Водій "Волги", яку звинуватили в зіткненні з поліцейським "Пріусом", не міг бачити авто поліції (ВІДЕО)

А поліцейські сказали неправду

Водій "Волги", яку звинуватили в зіткненні з поліцейським "Пріусом", не міг бачити авто поліції (ВІДЕО)

Водій автомобіля "Волга", на якого склали протокол за зіткнення з поліцейським автомобілем "Тойота Пріус", не міг бачити авто поліції, яке вискочило з-за паркану закритого повороту на площі Георгія Кирпи біля залізничного вокзалу обласного цнтру Закарпаття.

Про це свідчить недвозначний запис відеокамери зовнішнього спостереження, що його отримали і оприлюднили активісти ГО "Спеціальний контроль".

Власне, все сталося саме так, як учора розповів водій старенького ГАЗ-24, що несподівано для себе став учасником дорожньо-транспортної пригоди за участі службового авто патрульної поліції Ужгорода-Мукачева.

Водій "Волги", що рухалася по головній вулиці - проспекті Свободи в місці його перетину з площею Г.Кірпи, не міг бачити за огорожею два автомобілі поліції, що рухалися одне за одним з вулиці Залізничної. І, в мигтінні проблискових маячків і звучанні сирен двох інших поліцейських авто, що вже стояли в цей час на площі неподалік, цілком міг не побачити аналогічні сигнали авто, з яким через мить зіткнувся. Тим більше, що все відбулося за долі секунди.

Тобто, протокол на водія складено абсолютно незаконно. Тим більше, з огляду на те, що сам водій службової "Тойоти" порушив п.3.1 Правил дорожнього руху, відповідно до якого міг використовувати проблискові маячки та звуковий сигнал за умови "забезпечення безпеки дорожнього руху".

По суті, у цій ситуації протокол мало бути складено на водія поліцейського екіпажу. Натомість, поліцейськи зробили винним у ситуації пересічного закарпатця на старенькій "Волзі".

Зрештою, залишається незрозумілим, для чого поліцейському треба було обманювати активістів "Спецконтролю" говорячи про одне авто, тоді як з відео чітко видно, що в цей момент на місце виклику їхали одна за одною дві поліцейські "Тойоти", одна з яких таки пригальмувала на перехресті і саме завдяки цьому не стала третім учасником ДТП.

02 лютого 2016р.

Теги: поліція, ДТП, вокзал, Волга

Коментарі

сергій 2016-02-29 / 16:50:56
Аваковські ТУПАКИ,зброд ЯКИЙ мив машини на мойках, і став ПОЛІЦІЯ,но штось хотів Украінцю то і ХАВАЙ.

дюси 2016-02-28 / 17:57:32
Эх земляки! Менi Нас дуже жаль,i чкода. У свiтови то мало иншак як у нас.

дюси 2016-02-28 / 17:53:11
Бога ти! Дуже легко сказати. " не мiг бачити" Але як дакаго роздавит и каже ош не видiв, то шо, вже не винуватый?

дюси 2016-02-28 / 17:48:41
Увидив ем сись ролик. Но. по любому, ще мав бы дустати и тот ко там глухий забор поклав. Тоесть. Там мае быти светофор.Або ограничити рух до 30 км. хотя бы

дюси 2016-02-28 / 17:35:43
Державу будувати маемо кожний з себе починати. Не крвсно на другших пальцьом тикати.

віталька 2016-02-08 / 23:33:02
А шо там за сходняк серед ночі о півночі,як відьми на шабаш, однозначно хлопці щось мутять ,яким чіном всі чотири машини опинились в одному місці та дві були припарковані і дві ще мали припаркуватись ,однозначно договор був по раціям про стрелку,одже питання??? чому за наші кошти вони дозволяють собі ухилятися від патрулювання,та заданого маршруту,і вдруге,якщо була яказ екстрина ситуація,що вони мали там бути,то я не бачю тому пояснення, і втрете,знесіть той нахрен забор який може спричіняти і на далі проблему,а воділа однозначно не винуватий,ай молодець!!!поліція мае бути чесна в усьому, і не винуватити,чесних громадян яка їх кормить ,вони жирують з зарплатами по 8000 тисячь та шабаші устраюють в трьох горбах, за наші гроші!

Вуйко 2016-02-08 / 22:39:40
Коли читавим слово юрист на оборот та як прибрати едну останю букву "т" то уйде сирю то і сери собі і крапка!!!!

юрист 2016-02-08 / 14:08:50


Флуд. Тут не місце для постійного піару поліції. Тема публікації - конкретна ситуація, що мала місце на площі Кирпи. Повертайтеся до її обговорення. Коментар видалено. Адмін


кас 2016-02-08 / 07:47:04
нова патрульна поліція на даний час має зарплатню 8000 гриаень, нові автомобілі, хороший формений одяг, бензин без обмежень. Тому мають пахати настільки чесно щоб доних небуло найменьших нарікань, немають бути винуватими не винні , як водій волги в даній пригоді. Що до старої міліції зокрема Даі то чи знаєте, що рядовий міліціонер мав зарплату 1900 гривень, 0 бензину, формений одяг купував за свої гроші, тому хто незнає то нетреба порівнювати.

ужгородець 2016-02-08 / 07:22:02
Хлопці та що вчепилися в нову поліцію. Хіба все інше вас влаштовує ?
Та на мій погляд відбір в нову поліцію пройшов більш менш логічно та достойно на відміну від реформ в прокуратурі та інших органах.
І немає там шановні десятикласників, там усі з вищою освітою.
Так, набивають шишки, так частину з них звільняють, але вони більш гідні ніж старі зажерливі ДАІшники, вихованці Апшаїв, Бойчуків та Данів.
А хіба логічно було перевести автоматично харабарників в нову поліцію, чи попризначати прокурорами тих, хто практично провалив тести?
Та ви подивіться хто працює в органах державної влади, хто у нас депутати, та нові поліцейські порівняно з ними білі лебеді.

Cміх 2016-02-08 / 06:06:23
Під погонялом юрист філософствує Волошин Ванька - великий юрист!!!

О.Д. 2016-02-06 / 19:23:20


юристу

На жаль, такими мантрами, а тим більше - хамством на адресу опонентів ви патрульній поліції добре майбутнє не забезпечите.

Для того, щоби вона мала довіру суспільства, вам потрібно не допускати таких помилок, які ви вже наробили - мусорів грубарів у керівництві, ковтання х*їв від Ратушняка, навішування власних помилок на ось таких от водіїв цуравих "Волг", надмірний піар, приховування по гаражах битих "Пріусів", спільні з корумпованою міліцією прес-конференції і т.д.

Це все тягне вас в низ і може статися так, що незабаром кредиту довіри від суспільства не вистачить, аби компенсувати такі прорахунки в роботі. І тоді все піде вниз...


глядач 2016-02-06 / 18:58:09
Хлопці з цих коментарів я порозумів, що "мажори" на Волгах не їздять, а ці нові "мусари" вчорашні десятикласники, яких понабирали в піліцію не то що їздити не знають, толком говорити деякі не навчилися. Пояснити людині її права не знають. Це як раніше було коли греко-католицькі попи за три місяці ставали священниками, так точно і ці "нові мусари" херої доріг стали за один місяць дуже-дуже досвічені. ПОЗОР тим, хто на цім відмив європейські єврики (а всі знають хто).

юрист 2016-02-06 / 18:18:51
Ти хер дурний, а не закон. Знайди собі краже погоняло, а не використовуй це слово.
Час працює на молоду поліцію, що не знають те вивчать. Але вже не будуть стояти машини мажорів на газонах, автобусних стоянках та тротуарах.
Молодці поліцейські. І не звертайте увагу на коментарі вчорашніх ДАІшників, котрих погнали геть.
Собаки лають, а караван іде.

??? 2016-02-06 / 12:20:29
Я зрозумів. У нової поліції, що вже наполовину перетворилася в стару міліцію (я не про простих поліцейських. Я про їх начальство і методи його роботи), аргументів з посиланням на ПДР (Закон) вже нема, а тому залишилися виключно хамство і розвішування ярликів.

Далеко підете, панове міліцейські.

кас 2016-02-06 / 10:26:20
таких юристів тепер повно, знань повний ноль, але хоче з себе щось показати . позоріще.

закон 2016-02-06 / 10:01:20
Юристу
Слабенький з тебе юрист - ні знання законів, ні трактування, ні висновків не можеш зробити.
Апелювати до законів і прав- не вмієш.
Аргументація - на рівні 3 класу загальноосвітньої школи.
Хамиш - як справжній мусор.
Висновок - ти або вчився за бабки у Ващука, або купив диплом для отримання посади в старій мусарні. Ти є мусор не залежно де ти
працюєш. Таким як ти треба не на компі клацати і вулиці разом з циганами підмітати, диплом юриста може і поможе, але у вигляді совка для збору сміття. Сміття твоя стихія, мусоре-юрист.

юрист 2016-02-06 / 07:12:45
І все рівно научать вас порядку.
Раньше сунув мусору купюру в кишеню, і полетів дальше, а тепер протокол.
Навіщо ці воплі, подавайте суд там вам допоможуть, там ще не було реформи.
Хоча і судді ходять похнюплені, скоро і за них візьмуться.
А ти ВУйку розібрався під кінець хто ти є, може ти родився голубим ???

Вуйко 2016-02-06 / 01:02:36
Одного разу коли лише голубізна ся появила на дорозі,я ся напудив,та всю ніч немігиим спати до рана в очах мерегоніло думавим що сам уже голубий,

??? 2016-02-06 / 00:06:51
Взагалі, це все не по темі.

А ось по темі:

3.5
Наближаючись до нерухомого транспортного засобу з увімкненим проблисковим маячком синього кольору та спеціальним звуковим сигналом (або без увімкненого спеціального звукового сигналу), що стоїть на узбіччі (біля проїзної частини) або на проїзній частині, водій повинен знизити швидкість до 40 км/год

Тобто, побачивши два патрульні автомобілі з увімкненими синіми маячками, що стояли справа, водій "Волги", відповідно до ПДР, знизив швидкість до 40 км/год. І він про цю швидкість каже на відео.
При цьому він був на головній і не міг бачити інші патрульні авто з-за огорожі.

Натомість водій патрульного авто, що рухалося по вул. Залізничній, знаючи, що по головній може рухатися авто, яке його не бачить з-за огорожі, але має сповільнити рух, побачивши два припарковані патрульні авто справа, і проігнорувавши п.3.1, відповідно до якого міг включати проблискові маячки та сирену за умови "забезпечення безпеки дорожнього руху", вилетів на головну дорогу, спричинивши ДТП.

То на кого треба було складати протокол, панове поліція?

НОВИНИ: Кримінал

22:49
На обʼїзній Мукачева патрульні зупинили водія, у 12 разів п'янішого від дозволеного
19:05
За вбивство жінки в центрі Берегова місцевому мешканцю "світять" 15 років тюрми
18:53
На Закарпатті взяли під варту без права на заставу 10 учасників наркоугруповання
23:08
На Закарпатті 26-річний псевдоволонтер з Тернопільщини, що прямував до угорщини, намагався відкупитися в прикордонників за €1600
19:37
На Закарпатті затримали 2-х підлітків-провідників і 4-х "ухилянтів" з ґумовими човнами
17:54
/ 2
У ПП "Лужанка" берегівець втік від прикордонників і попросив прихистку в угорщині
10:48
/ 1
На Мукачівщині затримали 19-річного підозрюваного у зґвалтуванні 13-річної дівчинки
14:57
На Тячівщині затримали переправника з Рівненщини з "ухилянтом" із Хмельниччини
22:39
/ 5
Апеляційний суд скасував виправдання суддею Софілканич упійманого на хабарі голови Воловецької ОТГ Попелича
21:38
/ 3
Ужгородку, немовля якої померло від переохолодження викинутим в пакеті на вулицю, засудили на 2 роки "умовно"
19:32
Апеляційний суд залишив без зміни "запобіжку" шахраєві, що видурив $10,5 тис. у дружини полоненого військового
17:45
/ 11
На Закарпатті викрили ОЗУ наркоторговців, що "заробляло" на метамфетаміні мільйони
16:08
/ 1
Брата засудженого вбивці прикордонника Березенського затримали на спробі за $2300 переправити "ухилянта" до Румунії
11:58
/ 4
У закарпатки, що їхала до угорщини, на кордоні вилучили нагрудний знак, медальйон Австро-Угорської імперії та інші раритетні предмети
10:56
/ 12
Ужгородець вдома задушив 23-річну дівчину з Київщини, з якою познайомився в Інтернеті
21:07
Закарпатські переправники за $5000 проклали "ухилянтам" в онлайн-карті маршрут до Словаччини
13:49
На Мукачівщині обрали "запобіжки" двом чоловікам, у яких знайшли гранати, пістолет та набої
13:41
/ 1
В Ужгороді зловмисник з Сюрте на проспекті вночі пограбував чоловіка з Худльова
13:11
/ 2
У Чопі чоловік з пістолетом вимагав у магазині безкоштовної випивки
12:59
Зрадника-прикордонника Сирового, який понад рік служив на Закарпатті та втік до росії, заочно судитимуть
10:59
/ 1
Закарпатця, що ухилився від мобілізації, покарали трьома роками тюрми
10:56
/ 2
Четверо поляків на квадроциклах "заблукали" через кордон з угорщини на Закарпаття
21:30
У Горінчові на Хустщині у зіткненні з вантажівкою загинув мотоцикліст, його пасажирку госпіталізували
17:00
/ 9
ВРП відкрила щодо голови Закапатського апеляційного суду Г.Фазикош справу про порушення вимог несумісності
22:34
У Нижньому Солотвині на Ужгородщині підприємцеві незаконно передали в оренду ділянку зі ставком
» Всі новини