В Ужгороді псевдоактивісти під власний інтерес намагалися дестабілізувати роботу облкардіодиспансеру (ВІДЕО)

Протягом двох останніх місяців група псевдоактивістів на чолі з Миколою Желізняком, Ларисою Ступак та Іваном Данацком у своїх публікаціях в соціальних мережах та під час чи не щоденних візитів до обласного департаменту охорони здоров’я та обласного кардіологічного диспансеру влаштовували показові «шоу», звинувачуючи чиновників та медиків у перевищенні закупівельних цін на те чи інше обладнання. А перевірка нового медобладнання в Ужгороді вилилась у справжній скандал.

В Ужгороді псевдоактивісти під власний інтерес намагалися дестабілізувати роботу облкардіодиспансеру (ВІДЕО)

У рамках реалізації проекту Світового банку в область було закуплено два сучасні ангіографічні апарати. Один – для обласного кардіодиспансеру, а другий – для нового кардіологічного відділення в Хусті.  Під час чергового візиту-перевірки «активістів» в обласний кардіодиспансер, ситуація почала різко загострюватися. «Активісти за викликом» намагались зірвати прийом обладнання, лікарі не могли піти до хворих в операційну та закінчити роботу, а європейський представник компанії-виробника ангіографів Siemens перебував в шоці від побаченого… Врешті-решт ситуацію вдалося скерувати в робоче русло і комісія фахівців таки закінчила експертну оцінку обладнання.

Однак погоджуватись з таким звинувачуваннями і безцеремонною поведінкою псевдоактивістів як керівництво закладу, так і колектив медиків не збирається. На кону – фінішна пряма до реалізації довгоочікуваного проекту Світового банку і набута роками бездоганна репутація , на захист якої у відкритому листі особисто підписались 80 чоловік колективу. Працівники кардіодиспансеру категорично засуджують дії псевдоактивістів і наголошують що не потерплять дискредитації імені закладу ні з чиєго боку. Нападки зі сторони псевдоактивістів відтепер будуть присікатись радою колективу диспансеру, яка відстоюватиме інтереси закладу та галузі як потужна і професійна організація.

За інформацією Закарпаття онлайн, рухи активістів мають чіткий причинно-родинний зв’язок: в закладі працює Ірина Котлярова – дружина одного з псевдоактивістів Миколи Желізняка, під яку в часі Революції Гідності створили фейкову посаду. І саме він М. Желізняк разом з дружиною є авторами та замовниками дискредитуючого руху в закладі. Мета єдина – крісло головного лікаря. Однак, вперше за останні роки медичний колектив області рішуче дав відсіч особам, які, прикриваючись громадськістю, традиційно займаються наклепом, шантажем та під гаслами «за справедливість!» вирішують замовні чужі та власні меркантильні питання.

Як раніше інформувало Закарпаття онлайн, Микола Желізняк з іншими псевдоактивістами з «ментовської» «обойми» були ключовими учасниками нещодавньої організації "імпічменту Порошенка" на Закарпатті. При цьому Микола Желізняк відомий не лише своєю лояльністю до «медведчуківського» екс-керівника обласної міліції С. Шаранича, а, й, раніше, порятунком затриманих громадськими активістами п'яних митників. Разом з П.Павловим вони потім проявилися і в іншому резонансному скандалі, коли вони спільно провокували в Ужгороді конфлікт, "зав’язаний" на темі переселенців.

P.S. В публікації використано сюжет телеканалу "Перший кабельний", який, очевидно під впливом «псевдоактивістів», було видалено незадовго після його оприлюднення

ДО ТЕМИ:

Псевдоактивісти Павлов і Желізняк є помічниками екс-"регіонала" і "відродженця" з Закарпатської облради

Незаконну акцію "пересічників" організовують провокатори-"русини" і люди Шаранича-Медведчука (ФОТО)

Псевдоактивіст Микола Желізняк, чоловік Ірини Котлярової, під час "активності" в облкардіодиспансері

Заступник головного лікаря облкардіодиспансеру з питань експертизи тимчасової непрацездатності Ірина Котлярова, дружина М.Желізняка

03 березня 2018р.

Теги: Желізняк, Котлярова, псевдоактивісти, облкардіодиспансер, ангіограф

Коментарі

Лена Чайка 2018-03-05 / 19:18:36
Вообще то у муженька этой шалавы Котляровой придурка Железняка погоняло ОПАРЫШ. ВОТ И СОБРАЛИСЬ ДВА ОДИНОЧЕСТВА ОПАРЫШ ДА ОПАРЫШИХА,

дід 2018-03-05 / 15:07:01
Що Ступачка, Данацко, Железняк чи Павлов це одноклітинні. Ця худоба, дань нинішнього часу, які порядки такі й політики і активісти. Ця стая уявити себе борцями невідомо з чим. А взагалі цій худобі пора бити писки.
Якщо поліцаї дубясять у Києві АТОців, то цю худобу треба на кожному кроці гнати.

до Лори 2018-03-05 / 12:07:50
Дуже символічна реклама над коментарями :-). В репортажі дуже поблажливо ставиться журналіст до цих горлопанів. От тільки незрозуміло хто глисти - чи то білявка, яка прагне посісти місце головного лікаря чи зграя крикунів на чолі з Желізняком. А Лора... Баба хоч і гавкуча, але інколи робить справедливі речі, а тут виступила в дурній ролі підстілки під железянківською багатоходовочкою під керівне крісло його дружини. Лору закидали недостовірною інформацією, промили мозок та вуха, ось вона проковтнула цю наживку і побігла захищати родинні інтереси Жалізняка. Лора!!!! З Вас роблять маніпулятивну дурненьку "бабу з косою". Не вірте цьому пройдисвіту! Він Вас вятгує і дезінформує свідомо. Спробуйте без емоцій розібратися в цій ситуації.

6-та бригада 2018-03-05 / 07:21:19
А до чого тут Мукачево? Облажались ваші активісти в кардіо. Одноклітинні примітивні організми, які паразитують на тілі суспільства і дискредитують громадський рух. Чого вартує тільки одна із істот - Желізняк :-). Продажне, жадібне, безпринципне,нахабне і підступне ... Хоробрості вистачає тільки на своїх дітей та жінок кричати як істерична шизофренічка. Було б не погано всю цю компанію освідчити у психіатра. Там наочно - цілий букет психічних відхилень. З ними не дискутувати треба, а лікувати.

nhdl 2018-03-04 / 23:35:42
А проходимиць Рущак що робить серед "активістів"? Вже накрутив хвости коням своїх хозяїв, що взявся за "громадську активність"?

Вони тю-тю? 2018-03-04 / 23:15:28
Поясніть чому ці дикуни поперлися а лікарню, якщо ангіограф купувався через Світовий банк? До чого там лікарі і що вони мають до ціни того апарату? Якась неадекватна компанія... Бідоськи вже не знають як себе попіарити, готуються до виборів. Тьфу , таке воно наглюче, обмежене, гидке.І чому не вмкликали поліцію на цих неадекватів? Вештаються лікарнею, хвороби розносять.

123 2018-03-04 / 22:42:33
Активiсти, б...ь або робiтницi по виклику!!!

Паразитолог 2018-03-04 / 16:23:49
У Лори Приходько (чи Ступак???) істерика разом з Желізняком. Активізувалась вся замовно-корупційна компашка проплачених псевдоактивістів. Це дуже схоже на фізіологічний процес, коли в організмі починають труїти паразитів, а вони різко активізуються, рухаються і блюють отрутою.

Ужгородець 2018-03-04 / 16:18:02
А що таке заступник з експертизи тимчасової непрацездатності, для чого ця посада?

2526 2018-03-04 / 15:45:38
Колярова - голова неіснуючої громадської ради управління охорони здоровя (не департаменту). В цій іпостасі є членом колегії, членом атестаційної комісії, входить в комісію світового банку. Ільф і Петров можуть відпочивати

Степан Крук 2018-03-04 / 15:08:02
Бидло! Кучка мразів-анархістів, котрі в цьому житті нічого не вартують.

Челядник 2018-03-04 / 13:47:21
Цих глист треба чмирити всюду. Прийде час коли вони будуть здихати і їм ніхто не допоможе. Всі від них відвернуться.

сорри 2018-03-04 / 11:53:18
То капєц! Ця банда вже і сюди добралася?!.

Гена Черновецькош 2018-03-04 / 11:53:00
Не треба чіпати желізняків і Ко вони мій тил. А лора моя совість

Робін 2018-03-03 / 20:31:14
Нарешті Лікарі дали відпір цим паразитам- псевдо ступачкам,Данацком,желізнякам і іншим паразитам . Міліція тремтить від них ,Гаврилюк какао ,а лікарі молодці.ця рижа Чопська шльондра Лора за гроші зробить все, вона скоро поїде за кордон.інтересно а чому ці паразити інфекцію по приміщення розносять

Семен 2018-03-03 / 19:35:56
Ай да молодці, медики! Нарешті хтось дав відсіч цим продажним глистам. Як паразити присосались до годівнички - шантажують, гроші знімають із замовників цих акцій, а потім собі жирують і видають громадськості які вони охрєнітельні борці за праду. Лору як від бюджетного корита відрвали так вона собі годувальну цицьку то одну, то другу шукає. Наглюча, горлапаниста баба-пенсіонерка вирішила що вона тут буде царювати і вирішувати всі питання. Желізняк непогано вже піднявся, ошукуючи депутатів з "Відра", а бідолашка Даунацко працює за 200-300 гриваків в день аби тільки на каву вистачило. Решта всіх інших нероб - тимчасові заробітчани, які готові за подачки бігати по мітингах, протестувати, палити шини, кричати в коридорах, стояти з плакатами імітуючи "громадський протест". Справжні порядні, соціально активні небайдужі люди, з чистим серцем і незаплямованою біографією, на жаль, вже давно виїхали або з Ужгороді, або взагалі з цієї країни. А решта, що залишилася - працює в поті чола свого, а не ходить у робочий час на проплачені збіговиська. Ще раз повага лікарям та дружньому колективу. Бажаю їм вистояти в цьому протистоянні. Решті ж щиро раджу об'єднуватися проти таких псевдоактивістів і давати рішучу відсіч діям, що дискредитують громадський рух.

Ярослав шахта 2018-03-03 / 19:25:45
Пане Соскида пропоную провести атестацію хвойди Котляровоі і викинути як непотріб щоб не засвічувала професійний колектив. Соскида будь трошки агресивнішим інакше желізнек і білі глисти тебе зідять

Ужгородець 2018-03-03 / 19:14:10
Та які активісти-ПРОХОДИМЦІ!!

Сила 2018-03-03 / 19:02:56
Раточка молодець! Люди адекватні Вас підтримують!!!! А на тих глистів скоро прийде час!!!

Люстратор 2018-03-03 / 18:26:45
У нас що поліції немає, розвелося тут всяких псевдоактивістів і качають права в "обізянник" їх всіх і впершу чергу вбивцю Павлова.

НОВИНИ: Соціо

21:05
/ 9
У православних і греко-католиків України розпочався Великий піст. Вперше в історії – без греко-католиків Закарпаття
19:25
/ 9
Ужгородський депутат-військовий звинуватив Ужгородську міськраду, мера Андріїва та депутата-блогера Глаголу у "дроновій" брехні
14:45
В Ужгороді за тиждень народилося 26 малюків, у Мукачеві – 24
14:34
В Ужгороді у вівторок попрощаються із полеглим захисником Сергієм Шпонтаком
23:18
На Закарпатті збирають підписи під зверненням до міністра захисту довкілля проти забудови Карпат вітряками
21:36
Відкрито продаж квитків на перший рейс потяга RegioJet Чоп – Прага на 27 березня (ДЕТАЛІ)
18:08
/ 1
В Ужгороді попрощаються з полеглим Героєм Сергієм Нестеренком
10:37
/ 15
Закарпатський "військкомат" розповів про спробу самогубства, вчинену в Хустському РТЦК затриманим на кордоні "ухилянтом"
20:05
/ 1
У Вишківській громаді зустріли та провели в останню дорогу Героя з Яблунівки Василя Канюку
13:28
У Тячеві бюджетним коштом стерилізують, вакцинують і чипують безпритульних собак
02:33
/ 4
У Білках провели в останню дорогу полеглого Героя Юрія Пітру
23:23
На Закарпатті відзначать 85-ї річницю проголошення незалежності Карпатської України та 150-річчя від дня народження Августина Волошина
19:38
/ 8
Ужгородці вимагають від міської влади зберегти Липову алею. Триває збір підписів
17:42
/ 19
Військовослужбовець ЗСУ і депутат міськради повідомив, що влада Ужгорода не закупила жодного дрона
18:32
/ 26
Щоби відкрити аеропорт в Ужгороді треба сотні мільйонів доларів, які потрібні для армії – нардеп
16:17
На Тячівщині медики "швидкої" майже годину пішки добиралися до травмованого хлопчика-велофрістайліста
15:36
/ 1
В Ужгороді на Фединця - Баконія збільшили кількість платних паркомісць
09:54
/ 2
"Титановий" Стас з РТЦК та СП: "Гидко бачити чоловіків, які ховаються, замість захистити свою країну"
18:34
/ 6
У середу в Берегові поховають ексзаступницю мера і ексдепутатку міськради, військовослужбовицю ЗСУ Ольгу Бізілю, яка загинула в ДТП
15:43
/ 1
У Поляні попрощалися з полеглим Героєм Дмитром Куцкіром
21:48
/ 1
В Ужгороді попрощалися з полеглим захисником Олексієм Хотіним
21:25
/ 3
Нересницька громада на Закарпатті блокує евакуацію людей із прифронтових територій – "Схід SOS"
10:36
/ 2
В Ужгороді відбудуться громадські слухання щодо перейменування ряду вулиць і площі
15:01
/ 1
У понеділок в Ужгороді попрощаються з полеглим захисником Олексієм Хотіним
10:52
/ 1
У лікарні в Дніпрі від важких поранень, отриманих на початку березня, помер Юрій Пітра з Білок
» Всі новини