"Студосінь-2017" в УжНУ визначила своїх переможців (ФОТО, ВІДЕО)

Перше місце на конкурсі здобули студенти Природничо-гуманітарного коледжу.

"Студосінь-2017" в УжНУ визначила своїх переможців (ФОТО, ВІДЕО)

У переддень відзначення Міжнародного дня студента, четвер, 16 листопада,  відбувся фінал конкурсу студентської самодіяльності «Студентська осінь – 2017», який став завершальним етапом святкового Тижня студента в Ужгородському національному університеті.  Цього вечора студентські команди змагалися у двох конкурсах: танцювальному та вокальному, та продемонстрували багатогранність та креативність на кожному з етапів.

Оцінювали таланти учасників  директор СЦД «Ювентус» Мар’яна Баран, завідувач відділу народної творчості та аматорського мистецтва обласного методичного центру культури Ольга Толвай, член Асоціації естрадних діячів України, член Спілки композиторів України Віра Сентипал та керівник вокальної студії «SoloMio» Тетяна Бабинець. Саме вони пильно спостерігали за танцювальними номерами команд, та вслуховувалися у вокальні виступи, аби змогти об’єктивно визначити, хто ж заслуговує на перемогу.

Розпочали конкурс з відеопривітання від ректора університету Володимира Смоланки, який побажав студентам насиченого та яскравого життя, хорошого святкування та оголосив наступний день – днем самопідготовки. Опісля, розпочався танцювальний етап, який феєрично відкрили  студенти факультету здоров’я та фізичного виховання Тарас Міщан та Марина Ружич. Варто зазначити, що цьогоріч студенти вишу дуже добре підготувалися до мистецького конкурсу, і на сцені можна було спостерігати як за чудовими сольними виступами, так і за неймовірними колективними.

Так, традиційно запальним виступом запам’ятався факультет туризму та міжнародних комунікацій, адже їх на сцені представляла команда черлідерів УжНУ. Креативно до підготовки танцю підійшли також і студенти географічного факультету – хлопці та дівчата виконали в’язку різностильових танців та здобули прихильність не тільки залу, але й членів журі. Також глядачів дивувала студентка біологічного факультету, яка виконала номер із світловими ефектами. Крайньою в списку танцювальних виступів стала студентка економічного факультету, яка продемонструвала красу східної культури та виконала танець живота.

Опісля насиченої танцювальної програми одразу розпочався вокальний етап. Тут студенти теж мали чудову платформу для креативних ідей. Так, факультет туризму та МК представив пісню-кавер про життя на факультеті та закликав усіх долучатися до туристичної братії. Юридичний факультет виступив з неймовірно потужним тріо та виконанням пісні «Минає день, минає ніч». Однак, вокальний етап дав також можливість продемонструвати й інші таланти студентів, до прикладу гру на музичних інструментах. Так, зі сцени лунали пісні під акомпанемент гітари, укулеле та бандури. Дуже емоційним став виступ студенів природничо-гуманітарного коледжу (ПГК) УжНУ, які підняли болюче питання та підготували пісню «Не твоя війна» у супроводі відеоряду.

Нагороджували учасників та переможців проректор з науково-педагогічної роботи Ігор Король та голова профспілкової організації студентів Ростислав Головчанський.  Нагороди знайшли своїх переможців на кожному з етапів конкурсу. Так «відеопредставлення» має декількох призерів: третє місце розділили між собою факультет здоров’я та фізичного виховання і юридичний факультет. Друге місце – ПГК  УжНУ, а перемогу здобув факультет туризму та МК. В «оригінальному жанрі» третє місце здобула команда факультету міжнародних економічних відносин, друге місце – факультет історії та міжнародних відносин, перемогу ж між собою розділили економічний факультет та коледж УжНУ. 

У танцювальному конкурсі третє місце виборов ПГК, друге місце у факультету здоров’я та фізичного виховання, а перше місце посіла «східна» красуня економічного факультету. У «вокальному конкурсі» друге місце посів факультет міжнародних економічних відносин, перше місце – стоматологічний факультет.

«Ви довели за ці два дні конкурсу, що, насправді «Студентська осінь» - це весна студентської душі. Приємно бачити номери, які ви підготували, ви вкотре демонструєте, що усі активні, креативні та цілеспрямовані. Переконаний, що для того аби добре відсвяткувати день студента вам необхідне певне заохочення, тому: приз за третє місце – дві тисячі гривень, за друге – три тисячі, а переможець отримає п’ять тисяч гривень» - зазначив Ігор Король.

Так, у підсумку двох днів студентських змагань, нервів та хвилювань, сліз та сміху третє місце здобув факультет  туризму та МК, друге місце – факультет міжнародних економічних відносин, а заслужену перемогу здобув природничо-гуманітарний коледж УжНУ, повідомляє офіційний сайт УжНУ.

18 листопада 2017р.

Теги: студосінь. УжНУ, переможці

НОВИНИ: Соціо

21:05
/ 9
У православних і греко-католиків України розпочався Великий піст. Вперше в історії – без греко-католиків Закарпаття
19:25
/ 9
Ужгородський депутат-військовий звинуватив Ужгородську міськраду, мера Андріїва та депутата-блогера Глаголу у "дроновій" брехні
14:45
В Ужгороді за тиждень народилося 26 малюків, у Мукачеві – 24
14:34
В Ужгороді у вівторок попрощаються із полеглим захисником Сергієм Шпонтаком
23:18
На Закарпатті збирають підписи під зверненням до міністра захисту довкілля проти забудови Карпат вітряками
21:36
Відкрито продаж квитків на перший рейс потяга RegioJet Чоп – Прага на 27 березня (ДЕТАЛІ)
18:08
/ 1
В Ужгороді попрощаються з полеглим Героєм Сергієм Нестеренком
10:37
/ 15
Закарпатський "військкомат" розповів про спробу самогубства, вчинену в Хустському РТЦК затриманим на кордоні "ухилянтом"
20:05
/ 1
У Вишківській громаді зустріли та провели в останню дорогу Героя з Яблунівки Василя Канюку
13:28
У Тячеві бюджетним коштом стерилізують, вакцинують і чипують безпритульних собак
02:33
/ 4
У Білках провели в останню дорогу полеглого Героя Юрія Пітру
23:23
На Закарпатті відзначать 85-ї річницю проголошення незалежності Карпатської України та 150-річчя від дня народження Августина Волошина
19:38
/ 8
Ужгородці вимагають від міської влади зберегти Липову алею. Триває збір підписів
17:42
/ 19
Військовослужбовець ЗСУ і депутат міськради повідомив, що влада Ужгорода не закупила жодного дрона
18:32
/ 26
Щоби відкрити аеропорт в Ужгороді треба сотні мільйонів доларів, які потрібні для армії – нардеп
16:17
На Тячівщині медики "швидкої" майже годину пішки добиралися до травмованого хлопчика-велофрістайліста
15:36
/ 1
В Ужгороді на Фединця - Баконія збільшили кількість платних паркомісць
09:54
/ 2
"Титановий" Стас з РТЦК та СП: "Гидко бачити чоловіків, які ховаються, замість захистити свою країну"
18:34
/ 6
У середу в Берегові поховають ексзаступницю мера і ексдепутатку міськради, військовослужбовицю ЗСУ Ольгу Бізілю, яка загинула в ДТП
15:43
/ 1
У Поляні попрощалися з полеглим Героєм Дмитром Куцкіром
21:48
/ 1
В Ужгороді попрощалися з полеглим захисником Олексієм Хотіним
21:25
/ 3
Нересницька громада на Закарпатті блокує евакуацію людей із прифронтових територій – "Схід SOS"
10:36
/ 2
В Ужгороді відбудуться громадські слухання щодо перейменування ряду вулиць і площі
15:01
/ 1
У понеділок в Ужгороді попрощаються з полеглим захисником Олексієм Хотіним
10:52
/ 1
У лікарні в Дніпрі від важких поранень, отриманих на початку березня, помер Юрій Пітра з Білок
» Всі новини