Колективи муздрамтеарту та музичного училища стали на захист Василя Марюхнича (ДОКУМЕНТ)

На захист Василя Марюхнича стали колективи муздрамтеарту та музичного училища, керівництво Мукачівського та Лялькового театрів, і звернулися до громадськості.

Колективи муздрамтеарту та музичного училища стали на захист Василя Марюхнича (ДОКУМЕНТ)

"18 квітня 2016 року було поширено інформацію в закарпатських та всеукраїнських ЗМІ, в яких директор Закарпатського обласного українського музично-драматичного театру імені братів Шерегіїв Василь Марюхнич звинувачується в незаконній дії.

Наголошуємо, що до винесення вироку суду діє презумпція невинності.

Знаємо Василя Марюхнича як порядну і шановану людину, фахівця високого рівня, який навіть за недовгий час перебування на посаді директора показав достойні результати. Зокрема, зумів стабілізувати морально-психологічний клімат у колективі, під його керівництвом успішно пройшов 70-річний ювілей театру, відкрито Малу сцену, створено резонансні постановки, проведено різноманітні гастролі, в тому числі в Києві.
Просимо громадськість краю підтримати колектив театру у захисті доброго імені керівника Василя Марюхнича", – йдеться у зверненні.

Під зверненням підписалися десятки працівників Закарпатського обласного українського музично-драматичного театру імені братів Шерегіїв ( в тому числі головний режисер, художній керівник, головний художник та інші), викладачі Ужгородського державного музичного училища імені Д.Задора, де довгі роки працював Василь Марюхнич, директор та художній керівник Закарпатського обласного театру ляльок «Бавка», директор та головний режисер Закарпатського обласного театру драми і комедії (Мукачево).

 
 

21 квітня 2016р.

Теги: звернення, Василь Марюхнич, драмтеатр, хабар

Коментарі

садовский 2017-03-02 / 23:58:19
ну и конченый коллективчик - за взяточника мазу потянули

офіцер 2016-04-30 / 00:15:47
Шановні читачі, крикуни, полковники, підполковники, герої, герої романів та герої АТО (справжні герої).
Не хочу розбиратись, хто знаходиться по той бік монітору! Чи це військова прокуратура чи правоохоронні структури (СБУ). Що б щось написати, то необхідно хоча б щось знати!
«Істину знає тільки - Бог», а читаючи Інтернет у мене враження, що більшість коментаторів були на місці отримання грошей, які передавав Журавльов М.В.
Так, от шановні коментатори, щоб висловлюватись в чиюсь сторону, необхідно подивитись на себе і переконатись в тому, що ти не є хабарником, злочинцем або просто сволотою. Пояснюю для так званих захисників героїв (компютерно-доморощених) АТОшників, поняття «хабар» давно вже не існує, а існує поняття неправомірна винагорода – вимагання, давання та отримання.
Подарована цукерка, квітка, вино або шоколад державному службовцю і ви шановні вже злочинці.
То пишучи коментар, не будьте ідіотами та не паплюжіть чуже ім’я, тому що час розсудить хто був правий, а хто лукавить.
Для військовослужбовця Збройних сил України існує поняття – честь офіцера, нехай Журавльов М.В. подивиться в очі своїх товаришів і піднятою головою пройде по між ними.

Європеєць 2016-04-22 / 21:23:02
У нормальній цивілізованій країні керівника відомства зразу відправляють у відставку або якщо совість є сам проситься а у нас з злочиньця роблять героя а підписуються ті які все життя коло корита були і звання за доллари купляли москалю на замітку 1 травня на пасху разом з собою на пенсію весь апарат обласної культури і директора коледжа не забути повне очищення після такої ганьби

Микола 2016-04-22 / 17:30:11
Ті хто поставив свій підпис хоч задумались, що підписали - порядна і шанована людина Марюхнич?!!!Це у працівників культури так оцінюється поступок колеги -вимагання грошей ! Все нормально . все правильно- вимагайте усі хто може , беріть хабарі, а ми корифеї культури за вас заступимось!!!. Інша справа якби його хотіли взяти на поруки, чи щось подібне . а так -стидно за підтримку хабарництва працівниками культури.

Юра 2016-04-22 / 00:08:34
Він давно за цим ходив. Жаль його, але краще б спіймали Шетелю перевірили розбазарювання державних коштів у коледжу культури то більша польза була б для держави і для працівників колеюжу

Борець за правду 2016-04-21 / 23:52:18
Підтримую повністью. Був би Маріухнич порядний то коли працював заступником по культурі то не прикривав би хабарні дії Шетелі директорки коледжу і тоді б в коледжі залишились би працювати розумні педагоги біля 50 пвикладачів. Фролова в черзі за Василем вона працює в даний час на три фронти хоче сподобатись Москалю і захистити Глебу з Маріухничом і велику хабарницю Шетелю прикрити з її фальшивими докуиентами. Порівняно з Шетелею Маріухнич по взяткам мізер. Шетеля бере від 1 -3 тис. доларів за всту з кожного абітурієнта це хабар. А її прикривають Глеба, Фролова, Канюка

гном 2016-04-21 / 22:36:58
Підтримую повністью. Був би вун порядний та дбав з а підлеглух, то втабелі вказував позаурочні години!! Да дійсно і це треба прокуратурі перевірити табелля виходу робітників на роботу, мо же ця паскуда їм накидувала позаурочні години, а стадо проце і не думало! Я думаву ,що воно так і було!

Українець 2016-04-21 / 22:33:19
Друзі я дуже радий ,що Ви підтримуєте хабарнеків, і Вам подабаться бруд. Журавльова розкрив групу хабарників яка діяла за попереднім зговором.Чому мовчить обласна прокуратура???Група осіб заявляє , що деректор брав хабар і ділився в присутності камер- це нахабство.Тоді я звертаюсь до митників , прокурорів,прикордоників. ЛІКАРІВ, АДВОКАТІВ,вчителів,податківців, пожежників, та тих осіб що мають право на перевірку та інших чіновників , які хоть іноді перепрацьовують,та турбуються за колектив фінансово беріть хабарі- та кажіть що Ви не для себе це робите , а воблаго , митниці , суду , прокуратури чи на крайняк для БАБУШЕК _ПРИБИРАЛЬНЕЦЬ!Друзі вони ходять по місту і кажуть ми група хабарників працюємо за единим планом і нехто із правоохоронців не реагує !!!! ЖЕСТЬ!

Українець 2016-04-21 / 22:28:22
В Драмтеатрі Треба підняти прозору закупку Автобуса за 370 тис. у 2011 році,пропажу картин, укладання угод,куда дівся кольоровий метал, бруківка,витрата 20млн. гривень на вікна, перевірити приход в бугалтерії( фінансовиу дисцепліну),перевірку людей по штату на сітками тобто є посади які вимагають вищу театральну освіту, та на предмет мертвих душ) закупку. здавання приміщень та їх оплата, продажа квітків, до речі оленчучка досі керує процесом.Вобщем гавна таим багато! І ніхто не чого не бачить , а бачать 16 повісток які виписані у відповідночсті до ст.17, ст.65 Конституції України.

Українець 2016-04-21 / 22:25:59
Якщо провести розрахунок штатної чисельності персоналу то , складається думка, що прибиральниця офіційно отримує 1200 в місяць + 200 за концерт 31 день за місяць 6200 та загальна 7400 так вони будуть йому засос за такі кошти робити.Хоть розумію , що дає раз через раз 30 грив. решту собі на карман, Ранеток-дівчат треба спонсорувати!Розумію.

Українець 2016-04-21 / 22:18:59
В порядку кримінального провадження Васька та в рамках КПК України треба прокурору викликати крикунів з якими він ділився ( персонал, прибиральниці) та взяти від них пояснення . Цікаво за скільки секунд Вони будуть від ноьго від хрещуватись коли пітух жарений в обличі прокурора буде покльовувати , а саме закидати про їм отримання хабаря групою осіб за попередньою змовою. Прокурор в ПЕРЕД бо я твій хліб буду їсти У ГПУ чи ПУ чи у Собалева в антикоруп.комітеті.Матеріалів у мене багато на Васька, та я прийду на суд!!!!

до 2 грамотному 2016-04-21 / 21:36:28
а відколи це ти вирішуєш, кому цікавитись культурою? я думав, що вона для всіх... для кого ж ти тоді працюєш, дядьку, якшо в тебе всі, хто засуджує хабарництво в культурі - бидло?
якшо хоч трошки більше любиш Бога, ніж Марюхнича, хоч у Великий піст не бреши і не кажи на чорне "біле". є в цьому світі ще й правда, а не тільки вигода і сліпа солідарність.
чи ти за себе боїшся? мабуть, у театрі працюєш. якщо працюєш добре - не турбуйся, в тебе все буде гаразд у будь-якому випадку. так що не рви горлянку, побережи її для сцени.

2 грамотному 2016-04-21 / 20:39:28
Збирай по 5 гривень на підручники: буквар, читанку, правопис. А то пишеш муйню всяку, телят з ведмедями плутаєш, "підпищиків" вигадуєш,.видав, лиш мітингувати вмієш. Учився на двійки, напевно, тепер думаєш: де який би висер комусь організувати. А про людину і людське в ній якось забув. Іди мітингуй проти ментів і продажних суддів з прокурорами. З культурою і освітою без таких ерудитів розберуться. Вони їй лиш шкодять!

Грамотному 2016-04-21 / 19:00:17
Підпищики - це ті, які підпискують там збоку. А теляча послуга - це ведмежа послуга + телячі ніжності, словом, підлабузництво.
Був би ти грамотний не лише у мові, а ще в математиці, то зібрав би по 5 грн з "підписантів" і назбирав би директору 2 штуки раніше, тоді би всієї цієї веселухи не сталося;)

2підпищикам 2016-04-21 / 16:25:15
А що таке "теляча послуга"? Видно, що ви - людина освічена, культурна. Мабуть, настаящій палковнік?

Українець 2016-04-21 / 15:25:00
Друзі Журавльов М.викрив цілу гілку корумпованої установи , а керівництво області мовчить. У нах на камеру висловлююця що побори йдуть в в порядку звернення. 2000 грив. це зарплата місячна Українця.Що за прибиральниця яка стільки отримує???? Конечно вони главного героя будуть підтримувати! Бо прийде такий як Журавльов, то по втікають !

Українець 2016-04-21 / 15:14:43
На судове засідання запросимо АТОшників інвалідів, з яких ця скотина хотіла взяти грощі. Друзі у них хабарі -це нормова практика!Я в шоці і вони цього не скривають! Тепер мона кожному керівнику митниці, прокуратури тощо, брати хабарі та ділитись із підлеглими бо вони позанормово працюють.Ей богу дебіли!!!

Дивно 2016-04-21 / 15:07:03
Дивно, коли про культуру говорять люди, які вживають "підпищикам" замість підписантам. А колектив - молодці! Шкода, коли спекулюють на АТО, героїзмі, патріотизмі для "порішати свої діла". Люди - не дурні, розберуться, а ще з нетерпінням чекаємо на гучні справи про корупцію, хабарі, відкати у судах, прокуратурі, митниці, податковій, кру,військкоматі тощо. Та й суми там будуть геть не такі, і не у гривнях. Там секретутки "пацанмидав" тупо ржуть з директора театру, вважаючи його (як і медиків з вчителями) лохами. До речі, з джерелами доходу і податковою декларацією щасливої дочки і пацанки вже все з'ясували? Чекаємо продовження!!!

Степан Крук 2016-04-21 / 14:36:11
Підтримую заяву творчих колективів! Але цього замало - хотілося б щоб і пан суддя підтримав...

Фарс 2016-04-21 / 11:27:36
Про якоє "добре імя" ти гаврошу пишеш? Про сього оленчука?

НОВИНИ: Соціо

11:12
Чехія допоможе звести реабілітаційний центр в Ужгороді
22:04
Протягом минулого тижня в Ужгороді народилося 53 малюків, у Мукачеві – 34
12:40
/ 1
У 9 закладах Закарпаття можна отримати безкоштовну медичну допомогу при інсульті
11:25
/ 19
В Ужгороді сквер міської лікарні реконструюють і облаштують за 40 млн грантових гривень
17:48
На Закарпатті у березні 2024 року порівняно з груднем 2023 року ціни на продукти харчування та безалкогольні напої зросли на 1,4%
17:12
Цьогоріч у березні на Закарпатті ціни зросли на 0,7%
11:09
В Ужгороді "комунальні" повідомлення про порушення ПДР залишатимуть на авто у червоних зіп-пакетах
10:51
22-річного Івана Бориса з Заріччя, якого з серпня 2022 року вважали зниклим безвісти, зустрінуть і поховають у понеділок
22:15
/ 2
Стало відомо про загибель в лютому під Авдіївкою Віталія Старости з Великої Копані Виноградівської громади
11:36
У Тересві попрощаються з полеглим Героєм Михайлом Руснаком, що більше року вважався зниклим безвісти
22:27
В Ужгороді попрощалися із полеглим Героєм Олексієм Кобцем
15:44
На Закарпатті в теплицях почали збирати ранню картоплю
15:34
/ 1
Юрій Лущай з Краматорська, що поліг на Донеччині і похований у Великих Лучках, був істориком і відомим вікіпедистом
11:33
/ 1
На Сумщині поліг Василь Цинканич з Бегендяцької Пастілі Великоберезнянської громади
10:56
На війні з росією поліг Олексій Кобець з Ужгорода
19:16
/ 1
На Закарпатті військовий уник реального покарання за переправлення "ухилянта" через кордон
15:47
/ 9
У Буківцьові на колишній Великоберезнянщині створили новий монастир УПЦ Московського патріархату
11:17
/ 1
Дубівська громада сьогодні попрощається з Василем Скрипником з Красної, що загинув ще в травні 2022-го
22:28
/ 1
На Запоріжжі поліг Іван Гецко з Кушниці Керецьківської громади
18:31
На Сумщині загинув Михайло Мегеш з Великих Ком’ят Виноградівської громади
11:22
В Ужгороді у неділю відбудеться благодійний забіг під сакурами
10:46
/ 4
У Закарпатському апеляційному суді скінчилися марки. Тому він припиняє листуватися
10:22
/ 1
Стало відомо про загибель понад рік тому під Бахмутом Павла Головка з Виноградова
19:54
За підсумками 2023 року Закарпаття посіло 4 місце по Україні за показником захворюваності на туберкульоз
15:00
На Запоріжжі поліг Михайло Будул з Керецьківської громади
» Всі новини