На Виноградівщині потенційний браконьєр відповідатиме за тілесні ушкодження та погрозу вбивством

Незадовго до свята Нового року в чергову частину Виноградівського РВ УМВС надійшла заява 35-річного мешканця м. Виноградів, голови Виноградівської районної громадської організації Товариство мисливців і рибалок «Притисянське».

На Виноградівщині потенційний браконьєр відповідатиме за тілесні ушкодження та погрозу вбивством

Керівник мисливського товариства просить вжити заходів відповідного реагування до мешканця с.Сасово Виноградівського району, який, знаходячись на території мисливських угідь, розташованих на території Теківської та Сасівської сільрад, поблизу с.Сасово, спричинив йому тілесні ушкодження.

Прибувши на місце пригоди, слідчо-оперативна група Виноградівського райвідділу міліції встановила, що вечірньої пори згаданий голова мисливського товариства, обходячи території мисливських угідь району, побачив невідомого йому громадянина, який, на його думку, займався незаконним полюванням.

Ним виявився 50-річний Ш., уродженець м.Маріуполь Донецької області, який проживає в селі Сасово Виноградівського району, де придбав будинок. У нього в руках була зброя – нарізна малокаліберна гвинтівка марки «Марлін» американського виробництва калібру 5,5 мм., на якій кустарним способом був закріплений ліхтар, а також 30 набоїв до неї. Дана мисливська зброя офіційно зареєстрована, цей громадянин володіє нею згідно дозволу, виданому ГУМВС в Донецькій області.

Встановлено, що на зауваження голови мисливського товариства про причину перебування незнайомця на території мисливських угідь з рушницею, той повів себе агресивно. В результаті чого між заявником і донеччанином виникла сварка, яка переросла у бійку.

Зброю в донеччанина працівниками міліції було вилучено, попри те, що він має на неї офіційний дозвіл.

Дана подія внесена до Єдиного реєстру  досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.125 Кримінального кодексу України (Заподіяння тілесних ушкоджень), а також за ст.129 ККУ (Погроза вбивством). Розслідує справу виноградівська міліція. Слідство у справі триває, повідомляє СЗГ УМВС України в Закарпатській області.

19 січня 2015р.

Теги: браконьєр, погроза вбивством, тілесні ушкодження

Коментарі

Тенси 2015-01-23 / 21:21:39
Уважаемая "русская бандеровка" я сама из Закарпатья, тут родилась, но родители мои переехали сюда из центральной Украины.Самая большая ошибка людей которые сюда приезжают состоит в том, что они думаю что попали в Европу. На самом деле это обманчивое впечатление, образ жизни, обстановка и даже внешний вид городков вполне себе европейские, но законы то украинские и проблемы здесь такие же как и во всех областях. В Закарпатской области множество национальностей и все уживаются мирно, но это не львовщина (со всеми плюсами и минусами). Здесь каждый за себя. И я вам полностью верю, что против сына милиционера никто не выйдет и если ваш племянник и правда не виноват ему прийдется самому это доказывать. И поверте это касается всех и месных так же, а не только приезжих. Наши люди живут тихо и мирно, за принципом "моя хата скраю" и здесь каждый знает свое место. Если у тебя здесь нет родственников или крыши никто за тебя не заступиться и посему вести себя надо тихо и на рожен не лезть. Я понимаю, что у себя дома Андрей был уважаемым человеком, но ему не следовало, едва приехав, не разведав что к чему, связываться с местным и что-то доказывать. Нет ничего удивительного что местное население сейчас относиться с подозрением ко всем новоприбывшим, они ведь детей своих хоронят. А так, судя по всему вышла драка, нашла коса на камень (какая была предистория и что там не поделили не понятно), но все выложили в свете "месные против донецких". Лично я считаю что это не правильно, но...

"русская бандеровка" 2015-01-22 / 23:46:25
Моё письмо журналисту. Пишет Вам Марушка,которая со времени создания группы"Украинской революции"ежедневно с вами,членами этой группы.Как Вы знаете, в Донецке меня называли "русской бандеровкой".Из-за поддержки Украины,из-за непроходящей любви к ней ,мы вот уже 6 месяцев скитаемся по свету.Наша большая семья ни на секунду не предавала Евромайдан,мы не спали ночами, молились за ребят, помогали Евромайдану ,как могли.Теперь мы все были вынуждены покинуть Донбасс и уехать ,кто куда.Наш племянник Андрей Шаповал с женой переехал в с.Сасово Виноградарского района Закарпатской области. Там сейчас на него заведено "уголовное дело".Вышла заказная статья ,в которой начата дескредитация Андрея как преданного Украине человека.В статье 99 % лжи. Будто бы Андрей по прибытию туда повесил на свой дом российский флаг ,будто бы он "угрожает "семье сына милиционера Назаренко,развязавшего драку, "вырезать его семью".Андрей ,врач по образованию ,выросший в верующей семье не мог это сделать .Никто из нашей большой семьи поверить в это не может.Когда Назаренко кинулся на Андрея с кулаками, Андрей , конечно же,как любой мужчина, защищался. А затем Андрея били 5 человек ,вызванные сыном милиционера .Он лежал в больнице ,сняты побои. Андрей состоял в обществе охотников Донецка.По прибытию в Сасово ружьё зарегистрировал. Нарушением с его стороны было только отсутствие сейфа для этого ружья или ,как оно названо в газете, "карабин". Не смог купить в связи с материальными трудностями. Мы понимаем, что отцу-милиционеру этого села подвластно всё и вся, как и во Врадиевке, люди боятся пойти в защиту Андрея. В это трудное для страны время ,не могу пока обратиться к министру Авакову за помощью.У него есть более важные дела.Но хотела бы спросить власть имущих Сасово,зачем они раскалывают Украину и восстанавливают Запад Украины против Востока?.И настраивают против Западной Украины большую часть Донбасса ,поддерживающую Украину.?,Прочитав комментарии к статье, я была поражена ненавистью к дончанам. и решила обратиться к Вам за помощью. Пожалуйста , помогите восстановить справедливость.
Нравится ·
5 пользователям.

Я могу посоветовать обратится к журналисту ( тут я пока его имя не называю)". Пусть кто-то проведет журналистское расследование, нужна максимальная огласка этому делу!
· Нравится · 5

"русская бандеровка" 2015-01-22 / 23:26:20
Уважаемые комментаторы, прежде чем вынести свой "приговор",необходимо выслушать обе стороны.Я уже в камментариях к первой статье писала вам , дорогие украинцы.Не спешите делать выводы на основании заказной статьи., в которой 99%лжи. !.Андрей никогда не мог вывесить российский флаг, ибо вся наша большая семья от начала событий и до конца поддерживала и поддерживают Украины.Это ложь
2.Андрей , врач по образованию, выросший в верующей семье, никогда не мог угрожать кому бы то ни было. И это тоже ложь.
3. никакой косули в тот момент не было.
Почему ваши продажные корреспонденты не пишут , что Андрея били 5 человек по вызову Назаренко. И что Андрей лежал в больнице в одной палате с этим Назаренко , и никто из больных той же палаты не подтвердил , что Андрей угрожал Александру.Это чистейшая ложь.А далее я вам пересылаю моё письмо в газету и надеюсь , что справедливость будет восстановлена, хотя понимаю, что наша доблестная милиция может завести дело даже на святого...А пока остановите призыв к вашему Правому сектору, который я лично уважаю.На прошлых выборах , половина нашей семьи голосовали вначале за "Свободу", затем за "Правый сектор".Не спешите "казнить"человека, вина которого не доказана.

Мукачівець 2015-01-20 / 06:46:38
А чому цей маскаль даунбаський не выдмобылызованний? Чого НАШІ хлопці воюють, а сейсь ПІДАР жирує?

Шер Дор 2015-01-20 / 06:04:07
Причому тут Балоги, Правий Секотр та всі інші. Це питання має вирішуватися в населеному пункті де це відбулося. Якщо мешканів Сасова це влаштовує то причому тут інші??? Або я чогось не розумію??? Або в селі господаря немає????

Копча 2015-01-20 / 00:10:52
Толян, а в самого очко жим жим. От збери своїх рішучих друзів і підіть розберіться з "сепаратюгою". Зроби хоч щось у своєму нікчемному житті. От не любиш ти Балогу з Петьовкою а чому? тому що ти невдаха нездатний на вчинки. Нелюбиш міліцію бо навіть кінчений мент менш жалюгідний від тебе. Ти хочеш щоб "правосеки" навели порядок? Вони при нагоді наведуть але ти ж будеш перишим "терпилою" котрий пісреться від страху.

Толя 2015-01-19 / 20:16:19
Правий сектор ! Ну покажіть тепер на що ви здатні !!! Приїхав якийсь сепаратист до нас, живе тут, обзиває, погрожує НАС на НАШІЙ землі....
Правий сектор - ну на хрена ви є якшо не для таких випадків ? коли міліція нічого не зробить, бо з ними "порішають" Чи вас уже теж купили? балоги петьовки та інша нечисть?
5-6 справжніх правосеків навідатися до цього любителя москової, поговорити з ним, в рамках закону, без тілесних пошкоджень, аби просто пісрався від страху і знав де він знаходиться і знав своє місце.

НОВИНИ: Кримінал

19:01
/ 1
За сприяння поліції Закарпаття вилучено ввезеного з ЄС кокаїну на $250 тисяч
22:07
На Тячівщині затримали прикордонника за сприяння контрабанді сигарет
11:25
/ 2
"Схеми" детально розповіли про апартаменти родини очільника Антимонопольного комітету Кириленка в преміальному ЖК Residents Park в Ужгороді
22:31
Біля Мукачева "безправний" і п'яний водій тікав від патрульних та наїхав на поліцейське авто
18:11
У горах на Рахівщині виявили трьох виснажених втікачів до Румунії з Житомирщини
12:55
/ 1
У Міжгір'ї "на гарячому" затримали двох наркоторговців
12:47
/ 1
Свалявчанка на Lexus-і смертельно травмувала пенсіонера, що переходив вулицю
16:20
/ 2
У Виноградові посеред дня 33-річний раніше судимий чоловік поранив з "травмата" 28-річного містянина
10:46
/ 1
На Закарпатті по відео свідка водійку "Тесли" оштрафували за порушення на "зебрі"
21:54
/ 2
У Мукачеві 19-річна донька вбила ножем у шию свого 52-річного батька
21:13
На Закарпатті біля кордону з Румунією затримали двох псевдоволонтерів-"ухилянтів" та їх провідника
18:31
/ 2
Мукачівцеві, який готував до збуту 250 доз наркотиків, суд призначив домашній арешт
20:39
"Мерседес Спрінтер" неподалік села Карпати на Мукачівщині "перекинув" п'яний водій попутної "Шкоди Октавія"
20:19
/ 1
У Горонді на Мукачівщині 20-річний молодик сокирою вбив свого 24-річного односельця
18:19
/ 1
Підприємство з Дніпропетровщини через суд змусили відшкодувати 560 тис. грн завищеної ціни газу для опалення закладів освіти Мукачівщини
11:36
/ 3
Справу депутатів з Хуста і підрядника, які вкрали на ремонті опалення шкіл в Ужгороді 6,4 млн грн, передано до суду
10:55
В Ужгороді затримали організатора переправлення "ухилянтів" через кордон
17:20
У Мукачеві затримали жінку, яка намагалась вкрасти техніку в магазині
13:55
На Закарпатті судитимуть власника мережі магазинів за незаконний обіг електронних сигарет
22:49
/ 2
В Іршаві чоловіка затримали на продажі гранат
21:45
У Мукачеві рекордно п'яного "безправного" водія, що наїхав на клумбу, оштрафували на 50 тис. грн
19:42
/ 1
Закарпатець відмовився від мобілізації через рідню в росії та "неправильний висновок ВЛК"
14:57
/ 9
На кордоні затримали ексзакарпатця з угорщини, який продавав українок до країн Азії у сексуальне рабство
21:18
/ 2
$6500 за "квиток" на човен: на Закарпатті затримали двох військових, що "підробляли" переправленням "ухилянтів"
13:36
/ 3
У Міжгір'ї за пів години знайшли зловмисника, що вкрав авто Renault Kangoo
» Всі новини