У Києві "зацікавилися" діяльністю закарпатських псевдоактивістів

Окремі депутати Верховної Ради України та Генеральна прокуратура України зацікавились питаннями «кришування» злочинної діяльності окремих «псевдоактивістів» високопосадовцями поліції та прокуратури Закарпатської області.

У Києві "зацікавилися" діяльністю закарпатських псевдоактивістів

Про це Закарпаття онлайн стало відомо з власних джерел в правоохоронних органах.

Зокрема, на відповідні депутатські звернення Генеральна прокуратура України розпочала перевірку бездіяльності закарпатських поліції та прокуратури за неодноразовими фактами блокування  державного кордону України у 2016-2017 роках, замовного «віджимання» бізнесу в Закарпатській області та перешкоджання підприємницькій діяльності, а також фактів приховування правоохоронцями інших злочинів, вчинених так званими «псевдоактивістами». Йдеться про те, що розслідування всіх цих злочинів взято на особистий контроль керівництвом ГПУ.

Судячи з усього, саме в контексті інформації про ці розслідування ряд закарпатських «псевдоактивістів» 26 жовтня спеціально виїжджали в Київ, де намагалися влаштовувати показову провокацію в приміщенні Генеральної прокуратури України.

У цьому контексті йдеться про те, що на Закарпаття може очікувати черговий "десант" у складі генерального прокурора та міністра внутрішніх справ з так само показовими затриманнями в обласних поліції та прокуратурі.

ДО ТЕМИ:

Незаконну акцію "пересічників" організовують провокатори-"русини" і люди Шаранича-Медведчука (ФОТО)

01 листопада 2017р.

Теги: псевдоактивісти, кришування

Коментарі

Іван 2020-05-14 / 22:39:50
А ви що забули що адвокатша Бачинська Настя також двіжує з ступачкою разом,що не ганба дивитися блядіні ступакв і бачинській в очі сироті який був ато якого вони висиляють не законно з будинку де вфн проживає,ступак мазур данацко сайкевич і так дальше розвели сироту жінкою і двома дітьми малолітніми вигнали на вулицю за 800 баксів які заплатила їм сироти мачуха Луців Т.Ф.але сирота не здався та вигнав ступак і всьо то бидло збудинку,так як нам відомо мачуха через адвокатшу Бачинську Настю простітутку і мінечицю де бачинська понесла взятку судді Даннко Віктору Йосипивучу суму в доларах щоб той виніс рішення висилити сироту з даного будинку я данко приймає рішення висилити,апеляцію закарпатську Бачинмька носить суддям взятки щоб справи вигравати,де справедливісь сирота роками ходить по прокуратурі по поліції ні хто ні чого не робить бо отримали гроші Від Лори ступак ітак робиться дальше як кому що треба,Останій візит до сироти щоб силою вигнати його з хати то Ступак Лора і адвокатша Бачинська додумалася вкрасти останні гроші які сирота собі на збирав для життя,але наша поліція більше трьох рокі веде справу і так і ні чого не зробила,давайте разом допоможемо сироті і перемогти лору ступак і адаокатшу бачинську і найти справедливість щоб блятські активісти не робили що хотіли,

На нашу допомогу цей хлопчик чикає,бо він сам не здолає цих активістів,звертайтеся по номеру мобільного +380 95 213 9082 лєна,ця людина знає всю історію війни сироти з ступак лорою з бачинською і не законними діями нашої влади,через неї може те помогти сироті,дякую всім за порозуміння

Вільний слухач 2017-11-12 / 16:38:54
А хто ж фінансує Павлова та інших?

Антипсевдоактивіст 2017-11-10 / 01:55:42
Вже все Закарпаття знає..і Київ як мінімум, що то проплачені шавки.. Варош маленький і стукачі є всюди..даже в компанії цих "псевдоактивістів". Хто їх проплачує відстежити легесенько можна. Ті до кого не йдуть, і про кого не пишуть: Гаврилюк, Стефанишин і т.д (в коментах нижче). Мільойн питань було до обл.прокурора ,коли був Янко..а зняли його і питання якось зникли з порядку денного Ступачки??;)) ще більше питань до Ціцака..памятаєте? Ходив Пересоляк з мамою вбитого солдата? А пішов Ціцак і оппааа.. Сашку вже не цікаво боротися за права бідолашної мами)) ходили до Михайлишина а прийшов Москаль і оппааа.. забули про нього.. висновки робіть самі. Злочинність процвітає а в них ні до обл. Прокурора ні до обл. Міліцішти вопросів нема..Совпаденіє???

Робін 2017-11-03 / 22:08:47
Це не активісти, а жебраки на утриманні , хто кине кістку з барського столу, тому і служать

Добродій 2017-11-03 / 19:19:28
Но та канешно блокують сі псевдоактивісти кордон, бо треба на мушку таможню взяти аби наркоту в європу доставляти. Бо всі знають Ступачку як нарко і работорговцею в Закарпатті а Данацко має кримінал по нелегалам, яких перевозив через кордон.

Петьо 2017-11-03 / 19:14:14
На дараб срати не пішов бим із Данацком та Ступачков

Іштван 2017-11-03 / 19:12:57
Но я ся нич не розумію- за що сі люди жиють?! Туй чоловік робит на двох роботах та не встає на основноє- поодукти та і послуги. А йсі цілими днями нич не роблять і гроші мають. Артісти цирка

Чоп 2017-11-03 / 09:49:11
А мені шкода сТупачку! Мала шанс стати людиною, а залишилась дурналісткою за викликом!( Щоб заробити гроші, літом збирає мухомори в Фінляндії, з осені заробляє монтяновськими акціями проти людей та державних службовців. Дивує СБУ!!! Сепари під виглядом "активістів" розкачують Закарпаття. Серед патріотів всі косять від АТО!!! А тих пару проплачених атовців бігають за гроші.

Чого мовчать криші 2017-11-02 / 21:24:46
Чого мовчить пан Стефанишин, Гаврилюк і Москаль? Що скажете панове?! Чому не розслідувані злочини за неодноразові блокування державного кордону?!
Чи це повашому дитячі ігри?

Павлов 2017-11-02 / 15:52:19
Мені подобається двіжувати, ще й гроші заробляти і соляри 300 літрів раз на місяць на двох з Желізняком. Завідуйте мовчки!

Геннадій Геннадійович 2017-11-02 / 15:50:08
І я їм пару гривень кидав, бігали як ушалені за вагонами з лісом, добігли аж до києва.

Прокурорський 2017-11-02 / 14:52:13
До Актуально. Цей коментар дав вказівку спеціально написати сам Гаврилюк, бо переживає, що його підопічні поперлись 26 жовтня пікетувати його шефа Луценка. Доречі, на скільки мені відомо - доруречення ГПУ по розслідуванню вказаних в публікації фактів надійшло і Гаврилюку...
А він одразу кинувся захищати СК, яке воно хороше і скільки показників прокуратурі принесло... Про яку обєктивність розслідування наведених фактів в Закарпатті може йти мова - запитання риторичне?!

Адвокат 2017-11-02 / 13:05:02
Цікаві коменти. Все таємне стає явним. Ступак брехло.

Актуально 2017-11-02 / 12:25:00
20.07.2017
Закарпатські прокурори спільно з місцевими активістами протидіють злочинності та корупційним проявам в краї

Органи прокуратури Закарпатської області вкотре демонструють свою готовність до реальної співпраці з громадськістю, прокуратура активно співпрацює з усіма свідомими громадянами та організаціями, які мають бажання боротися із корупцією та злочинністю в регіоні.
Закарпатська прокуратура завжди вживає заходів реагування в межах наданих повноважень за повідомленнями як громадських організації так і мешканців краю.
Бо хто, як не прості люди з середини знають проблеми, які виникають в органах державної влади чи місцевого самоврядування з роботою яких їм доводиться стикатися чи не щодня.
Тому до прокуратури регулярно надходять сигнали від активістів і журналістів щодо тих чи інших фактів, які викликають занепокоєння чи навіть прямо свідчать про злочинну діяльність чиновників. І хоча не завжди, інформація, викладена у заявах закарпатців знаходить своє підтвердження, серед них трапляються повідомлення про реальні злочини.
Зокрема, тільки від активістів та журналістів СНК «Чоп» з початку року до прокуратури Закарпатської області надійшло 37 звернень та повідомлень про злочини.

1937 2017-11-02 / 08:41:54
А вот уже и потекло гавно, да широким потоком.Так начальник УВЖД Закарпатья Стефанишин - это тот, который встречал Лору Баскервилей, она же Приходько сТупак,с букетами у входа в МВД. заявил, что 95%открытых криминальных проваджень надо закрывать ввиду отсутствия состава преступления.И взаключении он высказал желание, что найдутся умные( себя рн, видно, таковым не считает)что потребуют обследовать Лору Приходько сТупак у психиатра. потому как уж слишком явно она не дружит с головой.

Павло Білецький 2017-11-02 / 07:57:17
Дивно, що тут обпльоаують громадських активістів, котрі борються за свої права!Особисто я постраждав від прикордонників, котрі на КПП мене повязали за мою громадянську позицію.

міжгіря 2017-11-02 / 06:26:46
коли буде розслідування стосовно діяльності так званих "активістів" Народної ради? є відеодокази захоплення ними приміщення районної прокуратури та використання зброї.

рата і шаранич 2017-11-02 / 06:26:31
Не кивайте наших людейбо будете мати проблеми !!!!!

Ваня 2017-11-02 / 06:16:14


Визначтеся з одним ніком і коментуйте, добираючи слів і висловів, під ним, а не створюйте видимість обговорення. Адмін


Вуву 2017-11-02 / 04:46:16
А югу на генпгокугога хто витягнув ... Правильно пЭтя ...а "маскаля шоу" в область хто назначив ,правильно пЭтя ... То шо посалося ? ... Незначна рокіровка (чи як кажуть перетасовка колоди карт)
Невже ви думаєте що генпркурор буде садити когось із тих хто "підпрацьвує" на маскаля ,як той працює на пЭтю.
Бояк би зняли "холуйіністого" ... То тоді можна буде повірити в зміни ... А наразі це хід конем на публічне "окозамилювання".

НОВИНИ: Політика

13:55
/ 3
На Закарпатті судитимуть киянина, який в складі ОЗУ ошукав матір загиблого військовослужбовця з Донеччини на 7,5 млн грн
11:15
На Закарпатті клірик-антисеміт УПЦ (МП), якого СБУ викрила на поширенні фейків про війну в Україні, постане перед судом
17:18
/ 1
У Чехії до Європарламенту кандидує закарпатка Інґа Петричка
15:49
/ 17
На Закарпатті проросійського провокатора-"русина" Данацка затримали за антисемітські погрози хасидам
22:49
/ 9
"Що хочемо, те і робимо": у "терактівських" Керецьках на сесію сільради незаконно не пустили військових
16:52
/ 25
У Закарпатській облраді "нодьмодьорорсаґового" "слугу" Іванча замінив Цебер з бази "Миротворця", який з угорським паспортом їздив розважати окупантів до Криму
19:56
/ 7
ВР затвердить нові назви 4 сіл на Закарпатті, зокрема – Пушкіна
19:33
/ 16
Помер ексголова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль
13:46
/ 9
Ізолюючи угорців Закарпаття, Орбан і Ко роблять все можливе, аби угорська громада ставала все меншою – Балога
22:30
/ 36
Опубліковано архівний виступ єпископа Івана Маргітича під час вшанування 60-ї річниці подій на Красному полі біля Хуста (ДОКУМЕНТ)
21:37
/ 7
Зеленський звільнив Токаря і призначив Гайдая головою Мукачівської РДА
11:15
/ 5
На Закарпатті судитимуть двох кліриків УПЦ (МП), яких СБУ раніше викрила на пропаганді комунізму
23:23
/ 7
У понеділок "недоброчесна" голова апеляційного суду Фазикош розглядатиме апеляцію "корупційного" голови земельної комісії Ужгорода Мильо
20:45
/ 15
Уряд призначив заступника голови Закарпатської ОВА Добромільського головою Державної служби України у справах дітей
19:05
/ 42
На Закарпатті греко-католицького священника позбавили парафії за проукраїнську позицію (ДОКУМЕНТ)
21:48
/ 12
Вслід за Кащуком сесію перед голосуванням покинув Лунченко, а обов'язки голови виконуватиме секретар ради Губаль
18:01
/ 5
Два клірики УПЦ МП на Закарпатті отримали підозру за пропаганду комуністичного режиму та срср
15:04
/ 6
Депутати міської ради Хуста проголосували за недовіру міському голові Кащуку
15:24
/ 3
Ворог запустив ІПсО з "погрозами" на адресу угорців Закарпаття від "українських націоналістів"
04:07
/ 38
Василіяни Закарпаття на Капітулі в Угорщині переобрали на наступні чотири роки дотеперішнього керівника Провінції св. Миколая
20:07
/ 31
В Угорщині на виборах керівництва закарпатських василіян "духовно навчає" угорський прихильник сепаратизму МГКЄ
14:14
/ 6
На Закарпатті одіозний клірик УПЦ МП, що є кумом Медведчуків, влаштував "жіноче" шоу зі своїм викликом у "військкомат"
14:38
/ 4
Скарга закарпатської адвокатки Бухтоярової в КСУ поставила під загрозу декларування статків чиновниками – НАЗК
21:24
/ 9
Жителі "вибухової" Керецьківської громади проігнорували звіт свого корупційного голови від ОПЗЖ Мушки
16:25
/ 11
Кабмін погодив призначення Сергія Гайдая головою Мукачівської РДА
» Всі новини