"Карпатська Січ" опублікувала розгорнутий коментар з приводу резонансного інциденту за участі свого очільника

Націоналістичний рух "Карпатська Січ" опублікував у соціальній мережі Фейсбук достатньо розлоге роз'яснення з приводу резонансного інциденту за участі свого очільника Тараса Деяка.

"Карпатська Січ" опублікувала розгорнутий коментар з приводу резонансного інциденту за участі свого очільника

У організації закликають дивитися "на цей інцидент без "рожевих окулярів", адже насправді все набагато складніше, ніж вам показують в шпальтах новин та на сторінках фейсбук-псевдоактивістів".

Не виправдовуючи вчинку активістів, Закарпаття онлайн все ж вважає за можливе опублікувати коментар організації, яка, попри інцидент, робила і чимало позитивних речей, а отже, в масованому потоці нгегативу заслуговує бути почутою.


КАРПАТСЬКА СІЧ. РОЗ'ЯСНЕННЯ ПО ПОЛИЧКАХ

1. Ужгород віднедавна став потерпати від поширення лівацтва та інших шкідливих для мізків і здоров'я поглядів. Це все спричинено грантами з ЄСівських фондів, які дають можливість деяким персонажам спокійно жити й відпочивати щовечора по барах без стабільної роботи, а також післямайданівською пропагандою, яка поширює ті самі погляди. Заклад "Бар 13" через невідомі нам причини став одним з найулюбленіших місць збору молоді сумнівних поглядів та переконань, а також громадських "діячів", котрі вносять розруху та ідеї розпусти у традиційне українське суспільство, непогано на цьому заробляючи.

2. На рахунок самої ситуації. Ми вже давали пояснення подіям, що стались. Повторимось: ми завжди реагували й реагуватимемо на побиття чи агресію до наших товаришів. Не лукавитимемо: винними були обидві сторони, місцеві ЗМІ ж виставляють винними тільки нас, хоча ще кілька днів/тижнів тому висвітлювали наші виховні/благодійні акції.

3. Поліція показала себе з класичної сторони. Прибувши на місце конфлікту, вони одразу накинулись на бійців Карпатської Січі і навіть пальцем не зачепили тих, хто жорстоко побив нашого хлопця. А ось лідера Карпатської Січі Тараса Деяка було навпаки - неправомірно та цинічно побито і закуто в кайданки на землі, після чого "нові" копи без належних підстав почали порпатись в його речах посеред міста, не звертаючи уваги на нападників, що бігали навколо та глузували з лежачого на землі в наручниках опонента. (Враження, ніби вони знали, що не понесуть ніякої відповідальності).

4. Реакція на банальну бійку, які часто трапляються в нашому, виявилась м'яко кажучи скандальною. Всі, кому наша діяльність чи позиція тим чи іншим чином заважала, одночасно згрупувались проти нас. Представники поліції, ліберали, прибічники старої влади, системи, сепаратизму, як один почали писати неправдиву інформацію про цю подію. Деякі люди, які є офіційними особами, знаючи українське законодавство, вже називають наших бійців винними, хоча нашій стороні не те що не було висунуто ніяких звинувачень - нас навіть не було визнано свідками, але звісно ж деякі "експерти" вирішили раніше за суд чи слідство, хто має бути винним. 

Через те, що ми здобували та захищали справедливість, ми стали небажаними для багатьох груп людей, які знайшли в цьому інциденті шанс для того, аби лити бруд на наш рух та й навіть старатись обмежити свободу нашим бійцям.

5. На теперішній момент наш товариш перебуває в місцевій лікарні з серйозними пораненнями та ушкодженнями голови. Тих, хто зробив це з ним, не звинувачують ні в чому, адже це не є вигідним. Ми віримо в те, що свідомі люди та особливо наші прихильники будуть читати правду, а не бруд ЗМІ чи Фейсбуку і не стануть змінювати свою позицію через інформаційну війну проти нашого руху.

08 жовтня 2017р.

Теги: Карпатська Січ

Коментарі

верховинець 2017-10-09 / 15:56:31
Мій дідо тоже жив на Верховині. У 40-му мадяри забрали го до войська та послали на фронт. У 44 попав у плін та просидів 2 роки у руському лагрови, а ще 10 років ходив у беспеку відмічатися як ненадійний. У колхоз тоже вступив. То й що теперь - руські цукор і ангелики????

Для пенсіонера 2017-10-09 / 08:20:37
Ви кажете А, але якось забуваєте за Б. Мій дідо жив на Верховині. Мав десь 10 гектарів землиці та лісу. Тобто був "кулак". Айно, прийшли руські, взяли все у колгосп. АЙБО! На Сибір не послали чогось. А дідо НІКОЛИ не вступив до колгоспу, газдував сам коло хижі. І нич му не зробили. Я видів розпорядження сільради десь з р.46, аби переселився з "хутора" до села. Не переселився. І што? І нич. Це лем так, аби не малювали усяди чорта на стіну.

Срібний 2017-10-08 / 22:03:05
Якщо нормально наЛьєж шмурдяка . То без питань . Білка пухнаста . Ножі вони мають . Гопкоманда братанів і досвід з 51 бригади людей прикапувати мають.

TURBO 2017-10-08 / 21:00:29
"Ужгород віднедавна став потерпати від поширення лівацтва та інших шкідливих для мізків і здоров'я поглядів."- перший признак диктатури. Может Карпатська Сiч розтрiляэ пiв незгодного Ужгороду.

ужгородець 2017-10-08 / 19:57:08
Миколо піди поскач і ти в АТО, подивимося в якому стані повернешся та як будеш спати по ночах.
Другий день пишете про січовиків та клянете їх, а коли циганота б'є писки ужгородцям,гвалтує групами дівчат та грабує мешканців міста, жоден із вас коментар не напише. Чи ця тема не буде такою резонансною ?

микола 2017-10-08 / 19:42:28
банальна бійка, побратима от@и@дили, було напевно ж за що,... занадто вони "скачуть",... але це не означає що треба бандою йти і все трощити.

Галичанин 2017-10-08 / 18:23:58
ЗМІ як завжди перекрутили все як їм вигідно для того щоб очорнити Карпатську Січ в очах простих жителів Ужгорода та не тільки! Хлопці поступили так як мав би поступити кожен - захищати своїх друзів, свою сімю, свою Батьківщину

дідо 2017-10-08 / 18:14:52
На Донбас відправити треба половину ужгородських молодиків, бо лише жеруть водку та каву по кабаках, тягають цигеретлики через кордон, їздять на автобляхах, а хтось їм має цей рай забезпечити в АТО.

справедливий 2017-10-08 / 17:12:23


Побито січовика, травмованих "жертв" нема. Двері заяву про побої не подавали. Ці, хто бухають в цьому закладі, мали захищати Батьківщину на Донбасі, а не провокувати тих, хто захищав їх сам. Воєнкомат працює?


Олекса 2017-10-08 / 16:49:06
Та виходить так,ош ко був у АТО та мош му всьо,бо прийшов удтіть є.анатом,ци що?Був у АТО,маєш пільги відповідні,а право ходити та біду робити ниякоє АТО не дає!!!

Лана 2017-10-08 / 14:33:55
Тільки той не помиляється, хто нічого не робить! А хлопці роблять! І немало! Для всіх нас, і для тих, хто відсиджується й чека, що все навколо саме собою зміниться на краще! Тримайтеся, хлопці! Закарпаття з Вами!

пенсіонер 2017-10-08 / 14:20:56
Міщанський Ужгород, що за тисячу кілометрів від війни, п'є, гуляє, займається контрабандою і плює на те, що десь гинуть люди за збереження єдиної цілісної України.
АТО це не курорт, там від ужасу їдуть мізки, і в державі повинна бути належна реалібітаційна політика, для тих хто воював і зараз гине в окопах, чим держава на жаль не займається.
Так буває і пиятика, і бійки за участю атошників, але їх не обси..и треба, а допомогти, не провокувати, а потів вити на всіх медіаканах "дебошири, псевдопатріоти".
Всі ці коментатори із тієї катогорії, що сидять в теплі, ситі, жирні, які всіх вчать як себе вести і критикують. Які попри те, що десь люди гинуть, в тому числі і за них, вякають, що будуть воювати лише тоді, коли москалі прийдуть сюди. Шановні якщо москалі прийдуть сюди, вам залишиться лише раком стати.
А якщо б, не приведи господи, москалі прийшли сюди, як в 1944 році, всі ваші особнячки, магазинчики та інше добро забрали б собі, як тихенько зараз роздягають та обдирають кримчаків.
Хто не зна хто такий москаль та що від нього чекати попитайте дідів, в кого вони ще є, хай вім розкажуть як західняками заселяли Сибір та в шахти спроваджували. І там разом з українцями були і мадяри, і румуни, і словаки та інші, такий собі інтернаціонал.
Але немає сумніву, що "критики інтернетні", приживуться при любій владі, їм головне щоб в теплі, та було що жерти.
А ви січовики тримайтеся, і ніколи не давайте образити побратимів всякій там марзі.

Козак 2017-10-08 / 12:28:28
Хлопці молодці!

гайдамака 2017-10-08 / 12:07:29
Полізли в коменти бузеранти і сепари :(

кент 2017-10-08 / 11:40:55
Ти як був на войні та маєш право нажератися як свиня і буянити в центрі города, нищити майно чуже? Більше проблем нема. Побратима побили. То не "піджака" Марчишака побили, що землю за гроші роздає в городі особам під видом АТОшників? Подивіться якими ви мерзкими тварями стали, народ надіявся що хоть ви вернетеся та наведете порядок в Україні із злодіями, а ви пішли у зговор з ворами - тими що все при владі, крадете із ними, ше й позоритеся так, а потім читати ваші недолугі коментарі. Мразі. Позорите всіх кто воював. Позор і ганьба.

Покемон 2017-10-08 / 11:30:20
Дивуюсь з коментарів у сторону захисту "бєлочників".. як можна бути нормальними і ламати двері, ревати як марга недоє...на!!!мають бути покарані по закону некуй розборки влаштовувати і все крушити. Звірі і дикуни так їм і треба кіть немають голови на плечах..

Срібний 2017-10-08 / 11:28:59


Зловживання багатоніковістю для створення видимості дискусії. Ненормативна лексика. Коментар видалено. Адмін


Невідомий 2017-10-08 / 11:10:15
не зная правды не обсуждают людей!

Роман Дружній 2017-10-08 / 11:09:42
Не розумію коментаторів знизу ,які обливають брудом хлопців зі Січі,хлопці взяли заступились за побратима ,а ви б не так зробили??? Якщо подивитися зі сторони,то хлопці за свою домівку і Україну всім би дали гідний бій,а ви обливаєте їх помиями ??? Хто ви взагалі такі ,щоб судити цих людей ??? Половина інформації ,що сказано коментарями знизу ,взагалі чутки ,а ви це доносите ,ніби це цілковита правда...
Я надіюсь ,що хлопці вийдуть з цієї історії без серйозних дій з боку держави та правоохоронних органів.

Вася 2017-10-08 / 11:04:11
Хлопці молодці що заступилися за свого побратима, і тримаються не дивлячись на гори інформаційного бруду який ллється на них зі сторони "змі" і різних ліберальних покидьків, респект вам КС, я з вами!

НОВИНИ: Соціо

23:51
30 родин із прифронтової Харківщини оздоровилися та відпочили на Закарпатті за час дії програми "Турбота"
23:19
/ 1
Словаччина хоче відновити пасажирське залізничне сполучення із Ужгородом, яке припинилося 80 років тому
18:22
"Укрзалізниця" ще цьогоріч планує запустити потяг "Київ – Кошиці"
15:29
/ 6
Як "танець з бубном" за вітряки на Руні гудуть сільрада, лісівники та закарпатська влада
14:15
/ 1
Приватний поїзд "Прага – Чоп" сьогодні здійснив свій перший рейс
11:22
/ 3
Запис мого діда і сепаратне святкування Паски
11:11
/ 1
У Ракоші Вишківської громади попрощалися з полеглим Героєм Святославом Корнійчуком
20:19
/ 5
В Ужгороді на об'їзній депутати-"слуги" планують "роздерибанити" понад 1 га землі із заниженням вартості в 10 разів
21:59
/ 21
На Закарпатті було зроблено спробу дестабілізації шляхом перекриття доріг "через мобілізацію". Поліція звільнила проїзд
18:44
/ 36
Головою Ужгородського міськрайонного суду переобрано Віктора Данка
18:38
На війні поліг Віталій Петах зі Страбичова Мукачівської громади
02:00
/ 30
Комбат Руслан Каганець: "Без людей виграти цю війну неможливо. Ми не зробимо мільйон роботів із штучним інтелектом, які за нас воюватимуть"
00:32
/ 1
Відсьогодні на Закарпатті розпочалася нерестова заборона
21:48
Біля Солотвинського солерудника виявлено смітники, пластикові пляшки в карстових проваллях і забруднення потоку Глод
16:44
/ 3
В Ужгороді пойдуть чемпіонат України з велоспорту-МТБ та чемпіонат області
11:26
/ 4
На війні з росією поліг Ігор Сакало з Горінчова Хустського району
10:53
У лютому споживчі ціни на Закарпатті в цілому не зросли – статистика
11:15
"Щасливі діти" запускають новий цикл відновлювальних ретритів для мам із дітьми "Сила Карпат"
10:56
/ 6
В Усть-Чорній на Тячівщині попрощалися з полеглим Героєм Октавіаном Коненком
22:53
/ 3
У понеділок в Сваляві проведуть в останню дорогу полеглого 21-річного Героя Василя Томащука
22:20
/ 2
У Великій Копані попрощалися з Віталієм Чонкою, що загинув на Запоріжжі ще торік у червні
15:31
У лютому в порівнянні з торішнім груднем ціни на продукти харчування та безалкогольні напої зросли на 1,4%
14:57
Торік на Закарпатті прийняли в експлуатацію житла на 17,8% більше, ніж у 2022-му
14:10
/ 1
Кабмін перерозподілив освітню субвенцію на 2024 рік: місцеві бюджети Закарпаття втратили 2,4 млн грн
23:00
/ 3
На війні поліг ровесник Конституції України Василь Цьока з Крайникова Хустської громади
» Всі новини