У повністю оновлених списках ЄЦ до Ужгородської міськради – молодь, інтелігенція і жодного "регіонала" чи "грошового мішка"

«Попереднього разу ми спілкувалися з вами тиждень тому, коли я розповіла вам, якими принципами й підходами керуватиметься Ужгородська міська організація політичної партії Єдиний Центр в процесі підбору кандидатів у депутати міської ради. Сьогодні я звітуюся перед вами, перед громадою міста щодо виконання задекларованого», – повідомила на початку зустрічі з журналістами в Ужгородському прес-клубі голова міської організації ЄЦ Ярослава Гасинець.

У повністю оновлених списках ЄЦ до Ужгородської міськради – молодь, інтелігенція і жодного "регіонала" чи "грошового мішка"

На, жаль, подібної відкритості не спостерігається від інших учасників виборів – особливо, що стосується, передусім, представників демократичного табору.

«Рік тому ми проголосили курс на радикальне очищення партійних рядів. Було розпущено фракцію в міськраді, з партії виключили найбільш одіозних депутатів, ціла низка депутатів достроково склали свої повноваження на знак протесту щодо тих неприйнятних процесів, які відбувалися і відбуваються по теперішній час в міськраді», – розповідає очільниця «Єдиного Центру» Ужгорода.

З її слів, послідовно відстоюючи позицію щодо необхідності максимального оновлення депутатського корпусу, в організації формували і список майбутніх кандидатів. Серед 36 кандидатів партійного списку «Єдиного Центру» в Ужгороді є лише два діючі депутати міської ради – Тетяна Козак і Василь Кручаниця, які цього разу балотуватимуться в обласну раду.

У списку ЄЦ до Ужгородської міськради багато активних і патріотичних студентів. «Студенти завжди були і є найбільш активною і свідомою частиною суспільства. Саме вони, вийшовши на Майдан, почали Революцію Гідності. На превеликий жаль, потім політики, скориставшись результатами активної боротьби молоді, чомусь забувають про них, не даючи і шансу бути представленими у владі. Очевидно, що крім власної принциповості і загостреного почуття справедливості молодь не володіє нічим – ні матеріальним ресурсом, ні вмінням плести політичні інтриги, ні здатністю бути слухняним виконавцем чужих рішень. Тому і не представляють для політиканів інтересу при формуванні списків кандидатів. Ми притримуємось інших принципів. І даємо шанс молодим отримати представницькі мандати. У нашому списку студентів – 20%», – каже Я.Гасинець.

Всі кандидати до Ужгородської міськради від «Єдиного Центру» – або члени цієї партії, або безпартійні. «А тепер загадаймо, скільки було галасу останнім часом про те, що в списках ЄЦ будуть масово представлені «регіонали»!, – звернулася очільниця ужгородського ЄЦ до журналістів. – З усією відповідальністю повідомляю громаді міста – жодної людини, яка б дискредитувала себе своїми діями, політичною діяльністю, тим більше – в провладних партіях режиму Януковича, серед нас немає і бути не може».

Натомість, у списку ЄЦ до міськради є лікарі, вчителі, викладачі, студенти, активісти, ветерани АТО. Абсолютну більшість, 95% імен,  виборці почують вперше. «Ми не на словах, а на ділі відстоюємо принцип повного оновлення влади. При формуванні списку ми не займалися перетягуванням грошових мішків. На фоні небаченого засилля білбордів, сіті-лайтів з гаслами більшості політичних партій (і звідки беруть такі чесні партії такі шалені гроші?) основним елементом нашої виборчої кампанії буде безкоштовний похід «від дверей – до дверей». Нам є що сказати ужгородцям і ми не збираємось ховатися від них», – наголосилала Я.Гасинець.

22 вересня 2015р.

Теги: Ярослава Гасинець, Єдиний Центр

Коментарі

Спарта 2015-09-22 / 17:18:47
Якась незвична послідовність ЄЦ-у на очищення рядів. Це вже не бла-бла-бла.

НОВИНИ: Політика

20:41
/ 1
Захищаючи Україну від московської орди, поліг Ярослав Багрій з Камʼянського Берегівського району
10:49
Жителю Сюрте на Ужгородщині, що переправляв "ухилянтів" до Словаччини, повідомили про підозру та "запобіжно" присудили домашній арешт
10:57
В Ужгороді "безправний" водій незаконно обладнав свій Opel проблисковими маячками
22:49
/ 9
"Що хочемо, те і робимо": у "терактівських" Керецьках на сесію сільради незаконно не пустили військових
16:52
/ 24
У Закарпатській облраді "нодьмодьорорсаґового" "слугу" Іванча замінив Цебер з бази "Миротворця", який з угорським паспортом їздив розважати окупантів до Криму
11:14
У Глибокому на Ужгородщині, поки господар поїхав до Ужгорода, в його дворі вигоріла надвірна споруда
11:00
Закарпатські поліцейські зібрали зібрали 2,5 млн грн і закупили 133 FPV-дрони для штурмової бригади "Лють"
19:56
/ 6
ВР затвердить нові назви 4 сіл на Закарпатті, зокрема – Пушкіна
19:33
/ 16
Помер ексголова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль
13:46
/ 9
Ізолюючи угорців Закарпаття, Орбан і Ко роблять все можливе, аби угорська громада ставала все меншою – Балога
22:30
/ 36
Опубліковано архівний виступ єпископа Івана Маргітича під час вшанування 60-ї річниці подій на Красному полі біля Хуста (ДОКУМЕНТ)
21:37
/ 7
Зеленський звільнив Токаря і призначив Гайдая головою Мукачівської РДА
11:15
/ 4
На Закарпатті судитимуть двох кліриків УПЦ (МП), яких СБУ раніше викрила на пропаганді комунізму
23:23
/ 7
У понеділок "недоброчесна" голова апеляційного суду Фазикош розглядатиме апеляцію "корупційного" голови земельної комісії Ужгорода Мильо
20:45
/ 15
Уряд призначив заступника голови Закарпатської ОВА Добромільського головою Державної служби України у справах дітей
19:05
/ 42
На Закарпатті греко-католицького священника позбавили парафії за проукраїнську позицію (ДОКУМЕНТ)
21:48
/ 12
Вслід за Кащуком сесію перед голосуванням покинув Лунченко, а обов'язки голови виконуватиме секретар ради Губаль
18:01
/ 5
Два клірики УПЦ МП на Закарпатті отримали підозру за пропаганду комуністичного режиму та срср
15:04
/ 6
Депутати міської ради Хуста проголосували за недовіру міському голові Кащуку
15:24
/ 3
Ворог запустив ІПсО з "погрозами" на адресу угорців Закарпаття від "українських націоналістів"
04:07
/ 38
Василіяни Закарпаття на Капітулі в Угорщині переобрали на наступні чотири роки дотеперішнього керівника Провінції св. Миколая
20:07
/ 31
В Угорщині на виборах керівництва закарпатських василіян "духовно навчає" угорський прихильник сепаратизму МГКЄ
14:14
/ 6
На Закарпатті одіозний клірик УПЦ МП, що є кумом Медведчуків, влаштував "жіноче" шоу зі своїм викликом у "військкомат"
14:38
/ 4
Скарга закарпатської адвокатки Бухтоярової в КСУ поставила під загрозу декларування статків чиновниками – НАЗК
21:24
/ 9
Жителі "вибухової" Керецьківської громади проігнорували звіт свого корупційного голови від ОПЗЖ Мушки
» Всі новини