У Берегові "русская общіна" організувала півгодинний мітинг проти декомунізації та підвищення тарифів

Близько 30 прихильників комуністичної ідеології (переважно пенсіонери) зібралися із транспарантами протестували проти підвищення тарифів на комунальні послуги.

У Берегові "русская общіна" організувала півгодинний мітинг проти декомунізації та підвищення тарифів

Також новоявлених активістів бентежаить демонтаж та подальше встановлення в музеї Берегівщини двох радянських статуй, які не несуть жодної культурної чи мистецької цінності. Цікаво, що досі ніхто не виявляв бажання піклуватися про статуї і їх доля нікому не була цікава. Тому на черговій сесії депутати міської ради одноголосно прийняли рішення про демонтаж двох обєктів в рамках реконструкції площі Героїв.

Головним організатором цієї міні-акції є підозріла «Русская община Береговщины», яка активізувалася останнім часом (сподіваємося СБУ вже звернула увагу на діяльність цієї громади, аби не повторилася ситуація з перекриттям доріг, як у с.Ракошино).

Громадський порядок під час акції протесту забезпечували співробітники Берегівського РВ УМВС.

Також нагадаємо, що в Україні з цього року діє офіційна заборона на пропаганду комуністичних цінностей, пише BeregszaszNews.

29 серпня 2015р.

Теги: комуніст, тариф. декомунізація

Коментарі

Ференц 2015-08-31 / 23:01:02
З 1 вересня знову піднімаються тарифи на електроенергію, причому одразу на 20 процентів. Я пенсіонер, отримую 1200 гривень пенсії, а за газ, електрику та інші компослуги доведеться платити стільки ж. Звідкіля брати гроші? Йти грабувати? Дуже добре, що в Берегові знайшлося кілька десятків людей ще старої закалки, які не побоялися публічно висловитися проти таких тарифів. Одна їхня помилка, що не попередили про свою акцію людей, не рекламували її. Бо якщо б зробили це, переконаний, що на мітинг на площу Героїв прийшло б набагато більше людей. І не довелося б прислуговуючому персоналу типу Сашка Сільченко іронізувати, що на мітинг прийшли близько 30 людей, переважно пенсійного віку, в основному комуністи і т.д. От почне з 1 вересня платити за газ і електрику по 2000 тис. грн. тоді може порозумнішає.

берегсас 2015-08-31 / 18:11:30
Бейло-Разгулов, УЗБАҐОЙСЯ... :)

Бейло, учасник акції 2015-08-31 / 17:35:31
Де ви тут шановні побачили "Русский мир". Зібралися однодумці, щоб висловити свою громадянську позицію. Я, угорець, але досконало володію українською мовою, шаную й люблю її. На першему фото тримаю плакат "Спочатку європейськи зарплати - потім європейськи тарифи!". От, така моя, позиція угорця, а за духом - демократа.Багато років я пропрацював у закладі культури, звідси й знання мови, тому не автору цього пасквіля-доносу, який передрукував ваш поважний сайт, вирішувати долю цих двох пам*ятників. Адже, навіть, не була створенаекспертна комісія із фахівців, яка б надала свої рекомендації щодо їх долі. Не було й громадського обговорення, адже багато мешканців Берегова,в тому числі й угорці, вважають демонтувати їх не варто. Бажаєте призвіща. Отож, директор музею Берегівшини Я. Шепа, краєзнавець та історик Й. Чоболя, автор цих рядків та багато, багато моїх співітчизників. Ми, вважаємо, що це може привести до суспільної напруги. Адже в нашому місті ще живуть ветерани тої війни та їх родичі.Тим паче, міські депутати, приймали таке рішення без відповідальної процедури, наприклад,не обговорювалося це питання на профільній комісії. До речі, завтра на 20% підвищать тарифи на електроенергію. Поки ви всі тут чубитися, влада надіває нам черговий зашморг на шию. Тут багато слів було висловлено проти Валерія Разгулова, якого я знаю понад 30-ти років. Так, от, він етнічний росіянин, дослідив й перший опублікував статью про долю пам*ятника жертвам І світової війни,який, за його словами, незаконно розібрали у 1945 році. І запропонував його відновити. У нього багато цікавих публікацій, але головні,вважаю,викривання корупційних, прихватизаційних схем. За це його поважаю, за сміливість й безкомпромісність. Влада та привладна челядь мстить йому, як наслідок з*явилась ця неправдива інформація, спочатку на сайті мера Бабяка, а потім на інших сайтах, написана на замовлення господарів, "футболістом" О. Сільченко.

вимоги 2015-08-30 / 18:02:41
справедливі, але Разгулов постійно тільки перед виборами виставляє якісь вимоги до влади.Якщо він за народ,то постійно потрібно перейматися проблемами жителів,а не тільки перед виборами ставити собі галочку.На рахунок па"ятників-чому комуністи не доглядають за ними навіть перед святами,а тепер згадали.Я рахую монументи країні-агресорці зайві у нашому центральному парку.А хто мітингував ....без коментарів!!!

Копча 2015-08-30 / 11:37:48
Степане нічого не заважає проукраїнським партіям та рухам використовувати соціально спрямовані гасла. Нинішнє керівництво країни влаштувало повзучий геноцид і винайшло такий собі універсальний засіб боротьби з опонентами, критиків власної недолугості таврують агентами Путіна, а менш значимих погрожують відправити в АТО. Десь у глибині душі закралася крамольна думка що АТО більше потрібне Яценюку і Порошенку щоб безкарно понищити те що не вдалося попереднім керманичам України.

Степан Крук -Копчі 2015-08-30 / 08:53:41
Вимоги справедливі. Однак, потрібно врахувати хто намагається скористатися цими вимогами і з якою метою? Інша справа - декомунізація. Закон з цього приводу прийнятий ВР, а подібний реванш наштовхує соціум на думку, що такими пікетами кукловодять із-за меж України. За економічними вимогами видно погано приховані політичні амбіції "русского мира".

патріот 2015-08-29 / 22:53:39
Ну навряд чи можна абстрагуватися від того, що це організували комуністи

Копча 2015-08-29 / 22:33:04
Похер комуністи, невже усі задоволені тарифами на компослуги. Лозунги та вимоги наразі є дуже актуальними тому, що хочемо ми це визнати чи ні але нас грабують, а як громовідвід використовують російсько-українську війну. Можливо в головах цих протестувальників каша з комуністичної ідеології але вимоги написані на їхніх плакатах стосуються більшості з нас.

кунь 2015-08-29 / 21:10:59
одколи мадяри так файно пишуть на транспорантах українською!)))

дюси 2015-08-29 / 20:26:44
В Брянский лес господа + товарисчи! Тоже Европа.

Степан Крук 2015-08-29 / 17:50:55
Ці нешановані панове мають вибір: російські зарплати та російські тарифи. Що таке "ЖЕБАЦЬКІ пенсії" (напис на плакаті)??? Гадаю, що ті, що в жебі. Жебацькі пенсії бажаю кожному пенсіонеру! Безграмотні москальські виродки!!!!

Берегово 2015-08-29 / 16:51:38
дуже цікаво,чому Разгулов боїться визнати себе комуністом і як попугай на камеру говорить ,що це активісти-він,Богуславська,Зеленецький,Разгулова мати,Михайлов іт.д.-весь час були чл.ком.організації і тут миттєво перетворилися в активістів.Валєра кудись дуже хоче пролізти на вибоарх.Пожитєєвий кандидат.А памятники окупантам треба знести терміново!

НОВИНИ: Політика

20:41
Захищаючи Україну від московської орди, поліг Ярослав Багрій з Камʼянського Берегівського району
10:49
Жителю Сюрте на Ужгородщині, що переправляв "ухилянтів" до Словаччини, повідомили про підозру та "запобіжно" присудили домашній арешт
10:57
В Ужгороді "безправний" водій незаконно обладнав свій Opel проблисковими маячками
22:49
/ 8
"Що хочемо, те і робимо": у "терактівських" Керецьках на сесію сільради незаконно не пустили військових
16:52
/ 24
У Закарпатській облраді "нодьмодьорорсаґового" "слугу" Іванча замінив Цебер з бази "Миротворця", який з угорським паспортом їздив розважати окупантів до Криму
11:14
У Глибокому на Ужгородщині, поки господар поїхав до Ужгорода, в його дворі вигоріла надвірна споруда
11:00
Закарпатські поліцейські зібрали зібрали 2,5 млн грн і закупили 133 FPV-дрони для штурмової бригади "Лють"
19:56
/ 6
ВР затвердить нові назви 4 сіл на Закарпатті, зокрема – Пушкіна
19:33
/ 16
Помер ексголова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль
13:46
/ 9
Ізолюючи угорців Закарпаття, Орбан і Ко роблять все можливе, аби угорська громада ставала все меншою – Балога
22:30
/ 36
Опубліковано архівний виступ єпископа Івана Маргітича під час вшанування 60-ї річниці подій на Красному полі біля Хуста (ДОКУМЕНТ)
21:37
/ 7
Зеленський звільнив Токаря і призначив Гайдая головою Мукачівської РДА
11:15
/ 4
На Закарпатті судитимуть двох кліриків УПЦ (МП), яких СБУ раніше викрила на пропаганді комунізму
23:23
/ 7
У понеділок "недоброчесна" голова апеляційного суду Фазикош розглядатиме апеляцію "корупційного" голови земельної комісії Ужгорода Мильо
20:45
/ 15
Уряд призначив заступника голови Закарпатської ОВА Добромільського головою Державної служби України у справах дітей
19:05
/ 42
На Закарпатті греко-католицького священника позбавили парафії за проукраїнську позицію (ДОКУМЕНТ)
21:48
/ 12
Вслід за Кащуком сесію перед голосуванням покинув Лунченко, а обов'язки голови виконуватиме секретар ради Губаль
18:01
/ 5
Два клірики УПЦ МП на Закарпатті отримали підозру за пропаганду комуністичного режиму та срср
15:04
/ 6
Депутати міської ради Хуста проголосували за недовіру міському голові Кащуку
15:24
/ 3
Ворог запустив ІПсО з "погрозами" на адресу угорців Закарпаття від "українських націоналістів"
04:07
/ 38
Василіяни Закарпаття на Капітулі в Угорщині переобрали на наступні чотири роки дотеперішнього керівника Провінції св. Миколая
20:07
/ 31
В Угорщині на виборах керівництва закарпатських василіян "духовно навчає" угорський прихильник сепаратизму МГКЄ
14:14
/ 6
На Закарпатті одіозний клірик УПЦ МП, що є кумом Медведчуків, влаштував "жіноче" шоу зі своїм викликом у "військкомат"
14:38
/ 4
Скарга закарпатської адвокатки Бухтоярової в КСУ поставила під загрозу декларування статків чиновниками – НАЗК
21:24
/ 9
Жителі "вибухової" Керецьківської громади проігнорували звіт свого корупційного голови від ОПЗЖ Мушки
» Всі новини