ФК "Минай" в аматорському чемпіонаті України програв домашню зустріч команді зі Львівщини (ВІДЕО)

На поєдинок 2-го туру аматорського чемпіонату України на стадіон «Авангард», як і очікувалося, глядачів прийшло чимало. Все як і анонсували: невеличка підготовка до палкого вболівання у вигляді розфарбованого фейсу від дитячого простору «Чіга-біга», а також придбання клубної атрибутики — аби чітко ідентифікувати себе із улюбленою командою. За декілька хвилин до гри настрій підняли учасниці танцювального колективу «Корпорація друзів», а бойовий (патріотичний) дух — виконання гімну фронтменом групи «Тінь сонця» Сергієм Василюком.

ФК "Минай" в аматорському чемпіонаті України програв домашню зустріч команді зі Львівщини (ВІДЕО)

Свисток рефері — і гра розпочата. От тільки моментів вболівальникам довелось почекати. У стартові хвилини команди не форсували подій. Винятком може слугувати удар головою у виконанні Владислава Микуляка (вище воріт).

Уже у другій десятихвилинці «Минай» створив хорошу нагоду для відкриття рахунку. Ігор Вагін розпочав атаку пасом на Роберта Гегедоша, який перебуваючи у центрі, вивів Василя Пиняшка на рандеву з кіпером. Однак страж ворті вийшов переможцем у цій дуелі.

ФК «Рочин» теж не відсиджувався у захисті, однак до реальної гостроти справа не доходила. Так тривало до 34 хв., допоки Назарій Цюпка не змусив Дмитра Бабенка вступати у гру. З ударом з-за меж штрафної півзахисника «Рочина» кіпер впорався. Через 5 хв. сценарій за участі тих самих дійових осіб повторився: воротар «минайців» знову відбив дальній постріл.

А от уже на 43 хв. гості зуміли відкрити рахунок у матчі. Звичайна подача зі стандарту перетворилася на справжню катастрофу у вигляді голу. Дмитро Бабенко був першим на виході, однак футболісти «Рочина» відзначилися спритністю у штрафному і Віталій Кашуба відправив м'яч у сітку воріт.

Ще до перерви господарі мали шасн вирівняти паритет, але удар Євгена Мирончука, після подачі кутового, заблокували захисники.

У другій половині зустрічі закарпатська команда уже із свіжими силами та думками побігла рятувати критичне становище перед власними вболівальниками. На 48 хв. приміром, той таки Євген Мирончук пробивав в дотик після пасу Владислава Микуляка. Однак забракло лічених сантиметрів. Згодом гостро відповіла команда із Львівщини. Пробивав Олег Домальчук, але з ударом впорався кіпер, який і перевів на кутовий.

На 53 хв. знову небезпечно у воріт «Рочина»: і знову загрожує Євген Мирончук. Проте і цього разу воротар суперника не дозволив себе пробити. Трохи пізніше, вже свіжий Михайло Кополовець завдавав удару — гравці стали на захист власних воріт.

Ближче під завершення матчу чудові нагоди, аби відновити рахунок, мав нападник Роберт Гегедош. Однак м'яч вперто не залітав у ворота! Спочатку пробивав головою після навісу з лівого краю — кіпер у блискавичному стрибку переводить на кутовий. А через хвилин Роберт Гегедош не реалізував вихід тет-а-тет з воротарем. Обігравшись у «стіночку» з Владиславом Микуляком, форвард пробивав вже з кількох метрів, однак і у цьому епізоді кіпер продемонстрував чудову реакцію. Ще пізніше гострий удар наніс вже Сергій Машталір, але й тут Анатолій Коваленко став на заваді голу.

Атакувальні потуги «минайців» у рідних стінах не принесли бажаного результату. Однак, як відомо, поразки тільки загартовують!

ФК «Минай» — ФК «Рочин» 0:1

Гол: Віталій Кашуба 43

Стадіон «Авангард» 1500 глядачів

Арбітр: Мирослав Дипко

Асистенти: Микола Гудима, Василь Бельзецький

Делегат: Олександр Найко

ФК «Минай»: Дмитро Бабенко, Роберт Смокоровський (Іван Ковач 86), Володимир Корнутяк, Максим Минайленко, Василь Беца (Олег Допілка 83), Ігор Вагін (Владислав Образцов 76), Євген Мирончук, Владислав Микуляк, Яромир Лобода (Михайло Кополовець 55), Василь Пиняшко (Сергій Машталір 73), Роберт Гегедош

На заміні: Владислав Сидоренко, Степан Федак

Тренер: Микола Гібалюк

ФК «Рочин»: Анатолій Коваленко, Олег Домальчук, Павло Іванишин, Олександр Портянко, Роман Васюта, Микола Богданов, Олексій Найдишак, Юрій Яструб, Назарій Цюпка, Віталій Кашуба, Іван Данилюк

На заміні: Михайло Грицаль, Іван Семеряк, Іван Мацюра, Андрій Дева, Олег Галант, Василь Штандер, Володимир Підкіпняк

Тренер: Володимир Підкіпняк
 

Володимир ПІДКІПНЯК, головний тренер ФК «Рочин»:

Відомі гравці в команді «Минай» пройшли дуже хорошу школу. Я своїм хлопцям зразу сказав: якщо буде мандраж і колінка будуть труситися, то зрозуміло, що результату ми не побачимо. Не побачимо тої гри, яку ми вмієм грати. Тому все це треба відкинути на другий план, грати футбол і старатися використати ті моменти, які в нас будуть. Я думаю, вони і були. Ми перевтілили їх в один забитий гол. Це десь дало свої плоди.

Микола ГІБАЛЮК, головний тренер ФК «Минай»:

Ви повинні розуміти, що нашій команді тільки два роки. Ми тільки пробуємо. Так, ми ставимо високі завдання: вигравати і підійматися вище, але це тільки друга гра в аматорах. Потрібно працювати. І якщо одна команда з усієї області йде в аматорську лігу, то їй потрібно тут допомогти, а не ставити палиці в колеса і не давати футболістів, яких хтось хоче. Я впевнений, що команда буде здобувати очки, і ми підіймемося. Навіть у цьому не сумніваюся.

У перервах між таймами для відвідувачів підготували чимало сюрпризів. Зокрема, гімн України виконував фронтмен гурту «Тінь сонця» Сергій Василюк. Були й показові танцювальні виступи, а поблизу намету ФК «Минай» безкоштовно малювали аквагрим. Також із малечею працював дитячий аніматор. Після поразки футболісти закарпатського клубу вже починають готуватися до гри на виїзді. Наступний матч відбудеться 20 серпня із ФК «Покуття» в Коломиї на Івано-Франківщині.

ФК "Минай". Відео - УжІнформ

14 серпня 2017р.

Теги: Мина, аматор, футбол

Коментарі

Експерт 2017-08-22 / 18:08:11
Мішу Іваницю? От! Це справжній приклад для наслідування! Сам хоч зрозумів, що написав?

Вася файта 2017-08-15 / 07:26:36
Поки Тренером буде Пан Микола Г'Єбалюк який ночами зависає поивсім нічним барам Ужгорода із своїми карешами футболістами і дурить Пересоляка на бабки толку не буде з Миная ! Там треба тренером Мішу Іваницю

НОВИНИ: Спорт

20:27
Кіберполіція заблокувала Telegram-канал, що лякав терактами в школах Мукачева
12:46
Закарпатці повернулися з нагородами з чемпіонату України з пауерліфтингу
20:42
В Ужгороді відбувся турнір пам'яті полеглого захисника Данила Богуславського
10:38
/ 6
Зимова першість Закарпаття з футболу: блокпостів біля стадіонів не буде, але й "ухилянтів" не прихищатимуть
10:28
/ 1
Стадіони у Минаї та Ужгороді допущені до УПЛ, хоча освітлення відсутнє
11:24
/ 3
5 організаторам підпільних гральних клубів на Закарпатті повідомили про підозру
20:53
/ 5
Закарпатська облрада просить УАФ дозволити й надалі проводити футбольні матчі на стадіонах "Авангард" та "Минай-Арена"
23:48
/ 4
Вартість встановлення освітлення на стадіоні "Минай Арена" сягне близько 16 млн грн
16:36
/ 1
На Закарпатті за допомогою квадрокоптера "вичислили" двох "ухилянтів"-"плавунців"
11:19
/ 9
УАФ заборонила матчі на "Минай-Арені" та "Авангарді" в Ужгороді до встановлення освітлення
23:41
Результатом благодійного забігу до Дня Святого Миколая в Ужгороді стали зібрані майже 40 тис.грн
12:41
/ 2
ФК "Минай" втратив ключових футболістів – Любеновіч
17:02
/ 1
Військовослужбовець із Закарпаття Андрій "Бродяга" Ткачук здобув "бронзу" Чемпіонату світу з бігу на 24 години
14:00
/ 3
За останні 2 дні "Минай" покинули вже 5 гравців
16:55
Закарпатський Воловець прийме Кубок України з армреслінгу
11:36
Закарпатські пауерліфтери повернулися з кубка України з медалями і навіть рекордом
15:20
Матч "Минаю" з "Динамо" в Ужгороді перенесено на весну через повітряну тривогу та відсутність освітлення на стадіоні
16:09
У Мукачеві відбулися змагання з художньої гімнастики "Мукачівська зірочка"
16:46
Мукачівці долучилися до забігу проти насильства
11:39
/ 1
Поліція розповіла про обставини зіткнення легковика, вантажівки, мікроавтобуса і велосипедиста у Вонігові на Тячівщині
10:40
/ 1
У Мукачеві сьогодні стартують чемпіонат Закарпаття та відкритий Кубок Мукачева зі змішаних єдиноборств (ММА)
21:07
Мукачівець вдало виступив на "Biegu Niepodległości" в Польщі
09:54
/ 1
9-річний хлопчик з Закарпаття встановив світовий рекорд у гирьовому спорті
17:49
/ 1
Перший благодійний Krayna Uzhhorod Half Marathon зібрав понад 316 тис. грн гривень на підтримку ЗСУ
16:52
Через півмарафон в Ужгороді в неділю перекриють ряд вулиць
» Всі новини