Нардеп від "Народного фронту" Лунченко "тупо" нав'язував ТСК думку, що "Правий сектор" - терористи – Мосійчук

"З самого початку, коли створювалось ТСК, я був категорично проти участі нардепів від Закарпаття в її роботі", – повідомляє на своїй сторінці в соціальній мережі Фейсбук народний депутат, член тимчасової слідчої комісії парламенту Ігор Мосійчук.

Нардеп від "Народного фронту" Лунченко "тупо" нав

Нардеп розмістив відповідний статус у соцмережі в контексті того, що "вчора в ЗМІ (програма ТСН.Тиждень" на каналі "1+1" - ред.) з'явилась інформація про нібито причетність до контрабандних потоків народних депутатів України від Закарпаття, які є членами ТСК по Мукачево, Валерія Пацкана і Валерія Лунченка".

"І дійсно, на першому ж засіданні ТСК по Мукачево Валерій Лунченко, не давши нікому з членів комісії сказати слово, виголосив спітч, в якому назвав "Правий Сектор" Закарпаття організованим злочинним угрупованням, звинувативши їх у всіх смертних гріхах. Мені довелось перервати цей спітч і зауважити, що пан Лунченко тупо обстоює і нав'язує членам ТСК свою однобоку думку, в якій він, мабуть, зацікавлений. Після цього на жодному засіданні ТСК по Мукачево Валерій Лунченко присутній не був", – розповідає І.Мосійчук.

Що стосується Валерія Пацкана, то за весь час роботи комісії, стверджує І.Мосійчук, він не висловив жодної упередженості до жодної сторони протистояння на Закарпатті. Навпаки, саме він сприяв зустрічі ТСК з представниками "Правого Сектору" Закарпаття, каже нардеп. 

"Кожен з членів ТСК по Мукачево може підтвердити, що я дуже болісно і емоційно реагую а будь-яку упередженість членів комісії до будь-якої сторони конфлікту. Вважаю, що тільки неупередженість може допомогти з'ясувати істину в цій надзаплутаній справі, а також не дозволить більше пролитись крові на Закарпатті. Саме тому офіційно заявляю: якщо помічу будь-яку упередженість або спробу викривити ситуацію в той чи інший бік у більшості членів комісії – я публічно вийду з її складу. В той же час запевняю громадськість, що на сьогодні жодної упередженості до будь-якої сторони конфлікту ТСК по Мукачево не проявляло і сподіватимусь не проявлятиме надалі", – каже Ігор Мосійчук.

Як раніше повідомляло Закарпаття онлайн, Валерій Лунченко пройшов до парламенту за списками політичної партії "Народний фронт", членом якої також є міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков. Попри те, що підлеглого А.Авакова, екс-начальника УМВС України в Закарпатській області Сергія Шаранича, якого вважають одним із активних фігурантів трагедії в Мукачеві, рішенням президента України Петра Порошенка було звільнено з посади, міністр призначив його на посаду заступника начальника Департаменту карного розшуку МВС України. Що викликало хвилю обурення на Закарпатті.


Саме С.Шаранич і В.Лунченко зустрічали А.Авакова в аеропорту Ужгорода, коли той прибув до обласного центру Закарпаття на представлення нового очільника закарпатської міліціє Сергія Князєва.

Днями відбулася таємна зустріч В.Лунченка з головою Закарпатської ОДА Геннадієм Москалем, за підсумками якої досягнуто домовленості про те, що першим заступником голови ОДА буде призначено антимайданівця А.Сербайла.

20 липня 2015р.

Теги: контрабанда, Ігор Мосійчук, Валерій Лунченко, Валерій Пацкан

Коментарі

МІЖГІРЦІ 2015-07-21 / 22:47:08
лунченко також кришує злочинну банду регіонала щуря василя (деревляний) у міжгірю який розкрадає наші ліси ідерибанит наші землі пораби з цими покидьками наводити порядок

Йонко з ІЗи 2015-07-20 / 20:25:30
Так коли Геннадій Геннадієвич Москаль дасть команду новому мусору Князеву накрити в Хустови НІКА, вчора привезли дві фури сигаретлів в нагляк ДАЇшники супроводжовали черкз КПП на Міжгірйови з Долини ун права Рука нардепа Луннтіка і його касир чи очкане Москаль з новим Мусором його Ніка кивати ко вповість?

Юра 2015-07-20 / 20:11:32
Луня то наркоман

тінь 2015-07-20 / 19:43:13
лунтікові і Шараничові вже давно пора гівно на параші хлипатиза своі контробандні діла з лісом,цігаретликами та наркотов...Місто іх на параші.... а маскалю реба уважно подивитися на свой оточення.

свідок 2015-07-20 / 17:59:23
лунтік очканув, шо правий сектор і йому наркотрафік накриє!

Золотарьово 2015-07-20 / 16:10:30
А чому Ніка бандита і контробандиста Лунтікового ніяка міліція не трогає? Вчора завіз дві фури сигаретликів через перевал на Міжгірї і мусора супроводжували розгрузив і уже вчора через Вишково на Румуни перекидували де сбу????????????

Kokot 2015-07-20 / 14:20:16
Но тото серебайло - не потопляємий гі..ноносець "Комсомол". Копнули з посади - а він у іншу дірку... Гнати в шию та люструвати.

Закарпатець 2015-07-20 / 13:30:34
Добре що є Такий як Мосейчук а падлюка Луннтік який поставив із Бровдійом в це крісло Шарраніча звичайно брехло і трепло

НОВИНИ: Політика

20:41
Захищаючи Україну від московської орди, поліг Ярослав Багрій з Камʼянського Берегівського району
10:49
Жителю Сюрте на Ужгородщині, що переправляв "ухилянтів" до Словаччини, повідомили про підозру та "запобіжно" присудили домашній арешт
10:57
В Ужгороді "безправний" водій незаконно обладнав свій Opel проблисковими маячками
22:49
/ 9
"Що хочемо, те і робимо": у "терактівських" Керецьках на сесію сільради незаконно не пустили військових
16:52
/ 24
У Закарпатській облраді "нодьмодьорорсаґового" "слугу" Іванча замінив Цебер з бази "Миротворця", який з угорським паспортом їздив розважати окупантів до Криму
11:14
У Глибокому на Ужгородщині, поки господар поїхав до Ужгорода, в його дворі вигоріла надвірна споруда
11:00
Закарпатські поліцейські зібрали зібрали 2,5 млн грн і закупили 133 FPV-дрони для штурмової бригади "Лють"
19:56
/ 6
ВР затвердить нові назви 4 сіл на Закарпатті, зокрема – Пушкіна
19:33
/ 16
Помер ексголова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль
13:46
/ 9
Ізолюючи угорців Закарпаття, Орбан і Ко роблять все можливе, аби угорська громада ставала все меншою – Балога
22:30
/ 36
Опубліковано архівний виступ єпископа Івана Маргітича під час вшанування 60-ї річниці подій на Красному полі біля Хуста (ДОКУМЕНТ)
21:37
/ 7
Зеленський звільнив Токаря і призначив Гайдая головою Мукачівської РДА
11:15
/ 4
На Закарпатті судитимуть двох кліриків УПЦ (МП), яких СБУ раніше викрила на пропаганді комунізму
23:23
/ 7
У понеділок "недоброчесна" голова апеляційного суду Фазикош розглядатиме апеляцію "корупційного" голови земельної комісії Ужгорода Мильо
20:45
/ 15
Уряд призначив заступника голови Закарпатської ОВА Добромільського головою Державної служби України у справах дітей
19:05
/ 42
На Закарпатті греко-католицького священника позбавили парафії за проукраїнську позицію (ДОКУМЕНТ)
21:48
/ 12
Вслід за Кащуком сесію перед голосуванням покинув Лунченко, а обов'язки голови виконуватиме секретар ради Губаль
18:01
/ 5
Два клірики УПЦ МП на Закарпатті отримали підозру за пропаганду комуністичного режиму та срср
15:04
/ 6
Депутати міської ради Хуста проголосували за недовіру міському голові Кащуку
15:24
/ 3
Ворог запустив ІПсО з "погрозами" на адресу угорців Закарпаття від "українських націоналістів"
04:07
/ 38
Василіяни Закарпаття на Капітулі в Угорщині переобрали на наступні чотири роки дотеперішнього керівника Провінції св. Миколая
20:07
/ 31
В Угорщині на виборах керівництва закарпатських василіян "духовно навчає" угорський прихильник сепаратизму МГКЄ
14:14
/ 6
На Закарпатті одіозний клірик УПЦ МП, що є кумом Медведчуків, влаштував "жіноче" шоу зі своїм викликом у "військкомат"
14:38
/ 4
Скарга закарпатської адвокатки Бухтоярової в КСУ поставила під загрозу декларування статків чиновниками – НАЗК
21:24
/ 9
Жителі "вибухової" Керецьківської громади проігнорували звіт свого корупційного голови від ОПЗЖ Мушки
» Всі новини