На Закарпатті формують реєстр міжміських та приміських автобусних маршрутів

Обласна державна адміністрація, як організатор перевезень на міжміських та приміських маршрутах загального користування, які не виходять за межі території області, провела чотири засідання конкурсного комітету під головуванням заступника голови Закарпатської ОДА Михайла Рівіса.

На Закарпатті формують реєстр міжміських та приміських автобусних маршрутів

Заздалегідь оприлюднено відповідні оголошення у газеті «Новини Закарпаття» та проведено засідання обласного конкурсного комітету із визначення автомобільних перевізників на міжміських автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі території області, (внутрішньообласні маршрути), на 148 об’єктах (маршрутах).

Відтак, для участі в конкурсах подано 152 пакети документів від перевізників-претендентів. Рішення щодо переможця конкурсу приймалося по кожному об’єкту окремо при умові якщо претендент відповідає умовам конкурсу.

Як поінформував директор департаменту житлово-комунального господарства, будівництва та інфраструктури ОДА Василь Пригара, за результатами проведених конкурсів, визначено та укладено договори із переможцями на автобусних маршрутах загального користування міжміського та приміського сполучення. Зокрема, з ПП „ШІК-ТРАНС”, ТзОВ „Іршавське АТП-12143”, ФГ „Мирон”, ФОП Капустей Ю.Д., ПрАТ„Мукачівське АТП 12106”, ФОП Гнаткович І.І., ПрАТ Виноградівське АТП 12144”, ФОП Шіман Я,Я., ФОП Кишкан Л.Б., ПАТ„ Ужгородське АТП 12107”, ФОП Поцко Н.І., ФОП Нам’як І.І., ФОП Фурман М.П., ФОП Козерема Т.В., ФОП Деяк М.І., ПП «Міжгірське АТП 12138», ПрАТ „Луцьке АТП 10701”, ФОП Іван В.О., ТДВ „Берегівське АТП 12137”, ТзОВ „Транс Уж”, ФОП Король Я.Ю., ОП Капустей О.І., ФОП Тяско В.В., ФОП Бутельга Ю.Ю.,  ФОП Калабішка В.В., ТзОВ „Бочкор і сини”, ФОП Гапак В.Ф., ФОП Болдижар П.П. та іншими.

Відтак переможцям конкурсів рекомендовано забезпечити неухильне виконання вимог законодавства щодо перевезення пільгових категорій громадян, які надано право безкоштовного проїзду та посилити контроль за дотриманням Правил дорожнього руху та Правил надання послуг автомобільним транспортом.

Крім того, враховуючи ряд недоліків стосовно невідповідності транспортних засобів умовам конкурсу, вимогам статті 45 Закону України «Про автомобільний транспорт», недостовірності даних при оформленні документів перевізниками-претендентами, що призвело до прийняття рішень конкурсного комітету про недопущення їх до участі у конкурсі і, відповідно, переоголошення об’єктів конкурсу, рекомендовано представникам громадських організацій у сфері транспорту долучитися до процесу оформлення зазначених документів та надання перевізникам практичної допомоги при їх оформленні.

За словами посадовця, на сьогодні формується реєстр міжміських та приміських автобусних маршрутів, організатором на яких є облдержадміністрація, котрий буде опубліковано на сайті облдержадміністрації.

Чергова публікація оголошення щодо проведення засідання обласного конкурсного комітету із визначення автомобільних перевізників на міжміських автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі території області, (внутрішньообласні маршрути) запланована на липень 2015 року, повідомили Закарпаття онлайн у прес-службі Закарпатської ОДА.

18 червня 2015р.

Теги: маршрути, автобуси, реєстр

Коментарі

Наталія 2018-01-10 / 10:05:27
Стосовно перевізника Козерема І.В. Варто звернути увагу на водіїв: хамлять - це мяко сказано. На питання "чи їдете на жд в мукачево?" він відповів, що тільки біля вокзалу, а не на вокзал. Водій не розуміє української мови. Коли я перепитала де мені в такому випадку виходити, водій відповів грубим тоном: " будете багато говорити взагалі вийдете там де я захочу." На прохання не хамити він сказав щоб я сіла в автобус і закрила рот. Чесно, мені хотілося його чимось "гримнути". Зробіть щось з цим. Як можна хотіти в європу і залишатись в далекому "совку".
Маршрут відбувався 10.01.2018 9:40 Виноградів - Ужгород. Хочу, щоб цей водій поніс якусь кару. Бажано матеріальну + проведіть виховні роботи.
Куди можна звернутись з прямою скаргою? Підскажіть будь ласка. Буду вдячна

НОВИНИ: Соціо

22:27
В Ужгороді попрощалися із полеглим Героєм Олексієм Кобцем
15:44
/ 1
На Закарпатті в теплицях почали збирати ранню картоплю
15:34
Юрій Лущай з Краматорська, що поліг на Донеччині і похований у Великих Лучках, був істориком і відомим вікіпедистом
11:33
/ 1
На Сумщині поліг Василь Цинканич з Бегендяцької Пастілі Великоберезнянської громади
10:56
На війні з росією поліг Олексій Кобець з Ужгорода
19:16
/ 1
На Закарпатті військовий уник реального покарання за переправлення "ухилянта" через кордон
15:47
/ 8
У Буківцьові на колишній Великоберезнянщині створили новий монастир УПЦ Московського патріархату
11:17
/ 1
Дубівська громада сьогодні попрощається з Василем Скрипником з Красної, що загинув ще в травні 2022-го
22:28
/ 1
На Запоріжжі поліг Іван Гецко з Кушниці Керецьківської громади
18:31
На Сумщині загинув Михайло Мегеш з Великих Ком’ят Виноградівської громади
10:46
/ 4
У Закарпатському апеляційному суді скінчилися марки. Тому він припиняє листуватися
10:22
/ 1
Стало відомо про загибель понад рік тому під Бахмутом Павла Головка з Виноградова
19:54
За підсумками 2023 року Закарпаття посіло 4 місце по Україні за показником захворюваності на туберкульоз
15:00
На Запоріжжі поліг Михайло Будул з Керецьківської громади
11:22
/ 1
На війні з росією поліг Віталій Лях з Чумальова Буштинської громади
09:25
У Боздоському парку Ужгорода можна побачити "живих" казкових велетнів
20:07
/ 7
Прем'єр Шмигаль в Ужгороді "запустив" будівництво євроколії до Чопа
21:26
/ 1
У Великих Лучках на Мукачівщині попрощалися з Юрієм Лущаєм, що переїхав з сім'єю з Краматорська і поліг на рідній Донеччині
15:56
В Ужгороді попрощалися з полеглим Героєм Міланом Бабілою
15:34
В Ужгороді відкрили скульптурку режисеру "Тіней забутих предків" Параджанову
11:23
/ 1
Нижньоворітська громада провела у останню земну дорогу Героя Віктора Петриканина
23:00
/ 12
Ексміністр внутрішніх справ Аваков офіційно став власником 900 га плантацій фундука на Закарпатті
11:40
Зарічанську громаду сколихнула звістка про смерть Героя з Вільхівки Михайла Матіки
11:12
В Ужгороді у середу проведуть в останню земну дорогу полеглого захисника Мілана Бабілу
09:12
У Тереблі Буштинської громади попрощаються з Анатолієм Несухом, що помер через поранення
» Всі новини