Голова Закарпатської ОДА чекає, коли його команда зрозуміє нові задачі та виклики

"Скликав сьогодні на нараду керівників структурних підрозділів ОДА, обласних служб. Точніше, на спілкування. Усі люди, в тому числі і чиновники, відчувають напругу, тривогу через ситуацію в державі. Тому говорили не лише про буденні робочі задачі, а загалом про те, як будемо рухатися далі", – пише на своїй сторінці в соціальній мережі Фейсбук голова закарпатської ОДА Василь Губаль.

Голова Закарпатської ОДА чекає, коли його команда зрозуміє нові задачі та виклики

"Зачепили і тему мобілізації. Я доручив відповідним службам контролювати збереження робочих місць мобілізованих – так, як це має бути за законом. А також – усіх відповідальних керівників, як в обласних структурах, так і на місцях, попросив звернути увагу на працевлаштування тих учасників АТО, які, повернувшись з ротацією, матимуть таку потребу", – каже керівник області.

"Але найбільше говорили про нові підходи в роботі. Я продовжую кадрові зміни, у різних структурах. Оптимізовуємо роботу. Зараз нема можливостей витрачати зайві бюджетні кошти, забезпечуючи чиїсь теплі місця. Потрібен результат. Оздоровлюємо. Руйнуємо схеми. Декому це не подобається. Далі – більше. Реформи у певних важливих галузях теж прийдуться не всім до душі. Але щоби змінити життя закарпатців на краще – вони необхідні. От де ми будемо жорсткі – це в таких реформах. Діятимемо рішуче. Часом це буде болючим. Але ці зміни потрібні. І я готовий їх здійснити. І чекаю, що колектив, команда, не лише підтримає мене, а й зрозуміє нові задачі, нові виклики, і сприйматиме їх як власні", – пише В.Губаль.

27 січня 2015р.

Теги: Василь Губаль, мобілізація, реформи

Коментарі

правда 2015-01-29 / 21:53:21
виженіт всіх регіоналів із установ тай буде вам оптимізація а не пострадают як обично невинні прості люди

Народ 2015-01-29 / 12:28:39
КОЛИ ЩУР бувший голова Міжгірської РДА відповість за свої поступки?

Василь 2015-01-29 / 00:31:40
цікаві кадрові зміни на Свалявщині міяють колишнього ецівця Русина на діючу регіональку депутатку райради яка на свому окрузі набрала 33 голоси і завдяки партії Регіонів стала районим депутатом по списку ! працювала під час революції гідності а посаді заступника голови РДА з командою регіонів ! на яку за її державну роботу порушено кримінальні справи ! яка розробила схему продажу через класних керівиків добровільно примусово сумнівної якості форми заробляючи на кожній дитині ! будучи на посаді заступиком потсійо зловживала владою викладаючи під час робочого дня тіпа в школах та університетах ! в робочий час часто бувал=ючи за кордоном ! нею повині займатися правоохоронні органи ! але воа шита крита ! цікавий звязок як Микульця Єдиий центр призначає на посаду яру регіоналку ! яка в кадровому резерві була партії регіонів ! еліта Нації так званна ! де Люстраційий комітет !!! де правда ! навщьо була тоді революція!!! де справедливість ! мораль ! нагло далі лісти у владу ! Хотів Микульця слави вот Грабарька його і прославить !

Майданівець 2015-01-29 / 00:12:23
Губаль за що ти говориш?Які реформи,які зміни,який поступ вперед?Дай відповідь за вирубані тобою ліси Воловеччини,Міжгірщини,Хустщини!За заміну одних злодіїв іншими,просто Хустськими.Чим поясниш дві смерті на лісозаготівлях за два дні січня?А новопризначений Липчей шастає по області рекетуючи лісгоспи як при Янекові?!А хустська любовниця-чудо в пір'ях,творить свої чудеса в Хустській РДА?!А ти "штани,штани"!!

Ужгородець 2015-01-28 / 08:48:43
Нормальний мені здається губернатор особливо якщо взяти до прикладу попередніх.

дерибанщик 2015-01-28 / 00:25:47
у нього немає команди, вся його команда нав'язана Чубіркою через посередника Хаятову, ще й набирає ударівців, молодець. Цікаво від кого збирається на вибори? Напевно від Удару чи то місце зайняла Хаятова? А Чубірко він де опиниться? Чи він гордий мажоритарщик одинак!!!

за що борються прокурори 2015-01-27 / 22:25:01
www.youtube.com/watch?v=9Zzxgzb07Ks#t=482

Петро 2015-01-27 / 21:00:21
Ще трохи почекає і у адміністрації відбудеться реванш людей часів Януковича так само як з його благословіння це відбулось днями у прокуратурі

До Губаля 2015-01-27 / 20:50:26
Коли вже виконаєте свою обіцянку і правоохоронців будуть погоджувати громади?

Антоні 2015-01-27 / 20:46:42
А Чубірко і Губаль чиї ? Риторичне запитання - правда ?

капець 2015-01-27 / 20:46:19
губаль - мініатюрна копія яценюка: про реформи одне бла-бла-бла. Де ті реформи? Хто їх буде в ОДА ініціювати-реалізовувати? Єдиний заступник, який з Хуста? Керівник департаменту економіки, який з Волівця? (у Волівці економіка відсутня по визначенню. Про які взагалі реформи можна там говорити?). Губернатор вже пів-року не може србі заступників призначити. так він щось про реформи в області говорить? а голови РДА з приставками "т.в.о." - взагалі клоунада.

уважний 2015-01-27 / 20:30:45
а Хаятова, що не Чубіркова? та його ж вона до "мозга костей" і Мошачкина через головного редактора Uzhgorod.in. Про що ми шановні тут говоримо, вона взагалі думає, що вона губернатор, а він так, збоку сидить

Антоні 2015-01-27 / 20:02:37
" який умний , аж страшно." а на ділі тусовки з ригами.

пригадую 2015-01-27 / 19:37:55
пригадую нещодавно п. Губаль анонсував позитивні кадрові ротації в органах прокуратури області ... Дійсно він був правий ... Тепер напевно людей чубірка розкладе в ОДА і все буде в ажурі ... Боже чому ти дурнів кладеш керівниками . Хоч би мовчав , та де там , ще й гордиться , зовсім людей за дурнів мають .

стоп цензурі 2015-01-27 / 19:28:31
Знаєте шановний пане Губаль у Вас Хаятова все за Вас "розрулює". З проблемою ДВНЗ в Мукачеві вже "розрулила", далі мобілізацію розрулить, напевно чоловіка відправить, ну а з кадровими змінами у вас проблеми, оскільки куди не плюнь там люди Чубірка, куди не підете, навіть на задрипані заходи, де вас навіть не запрошують в президію чи в президію, але сидите з краю, бо по центру ригіонали (взагалі не розумію навіть на такий захід ходити) то поряд завжди Чубірко чи він вас туди водить і таким чином підставляє, чи то ви так Хаятову слухаєте, важко судити. Можна великий список претензій вам по кадрах ставити і по тих, які до сьогодні сидять від ригів і до нових призначень, за яким ви принципом їх підбираєте??? Диву даюсь і за це народ на майдани виходив??? За цих людей стояв??? Ні, якщо позиціонуєте себе проєвропейським політиком і реформатором, то ставайте незалежною особою, врешті-решт губернатором, візьміть достойних людей, які володіють ситуацією як в області, так і в районах. Проаналізуйте даний комент і приймайте рішення.

НОВИНИ: Політика

20:41
/ 1
Захищаючи Україну від московської орди, поліг Ярослав Багрій з Камʼянського Берегівського району
10:49
Жителю Сюрте на Ужгородщині, що переправляв "ухилянтів" до Словаччини, повідомили про підозру та "запобіжно" присудили домашній арешт
10:57
В Ужгороді "безправний" водій незаконно обладнав свій Opel проблисковими маячками
22:49
/ 9
"Що хочемо, те і робимо": у "терактівських" Керецьках на сесію сільради незаконно не пустили військових
16:52
/ 24
У Закарпатській облраді "нодьмодьорорсаґового" "слугу" Іванча замінив Цебер з бази "Миротворця", який з угорським паспортом їздив розважати окупантів до Криму
11:14
У Глибокому на Ужгородщині, поки господар поїхав до Ужгорода, в його дворі вигоріла надвірна споруда
11:00
Закарпатські поліцейські зібрали зібрали 2,5 млн грн і закупили 133 FPV-дрони для штурмової бригади "Лють"
19:56
/ 6
ВР затвердить нові назви 4 сіл на Закарпатті, зокрема – Пушкіна
19:33
/ 16
Помер ексголова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль
13:46
/ 9
Ізолюючи угорців Закарпаття, Орбан і Ко роблять все можливе, аби угорська громада ставала все меншою – Балога
22:30
/ 36
Опубліковано архівний виступ єпископа Івана Маргітича під час вшанування 60-ї річниці подій на Красному полі біля Хуста (ДОКУМЕНТ)
21:37
/ 7
Зеленський звільнив Токаря і призначив Гайдая головою Мукачівської РДА
11:15
/ 4
На Закарпатті судитимуть двох кліриків УПЦ (МП), яких СБУ раніше викрила на пропаганді комунізму
23:23
/ 7
У понеділок "недоброчесна" голова апеляційного суду Фазикош розглядатиме апеляцію "корупційного" голови земельної комісії Ужгорода Мильо
20:45
/ 15
Уряд призначив заступника голови Закарпатської ОВА Добромільського головою Державної служби України у справах дітей
19:05
/ 42
На Закарпатті греко-католицького священника позбавили парафії за проукраїнську позицію (ДОКУМЕНТ)
21:48
/ 12
Вслід за Кащуком сесію перед голосуванням покинув Лунченко, а обов'язки голови виконуватиме секретар ради Губаль
18:01
/ 5
Два клірики УПЦ МП на Закарпатті отримали підозру за пропаганду комуністичного режиму та срср
15:04
/ 6
Депутати міської ради Хуста проголосували за недовіру міському голові Кащуку
15:24
/ 3
Ворог запустив ІПсО з "погрозами" на адресу угорців Закарпаття від "українських націоналістів"
04:07
/ 38
Василіяни Закарпаття на Капітулі в Угорщині переобрали на наступні чотири роки дотеперішнього керівника Провінції св. Миколая
20:07
/ 31
В Угорщині на виборах керівництва закарпатських василіян "духовно навчає" угорський прихильник сепаратизму МГКЄ
14:14
/ 6
На Закарпатті одіозний клірик УПЦ МП, що є кумом Медведчуків, влаштував "жіноче" шоу зі своїм викликом у "військкомат"
14:38
/ 4
Скарга закарпатської адвокатки Бухтоярової в КСУ поставила під загрозу декларування статків чиновниками – НАЗК
21:24
/ 9
Жителі "вибухової" Керецьківської громади проігнорували звіт свого корупційного голови від ОПЗЖ Мушки
» Всі новини