При комісійному обстеженні руйнування "Корони" Волошин не допустив на місце начальника відділу ДАБК і не надав жодних документів

Як і анонсувало "Закарпаття онлайн", сьогодні робоча комісія обстежила пам’ятку архітектури місцевого значення "Готель Корона" на пл. Театральній, 5, 7, зруйновану в процесі реалізації намірів її власників. Відповідно до розпорядження Ужгородського міського голови Богдана Андріїва від 2 липня 2016 року № 251 комісію очолив перший заступник міського голови Іштван Цап.

При комісійному обстеженні руйнування "Корони" Волошин не допустив на місце начальника відділу ДАБК і не надав жодних документів

До складу комісії увійшли представники відділу охорони культурної спадщини та дизайну міського середовища управління містобудування та архітектури, управління у справах культури, спорту, сім'ї та молоді, управління правового забезпечення, відділу муніципальної поліції Ужгородської міської ради, головний спеціаліст з питань охорони культурної спадщини управління культури Закарпатської ОДА, головний інспектор будівельного нагляду відділу контролю та нагляду за проведенням перевірок Управління державної архітектурно-будівельної інспекції у Закарпатській області.

Власника зруйнованї пам'ятки - ТОВ «Бізнес Центр Корона» - та замовника об'єкта будівництва, як і в випадку резонансної стрілянини на цьому об'єкті, представляв депутат Ужгородської міської ради Іван Волошин, який на етапі приватизації об'єкту очолював відповідну депутатську комісію. Тобто, корупційна складова - очевидна.

За інформацією Закарпаття онлайн, особисто І.Волошин у грубій формі не допустив на територію зруйнованої пам'ятки начальника відділу державного архітектурно-будівельного контролю Ужгородської міськради Олександру Зотову. Загалом поливання І.Волошиним брудом окремих членів комісії зайняло більше часу, ніж власне з'ясування обставин законності руйнування пам'ятки та будівництва.

Попри те, що прес-служба Ужгородської міськради в офіційній інформації стверджує, що "частина документів була надана членам комісії безпосередньо на місці, щодо інших домовлено про сформування відповідного запиту від міської влади і надання необхідних документів забудовником протягом кількох годин", за інформацією Закарпаття онлайн насправді жодних документів комісії надано не було. З нового, з рук було показано ксерокопію дозволів на будівельні роботи та реставрацію, датованих липнем - тобто, наданих вже тоді, коли роботи по руйнуванню пам'ятки і будівництву на її території тривали більше двох місяців. Що також свідчить про присутність корупційної складової в діях чиновників і злочину - в діях осіб, що приватизували пам'ятку.

При цьому жодних дозволів від управління культури Закарпатської ОДА, обов'язкових при роботах на пам'ятці місцевого значення, взагалі пред'явлено не було.

Загалом, за інформацією Закарпаття онлайн, І.Волошин погодився надати відповідні документи тільки після відповідного звернення з юридичного відділу міськради.

Детальніше про обставини виходу комісії на місце руйнування пам'ятки Закарпаття онлайн повідомить додатково.

05 серпня 2016р.

Теги: Корона, Іван Волошин, пам'ятка

Коментарі

Korona 2016-08-13 / 04:54:12
Смотрю на фотографии и тащусь! Наплевательское и пренебрежительное отношение волоши к первому заму мера Цапу, а отсюда читай и ко всей горвласти! В фаворе клоун и троль Москаль, который клюнул на удочку Лунтика и волошина!

форестер 2016-08-07 / 15:08:33
Не буде з пса солонини, а з сьої влади - порядку. Андріїви, Цапи, прокурори і мусора лише кришують злочини, бо самі є елементами цієї злодійської системи.
Треба міняти владу. Бо влада 500-гривневих добра Ужгороду не принесе.

Правый сегмент. 2016-08-07 / 14:39:20
В общем, как ОБСЕ - выразили озабоченность, и не наказали никого за недопущение на территорию.

Шімон 2016-08-06 / 20:39:34
Баксы правлят світом, у кого май бульш баксу у того і правда.

Малинич 2016-08-06 / 17:04:25
У даному випадку прокуратура безсила. Наразі втрачені всі процесуальні можливості встановити законність, запізно пити боржомі, змиріться негри

1111 2016-08-06 / 09:41:12
Волошина і його злочинні оборудки кришує прокуратура.

Вітьо Бедь 2016-08-06 / 07:07:32
Казавйім ож там має бити моя Семінарія Духовна !!!! Не Благословенно угнати мене із семінарієв а уддати злодію Волошину се місце нияк !! Там буде ще много хирні поки мерія вариша не уддасть назад мені цю Хмжку

Секретар суду 2016-08-06 / 06:42:23
А все почалось зі злочинного рішення судді нашого Апеляціййного суду Демченка про скасування рішення про притягнення волошина до адміністративної відповідальності за вчинення корупційного діяння. Ось крапка від якої треба починати відтанцьовувати правду по Короні!

Корона 2016-08-06 / 06:34:45
Брутальне невиконання розпорядження мера. Чому мовчить рупор Андрііва Ужгород.net?

Степану Круку 2016-08-06 / 06:22:32
Рішення про усунення перешкод прийме суддя Семерак - дуже принциповий суддя, чудовий виконавець злочинних оборудок волошина та малинича!

Наталка Майстренко 2016-08-05 / 22:26:07
А чого ж процесуального керівника з обласної прокуратури не взяли з собою, щоб унаочнився в наявності всіх елементів складу злочину за ознаками ч.2 ст. 298 ККУ, якщо до цього він не зміг це побачити (хіба сліпий був би). А дозвіл ДАБІ най си в гузицю запхає. Не думаю, що ДАБІ України є лохами, щоб підписати дозвіл на руйнування "Корони", хоча гроші справно збирають з терпил

Никель 2016-08-05 / 22:07:41
чисті підори, тільки в окулярАХ…..

суддя Дредд 2016-08-05 / 20:38:45
Допустивши справді помилку, пропустивши одну букву у прізвищі, я таки мав на увазі саме Роберта Бровді, а не "шестьорку" "шестьорки" Волошина Олександра Броді.

Саме Роберт Бровді інвестує зараз у "Корону". Бо Волошин - дрібний злодій, який, користуючись бандитською нахабністю, депутатськими повноваженнями і корупційними нахилами лише вкрав цей об'єкт у міста. А потім шукав лоха, який погодиться інвестувати в цей об'єкт великі гроші, з яких перепаде і самому Волошину. І зрештою лохом погодився бути Бровді.

А Волошин - голий, як церковна миша. Більше того - у боргах як у шовках. У нього вже "Унгварський" забрав Білоус. І з будівлі "Апріорі" у Волошина залишився тільки найнижчий поверх. Поки що залишився.

У випадку неуспіху афери з "Короною" Волошину треба буде втікати з міста. Тому він і вигризає цю справу зубами. І пострілами...

Лунченко зараз є офіційним обличчям Бровді, котрий ховається в тіні за його спиною.

Тому все правильно.

Степан Крук 2016-08-05 / 19:57:52
Дана комісія правомочна. Питання в тому, що Волошин вважає територію забудови приватною власністю і тому має право не пускати "посторонніх". Вихід один: комісія звертається до суду із позовом про усунення перешкод у виконанні своїх повноважень. Таке рішення суд може прийняти за дві години. А після рішення суду комісія в супроводі працівників поліції буде мати можливість встановити всю завдану шкоду забудовником. Іншої процедури нема...

Ужгород 2016-08-05 / 19:48:59
Дана комісія є неправомочно, поки до її складу не буде включено працівників прокуратури, бажано Малинича чи Грамотника.

Судди дреду 2016-08-05 / 19:38:05
1.Броді і Бровді - це двоє різних людей,ви не розібравшись в коментарях "приписали" екскерівника хлібінвестбуд замість екс кандидата в депутати ужг.міськради
2.Сумніваюся ,що Бровді хвається за спиною Лунченка,саме завдяки Бровді,Лунченко і став головою обл.осередку фронту змін,а в наслідку і депутатом ВР
3.Судячи з того,що пишете,все таки якоюсь інформацією Ви володієте,але путаєтесь в ній також не погано ))

Гаврилюк 2016-08-05 / 19:19:20
На жаль прокуратура у даному випадку безсила, посади продані і у цій ситуації розбератись нікому.

суддя Дредд 2016-08-05 / 18:39:20


Те, що "правдоборець" Москаль не реагує на знищення пам'ятки, тоді як опікуватися її збереженням має підпорядковане йому безпосереднньо управління культури ОДА - симптоматично. Займатися контрабандою на митниці - вигідніше і безпечніше, аніж протиставлятися "китайському" мільйонерові Роберту Броді, що ховається за спиною нардепа Лунченка.

А от де прокурор Закарпаття Гаврилюк, якого шістка Волошин за підтримки свого прокурорського кума Малинича і прикормленого прокурватора Грамотника банально накопав у гузицю з посади прокурора Ужгорода? І якому генпрокурор Луценко дав завдання до вересня розібратися з фактом руйнування "Корони"?

Тєрпіла? ))


руся 2016-08-05 / 17:54:55
де ти луценко???? і дідо москаль шо порядки наводить по контробанді? не можете мир навести? доки бандитів служити будете!!!? чи рабами грошей ліпше бути ніж народ служити??

dawa 2016-08-05 / 16:41:35
Собачка Волошина Бродi кумедно виглядае)))

НОВИНИ: Кримінал

15:50
Справу учасників "смертельної" масової бійки у Підвиноградові скеровано до суду
14:01
В Ужгороді водій, зупинений патрульними, швидко купив і хильнув алкоголь, аби приховати "п'яне" водіння
20:56
/ 2
У Берегові злочинна група відбирала майно в самотніх осіб літнього віку
20:31
На під'їзді до кордону затримали чотирьох чоловіків, що планували нелегально потрапити до Румунії, та двох закарпатців-переправників
15:57
На кордоні з Угорщиною у китайському вантажі виявили "зайві" електроскутери
21:52
/ 2
Через тайник з сигаретами житель Підвиноградова позбувся в ПП "Дякове" свого "Пежо"
11:15
/ 1
На Закарпатті викрили підприємця з Харкова, який хотів вивезти пшеницю в ЄС без ліцензування
22:49
На обʼїзній Мукачева патрульні зупинили водія, у 12 разів п'янішого від дозволеного
19:05
За вбивство жінки в центрі Берегова місцевому мешканцю "світять" 15 років тюрми
18:53
/ 2
На Закарпатті взяли під варту без права на заставу 10 учасників наркоугруповання
23:08
На Закарпатті 26-річний псевдоволонтер з Тернопільщини, що прямував до угорщини, намагався відкупитися в прикордонників за €1600
19:37
На Закарпатті затримали 2-х підлітків-провідників і 4-х "ухилянтів" з ґумовими човнами
17:54
/ 2
У ПП "Лужанка" берегівець втік від прикордонників і попросив прихистку в угорщині
10:48
/ 1
На Мукачівщині затримали 19-річного підозрюваного у зґвалтуванні 13-річної дівчинки
14:57
На Тячівщині затримали переправника з Рівненщини з "ухилянтом" із Хмельниччини
22:39
/ 5
Апеляційний суд скасував виправдання суддею Софілканич упійманого на хабарі голови Воловецької ОТГ Попелича
21:38
/ 3
Ужгородку, немовля якої померло від переохолодження викинутим в пакеті на вулицю, засудили на 2 роки "умовно"
19:32
Апеляційний суд залишив без зміни "запобіжку" шахраєві, що видурив $10,5 тис. у дружини полоненого військового
17:45
/ 12
На Закарпатті викрили ОЗУ наркоторговців, що "заробляло" на метамфетаміні мільйони
16:08
/ 1
Брата засудженого вбивці прикордонника Березенського затримали на спробі за $2300 переправити "ухилянта" до Румунії
11:58
/ 5
У закарпатки, що їхала до угорщини, на кордоні вилучили нагрудний знак, медальйон Австро-Угорської імперії та інші раритетні предмети
10:56
/ 12
Ужгородець вдома задушив 23-річну дівчину з Київщини, з якою познайомився в Інтернеті
21:07
Закарпатські переправники за $5000 проклали "ухилянтам" в онлайн-карті маршрут до Словаччини
13:49
На Мукачівщині обрали "запобіжки" двом чоловікам, у яких знайшли гранати, пістолет та набої
13:41
/ 1
В Ужгороді зловмисник з Сюрте на проспекті вночі пограбував чоловіка з Худльова
» Всі новини