Одіозний екс-начальник закарпатської міліції Шаранич "виплив" в оточенні заступника міністра МВС (ФОТО)

"Медведчуківець" долучився до вишколу секретної бригади спеціального призначення Національної гвардії України за участі інструкторів з Ізраїлю

Одіозний екс-начальник закарпатської міліції Шаранич "виплив" в оточенні заступника міністра МВС (ФОТО)

Фігурант трагічних подій у Мукачеві 11 липня, колишній начальник УМВС України в Закаратській області Сергій Шаранич несподівано "виплив" на фото курсу молодших командирів і помічників інструкторів нової Бригади легкої піхоти Національної гвардії України, які відбуваються за участі іноземних інструкторів, зокрема –- з Ізраїлю.

На фото С.Шаранич присутній поруч із заступником міністра внутрішніх справ Тиграном Авагяном, який є куратором навчань.

Учасниками вишколу є вихідці зі ЗСУ, учасники АТО. Штатна структура бригади – НАТОвська.Як повідомляє у соціальній мережі Фейсбук один із ізраїльських іструкторів, вони перебувають у постійній взаємодії з місією НАТО, військовими аташе країн НАТО і Великої сімки з тією метою, щоб в Україні вперше за її історію була створена піхотна бригада, що отримає найбільш сучасний досвід країн, що мають сильні і сучасні армії.

"Не можна сказати, що все йде гладко. Відчувається опір від тих, хто за службовим обов'язком повинен нам допомагати. Не буду перераховувати, але машина чинить опір змінам. Проте все буде відмінно, бо з нами керівництво Міністерства внутрішніх справ і пробивний лідер проекту – Юрій Бутусов Призначено куратора проекту – замміністра ВС Тиграна Авагяна, який сам служив свого часу в спецназі і пройшов дуже серйозну підготовку і має бойовий досвід, а це означає, що всі проблеми знаходять відгук безпосередньо зверху. Тому ми просимо всіх, хто думає нам заважати,покинути недалекоглядні плани) Краще очоліть, бо сказано: Не можеш перешкодити – очоль)))", – пише російськомовний інструктор.

Власне, саме у цьому контексті насторожує участь у керуванні процесом навчань секретного підрозділу С.Шаранича – особи, що входить до кіл, близьких до Віктора Медведчука, активного учасника мукачівських виборів 2004 року і фігуранта трагічних подій у Мукачеві 11 липня 2015 року. Відсторонення останнього від посади тривалий час вимагала громадськість Закарпаття. У відповідь С.Шаранич організував переслідування активістів і фальсифікував порушені щодо них кримінальні справи.

За підсумком подій у Мукачеві президет України Петро Порошенко обіцяв покарання всіх винуватців того конфлікту. Натомість міністр внутрішніх справ Арсен Аваков зробив спробу прилаштувати С.Шаранича на посаді заступника керівника Департаменту карного розшуку МВС. Після різкої негативної реакції громадськості питання працевлаштування С.Шаранича у міністерстві було, начебто, призупинене. Однак нині, як бачимо, одіозний міліціонер, якого вважають людиною В.Медведчука і "кришувальником" кримінальних міліцейських схем на Закарпатті, таки з'явився в ролі чиновника МВС.

Як раніше повідомляло Закарпаття онлайнна керівну посаду в патрульну поліцію Ужгорода призначили міліціонера, який у жовтні 2013 року керував арештами активістів на площі Народній.

13 грудня 2015р.

Теги: Сергій Шаранич, Віктор Медведчук. Національна гвардія

Коментарі

нічогособі 2015-12-28 / 21:48:05
Правильним шляхом ідете, панове. Все зробили, от ще тільки навчимо сепаратюг і зрадників, латентних україно і людоненависників воювати за НАТОвськими стандартами і можна на державі ставити крапку.

Пам'ятаю 2015-12-23 / 23:15:49
Шарік це нагуляне чмо, по ньому службову перевірку тільки проведуть на тому світі, як і по нинішній владі. В Україні нічого кращого нема що чекати, на превеликий жаль. Слава ........ Х...й знає кому.

Майкрософт 2015-12-13 / 21:52:02
Країна під назвою - помилка 404.

ужгородець 2015-12-13 / 19:20:26
"Самое печальное, что политические силы, которые во время Майдана декларировали свою проукраинскую, проевропейскую позицию, оказались приспособленцами. На волне народного подъема они преследовали свои личные интересы…Люди, которые заходят в местные советы под флагами Радикальной партии, Батькивщины, или еще кого-то, неважно, — при первом же голосовании объединяются с Оппоблоком сказа - объяснил Тука голова Луганской областной военно-гражданской администрации .

Лівий сектор 2015-12-13 / 18:20:35
Що дивуватися , Антон Геращенко людина Кернеса, Шаранич- людина Медведчука, керівники розгону Революції гідності зараз рулять і роблять типу реформи в міліції, чи то пак поліції . Всі тверезо думаючі люди знають, що порядку зараз немає і скоро не буде, поки не виженемо всю колишню свору. Ви думаєте, ті що на фотографіях, роблять щось корисне. Ні, вони просто крадуть іноземні гранти. Все. Крапка.

Cтепан Крук-orange 2015-12-13 / 17:25:17
Згідний! Видасть Шарік секрети, здасть Україну!

orange 2015-12-13 / 16:49:24
З цих фотографій навряд чи можна витягнути якісь секрети. А от із Шаранича, який до них дотичний як чиновник МВС, можна.

Степан Крук 2015-12-13 / 16:45:02
Нічого неординарного. Шаранич готується до дій в зоні АТО. Щоб змити свій позор. Кровю!!! Дай Бог, щоб не передумав...

до оранж 2015-12-13 / 16:39:02
а як можуть секретні вівйська в інтернет кидати?

orange 2015-12-13 / 16:30:05
Правий сегмент, ти ідіот? Як на секретних навчаннях підрозділу МВС може бути присутня стороння особа, не з вертикалі міністерства внутрішніх справ?

Правый сегмент. 2015-12-13 / 16:20:22
Вообще, в статье речь лишь о том, что он присутствует на учениях. А кем он теперь, и на какой должности - ничего не сказано. Во-вторых, в полиции Евросоюза тоже не всё гладко. К примеру, набираю запрос "беспредел полиции в Германии", и ... Те же менты как у нас, только в профиль. Другое дело, что беспредельщиков там меньше.

НОВИНИ: Політика

19:33
/ 14
Помер ексголова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль
13:46
/ 9
Ізолюючи угорців Закарпаття, Орбан і Ко роблять все можливе, аби угорська громада ставала все меншою – Балога
22:30
/ 28
Опубліковано архівний виступ єпископа Івана Маргітича під час вшанування 60-ї річниці подій на Красному полі біля Хуста (ДОКУМЕНТ)
21:37
/ 7
Зеленський звільнив Токаря і призначив Гайдая головою Мукачівської РДА
11:15
/ 4
На Закарпатті судитимуть двох кліриків УПЦ (МП), яких СБУ раніше викрила на пропаганді комунізму
23:23
/ 6
У понеділок "недоброчесна" голова апеляційного суду Фазикош розглядатиме апеляцію "корупційного" голови земельної комісії Ужгорода Мильо
20:45
/ 15
Уряд призначив заступника голови Закарпатської ОВА Добромільського головою Державної служби України у справах дітей
19:05
/ 42
На Закарпатті греко-католицького священника позбавили парафії за проукраїнську позицію (ДОКУМЕНТ)
21:48
/ 12
Вслід за Кащуком сесію перед голосуванням покинув Лунченко, а обов'язки голови виконуватиме секретар ради Губаль
18:01
/ 5
Два клірики УПЦ МП на Закарпатті отримали підозру за пропаганду комуністичного режиму та срср
15:04
/ 6
Депутати міської ради Хуста проголосували за недовіру міському голові Кащуку
15:24
/ 3
Ворог запустив ІПсО з "погрозами" на адресу угорців Закарпаття від "українських націоналістів"
04:07
/ 38
Василіяни Закарпаття на Капітулі в Угорщині переобрали на наступні чотири роки дотеперішнього керівника Провінції св. Миколая
20:07
/ 31
В Угорщині на виборах керівництва закарпатських василіян "духовно навчає" угорський прихильник сепаратизму МГКЄ
14:14
/ 6
На Закарпатті одіозний клірик УПЦ МП, що є кумом Медведчуків, влаштував "жіноче" шоу зі своїм викликом у "військкомат"
14:38
/ 4
Скарга закарпатської адвокатки Бухтоярової в КСУ поставила під загрозу декларування статків чиновниками – НАЗК
21:24
/ 9
Жителі "вибухової" Керецьківської громади проігнорували звіт свого корупційного голови від ОПЗЖ Мушки
16:25
/ 11
Кабмін погодив призначення Сергія Гайдая головою Мукачівської РДА
22:16
/ 31
В Ужгороді "слуги" "протиснули" призначення керівником комунального парку "ріднозакарпатського" "опоблоківця" Молнара
15:21
/ 5
"Ужгородець" Шуфрич отримав нову підозру – за фінансування Росгвардії у Криму
16:11
/ 1
У Мукачеві водій Audi смертельно травмував чоловіка, що переходив дорогу у невстановленому місці
19:30
/ 12
угорщина хоче, щоб угорцям Закарпаття "повернули" те, завдяки чому вони перестали говорити українською та відчувати себе громадянами України
19:14
Кулеба на пресконференції в Ужгороді розповів, як вирішуватимуть суперечку з угорщиною щодо нацменшин
12:28
/ 6
Кулеба і Єрмак зустрілись з сійярто в Ужгороді
20:11
/ 14
В Ужгороді затримали мукачівця, підозрюваного в киданні гранати на подвір'я депутата облради Горвата в Мукачеві
» Всі новини