Два митрополити-закарпатці з УПЦ МП поїхали на консультацію в Москву до Кирила Гундяєва (ФОТО)

"У той час коли Україна і український народ ведуть героїчну боротьбу з московсько-путінськими окупантами і терористами, яких благословляє Московський патріарх Кирило Гундяєв, доморощені церковні мужі від УПЦ МП (філії РПЦ в Україні) митрополити Антоній (Іван Іванович Паканич - керуючий справами УПЦ МП, ректор Київської духовної академії і семінарії, правлячий архієрей Бориспільський і Броварський), Марк Петровці (правлячий архієрей Хустський і Виноградівський) та Митрофан Юрчук (правлячий архієрей Луганський і Алчевський) з неприхованою радістю засідають в палатах Московської патріархії Російської Православної Церкви в Московії…" - повідомляє спільнота Аналітичний Центр в соціальній мережі Фейсбук.

Два митрополити-закарпатці з УПЦ МП поїхали на консультацію в Москву до Кирила Гундяєва (ФОТО)

"По задоволених і радісних обличчях слуг РПЦ (МП) в Україні, в митрополичих чинах, чітко видно, що перебування у Московії під омофором патріарха Кирила Гундяєва є найвищим блаженством у їхньому житті… І жодного слова протесту проти кровопролиття і війни в Україні, підступно розпочатих з вини московсько-путінського режиму та президента Російської Федерації Володимира Путіна (глави країни агресора) під благословення Московського патріарха Кирила Гундяєва…

Тож, може, краще б ці наряжені під попів паканичі, петровції, юрчуки і їм подібні запроданці і залишились назавжди в любій їх душі Московії, щоб не баламутити народ Божий в Україні?.." - запитують автори спільноти.

Митрополит Антоній вважається одним з найвірніших ставлеників Російської православної церкви в Україні.

 

 

29 січня 2015р.

Теги: Кирило Гундяєв, Марк Петровці, Антоній Паканич

Коментарі

і чим ми ліпші??? 2015-02-01 / 22:11:03
се не они виноваті, се наші бидло=люди і бидло-еліта (точніше жулики), які їх фінансово і всяко підтримують(((
а в принципі уніати під чьотким руководством чузоземця недалеко втікли, хоча там є багато світлих голів.
і чим ми ліпші за дамбас????

До кума 2015-01-30 / 19:54:42
Дякую за інформацію. Не сумнівався, що моя правда підтверджена фактами. Цікаво би ознайомитися із теперішніми звітами ФСБ про вплив агента "Михайлова" на кліриків МП в Україні. Так само як звіти наших високих попівських чинуш перед Гундяєвим.Віримо, що колись українське суспільство ознайомиться із "заслугами перед московським престолом" Онуфрія, Сидора та інших ревнивих захисників руського православного мира на Україні.

Кум 2015-01-30 / 18:07:53
рекомендую прочити
http://sled.net.ua/karyera/vladimira/gundyaeva/kgb/agent/mikhaylov/2012/10/08

Правда 2015-01-30 / 17:57:05
Абсолютна правда. Поїхали із звітом до свого резидента ФСБ - Гундявого. Прослідкуймо, в який час здобули теологічну освіту наші герої? В радянський, комуністичний період панування московії на Україні. Легально в срср на той час попів випускали тільки духовні семінарії МП. Кожний семінарист ще на стадії відбору на навчання (не кажучи період навчання) був під пильним наглядом КГБ (ФСБ). Отож сьогоднішні служителі МП не тільки славлять свого духовного патріарха, але й виконують його вказівки, що формуються ФСБ. Мало хто засумнівається, що Кирило-Гундяєв тісно не звязаний із ФСБешником путіном. Згадаймо минулорічні масові виступи вірників МП з перекриванням доріг. Хіба це не не виконання вказівок гундявого-путлера?

Кум 2015-01-30 / 17:22:28
панове перестаньте вважати УПЦ(МП) як церкву!!! Це один з відділів КГБ теберішнє ФСБ! І правильно дописувачі твердять що ці попи поїхали до Москви за зарплатою і за новими розпорядженнями. Тому звертаюсь до всіх прихожан які ще відвідують цю сепаратистичну організацію женіть цих московських попів в три шиї..... Тим більше що на Закарпатті вони окупували 80% Греко-католицьких церков які до цього часу не повернули

уніат 2015-01-30 / 15:59:13
як треба ненавидвти свій народ щоби кожну СЛУХБУ БОЖУ просити здоровя кирилу який блгословляє бійців котрі вбивають наших дітей схаменіться люди є кмівський патріархат

закарпаття 2015-01-30 / 11:02:45
Позор ! без коментарів ,,,,,

нажаль всі віри -церкви однакові 2015-01-30 / 01:32:26
прегляньте фільм ПиКей (РК)

Антоні 2015-01-30 / 00:28:20
Мафія... просто Мафія ...от і все...

бувший прихожанин МП 2015-01-29 / 23:49:49
Хрещений попом МП, бо інші були знищені. Вірив у Бога (віруючі батьки привили цю віру),не придавав значення принадлежності до конфесії, але останні події на моїй землі та поведінка душпастирів МП заставила мене задуматися над моїм духовним оточенням. Особливо шокуюче враження на мене вплинуло відвідання Києво-Печерської та Почаївської лавр. У першій, перебуваючи на території святині повз мене, розганяючи численних паломників на швидкості пронеслось дюжина броньованих автомашин, яких можна бачити хіба -що в автомобільних каталогах, прибувши до трапезної, з них повиходили такіж чинуші в рясах, як на фото вище. В іншому випадку, в Почаївській лаврі побачив суцільний бізнес з використанням святині. Це було кінцевим поштовхом до зміни конфесії. У новій церковній громаді маю повний духовний спокій, маю можливість через церкву допомагати нашим захисникам, хворим та іншим потребуючим допомоги. Знаю, що за останній період багато незазомбованих вірників пішли моєю дорогою. Спілкуючись з деякими знайомими- прихожанами МП зразу відчувається вплив московської ворожої ідеології. Просто неприємно спілкуватись. Думаю, що рано чи пізно суспільство та держава змушені будуть дати оцінку цьому явищу, бо це пряме використання ворогом церкви у своїх загарбницьких намірах та злочинних діяннях.

все логічно 2015-01-29 / 22:53:14
якби у свій час попа діму СІДОРоффа за сепаратизм посадили, то бажаючих зраджувати було б менше. а так ідея хрюсскава міра живе.

ЗАКАРПАТЕЦЬ 2015-01-29 / 22:49:18
ПРИСТОСУВАНЦІ, СЛУГИ МАМОНИ... ДОКИ УПЦ МП ЗНАХОДИТИМЕТЬСЯ ПІД КУРАТОРСТВОМ РПЦ - ДОТИ ЦЯ ЦЕРКВА НІКОЛИ НЕ БУДЕ З УКРАЇНСЬКИМ НАРОДОМ. І ЦЕ ФАКТ! Я ДУМАЮ, ЩО МАСОВА МІГРАЦІЯ ВІД МОСКОВИТІВ ДУЖЕ СКОРО ПОЧНЕТЬСЯ... ЦЯ ЦЕРКВА САМА СЕБЕ ЗНИЩУЄ... НЕ МОЖЕ БУТИ НАРОДНОЮ ТА ЦЕРКВА, ЯКА ЙОГО ПОКИНУЛА В ТЯЖКІ ЧАСИ ВІЙНИ І КЕРУЄТЬСЯ З ЦЕНТРУ АГРЕСІЇЇ - З МОСКВИ ПРИСЛУЖНИКОМ ПУТІНА... ЯКЩО ХТОСЬ НЕ ЗГОДЕН, ТО НЕХАЙ СКАЖЕ СКІЛЬКИ ЦЯ ЦЕРКВА ЗІБРАЛА КОШТІВ НА ШВИДКІ ДЛЯ СПАСІННЯ ПОРАНЕНИХ НА ВІЙНІ? ЖОДНОЇ! А ВОНА НАЙБІЛЬША В УКРАЇНІ. В ТОЙ ЧАС МЕНШІ ЦЕРКВИ ЗБИРАЮТЬ КОШТИ НА ТАКІ ЦІЛІ. Я САМ ХРЕЩЕНИЙ В ЦІЙ ЦЕРКВІ, АЛЕ В МЕНЕ ВНУТРІШНІЙ ПРОТЕСТ ЙТИ ДО НЕЇ І ДАВАТИ В ЇЇ СКАРБНИЧКУ ХОЧ ОДНУ КОПІЙКУ!!! РАХУЮ СЕБЕ УКРАЇНЦЕМ І ХОЖУ ДО ТИХ ЦЕРКОВ, ЯКІ ПІДТРИМУЮЮТЬ МІЙ НАРОД В ЦЕЙ ТЯЖКИЙ ЧАС... Я ДУМАЮ, ЩО ПОРА КОЖНОМУ ПЕРЕСТАТИ БУТИ БАРАНОМ (ВОНИ НАЗИВАЮТЬСЯ ВАШИМИ ПАСТИРЯМИ, ПАСТУХАМИ) І ВИСЛОВИТИ СВОЄ СТАВЛЕННЯ ДО ТАКОЇ ЯВНО АНТИУКРАЇНСЬКОЇ ПОЛІТИКИ ЦИХ ПАСТИРІВ...

pfr 2015-01-29 / 22:44:04
приїдуть - і почнуться заклики до блокування доріг проти мобілізації, знову Ракошино, Нижні Ворота, Боронява...

васман 2015-01-29 / 22:20:58
воістину кожен відповість.одні за те, шо служать капеланами і молитвою помагають воїнам бороти ворога, інші за те, шо в цей час їдуть по дари до диявола в рясі

Адмін 2015-01-29 / 22:17:23
До Я Я Я

Може ви не помітили, але Росія напала не на США, а на Україну і захопила не Каліфорнію чи Айдахо, а Крим і Донбас. І Обама не керує православною церквою в США, тоді як Путін через Гундяєва напряму насаджує ідеї "Русского міра" через УПЦ МП.

Під час війни в гості до загарбника не їздять.

Полеміку завершено. Крапка. Наступні коментарі на захист цього візиту будуть видалятися без попередження.

Андрій 2015-01-29 / 22:11:02
Ти, ЯЯЯ, ще скажи що Гундяєв теж підтримує Україну. Наші матері, жінки та діти конкретно відчувають підтримку коли отримують поммідомлення про втрату сина, батька.

вірник 2015-01-29 / 22:06:26
Поїхали до путлера за баблом "за виконану роботу по підтримці агресора в Україні".А ще іменем Господа благословляти московських терористів убивати наших захисників. Прийде час і їм відповідати за свої дії.

Я Я Я 2015-01-29 / 21:57:27
Навіщо плутати політику і релігію?Чому не пише шановна редакція цього сайту шо з патріархом Кирилом служив голова православноі церкви США? А Обама цілком підтримує політично нашу Україну.Політика -це одно,церква -це друге.Миру Вам і Божої благодаті!

Андрій 2015-01-29 / 21:50:31
Пішли доповісти про підготовку плацдарму для сепаратитсів на Закарпатті!

НОВИНИ: Політика

11:15
На Закарпатті викрили підприємця з Харкова, який хотів вивезти пшеницю в ЄС без ліцензування
11:15
На Закарпатті клірик-антисеміт УПЦ (МП), якого СБУ викрила на поширенні фейків про війну в Україні, постане перед судом
17:18
/ 1
У Чехії до Європарламенту кандидує закарпатка Інґа Петричка
11:22
В Ужгороді у неділю відбудеться благодійний забіг під сакурами
15:49
/ 17
На Закарпатті проросійського провокатора-"русина" Данацка затримали за антисемітські погрози хасидам
22:49
/ 9
"Що хочемо, те і робимо": у "терактівських" Керецьках на сесію сільради незаконно не пустили військових
16:52
/ 25
У Закарпатській облраді "нодьмодьорорсаґового" "слугу" Іванча замінив Цебер з бази "Миротворця", який з угорським паспортом їздив розважати окупантів до Криму
19:56
/ 7
ВР затвердить нові назви 4 сіл на Закарпатті, зокрема – Пушкіна
19:33
/ 16
Помер ексголова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль
13:46
/ 9
Ізолюючи угорців Закарпаття, Орбан і Ко роблять все можливе, аби угорська громада ставала все меншою – Балога
22:30
/ 36
Опубліковано архівний виступ єпископа Івана Маргітича під час вшанування 60-ї річниці подій на Красному полі біля Хуста (ДОКУМЕНТ)
21:37
/ 7
Зеленський звільнив Токаря і призначив Гайдая головою Мукачівської РДА
11:15
/ 4
На Закарпатті судитимуть двох кліриків УПЦ (МП), яких СБУ раніше викрила на пропаганді комунізму
23:23
/ 7
У понеділок "недоброчесна" голова апеляційного суду Фазикош розглядатиме апеляцію "корупційного" голови земельної комісії Ужгорода Мильо
20:45
/ 15
Уряд призначив заступника голови Закарпатської ОВА Добромільського головою Державної служби України у справах дітей
19:05
/ 42
На Закарпатті греко-католицького священника позбавили парафії за проукраїнську позицію (ДОКУМЕНТ)
21:48
/ 12
Вслід за Кащуком сесію перед голосуванням покинув Лунченко, а обов'язки голови виконуватиме секретар ради Губаль
18:01
/ 5
Два клірики УПЦ МП на Закарпатті отримали підозру за пропаганду комуністичного режиму та срср
15:04
/ 6
Депутати міської ради Хуста проголосували за недовіру міському голові Кащуку
15:24
/ 3
Ворог запустив ІПсО з "погрозами" на адресу угорців Закарпаття від "українських націоналістів"
04:07
/ 38
Василіяни Закарпаття на Капітулі в Угорщині переобрали на наступні чотири роки дотеперішнього керівника Провінції св. Миколая
20:07
/ 31
В Угорщині на виборах керівництва закарпатських василіян "духовно навчає" угорський прихильник сепаратизму МГКЄ
14:14
/ 6
На Закарпатті одіозний клірик УПЦ МП, що є кумом Медведчуків, влаштував "жіноче" шоу зі своїм викликом у "військкомат"
14:38
/ 4
Скарга закарпатської адвокатки Бухтоярової в КСУ поставила під загрозу декларування статків чиновниками – НАЗК
21:24
/ 9
Жителі "вибухової" Керецьківської громади проігнорували звіт свого корупційного голови від ОПЗЖ Мушки
» Всі новини