У ДФС кажуть, що Москаль збрехав про звільнення в. о. голови Закарпатської митниці Колеснікова

Виконуючий обов’язки голови Закарпатської митниці Володимир Колесніков з 27 квітня перебуває на лікарняному, його ніхто не звільняв. Про це в ефірі "112 Україна" заявила заступник начальника управління інформполітики ДФС Ірина Хівренко.

У ДФС кажуть, що Москаль збрехав про звільнення в. о. голови Закарпатської митниці Колеснікова

Вона каже, що в період 28-29 квітня, коли Колесніков пішов на лікарняний, його обов’язки виконував Олександр Гребьонкін.

"З приводу заяв, що лунають. Володимир Колесніков очолює Закарпатську митницю з вересня минулого року. На зараз, на сьогодні з 27 квітня поточного року він перебуває на лікарняному. У зв’язку з тимчасовою непрацездатністю Колеснікова у період з 28 по 29 квітня, виконанням обов’язків керівника закарпатської митниці покладалось на його заступника Олександра Гребьонкіна. Впродовж цього часу,  виконанню обов’язків начальника закарпатської митниці на інших посадових осіб не покладалось. Хочу зазначити, що всі призначення керівного складу, в тому числі і митниць фіскальною службою відбуваються згідно з чинним законодавством. На сьогодні нових призначень керівника закарпатської митниці не було, митниця працює у штатному режимі", - сказала Хівренко.

Раніше повідомлялося, що губернатор Закарпатської області Геннадій Москаль вирішив піти у безстрокову відпустку і висунув умови для свого повернення на пост. Зокрема він заявив, що повернеться, коли "на посаду начальника Закарпатської митниці повернуть Володимира Колеснікова, і коли в Києві перестануть розглядати Закарпаття, як полігон для політичних торгів і експериментів".

Нагадаємо, Москаль у відкритому листі звернувся до прем'єр-міністра України Володимира Гройсмана з проханням подати президенту Петру Порошенку подання про його звільнення з посади. Причиною цього Москаль назвав протидію його боротьбі з "сигаретною мафією" в регіоні. Зокрема, за його словами, рішення про зміну начальника Закарпатської митниці не було узгоджено з ним і було зроблено в інтересах "сигаретної мафії", що займається контрабандою тютюнових виробів в країни ЄС.

06 травня 2016р.

Теги: митниця, звільнення, Москаль, Колесніков, брехня

Коментарі

Лоці 2016-05-06 / 21:59:54
Казав прокурор Шімон, що скоро Пацкан стане губернатором у Закарпаттю, а ун Шімон буде обласним прокурором і усі границі начнут нормально робити, а я добре Шімона знаю ун великий стратег і гроші знає заробити.

слава демократії 2016-05-06 / 21:38:32
Головний військовий прокурор Анатолій Матіос підтримав тиск на Геннадія Москаля. До цього його спонукали родинно-кланові зв’язки: сім’я Матіосів давно вважається представницею клану , а як іще виявилось недавно – родинними зв’язками вони пов’язані з братами Литвинами. Разом з тим, як Анатолій Матіос, так і його сестра-народний депутат Марія Матіос, підтримують тісні зв’язки з одіозним кланом Пацканів (народного депутата і його брата – сумнозвісного прокурора Ірпеня): народний депутат Валерій Пацкан зробив своїм помічником чоловіка Марії Матіос – Сергія Харитоновича Литвина, тоді як Марія Матіос собі в помічники нардепа взяла брата колеги – Пацкана Василя Васильовича.

Іван 2016-05-06 / 16:20:30
вас,чиновників усіх рангів покласти би до стіни і як при сталіну "без суда и следствия".і кожному кулю в лоб!ви займаєтесь тільки популізмом і грабунком, більше "користі" від вас ніякої.24 вагони відмінної деревини стоять на виїзд із україни, і ніхто навіть не пошевелить пальцем, а чому так.ні лісоруби, ні лісництво, ні екологічна служба, ні залізниця, ні митники, ні прикордонники, ні хвалена поліція.а щоб загрузитись і доїхати до чопа,треба було пройти цілий ряд осіб, які просто насрали, і на свою голову так само, бо через років 5 не буде що рубати і дихати не буде чим, і повені знесуть ваші заможні хати, ба більше того, держава вам і нічого не компенсує, бо чим далі тим більше відхрещується вона від соціальної допомоги в усіх проявах.так у що ви граєтесь? ви всі за кордон не втечете. що ви своїм дітям внукам залишите??? чому треба вестись на поводу у київських магнатів, які навіть не розуміють у якій державі вони живуть? піар москаля - це лиш класичний хід, не більше.він прийшов і піде, а вам далі тут жити.то любіть свій край як неньку, а не як мачуху.

Степан Крук 2016-05-06 / 15:57:30
Політичний спекулянт! Інтригант та аферист.

О.Д. 2016-05-06 / 15:32:39
Сись челядник як дихне, так і збрехне. Це його натура. Тому йдеться про типове, а не про виняток

Янко 2016-05-06 / 15:27:16
Я вже провів нараду з керівниками правоохоронних органів області. За наслідками наради створено спільну робочу групу по боротьбі з контрабандою, до складу якої увійшли: від прокуратури - І.Шимон, від поліції - М.Банк і від СБУ - В.Микита. Старшим групи призначено І.Шимона. На громадських засадах у роботі даної групи приймає участь фахівець-колишній митник В.Пересоляк.

НОВИНИ: Політика

11:15
На Закарпатті викрили підприємця з Харкова, який хотів вивезти пшеницю в ЄС без ліцензування
11:15
На Закарпатті клірик-антисеміт УПЦ (МП), якого СБУ викрила на поширенні фейків про війну в Україні, постане перед судом
17:18
/ 1
У Чехії до Європарламенту кандидує закарпатка Інґа Петричка
11:22
В Ужгороді у неділю відбудеться благодійний забіг під сакурами
15:49
/ 17
На Закарпатті проросійського провокатора-"русина" Данацка затримали за антисемітські погрози хасидам
22:49
/ 9
"Що хочемо, те і робимо": у "терактівських" Керецьках на сесію сільради незаконно не пустили військових
16:52
/ 25
У Закарпатській облраді "нодьмодьорорсаґового" "слугу" Іванча замінив Цебер з бази "Миротворця", який з угорським паспортом їздив розважати окупантів до Криму
19:56
/ 7
ВР затвердить нові назви 4 сіл на Закарпатті, зокрема – Пушкіна
19:33
/ 16
Помер ексголова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль
13:46
/ 9
Ізолюючи угорців Закарпаття, Орбан і Ко роблять все можливе, аби угорська громада ставала все меншою – Балога
22:30
/ 36
Опубліковано архівний виступ єпископа Івана Маргітича під час вшанування 60-ї річниці подій на Красному полі біля Хуста (ДОКУМЕНТ)
21:37
/ 7
Зеленський звільнив Токаря і призначив Гайдая головою Мукачівської РДА
11:15
/ 4
На Закарпатті судитимуть двох кліриків УПЦ (МП), яких СБУ раніше викрила на пропаганді комунізму
23:23
/ 7
У понеділок "недоброчесна" голова апеляційного суду Фазикош розглядатиме апеляцію "корупційного" голови земельної комісії Ужгорода Мильо
20:45
/ 15
Уряд призначив заступника голови Закарпатської ОВА Добромільського головою Державної служби України у справах дітей
19:05
/ 42
На Закарпатті греко-католицького священника позбавили парафії за проукраїнську позицію (ДОКУМЕНТ)
21:48
/ 12
Вслід за Кащуком сесію перед голосуванням покинув Лунченко, а обов'язки голови виконуватиме секретар ради Губаль
18:01
/ 5
Два клірики УПЦ МП на Закарпатті отримали підозру за пропаганду комуністичного режиму та срср
15:04
/ 6
Депутати міської ради Хуста проголосували за недовіру міському голові Кащуку
15:24
/ 3
Ворог запустив ІПсО з "погрозами" на адресу угорців Закарпаття від "українських націоналістів"
04:07
/ 38
Василіяни Закарпаття на Капітулі в Угорщині переобрали на наступні чотири роки дотеперішнього керівника Провінції св. Миколая
20:07
/ 31
В Угорщині на виборах керівництва закарпатських василіян "духовно навчає" угорський прихильник сепаратизму МГКЄ
14:14
/ 6
На Закарпатті одіозний клірик УПЦ МП, що є кумом Медведчуків, влаштував "жіноче" шоу зі своїм викликом у "військкомат"
14:38
/ 4
Скарга закарпатської адвокатки Бухтоярової в КСУ поставила під загрозу декларування статків чиновниками – НАЗК
21:24
/ 9
Жителі "вибухової" Керецьківської громади проігнорували звіт свого корупційного голови від ОПЗЖ Мушки
» Всі новини