00
Нишпорка, ты чего так взбудоражился? Никто ж не говорит что ты не прав. Если есть факты, так давай. И чем больше, тем интереснее. И по всем. Я вот только думаю, что пример одной Курнат (даже если это правда) вряд ли обязательно бросит тень на всех остальных "нашеукраинцев". К тому же я, например, точно знаю, где находятся участки принципиального лидера БЮТ Андрюши Сербайла, оформленные на подставных лиц. Но, наверное, чуток повременю с засветкой. Пусть сначала глупый Гнаткив выговорится, а потом уже в ход можно будет пускать тяжёлую артиллерию.

Нишпорка 2008-02-08 / 19:16:00
Ха! Та ви що? НСНУ недоторкана? І землю депутати не брали???! І під Рату не лягали? А за які такі "звершення" пані Ольга Курнат (КУН-конгрес українських націоналістів)для свого сина виборола під час свого міського депутатства шматочок земельки дл ясвого синка-студента Ярослава? Невже чоловік, що працює в Англії недостатньо забезпечує родину? Тільки не треба про чисті руки!!! Набридло. Знаю людей які вже по кілька років сумлінно очікують своєї черги, але дерибан від Рати ролять всі міські депутати. Ціна патріотизму в ужгородському варіанті - "шаровий" шматочок земельки у кілька соток... Хто опублікує список претендентів на отримання земельних ділянок в Ужгороді? І скільки з них отримується поза чергою?

бонди 2008-02-08 / 17:43:00
А психіатричну експертизу Гнатків проходив?

сергей 2008-02-08 / 15:28:00
Качественное заявление. Не то что Гнаткивский сумбур

НОВИНИ: Політика

11:15
На Закарпатті клірик-антисеміт УПЦ (МП), якого СБУ викрила на поширенні фейків про війну в Україні, постане перед судом
17:18
У Чехії до Європарламенту кандидує закарпатка Інґа Петричка
11:22
В Ужгороді у неділю відбудеться благодійний забіг під сакурами
15:49
/ 17
На Закарпатті проросійського провокатора-"русина" Данацка затримали за антисемітські погрози хасидам
22:49
/ 9
"Що хочемо, те і робимо": у "терактівських" Керецьках на сесію сільради незаконно не пустили військових
16:52
/ 25
У Закарпатській облраді "нодьмодьорорсаґового" "слугу" Іванча замінив Цебер з бази "Миротворця", який з угорським паспортом їздив розважати окупантів до Криму
19:56
/ 7
ВР затвердить нові назви 4 сіл на Закарпатті, зокрема – Пушкіна
19:33
/ 16
Помер ексголова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль
13:46
/ 9
Ізолюючи угорців Закарпаття, Орбан і Ко роблять все можливе, аби угорська громада ставала все меншою – Балога
22:30
/ 36
Опубліковано архівний виступ єпископа Івана Маргітича під час вшанування 60-ї річниці подій на Красному полі біля Хуста (ДОКУМЕНТ)
21:37
/ 7
Зеленський звільнив Токаря і призначив Гайдая головою Мукачівської РДА
11:15
/ 4
На Закарпатті судитимуть двох кліриків УПЦ (МП), яких СБУ раніше викрила на пропаганді комунізму
23:23
/ 7
У понеділок "недоброчесна" голова апеляційного суду Фазикош розглядатиме апеляцію "корупційного" голови земельної комісії Ужгорода Мильо
20:45
/ 15
Уряд призначив заступника голови Закарпатської ОВА Добромільського головою Державної служби України у справах дітей
19:05
/ 42
На Закарпатті греко-католицького священника позбавили парафії за проукраїнську позицію (ДОКУМЕНТ)
21:48
/ 12
Вслід за Кащуком сесію перед голосуванням покинув Лунченко, а обов'язки голови виконуватиме секретар ради Губаль
18:01
/ 5
Два клірики УПЦ МП на Закарпатті отримали підозру за пропаганду комуністичного режиму та срср
15:04
/ 6
Депутати міської ради Хуста проголосували за недовіру міському голові Кащуку
15:24
/ 3
Ворог запустив ІПсО з "погрозами" на адресу угорців Закарпаття від "українських націоналістів"
04:07
/ 38
Василіяни Закарпаття на Капітулі в Угорщині переобрали на наступні чотири роки дотеперішнього керівника Провінції св. Миколая
20:07
/ 31
В Угорщині на виборах керівництва закарпатських василіян "духовно навчає" угорський прихильник сепаратизму МГКЄ
14:14
/ 6
На Закарпатті одіозний клірик УПЦ МП, що є кумом Медведчуків, влаштував "жіноче" шоу зі своїм викликом у "військкомат"
14:38
/ 4
Скарга закарпатської адвокатки Бухтоярової в КСУ поставила під загрозу декларування статків чиновниками – НАЗК
21:24
/ 9
Жителі "вибухової" Керецьківської громади проігнорували звіт свого корупційного голови від ОПЗЖ Мушки
16:25
/ 11
Кабмін погодив призначення Сергія Гайдая головою Мукачівської РДА
» Всі новини