„Боздош-еліт" святкує завершення будівництва першої черги елітного мікрорайону в Ужгороді

Цього дня з нетерпінням чекало багато людей. Гості та інвестори з Ізраїлю, клієнти та будівельними, а також працівники фірми «Сі Пі Ем Білдінг Юкрейнш урочисто відзначили завершення робіт на першій черзі елітного мікрорайону в Ужгороді. Унікальний проект — у дії!

„Боздош-еліт" святкує завершення будівництва першої черги елітного мікрорайону в Ужгороді

Навіть холодна листопадова днина та мокрий сніг не змогли зіпсувати присутнім на святі настрій. Сучасні будівлі та бездоганний благоустрій переповнювали враження. Великі просторі фойє, бо їх і під'їздами у нашому розумінні важко назвати, гостинно запрошували зайти. Милували око чудові квіти та декоративні дерева, розставлені там же. А про квартири вже нема що і казати. Передивилися майже всі і не знайшли навіть двох однакових! Що ж, слово тримати „Боздош-еліт" вміє. З проханням поділитися своїми враженнями ми попросили безпосередніх винуватців свята:

Володимир Шолохман, директор «Сі Пі Еи Білдінг Юкрейн»:

- Сьогодні ми практично завершили основні будівельні роботи у першій черзі нашого проекту. Приїхала з Ізраїлю велика група інвесторів. їм наразі ми показуємо, куди витрачали їхні кошти (сміється - Ред.). Але найголовніша мета, яку ми переслідували сьогодні - показати нашим клієнтам, що фірма СРМ те, що планувала та обіцяла, виконала. Ми обіцяли, що це буде ексклюзивний проект. - Ви переконалися, що це дійсно так. 42 квартири чекають своїх господарів. Абсолютно різні як за плануванням, так і за оздобленням. Багато уваги ми приділили інфраструктурі і жодного разу про це не пошкодували. Я неодноразово говорив, але наголошу ще раз. Із загальної площі нашого мікрорайону, а це 2,36 гектара, площа забудови становить усього 40%. Усе решта - зони відпочинку, безліч зелених насаджень. Ви їх бачите. Перед Вами - дитячий майданчик. Ми замовили його у відомої української фірми. Крім звичних для нашого ока гойдалок і пісочниць, тут є і усе необхідне для занять спортом.

Щоб нашим діткам було ще більш приємно і комфортно, ми встановили тут штучний газон. До речі, такі площадки будуть біля кожного комплексу нашого мікрорайону. Люди переконалися, що для нас не є самоціллю просто заробити гроші. Ми хочемо, аби люди, які повірили нам, ніколи не шкодували, що зробили саме такий вибір.

Однак абсолютне задоволення від результату буде лише тоді, коли цей клубний мікрорайон буде завершено. Коли люди дійсно бачитимуть закриту територію, коли ми бачитимемо, як щасливі дітки граються на цих майданчиках. Нам і зараз вже є чим пишатися. Вважаю, що у місті нема таких проектів і такого підходу до будівництва. Зараз завер-шуюються роботи з підключення газу, уже заведена вода, завершуються роботи зі встановлення електромереж За нашими підрахунками, до кінця цього місяця люди в'їдуть. Багато з них уже завезли меблі. А Новий рік точно святкуватимуть тут. Пеон, президент фірми СРМ: - Я обіцяв, що як мінімум кожен рік ми будемо святкувати таке відкриття. З нашою і з Божою допомогою через 3 роки цей проект закінчиться. Тут буде майже 300 квартир. Користуючись нагодою, хочу подякувати всім нашим клієнтам за те, що вони у нас вірили і придбали квартири, коли ще проект був на початковій стадії розробки і роботи. Разом з Вами ми радіємо, що коли два роки тому Ви придбали у нас квартири, то зробили найкращий бізнес у своєму житті. Хочу подякувати всьому колективу ДП «Сі Пі Ем Білдінг Юкрейн», усім підрядникам, які взяли участь у будівництві цього проекту. Особлива вдячність директорам Володимиру Петровичу та Давиду Мао-ру. Як у нас кажуть: «Лехайм - за життя!».

Андрій, клієнт:

- Мені подобається СРМ за те, що вони, на мою думку, задають еталон у будівництві. Так, у новобудовах, за прикладом СРМ, почали вмонтовувати ліфти в 5-поверхових будівлях. Мені подобається, що в «Боздош-еліт» будують дитячі майданчики, планують звести спортивний майданчик для підлітків. Чув навіть про проект, де буде збудовано басейн. Я радий, що пов'язав себе таким чином стосунками з СРМ. Не шкодую ні на грам. І вгадав.

Євген Ніршберг, начальник відділу експертних оцінок та розвитку «Промінвестоанку»:

- Потрібно сказати, що коли тільки починався проект, перше питання, яке зараз проходить червоною лінією у взаєминах із фірмою-інвестором та підрядчиками, це питання гарантування вкладів клієнтів. Річ в тому, що інвестування починається ще до того, як об'єкт отримав високий ступінь готовності. Зараз, до прикладу, уже приходять клієнти, які хочуть купувати квартири у тих будинках, де тільки закладений фундамент. Це говорить про те, що рівень довіри клієнтів після реалізації першого комплексу дуже різко зріс. Думаю, що також здебільшого завдяки безпосередній участі банку у процесі будівництва. Справа в тому, що гроші інвесторів, тобто людей, які купують квартири, акумулюються на спеціальних рахунках, так званих акредитивних рахунках, і користуватися ними банк може лише на умовах тих договорів, які підписали клієнти. Тобто ми повністю котролюємо хід будівельних робіт, зведення будівлі і конкретно об'єкту інвестування - тобто квартири кожного клієнта. При досягненнні певного рівня готовності ми з рахунку клієнта знімаємо тільки ту частину коштів, яка відповідає цьому рівню готовності. Щомісяця кілька разів ми буваємо на об'єкті, перевіряємо обсяг виконаних робіт. Тобто під цим контролем у нас і відбувається використання коштів замовника. І кожен інвестор у цьому випадку впевнений, що на момент, копи будівництво завершиться, він взамін своїх коштів отримає квартиру.

Звісно, не можна не згадати і самої атмосфери урочистості, яка панувала протягом усього свята. Це і слова вітання, і слова вдячності, і щирі побажання «так тримати». Піднесений настрій допомагала створювати і чудова музика у майстерному виконанні присутнього у пентхаузі, де власне, і відбувалася презентація, квартету. Величезний торт у вигляді мікрорайону під оплески присутніх розрізали інвестор з Ізраїлю Ханан Мор і клієнт та працівник СРМ Любов Халус. Ну а на завершення свята директор «Боздош-еліт» Володимир Шолохман вручив во-лодярам квартир, окрім подарунків, ще й ключі від мікрорайону. Причому не в переносному, а в прямому значенні. Кожен власник квартири отримав пульт, який відкриває шлагбаум на в'їзді в мікрорайон. Такі ключі будуть тільки в клієнтів «Боздош-еліт».

Офіс: м. Ужгород,

вул. Ксшушанська, 145.

Тел.: 67-90-90. www.qMn.com.ua

"Старий Замок "Паланок"
23 листопада 2007р.

Теги:

Коментарі

НОВИНИ: Соціо

23:51
30 родин із прифронтової Харківщини оздоровилися та відпочили на Закарпатті за час дії програми "Турбота"
23:19
Словаччина хоче відновити пасажирське залізничне сполучення із Ужгородом, яке припинилося 80 років тому
18:22
"Укрзалізниця" ще цьогоріч планує запустити потяг "Київ – Кошиці"
15:29
/ 3
Як "танець з бубном" за вітряки на Руні гудуть сільрада, лісівники та закарпатська влада
14:15
/ 1
Приватний поїзд "Прага – Чоп" сьогодні здійснив свій перший рейс
11:22
/ 3
Запис мого діда і сепаратне святкування Паски
11:11
/ 1
У Ракоші Вишківської громади попрощалися з полеглим Героєм Святославом Корнійчуком
20:19
/ 4
В Ужгороді на об'їзній депутати-"слуги" планують "роздерибанити" понад 1 га землі із заниженням вартості в 10 разів
21:59
/ 20
На Закарпатті було зроблено спробу дестабілізації шляхом перекриття доріг "через мобілізацію". Поліція звільнила проїзд
18:44
/ 36
Головою Ужгородського міськрайонного суду переобрано Віктора Данка
18:38
На війні поліг Віталій Петах зі Страбичова Мукачівської громади
02:00
/ 29
Комбат Руслан Каганець: "Без людей виграти цю війну неможливо. Ми не зробимо мільйон роботів із штучним інтелектом, які за нас воюватимуть"
00:32
/ 1
Відсьогодні на Закарпатті розпочалася нерестова заборона
21:48
Біля Солотвинського солерудника виявлено смітники, пластикові пляшки в карстових проваллях і забруднення потоку Глод
16:44
/ 3
В Ужгороді пойдуть чемпіонат України з велоспорту-МТБ та чемпіонат області
11:26
/ 4
На війні з росією поліг Ігор Сакало з Горінчова Хустського району
10:53
У лютому споживчі ціни на Закарпатті в цілому не зросли – статистика
11:15
"Щасливі діти" запускають новий цикл відновлювальних ретритів для мам із дітьми "Сила Карпат"
10:56
/ 6
В Усть-Чорній на Тячівщині попрощалися з полеглим Героєм Октавіаном Коненком
22:53
/ 3
У понеділок в Сваляві проведуть в останню дорогу полеглого 21-річного Героя Василя Томащука
22:20
/ 2
У Великій Копані попрощалися з Віталієм Чонкою, що загинув на Запоріжжі ще торік у червні
15:31
У лютому в порівнянні з торішнім груднем ціни на продукти харчування та безалкогольні напої зросли на 1,4%
14:57
Торік на Закарпатті прийняли в експлуатацію житла на 17,8% більше, ніж у 2022-му
14:10
/ 1
Кабмін перерозподілив освітню субвенцію на 2024 рік: місцеві бюджети Закарпаття втратили 2,4 млн грн
23:00
/ 3
На війні поліг ровесник Конституції України Василь Цьока з Крайникова Хустської громади
» Всі новини