Новий мер Мукачева представив команду і розповів про плани щодо майбутнього для міста (ВІДЕО)

У Мукачеві відбулася прес-конференція за участі новообраного міського голови Андрія Балоги. Андрій Балога презентував свою команду та розповів про першочергові кроки, які вони планують реалізовувати в Мукачеві.

Новий мер Мукачева представив команду і розповів про плани щодо майбутнього для міста (ВІДЕО)

Вже завтра відбудеться перша установча сесія нового кладу Мукачівської міськради, на якій обрані депутати та міських голова складуть присягу та розпочнуть виконувати свої обов’язки. Андрій Балога на виборах міського голови Мукачева отримав впевнену перемогу і випередив свого конкурента майже удвічі.

Андрій Балога запевнив журналістів, що вся діяльність як мера, так і міської ради буде відкритою. «Серед першочергових кроків -- прозорість функціонування всіх органів міської влади і депутатського корпусу. Будемо пропонувати внести до регламенту норму про поіменне та відкрите голосування. Якщо ми хочемо бутив відкритими для людей, маємо бачити, хто і за яке рішення голосує», - сказав Андрій Балога.

Ще одна ініціатива новообраного мера – встановлення у сесійні залі, а також у залі засідань депутатських комісій вебкамер, щоб кожен міг бачити, які рішення приймає влада міста. Відповідно громадськість матиме змогу надавати свої рекомендації та брати участь в обговореннях важливих питань життєдіяльності Мукачева. 

Серед найважливіших питань, які за словами Андрія Балоги, треба вирішувати у першу чергу, це створення відділу охорони здоров’я, що опікуватиметься всіма кадровими, фінансовими питаннями Мукачівської ЦРЛ. «Нам потрібно негайно почати вирішувати проблему медичної галузі та внести якісні зміни у роботу цієї важливої сфери міста, - додав Андрій Балога. – Ми також будемо ініціювати створення комунального підприємства «Соціальна аптека», де мешканці Мукачева зможуть придбати ліки з мінімальними націнками». 

Ще один з важливих напрямків роботи нового мера – реорганізація та створення нового відділу економіки та транскордонного співробітництва Мукачівської міськради, який працюватиме з міжнародними інвестиціями, грантовими програмами. «На прикладі Мукачева ми покажемо, як потрібно працювати з грантами – відкрито, прозоро, як перед закордонними партнерами, так і перед громадою, як гранти можуть стати дієвим та ефективним механізмом вирішення реальних проблем міста»,- додав Андрій Балога.

Новий мер Мукачева також представив членів своєї команди, яких він рекомендуватиме на посаду заступників для затвердження на сесії. «На посаду першого заступника міського голови я пропоную Ростислава Федіва, який буде вести економічний та фінансовий блок, а також медицину та освіту. Міський господарством надалі буде займатися Віталій Гільтайчук, який гарно себе проявив у цьому напрямку, думаю, всі бачать, як за останній рік місто приводиться до ладу, і окрім планових ремонтів йдуть капітальні ремонти. Керуючими справами Мукачівського міськвиконкому буде Олександр Галай, відома, авторитетна і досвідчена людина», - прокоментував Андрій Балога. 

У найшвидший термін нова команда планує також доопрацювати генплан міста, який ще неприйнятий. Документ буде виставлено на громадське обговорення, повідомили Закарпаття онлайн в Ужгородському прес-клубі. 

04 листопада 2015р.

Теги: Балога, мер, команда, майбутнє

Коментарі

вуйко 2015-11-04 / 22:27:43
Андрію на што ти старого корупціонера Галая,шо молодих немає
розумних людей? якщо уже молода команда, то нехай відповідає дійсності, а не старих бюрократів, пристосуванців-неробів, із сумнівною репутацією набираєте, цим собі мінус робите.
Раджу вам набирати керівників на конкурсній основі,тільки конкурс! прозоро! молодь освічену, не за принципами кум, сват, брат.Інакше вас будуть звинувачувати у корупції та зловживанні посадою мера. Не бійтеся з розумними і освіченими людьми завжди можна знайти компроміс, вихід із спірної ситуації.
Першим ділом відновіть як в усіх містах України Громадські ради при міських радах, щоб громадяни могли не лише слідкувати з відеокамер, за які ви кажете, а щоб через представників громадськості вівся контроль за діяльністю міської влади і мера. Це є нормальним цивілізованим явищемЮ ми єдемо в Європу.

сам по собі 2015-11-04 / 20:57:07
молодим дорога, не думаю , що новий мер підведе батька, але ще й покаже, що в нас -сила, енергія, і бажання працювати на покращення рідного куточка. МИ

Михайло 2015-11-04 / 19:24:15
Но Андрiйку, файный подарок ти няньо зробив, файну посаду, не пудведи го типир

НОВИНИ: Соціо

11:09
В Ужгороді "комунальні" повідомлення про порушення ПДР залишатимуть на авто у червоних зіп-пакетах
10:51
22-річного Івана Бориса з Заріччя, якого з серпня 2022 року вважали зниклим безвісти, зустрінуть і поховають у понеділок
22:15
Стало відомо про загибель в лютому під Авдіївкою Віталія Старости з Великої Копані Виноградівської громади
11:36
У Тересві попрощаються з полеглим Героєм Михайлом Руснаком, що більше року вважався зниклим безвісти
22:27
В Ужгороді попрощалися із полеглим Героєм Олексієм Кобцем
15:44
На Закарпатті в теплицях почали збирати ранню картоплю
15:34
/ 1
Юрій Лущай з Краматорська, що поліг на Донеччині і похований у Великих Лучках, був істориком і відомим вікіпедистом
11:33
/ 1
На Сумщині поліг Василь Цинканич з Бегендяцької Пастілі Великоберезнянської громади
10:56
На війні з росією поліг Олексій Кобець з Ужгорода
19:16
/ 1
На Закарпатті військовий уник реального покарання за переправлення "ухилянта" через кордон
15:47
/ 9
У Буківцьові на колишній Великоберезнянщині створили новий монастир УПЦ Московського патріархату
11:17
/ 1
Дубівська громада сьогодні попрощається з Василем Скрипником з Красної, що загинув ще в травні 2022-го
22:28
/ 1
На Запоріжжі поліг Іван Гецко з Кушниці Керецьківської громади
18:31
На Сумщині загинув Михайло Мегеш з Великих Ком’ят Виноградівської громади
10:46
/ 4
У Закарпатському апеляційному суді скінчилися марки. Тому він припиняє листуватися
10:22
/ 1
Стало відомо про загибель понад рік тому під Бахмутом Павла Головка з Виноградова
19:54
За підсумками 2023 року Закарпаття посіло 4 місце по Україні за показником захворюваності на туберкульоз
15:00
На Запоріжжі поліг Михайло Будул з Керецьківської громади
11:22
/ 1
На війні з росією поліг Віталій Лях з Чумальова Буштинської громади
09:25
У Боздоському парку Ужгорода можна побачити "живих" казкових велетнів
20:07
/ 9
Прем'єр Шмигаль в Ужгороді "запустив" будівництво євроколії до Чопа
21:26
/ 1
У Великих Лучках на Мукачівщині попрощалися з Юрієм Лущаєм, що переїхав з сім'єю з Краматорська і поліг на рідній Донеччині
15:56
В Ужгороді попрощалися з полеглим Героєм Міланом Бабілою
15:34
В Ужгороді відкрили скульптурку режисеру "Тіней забутих предків" Параджанову
11:23
/ 1
Нижньоворітська громада провела у останню земну дорогу Героя Віктора Петриканина
» Всі новини