Москаль заявив, що "не прийме жодного шантажу", і пригрозив блокувальникам автотраси в Холмоку "криміналом"

Голова Закарпатської ОДА зреагував на перекриття міжнародної траси «Київ – Чоп» поблизу Ужгорода.

Москаль заявив, що "не прийме жодного шантажу", і пригрозив блокувальникам автотраси в Холмоку "криміналом"

"Позиція обласної державної адміністрації щодо створення об’єднаної територіальної громади поблизу Ужгорода залишається незмінною", – заявив Г. Москаль.

При цьому, нагадав, що міський голова Ужгорода вже направив листи трьом сільрадам, до складу яких входять вісім сіл, із пропозицією добровільно приєднатися до територіальної громади обласного центру. Адже села прилягають до Ужгорода й по багатьох позиціях становлять із ним єдине ціле. Однак ця пропозиція залишається без відповіді.

"Ми на такий крок не підемо, а оцінку блокувальникам дороги дадуть правоохоронні органи. Минулого тижня голови трьох сільрад були попереджені про кримінальну відповідальність за перекриття дороги (ст.279 Кримінального кодексу України «Блокування транспортних комунікацій»). Облдержадміністрація діяла, діє і діятиме виключно в правовому полі і не піддасться на жодні ультиматуми чи шантажі", – цитує Г. Москаля його прес-служба

Як повідомляло Закарпаття онлайн, сьогодні зранку в Холмоку на Ужгородщині люди заблокували рух автротрасою, вимагаючи від Москаля погодження ОТГ

24 квітня 2018р.

Теги: шантаж, блкувальники, автотраса, Москаль, кримінал

Коментарі

з Минаю 2018-04-25 / 17:51:33

до*****

І так свій воняк відкриє... Тобі що тут "намазано", що ти звідси піти ніяк не можеш? - Ну, просто немає слів...

Іди собі з Богом, чоловіче. Відробляй бабло під іншими постами.

***** 2018-04-25 / 16:50:10
йой-йой хлопці - я вже передумав,не треба таких збіснілих Ужгороду,буду переконувати Москаля дати добро на створення об'єднаної територіальної резервації психічних відхилень з відділеннями у Холмку,Сторожниці та Минаї.Дай Бог вам розуму.

з Минаю 2018-04-25 / 15:29:53

ДО *****
Подивився стрічку новин на ЗО. Андріїв і сакури, Андріїв і Майся фест, Андріїв і дозволи на зовнішню рекламу, Андріїв і "Три горби" з "Пінгвіном".
Це ж все твоя, рідна проблематика, чоловіче. Коментуй хоч до уср...ки"!

Ні, заб'єся, убогий.ю між порядних людей і мусить втирати свої "перли" людям, у яких біда і їх болить.
Ну, не собако ти паскудна, після цього,"дохтор"?

з Минаю 2018-04-25 / 15:12:03

до****

Тобі вже казали, "дохтор" москальський, що ти і "розумні ужгородці", то зовсім різні люди.
"Byby", на відміну від тебе, хоч пропонує поміркувати, щодо жулика Андріїва і його "подвигів" в Ужгороді)
А ти, клоуне москальський, лише знаєш чесати дурню про Ужгород-власника газу, світла, води, вивозу сміття селам)))
Занімій вже, тупорізе, та йди вже зализувати Москалю з Андріївим під іншим постом.

***** до Вуву 2018-04-25 / 11:17:37
Добродію,цілком і безапеляційно з вами згідний,тому якщо вам не важко,то повторіть,будь-ласка, для дописувача "з Минаю" та його прибічників третє речення з свого останнього коменту.Бо тупоньким ці речі треба повторювати по декілька разів.

Вуву 2018-04-25 / 07:55:22
Таких чи подібних конфліктів майже нігде не було ... Все йшло тихо по вальцмановському плану.
Тільки в ужгороді народ розумний і розуміє ситуацію глибше ніж де небудь.
Якщо це отг. (Добровільне) ... То влада по ідейі немає права перешкоджати. Але створення тих отг. Теж не зовсім повинно бути так як розписали в петі ... Бо ця справа добровільна а не примусова.
Тепер села які хочуть приєднатися до ужгорода ... Сподіваються що дістануть більше грошей на свій розвиток.
Але так як в нас всі керманичі зайди ... Може статись так що фінансова ситуація стане ще гіршою ніж зараз є на сьогодні . Що маскаль зробив з аеропортом написано багато ... Всі знають ... Нема толку ... Він далі стойіть ... А міліони освоєні.
І таких прикладів і на право і на ліво .
Те саме і з андрійівим ... Кірпічка ... Розриті вулиці ... вічний ремонт на площі кирпи боротьба за зелені зони міста і тд. Суцільний кримінал.
Так що тут треба ... ДОБРЕ ПОДУМАТИ ЩОБ ПОТІМ НЕ КУСАТИ ЛІКТІ.
АЛЕ МОЖЕ БУТИ І ПОВНА ПРОТИЛЕЖНІСТЬ ... Це те чому маскаль проти приєднання цих сіл до міста ... Тому що може порушитись спокій в цьому гнилому болоті де кожен член банди знає де скільки і на чому може "урвати і віджати" ... але тільки так щоб не перебігти кому дорогу по "междусобойчіку" ... І маскаль це все регулює як смотрящий.
І от виникла ситуація де твердолобий баран вперся ... і тепер людям мабуть силою прийдеться йому боляче обламувати ці великі роги. От і все.
МАСКАЛЬ ЦЕ НЕ НАЦІОНАЛЬНІСТЬ ....
ЦЕ ДІАГНОЗ ... І ВОНО НЕ ЛІКУЄТЬСЯ.

з Минаю 2018-04-24 / 22:11:05
До*****

"Дохтор", та заліпи ти вже своє пусте дуло. Ну, яке відношення ці8 сіл мали, мають і будуть мати до МЕРА УЖГОРОДА Андріїва? - Ніколи та ніякого!!!
Про що ти чешеш?
Знайди собі іншу "тему" на ЗО, бот Москаля, та верзи там всяку дурню. Задрав вже.
Шістка блюковська полячок Андріїв живе в Сторожниці, його адвокат-заступник полячок Фартушок - в Минаї, ще один заступник-юрист Гомонай взагалі з Радванки. Про походження мутного Москаля взагалі мовчу...
Де в Ужгороді при владі корінні ужгородці???
Хто з ужгородців підпишеться за цей "лівандос" та прийде говорити за них у Холмок?
Слово Блюка було для всіх одно: я не мішаюся, рішайте самі.
Так що Москаль може води напитися разом з тобою, "дохтор".

***** 2018-04-24 / 19:41:07
Айбо і так проголосують,бо 1000 гривень то навіть для Сторожниці з Минаєм великі гроші.Чи скажете,що проігноруєте вибори? Ніхто ж не вірив,що Андріїв пройде,але пройшов і всі знають чому.

Москаль і в Африці Москаль 2018-04-24 / 18:29:48
АБСУРД АБСУРДІВ...
Попередні влади в Україні у протистоянні з волею народу розуміли тільки одну мову - мову сили. Здавалося, що це усвідомлюють теперішні "пани". Але СВОЛОЧАМИ стають від жадоби... Добре розуміють, що люди всього лише ЗА ЗАКОНОМ БАЖАЮТЬ ДОБРОВІЛЬНОГО ОБ'ЄДНАННЯ У ГРОМАДУ. Але кажуть "Ні". Абсурд абсурдів. Який ресурс дій?
1. Кількаразове подання документів - влада ігнорує й брутально відписується на "НІ".
2. Мирний мітинг на підтримку волі народу - влада ігнорує і обманює інтересом до проблеми на "НІ".
3. Селяни перекривають автомобільний рух важливою міжнародною дорогою - влада ігнорує і лякає криміналом. Знову "НІ".
4. Можливий народний референдум жителів сіл як останній демократичний інструмент реалізації волі народу - влада й далі ігноруватиме це й відпишеться його нелегітимністю. А отже скаже "НІ"...
Це означає. що "пани-бариги" вже все порішали. На закони їм наплювати. І на реформи теж. Влада ініціювала реформу - влада її й гальмує. ГУБЕРНАТОР І МЕР - в одній БРІГАДІ. Останній ще й житель Сторожниці, а "мерує" Ужгородом і зневажає селян, бо є ВАРОШСЬКИМ паном.
ПРИЄДНАННЯ СІЛ ДО УЖГОРОДА ДАСТЬ ЇМ ГОЛОВНЕ:
1. Продаж земель, яких у міста вже немає (за старими схемами).
2. Податки з підприємств, що на територіях сіл (Джейбіл, Єврокар і т.д.) поки не розберуться поза казну міста.
3. Новий електорат на виборах (навіть якщо не підуть голосувати, то кількість "мертвих душ" оживе у "доданих" відсотках).
4. Розкрадання всього, що "не так лежить" в нових територіях під час реорганізації, зайві грошові витрати.
5. Ще щось, про що пізніше говоритиметься...
найголовніше інше. Київські ініціатори ГЛУХІ І СЛІПІ. Але скоро вибори і Гройсман з Порошенком припруться сюди за голосами. Кожен за своїми... Х** вам, а не голос...

***** 2018-04-24 / 17:46:34
Угомоніться,я своє відіграв восстаннє на Баранинському штучному полі під час дощу,коли порвав хрестоподібну зв'язку на коліні під час гри футзальним м'ячем.Гол забив красивий(під перекладину),але останній у своєму житті,бо мокрий важкий футзальний м'яч - то не фіглі.А доктором я справді працюю в обласному медичному закладі і до ОДА я не маю ніякого відношення.І після розчарування в українських футболістах,я тепер вболіваю винятково за європейські збірні і збірну Аргентини.Якщо минайці вийдуть хоча б у єврокубки,то я прийду підтримати вас і особисто попрошу губернатора підписати вам папір на ОТГ(за виняткові спортивні заслуги села).

345 2018-04-24 / 16:52:18
Подивіться на бардак в Ужгороді. На що схожі Дравці, Доманинці, Горянин. Місто гроші забиратиме, не зрозуміло куди все пропадатиме. А їм все буде мало. Наші села стануть схожі на Радванку, на нас як завжди не вистачатиме грошей. Москаль каже, що збідніє район, а села хоче до Ужгорода приєднувати . Чому тоді Баранинці до Ужгорода не приєднали?

До з Минаю 2018-04-24 / 16:22:24
Не приїде. Він завтра відпишеся зранку, як на роботу в ОДА прийде.

з Минаю 2018-04-24 / 15:49:38
до *****
До речі, "спортивний дохтор" на ЗО, може ти набереш свою "команду" та приїдеш потріщати за Ужгород в Холмок в реалі?

з Минаю 2018-04-24 / 15:37:35

Хлопці-ужгородці, не хвилюйтеся, це не надовго і все буде добре.
Вам на роботу в Ужгород та на словаки в іншу сторону)))

Москаль дуже любить мадяр, пересічників, базарників з "Краснодонців", б/у-шників з усієї області... Т
ак ті йому тепер дуже скоро пояснять, звідки береться його ЩОДЕННА "каса")))
І на що він ОСОБИСТО попадає без контрабасу)))

Достали 2018-04-24 / 15:19:36
А при чому тут всі ті люди які стояли на заблокованій трасі... Жалкую що не взяв з собою біту в цей раз а то б за моє запізнення на роботу хтось би із "блокувальників" відповів... Ідіть блокуйте обл раду а не створюйте проблеми іншим

***** 2018-04-24 / 13:59:36
Який вимушений крок,коли кучка "наближених до розпорядників коштів" планує або урвати собі кусок від каравая або "облагородити власне обійстя" і фітькали вони на громаду(якщо як дехто каже уже пропонувалося 200 тисяч зелених,то аж ніяк не на всіх,а лише на "рішал"). А законом передбачено приєднання до міста і створення ОТГ. Але тоді шкури уже не зможуть одноосібно вирішувати долю цих грошей,бо розподіл піде по потребам і по справедливості.А ви трасу на кордон перекриваєте.Себе на місце іноземців не хочете поставити?

Це не шантаж 2018-04-24 / 13:03:13
Це вимушений крок, адже жиди Вальцман і Гройсман обіцяли децентралізацію, казали, що губернаторам гроші з районів носити не треба, а розвивати громади, дороги робити

***** 2018-04-24 / 12:23:04
Ну що я там казав,що 5 днів будете чекати 5 років. Всі хочуть спокійне зажиточне життя в багатих селах поміняти на війну? Та вас і на 2 дні протистояння не хватить "незалежні ви наші".

НОВИНИ: Кримінал

21:18
$6500 за "квиток" на човен: на Закарпатті затримали двох військових, що "підробляли" переправленням "ухилянтів"
13:36
/ 2
У Міжгір'ї за пів години знайшли зловмисника, що вкрав авто Renault Kangoo
13:04
У затриманого в Мукачеві наркоторговця вилучили понад 200 розфасованих доз "товару"
22:23
/ 2
Депутат Тячівської райради уник тюрми за вчинення важкої ДТП, бо уклав угоду з прокурором
18:35
У ПП "Ужгород" українець хотів виїхати за кордон за підробленими документами "багатодітного" і "багатодружинного" "таджика"
15:53
/ 3
Ужгородець до смерті забив співмешканця матері, з яким пиячив
22:38
/ 2
Заступника керівника Закарпатської спецпрокуратури звільнили за корупцію
11:18
На Закарпатті "ухилянти" з Дніпропетровщини прямували на "штурм" Тиси з дитячими рятувальними жилетами патріотичних кольорів
23:20
/ 1
В Ужгороді двоє неповнолітніх хлопців пограбували жінку
19:17
Раніше судимий житель Ключарок "підробляв" торгівлею метамфетаміном
18:52
Закарпатця затримали на продажі гранатомета, гранат і набоїв
16:50
Справу ОЗУ наркоторговців зі Станова Верхньокоропецької громади передали до суду
14:53
/ 2
В Ужгороді на "транші" хабаря в $1500 затримали високопоставленого співробітника ГУ ДСНС
18:31
СБУ розповіла про затримання на хабарі посадовця Синевирської сільради
15:44
/ 1
На Закарпатті очільниці сільради повідомили про підозру в розтраті майже 680 тис. грн із бюджету громади
15:05
/ 12
У Тячеві після допиту у слідчого поліції затримали секретаря Хустської єпархії УПЦ МП Розмана
11:56
Затримали наркоторговців з Виноградова і Мукачева, які збували метамфетамін
11:31
/ 17
У Міжгір'ї на хабарі затримали начальника відділу земельних ресурсів Синевирської ОТГ. У справі фігурує голова ОТГ Іван Чуп
11:09
/ 21
У Хусті затримали пʼяним за кермом суддю Сергія Савицького
10:26
/ 3
На Закарпатті справу щодо підроблення фітосертифікатів на продукцію, яку експортували до ЄС, спрямували до суду
18:12
На посту у Нижніх Воротах "безправний" водій намагався дати патрульним 600 грн хабаря
14:47
В Ужгороді переправника "ухилянтів" взяли під варту з можливістю внести близько 1 млн грн застави
14:05
/ 5
У Мукачеві раніше судимий наркоторговець під час затримання наїжджав автомобілем на поліцейських
11:37
У Воловці неповнолітній пограбував чоловіка з інвалідністю
11:29
В Ужгороді чоловік удома вбив приятеля по чарці
» Всі новини