Тячівська райрада під час чергового засідання ухвалила кілька рішень (ВІДЕО)

Відбулася чергова сесія Тячівської районної ради.

Тячівська райрада під час чергового засідання ухвалила кілька рішень (ВІДЕО)

На порядок денний другого пленарного засідання тринадцятої сесіі Тячівської районної ради винесли всього 4 питання. Два з них стосувались медицини.

Спершу депутати ліквідували медичний центр первинної медико-санітарної допомоги, створений ще 6 років тому, який тоді так і не запрацював, натомість створили новий. Постійного керівника центру оберуть згодом, вже на конкурсній основі.

На думку керівників району, депутати прийняли дійсно важливе рішення, яке дозволить районній медицині розвиватись.Тим часом існують і певні проблеми, які гальмуть розвиток медичної галузі. Зокрема, досі нема постанови Кабміну, завдяки якій кошти, виділені державою на сільську медицину могли би нарешті дійти за призначенням.

Прозвітував на засіданні і виконувач обов’язків керівника Тячівської місцевої прокуратури. За його словами, рівень злочинності за останній звітний період в районі значно знизився.

Після завершення сесійного засідання керівництво району провело нараду з головами сільських рад. Питання, які порушували, стосувалися благоустрою територій та весняного призову.

31 березня 2018р.

Теги: райрада, рішення

Коментарі

2012 2018-03-31 / 18:51:21
Не пилуйтеся,інформація почекат:)) Виправте помилки: ТячіСька (без В у заголовку ), прозвітуТвав, пороукуратури (це слово добило:)))

НОВИНИ: Блоги