В Ужгороді у закинутій котельні знайшли тіло чоловіка, який помер від переохолодження

До поліції зателефонував місцевий житель та повідомив, що на вул.Можайського в м.Ужгород, у приміщенні закинутої котельні лежить мертвий чоловік.

В Ужгороді у закинутій котельні знайшли тіло чоловіка, який помер від переохолодження

За вказаною адресою прибула слідчо-оперативна група Ужгородського відділу поліції. Ознак насильницької смерті на тілі не виявлено. Ймовірно, причиною загибелі людини є переохолодження.

Особу померлого встановлюють. Це чоловік віком близько 50-ти років. Був одягнений в коричневу дублянку, світлі штани та чорне взуття.

Якщо хтось впізнав невідомого чи володіє будь-якою інформацією про нього, в ГУ НП в Закарпатській області просять повідомити за тел.102.

05 січня 2016р.

Теги: переохолодження

Коментарі

Шанованому 2016-01-05 / 16:23:09
Мушу ще раз написати, бо нутром відчуваю що ти все-таки від влади, раз так її захищаєш. Так скажу тобі таке, на рахунок затребуванності. Ти не уважно читаєш, або з логікою щось не так. Я вказував що я сорок років був при владі, й з першим рангом мало хто закнчує. Загальна сума років вказує що мені більше як Моцкалеві і затребуваний не можу бути, якщо би й хотів. А головне, не хочу щоб моїм внукам народ лаяв, зе те "щастя", яке вони отримали від цієї жидоти. З сумом згадую які місцеві жителі були толерантні та інтелігентні і якими стали зараз. Наш побут і традиції якимось заносним вірусом заражені Цей уклад життя не був притаманний корінним Закарпатцям, про які бомжі знали наші дідики, про який обогрів можуть згадувати наші прабабки. Вони в Європі вже жили, а ми з тобою мусимо з цими хазарами.

:(( 2016-01-05 / 15:12:55
Ок, це вже ближче до теми. З'ясували, що в наметі ніякі бомжі нікого не зґвалтують, а якщо й є якісь випадки зґвалтувань (хоча жодних конкретних фактів ви, безумовно, не наведете), то намет до них жодного відношення не має. Виключно, погане освітлення, можливо - погане виховання тієї чи іншої дитини в сім'ї (бо чого порядній дитині вночі шастати по цій території?) і т.д.

То в чому була суть ваших претензій до цієї влади, яку я, як і ви, не долюблюю? У т ому, що встановлювати такий намет взагалі недоцільно? Так я згоден: краще би облаштували пункти обігріву в стаціонарних приміщеннях: затрат менше, а за зекономлені кошти їх можна зробити більше...

Якби ви так писали, я би з вами погодився. А ви просто куснули владу, бо ображені, що попри свій ранг дерслужбовця зараз нею незатребувані ))

Персональна образа - не найкраще підгрунтя для неупередженої критики...

Шанованому 2016-01-05 / 14:59:33
Буду Вас називати на Ви якщо немаєте відношення до цієї жидівської влади - Ви в такому випадку вже менш грішні і вам ближе вже до Раю. В попередньому коментарі я згадав про Об"кт надбання демократії, а по-простому це бомжатник з підігрівом.Поміряйте рулеткою скільки метрів до центрального входу СШ 15. А крім центрального входу там ще й кущі є, а в десятикласниць заняття закінчуються в сутінках. Скільки таких діточок Ужгороді згвалтовано тими ж бомжами, циганами. Цей сайт про це писав неодноразово, а то чиїсь діти. Нормальна людина грітися в новітні Об"єкти демократичних надбань не піде.

:(( 2016-01-05 / 14:44:01


Чоловіче, я взагалі не маю відношення до держслужби і до влади. І дуже співчуваю таким, як ти, які мислять категоріями рангів і інструкцій, а не живими реаліями довколишнього світу.

Поясни, які бомжі яку дитину?.. ))


Останньому 2016-01-05 / 14:36:18
Відчувається парень що ти владу представляєш, я її голубе представляв сорок років. Не одну палатку для підігріву по моєму дорученню такі шнурки як ти встановлювали. Але такого бардака просто НЕ-БУ-ЛО! Влада для того щоб її критикувати, якщо вона діло робить. Якщо вона піариться, то це не влада. Дослужишся до першої категорії держслужбовця, інакше дійсність сприймати будеш. Якщо дослужишся, бо може сьомий ранг це буде найвище твоє досягнення в держслужбі. І нарешті, якщо у вас все так добре продумано й організованоЄ, так чому чоловік у котельні помер? Знаєш щоб з нами в той час Машков зробив, якби люди помирали? А це вже другий випадок, а вас критикувати не можна. Ви в кабінетах св"ятими іконами обклалися, думаєш допоможе,- ні нежопоможе, бо вам прості люди лають. Вони може й грішать, але ви їх неборе до цього довели.

:(( 2016-01-05 / 13:07:04
Попередньому коментатору

Чоловіче, у тебе на ґрунті несприйняття чинної влади в голові - суцільний за*об.

Намет не ставлять для того, щоби замінити відсутність тепла в домі. Він потрібен, аби обігріти тих, хто тривалий час перебував на морозі на вулиці. Тому якраз біля 15 школи добре - там кругом густозаселені мікрорайони і озеро, на кризі якого зараз катаються багато дітей, які легко можуть переохолодитися.

Які бомжі, яку дитину? У наметі постійно присутні рятувальники.

Ти просто йолоп.

Піарщикам у владі 2016-01-05 / 12:55:38
Хвастуни хренові, якщо вже ви довели державу до такого стану, коли троє із чотирьох збідніли, то поставте підігріваючі палатки у кожному мікрорайоні і не біля шкіл. Хотів би я відіти, як мешканець скажімо Доманинець, грітимется у палатці біля 15-ої школи. Да і тут палатка зовсім непідходить, вернуться діти з канікул і хто дає гарантію що чиюсь дітину бомжі незапросять в палатку "у гості". Перевстановіть свій ОБ"ЄКТ НАДБАННЯ ДЕМОКРАТІЇ, подалі від дитячих закладів.

Я є я 2016-01-05 / 12:39:04
А почому його впізнати? По градуснику?!

НОВИНИ: Соціо

14:15
Приватний поїзд "Прага — Чоп" сьогодні здійснив свій перший рейс
11:22
Запис мого діда і сепаратне святкування Паски
11:11
/ 1
У Ракоші Вишківської громади попрощалися з полеглим Героєм Святославом Корнійчуком
20:19
/ 4
В Ужгороді на об'їзній депутати-"слуги" планують "роздерибанити" понад 1 га землі із заниженням вартості в 10 разів
21:59
/ 20
На Закарпатті було зроблено спробу дестабілізації шляхом перекриття доріг "через мобілізацію". Поліція звільнила проїзд
18:44
/ 36
Головою Ужгородського міськрайонного суду переобрано Віктора Данка
18:38
На війні поліг Віталій Петах зі Страбичова Мукачівської громади
02:00
/ 29
Комбат Руслан Каганець: "Без людей виграти цю війну неможливо. Ми не зробимо мільйон роботів із штучним інтелектом, які за нас воюватимуть"
00:32
/ 1
Відсьогодні на Закарпатті розпочалася нерестова заборона
21:48
Біля Солотвинського солерудника виявлено смітники, пластикові пляшки в карстових проваллях і забруднення потоку Глод
16:44
/ 3
В Ужгороді пойдуть чемпіонат України з велоспорту-МТБ та чемпіонат області
11:26
/ 4
На війні з росією поліг Ігор Сакало з Горінчова Хустського району
10:53
У лютому споживчі ціни на Закарпатті в цілому не зросли – статистика
11:15
"Щасливі діти" запускають новий цикл відновлювальних ретритів для мам із дітьми "Сила Карпат"
10:56
/ 6
В Усть-Чорній на Тячівщині попрощалися з полеглим Героєм Октавіаном Коненком
22:53
/ 3
У понеділок в Сваляві проведуть в останню дорогу полеглого 21-річного Героя Василя Томащука
22:20
/ 2
У Великій Копані попрощалися з Віталієм Чонкою, що загинув на Запоріжжі ще торік у червні
15:31
У лютому в порівнянні з торішнім груднем ціни на продукти харчування та безалкогольні напої зросли на 1,4%
14:57
Торік на Закарпатті прийняли в експлуатацію житла на 17,8% більше, ніж у 2022-му
14:10
/ 1
Кабмін перерозподілив освітню субвенцію на 2024 рік: місцеві бюджети Закарпаття втратили 2,4 млн грн
23:00
/ 3
На війні поліг ровесник Конституції України Василь Цьока з Крайникова Хустської громади
18:40
/ 1
Загинув Герой з Вишківської громади Святослав Корнійчук
11:17
/ 1
У Берегові діти принесли додому з річки стару протитанкову міну
10:45
В Ужгороді попрощалися з полеглим Героєм Михайлом Козаком
10:35
/ 3
Сьогодні, в четвер, у Буштині попрощаються з Героєм Іваном Рущаком
» Всі новини