"Єдиний Центр" єдиною командою офіційно пішов на вибори (ФОТО)

У вівторок, 22 вересня, в Ужгороді відбулася обласна партійна конференція політичної партії "Єдиний Центр", на якій були офіційно затверджені кандидати в депутати від цієї політичної сили.

"Єдиний Центр" єдиною командою офіційно пішов на вибори (ФОТО)

Конференція пройшла відповідно до вимог чинного законодавства України. На ній були присутні спостерігачі від ГО "ОПОРА" та Комітету виборців України, а також представники закарпатських ЗМІ.

Керував роботою заходу голова Закарпатського обласного осередку партії, ректор УжНУ Володимир Смоланка, якого напередодні було обрано однопартійцями як лідера списку кандидатів від Єдиного Центру до Ужгородської міськради

Першим до присутніх звернувся лідер Єдиного Центру Віктор Балога із закликом до єдності команди та рішучих дій:

– Треба йти до людей, розмовляти з ними, переконувати їх і донести нашу позицію. Перед нами стоїть відповідальність за кожного закарпатця, який не хоче терпіти несправедливість. 

До присутніх гостей та учасників конференції також звернулись: депутат Закарпатскої облради Василь Скрип, кандидат філологічних наук Інгрід Туріс, міський голова Мукачева Золтан Ленд'єл, депутат Закарпатскої облради Юдіта Петеї, депутат Хустської райради Василь Губаль, депутат Закарпатскої облради Мирослава Каламуняк, головний лікар Міжгірської районної лікарні Василь Цар, депутат Мукачівської районної ради Оксана Біров та мер Чопа Галина Цар.

Про злагоджену роботи команди у галузі медицини розповів у своєму виступі колишній начальник управління охорони здоров'я Закарпатської ОДА Василь Скрип. "Ми як і звичайні закарпатці вже втомилися чекати допомоги з Києва, тому діємо тут, на місці, самостійно та ефективно.

За півтора роки урядом абсолютно нічого не зроблено в медичній сфері. Реформи – це просто риторика... Тому у нас нема іншого виходу, як продовжувати розпочате. Довіра людей у нас є. Тому разом до перемоги на місцевих виборах задля реальних реформ у медицині на місцях".

Влада ображає Закарпаття і закарпатців, називаючи нас контрабандистами, терористами та сепаратистами, з-поміж іншого наголосив у своїй промові екс-голова Закарпатської ОДА Василь Губаль. Він зауважив, що радий звернутися до тих, хто з ним в одій команді зі словами поваги і певним підсумком. "Підсумком того, що вдалося зробити на посаді керівника області. Точніше, що вдалося почати робити. Незважаючи на те, що Київ, офіційний Київ, не дослухався до нас. У нас не було "схем" і хабарів. Не було популізму і клоунади. Натомість – щоденна системна робота, чесна і кропітка. Для громади. Для її інтересів. Це і продовжуємо", – сказав Василь Губаль.

Петро Порошенко має понести політичну відповідальність за свої дії в контексті виборів 25 жовтня, вважає депутат Мукачівської райради Оксана Біров.

Депутат облради Юдіта Петеї наголосила, що вона вже 10 років в цій команді і це допомагає відстоювати інтереси угорців. У своєму виступі вона поділилася інформацією про безцінний досвід командної роботи, який мав місце, коли вона очолювала Виноградівську РДА. "Я не хвалюся, бо заслуга всіх цих здобутків не моя, а роботи команди, нашої з вами команди "Єдиного Центру". Коли ми цілий рік працювали як один злагоджений механізм – на рівні району та міста, де працювала я і змогла вибудувати конструктивний діалог з мером, депутатським корпусом та головами сіл, на рівні області, де конструктивну позицію постійно займала наша фракція та голова Закарпатської ОДА Василь Губаль, на рівні державному, де нас постійно підтримує наші народні депутати", – розповіла Юдіта Петеї

Міський голова Мукачева Золтан Ленд'єл говорив про те, що на ці вибори в команді "Єдиного Центру" йде нове покоління і він радий ділитися з ним набутим досвідом.

Інгрід Туріс зробила акцент на близьких їй питаннях освіти. Проблеми є, але єдиною командою Закарпаття ми їх вирішимо, переконана вона.

Кожен з виступаючих акцентував на тому, що за командою "Єдиного Центру" стоять реальні справи і чіткі результати у кожній галузі, наводили приклади конструктивної роботи як на рівні районів, так і області загалом.

Виходячи з набутого практичного досвіду і вимог сьогодення, команду суттєво оновлено. Так, у повністю оновлених списках ЄЦ до Ужгородської міськради – молодь, інтелігенція і жодного "регіонала" чи "грошового мішка"

"Єдина команда Закарпаття" (а саме таким був основний слоган цього заходу) йде на вибори всюди, по всіх районах Закарпаття.

У підсумку рішенням конференції на вибори до Закарпатської обласної ради від "Єдиного Центру" було висунуто 64 кандидати від усіх округів.

За пропозицією учасників конференції, список очолив Віктор Балога.

22 вересня 2015р.

Теги: Єдиний Центр, Віктор Балога, Володимир Смоланка

Коментарі

звіздЄЦ ПР 2015-10-07 / 22:16:59
Дуже би'сьте хотіли, жеби были самоубивцями. Але позерай лем туй, чоловічку божий - http://zakarpattya.net.ua/News/146095-U-borotbi-za-posadu-mera-Uzhhoroda-lidyruie-Kachur-druhyi-%E2%80%93-Andriiv
Кіль ЄЦ має в Ужгороді (!!!) лем мало менше од партії власти, то як по области - в Мукачеві, Іршаві, Тячеві, Рахові.

закарп 2015-10-07 / 22:04:31
це самоубивці, інакше не можна сказати

Юра 2015-10-05 / 18:24:34
Про які там Лунченки дітваки папини та мамини та Пацкани,молодь вже паказала нащо вона здатна ціни на компослуги долар 40 хліб по 10 гр газ по 7 грвнів вам таких треба та вибирайте молодь ті вас до зубожіння доведуть Лунченко та Пацкан перебігли в другі партії за рік поміняли свої погляди маріонетки

МІЖГІРЦІ 2015-10-05 / 09:33:54
МІЖГІЦІ ПІДТРИМУЮТЬ ВІКТОРА БАЛОГУ,АНЕВСЯКИХ МОСКАЛІВ БЛЮКІВ ЛУНЧЕНКІВ ПАЦКАНІВ

яна 2015-09-29 / 10:56:01
Одні і ті же лиця..всі вони були та є при владі..чому нічого "не покращили для закарпатців"? все це лише обіцянки....

Міша Верховинець!!! 2015-09-26 / 10:53:06
Нормальна команда інтилигенція-області уровень Єдиного Центру- депутати верховної ради професіонали відповідальні в своїх галузях це уровень!!! Слава Україні!!! всі партії остальні виходні я дивився остальних зїзди то небо і земля!Закарпатці пидтримайте Уровень ЄЦ-!!! неведіться на всяких лоботрясів-бо з лоботрясями і ви станете-а потім скаржитися будете ош як погано живеться-добре думайте,щоб потім небуло пізно! Підтримайте себе і партію ЄДИНОГО ЦЕНТРУ!!!

красапєти 2015-09-26 / 01:10:11
А треба було так, як у партії влади "Солідарність" - понабирати грошових мішків, які добре знають красти? Чого тільки вартий Андрій Риба, якого "Батьківщина" виключила саме за земельний дерибан в міськраді

Надія 2015-09-26 / 00:47:40
Бачу в усіх партіях дефіцит кадрів. Понабирали в списки депутатів студентів. Що то за депутати будуть??? Самі ще на ноги не встали, а державні проблеми як вирішувати будуть??? Ні життєвого досвіду, ні практики, нічого, що потрібно знати людині, яка збирається вирішувати проблеми інших.А старі кадри замість вирішення проблем створюють нові. Виходить вибирати нікого.

Сергей Волошин 2015-09-25 / 16:33:08
Молодець В.Балога,я повністю підтримую у всьому і не дивлячись на те,що я не член партіі,самовисуванець на голову села Волошин Володимир за Єдиний Центр і ми переможемо!!!

громадянин 2015-09-24 / 23:26:45
краще хай буде ЄЦ ніж блюкове відродження, опозиц блок,бпп БАЛОГІВЦІ так тримати

патріо 2015-09-24 / 01:29:23
Шановна єдина командо. Не залишайте один на один з проблемами політичними своїх соратників партій у районах. Бо люди не витримають. Тиск ужасний. Регіони порівняно з блоком вихідні по тиску на кандатів. Куда ми котимося? У нас рівні права і можливості!? Ні у нас одні хороші а другі погані. Це жах.

Сенека 2015-09-23 / 22:39:25
Вибори місцевого рівня треба проводити раз на рік, тільки тоді можна пересортувати це болото,

Оля 2015-09-23 / 13:16:41
Якщо всі ЄЦовці такі "грамотні", як їх прихильники, на кшталт Закарпатки (чотири помилки у двох куцих реченнях-дві пунктуаційні та дві стилістичні), то - горе нам, горе, якщо, не дай Боже, виграють!!!

Закарпатка 2015-09-23 / 12:24:55
Гарна та достойна дійсно Закарпатська партія яку просто необхідно підтримати на виборах,щоб інші перевертні-партії не просочилися у наш чудовий край.Люди будьте мудрими і свідомими!!

Ужгородець 2015-09-23 / 08:37:11
Вороги народу порошенко медведчук блюк та жид москаль з своїми прожектами солідарність відродження наш край, а Балога наш, Закарпаття за Єдиниу команду Закарпаття,

сіма 2015-09-23 / 08:05:03
вороги народу

ремарка 2015-09-23 / 00:41:54
Нормальна, якісна команда. Гарна, європейського рівня конференція. Радує відкритість і зміни, задекларовані не перед виборами, а значно раніше.

На фоні партії влади - це наше, закарпатське. З більшим розумінням ситуації

Холмс 2015-09-23 / 00:39:45
Так то де вилізла Інгрід! Меггалактичний проект побудови освіти в окремо взятому місті був підготовкою для розкрутки імені?

Копча 2015-09-23 / 00:04:24
Шкріба нагадує персонаж фільму "Зоряні війни" Джабба Хатт)))

НОВИНИ: Політика

11:15
На Закарпатті клірик-антисеміт УПЦ (МП), якого СБУ викрила на поширенні фейків про війну в Україні, постане перед судом
17:18
/ 1
У Чехії до Європарламенту кандидує закарпатка Інґа Петричка
11:22
В Ужгороді у неділю відбудеться благодійний забіг під сакурами
15:49
/ 17
На Закарпатті проросійського провокатора-"русина" Данацка затримали за антисемітські погрози хасидам
22:49
/ 9
"Що хочемо, те і робимо": у "терактівських" Керецьках на сесію сільради незаконно не пустили військових
16:52
/ 25
У Закарпатській облраді "нодьмодьорорсаґового" "слугу" Іванча замінив Цебер з бази "Миротворця", який з угорським паспортом їздив розважати окупантів до Криму
19:56
/ 7
ВР затвердить нові назви 4 сіл на Закарпатті, зокрема – Пушкіна
19:33
/ 16
Помер ексголова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль
13:46
/ 9
Ізолюючи угорців Закарпаття, Орбан і Ко роблять все можливе, аби угорська громада ставала все меншою – Балога
22:30
/ 36
Опубліковано архівний виступ єпископа Івана Маргітича під час вшанування 60-ї річниці подій на Красному полі біля Хуста (ДОКУМЕНТ)
21:37
/ 7
Зеленський звільнив Токаря і призначив Гайдая головою Мукачівської РДА
11:15
/ 4
На Закарпатті судитимуть двох кліриків УПЦ (МП), яких СБУ раніше викрила на пропаганді комунізму
23:23
/ 7
У понеділок "недоброчесна" голова апеляційного суду Фазикош розглядатиме апеляцію "корупційного" голови земельної комісії Ужгорода Мильо
20:45
/ 15
Уряд призначив заступника голови Закарпатської ОВА Добромільського головою Державної служби України у справах дітей
19:05
/ 42
На Закарпатті греко-католицького священника позбавили парафії за проукраїнську позицію (ДОКУМЕНТ)
21:48
/ 12
Вслід за Кащуком сесію перед голосуванням покинув Лунченко, а обов'язки голови виконуватиме секретар ради Губаль
18:01
/ 5
Два клірики УПЦ МП на Закарпатті отримали підозру за пропаганду комуністичного режиму та срср
15:04
/ 6
Депутати міської ради Хуста проголосували за недовіру міському голові Кащуку
15:24
/ 3
Ворог запустив ІПсО з "погрозами" на адресу угорців Закарпаття від "українських націоналістів"
04:07
/ 38
Василіяни Закарпаття на Капітулі в Угорщині переобрали на наступні чотири роки дотеперішнього керівника Провінції св. Миколая
20:07
/ 31
В Угорщині на виборах керівництва закарпатських василіян "духовно навчає" угорський прихильник сепаратизму МГКЄ
14:14
/ 6
На Закарпатті одіозний клірик УПЦ МП, що є кумом Медведчуків, влаштував "жіноче" шоу зі своїм викликом у "військкомат"
14:38
/ 4
Скарга закарпатської адвокатки Бухтоярової в КСУ поставила під загрозу декларування статків чиновниками – НАЗК
21:24
/ 9
Жителі "вибухової" Керецьківської громади проігнорували звіт свого корупційного голови від ОПЗЖ Мушки
16:25
/ 11
Кабмін погодив призначення Сергія Гайдая головою Мукачівської РДА
» Всі новини