Відбулися матчі 17-го туру першості Закарпаття з футболу

Протягом вихідних відбулися матчі 17-го туру першості Закарпаття з футболу у Східній і Західній зонах

Відбулися матчі 17-го туру першості Закарпаття з футболу

Перша ліга, Східна зона, 17 тур: результативно й напружено

ФК «Терново» – ФК «Вишково» – 2:2 (юнаки – 6:1)

Як і очікувалося, матч для ФК «Терново» прохідним не став. Більше того, фаворит утратив очки. Вишківці доволі сконцентрованими вийшли на матч і доволі швидко відкрили рахунок. На 5 хв. вітання приймав Даніїл Барна. І до перерви гості справили досить хороше враження й забезпечили собі мінімальну перемогу.

Початок другого тайму виявився теж за вишківцями. На 48 хв. відзначився Василь Мацунич. Після цього тернівці всерйоз зрозуміли, що так можна й програти. Отож, здійснюючи атаки на ворота суперника, намагалися досягти бажаного результату. І на 64 хв. Тарас Маркуц із пенальті скоротив відставання, а на 71-й Олександр Горський установив паритет. Утім на більше господарі не спромоглися. Отож, із одного боку, зустріч удалося врятувати, а з другого, втрачено важливі два очки.

СК ім. І. Яремчука – ФК «Верховина» – 2:0 (2:2)

Матч відбувся в цілком коректному суперництві (лише два попередження) і приніс перемогу господарям. Вони забивали в кожному з таймів: на 14 хв. це зробив Павло Попович, а на 81-ій – Євген Локота. Через три хвилини «Верховина» могла спробувати врятувати поєдинок, однак Володимир Пуга не зумів реалізувати пенальті – зреагував воротар великобичківців Сергій Йосипчук. Отож міжгірці зазнали поразки, а великобичківці тріумфували.

ФК «Беркут» – ФСК «Говерла» – 1:5 (1:0)

Незважаючи на впевнену перемогу, на третину другого тайму говерляни поступалися 0:1. Однак командою гостей усе ж керувало чемпіонське бажання, і вона впевнено перемогла. На єдиний гол «Беркута» ясінянці відповіли влучними ударами Валерія Цуперяка, Євгена Станицького, Василя Терпак (відзначився дублем) та Володимира Поп’юка.

ФК «Вікторія» – ФК «Авангард» – +:- (5:1)

Єдиний матч, який не відбулася в турі – у Білій Церкві. Гості не з’явилися на матч. Зате сповна господарі відігралися юнаками, здобувши впевнену перемогу.

ФК «Інтер» – ДЮСШ – 3:2 (0:5)

Неймовірно складна й цікава гра вийшла в Ганичах. Вихованці Тячівської ДЮСШ продовжують дивувати в другому колі. Вони не просто дали бій господарям, а ще й результативно зіграли, забивши в кожному з таймів по голу (відзначилися Владислав Батрин і Тимур Білей). І хоч очок не взяли, та на похвалу заслуговують. Зрештою, як і господарі, котрі, усе ж здобули стовідсотковий результат зусиллями двох братів Фіцаїв – Миколи (оформив дубль, реалізувавши два пенальті) та Михайла (відзначився зі штрафного). Слід також зазначити, що в обох команд було по два вилучення, а після матчу наставник гостей Павло Іванчов, відзначивши характер своїх підопічних, висловив і невдоволення арбітражем. Зокрема щодо справедливості призначення одного з пенальті та штрафного, із яких «Інтер» відзначився, непризначенням 11-метрового у ворота суперника та червоними картками для двох своїх гравців.

ФК «Діброва» – ФК «Карпати» – 0:2 (1:5)

Дива не сталося, футболісти з Дубового знову продемонстрували атакувальний футбол, притому успішно зігравши в захисті, і здобули чергові три очки. У цілому в матчі було реалізовано два моменти. Так, на 11 хв Роман Дьолог відкрив рахунок, а ближче до завершення зустрічі, на 80 хв., Євген Дикун подвоїв перевагу.
 

Що ж у половині матчів господарі таки перемогли. Однак матчі видалися доволі напруженими й подарували чимало хай різних, та все ж емоцій.

 

Перша ліга, Західна зона, 17 тур: «гарячих» матчів не бракувало

 

ФК «Ф.Медвідя» (Н.Давидково) – ФК «Рутенія» (Сторожниця) – 1:1 (2:1)

Гра на швидкостях за рівних шансів, 7 жовтих, нереалізований пенальті в господарів і бокова стійка в гостей, непоступливість суперників і як наслідок – нічия. Ось таким виявився поєдинок обох команд. Вони продемонстрували змістовний футбол, а голами змогли відзначитися лише в другому таймі (Едуард Варга, 80 – Віталій Медведєв, 70; на 62 хв. в новодавидківців Євген Качур не забив 11-метровий). Отож господарі повноцінно не скористалися невдачею земляків із Нижнього Коропця і тільки зрівнялися з ними за очками.

ФК «Вітязь» (Концгазо) – ФК «Н. Коропець» – 3:1 (0:0)

Як для першої ліги, то вийшла дуже хороша гра за участі лідерів. Обидві команди мали чимало шансів розписатися у воротах суперника, а в підсумку краще зіграли господарі. Знову спрацювала основна зброя концгазівців – кращий бомбардир зони й першої ліги загалом В.Ковтан, котрий притому не реалізував пенальті. А ось у гостей забити вдалося тільки десятому номеру О.Олберту, хоч щонайменше це мав зробити ще В.Монда. Наприкінці зустрічі Владислав Васильєв (у гостей) отримав пряму червону картку за вияв надмірних емоцій та прояв агресії (88 хв.), та принципового значення більшість для «Вітязя» вже не мала, оскільки команда й так вигравала з різницею в два м’ячі (В’ячеслав Ковтан, 6, 55, -61, 71 – Олег Олберт, 50),

ФК «Локомотив-Чоп» – ФК «Березний» – +:- (+:-)

Останнім часом «вірус» невиїздів поширився й дійшов до В.Березного: команда не приїхала на матч до залізничників. Отож, швидше за все, технічні виграші обома складами будуть оформлені на представників чопської команди.

ФК «Сокіл» (Кінчеш) – ФК «Ракошино» – 3:0 (5:0)

Господарі продемонстрували хорошу гру. Могли й іще забити. Утім голів Віктора Рабела (34 й 42 хв.) та Йосипа Вароді (85 хв.) виявилося цілком достатньо для впевненої перемоги. «Сокіл» збільшив перевагу над ракошинцями до 6 очок і максимально наблизився до «Рутенії».

ФК «Невицький замок ОК ДЮСШ Україна» (Невицьке) – ФК «Заріччя» – 3:4 (0:4)

Господарі краще виглядали в першому таймі, ніж у другому, а в цілому гості зуміли довести свою перевагу, забивши чотири голи. У цілому матч виявився цікавим, команди не відсиджувалися в захисті й порадували глядачів сімома голами (Сергій Арбузов 39, 90; Олександр Ганичак, 45 – Іван Ільницький 70; Назар Бобик 13; Василь Зан, 75; Рудольф Петер 82).

ФК «Бобовище» – ФК «В.Копаня» – 2:0 (2:0)

Підопічні Івана Ковача продовжують упевнено виступати, тим паче вдома. Завдяки влучним ударам Романа Мідянчика (42, 81 хв.) навіть при нереалізованому пенальті на 61 хв. Річардом Шольцем господарі здобули впевнену перемогу й продовжують успішно переслідувати «Вітязь».

 

Прогнози справдилися. Не всі команди-господарі максимально вдало зіграли вдома. Зрештою, не всі поєдинки й відбулися. Та в цілому тур був цікавим і видався результативним…

Володимир Тарасюк, ФФЗ

25 вересня 2017р.

Теги: футбол, першість

НОВИНИ: Спорт

13:28
/ 2
Відбулися матчі 1 туру вищої ліги чемпіонату Закарпаття з футболу
10:33
На Ужгородщині затримали наркоторговців
20:27
Кіберполіція заблокувала Telegram-канал, що лякав терактами в школах Мукачева
12:46
Закарпатці повернулися з нагородами з чемпіонату України з пауерліфтингу
20:42
В Ужгороді відбувся турнір пам'яті полеглого захисника Данила Богуславського
10:38
/ 6
Зимова першість Закарпаття з футболу: блокпостів біля стадіонів не буде, але й "ухилянтів" не прихищатимуть
10:28
/ 1
Стадіони у Минаї та Ужгороді допущені до УПЛ, хоча освітлення відсутнє
11:24
/ 3
5 організаторам підпільних гральних клубів на Закарпатті повідомили про підозру
20:53
/ 5
Закарпатська облрада просить УАФ дозволити й надалі проводити футбольні матчі на стадіонах "Авангард" та "Минай-Арена"
23:48
/ 4
Вартість встановлення освітлення на стадіоні "Минай Арена" сягне близько 16 млн грн
16:36
/ 1
На Закарпатті за допомогою квадрокоптера "вичислили" двох "ухилянтів"-"плавунців"
11:19
/ 9
УАФ заборонила матчі на "Минай-Арені" та "Авангарді" в Ужгороді до встановлення освітлення
23:41
Результатом благодійного забігу до Дня Святого Миколая в Ужгороді стали зібрані майже 40 тис.грн
12:41
/ 2
ФК "Минай" втратив ключових футболістів – Любеновіч
17:02
/ 1
Військовослужбовець із Закарпаття Андрій "Бродяга" Ткачук здобув "бронзу" Чемпіонату світу з бігу на 24 години
14:00
/ 3
За останні 2 дні "Минай" покинули вже 5 гравців
16:55
Закарпатський Воловець прийме Кубок України з армреслінгу
11:36
Закарпатські пауерліфтери повернулися з кубка України з медалями і навіть рекордом
15:20
Матч "Минаю" з "Динамо" в Ужгороді перенесено на весну через повітряну тривогу та відсутність освітлення на стадіоні
16:09
У Мукачеві відбулися змагання з художньої гімнастики "Мукачівська зірочка"
16:46
Мукачівці долучилися до забігу проти насильства
11:39
/ 1
Поліція розповіла про обставини зіткнення легковика, вантажівки, мікроавтобуса і велосипедиста у Вонігові на Тячівщині
10:40
/ 1
У Мукачеві сьогодні стартують чемпіонат Закарпаття та відкритий Кубок Мукачева зі змішаних єдиноборств (ММА)
21:07
Мукачівець вдало виступив на "Biegu Niepodległości" в Польщі
09:54
/ 1
9-річний хлопчик з Закарпаття встановив світовий рекорд у гирьовому спорті
» Всі новини