У ніч виборів канали будуть постійно "на зв'язку"

Низка українських телеканалів проведуть у ніч із 30 вересня на 1 жовтня в прямому ефірі телемости і спеціальні програми, присвячені ходу голосування і підбиттю його підсумків на позачергових виборах у Верховну Раду.

У 20.00 у неділю на "Інтері" стартує програма "Свобода вибору", яку вестиме Савік Шустер. Як повідомляє "Інтерфакс-Україна" з посиланням на редакцію програми, на передачу запрошені представники перших "п'ятірок" партій, що беруть участь у виборах.


На 22.00 заплановано оголошення результатів трьох екзит-полів. У рамках телемарафону пройдуть прямі включення зі штабів партій-учасників виборів, а також прямі репортажі з Росії та Польщі. Програма триватиме до 03.00.


У прямому ефірі каналу "Студія "1+1" у ніч виборів проходитиме телемарафон "Вибір-2007". За інформацією секретаріату "ТСН", у студію запрошені представники першої "п'ятірки" політичних сил, що беруть участь у виборчій гонці, політологи, політичні експерти. Плануються прямі включення зі Львова, Донецька, Харкова, Москви, Лондона і Вашингтона, а також штабів політичних сил-учасників виборів.


Гості програми обговорять результати екзит-полів, можливі факти порушень у ході голосування, формат можливої коаліції. Як очікується, телемарафон буде проходити з 22.00 до 02.00, вести його будуть Віталій Гайдукевич і Наталія Мосейчук.


На каналі ICTV у 21.25 почнеться і протриває до 02.00 1 жовтня телемарафон "Факти. Вибори-2007". У 22.00 у прямому ефірі будуть оприлюднені результати екзит-полів. Вестимуть телемарафон Олена Фроляк, Іванна Коберник, Петро Демьянчук і Олексій Гнилуша.


Протягом неділі і понеділка також будуть виходити регулярні спецвипуски новин "Факти. Вибори-2007" із прямими включеннями з ЦВК і телеплощадок ICTV у Донецьку, Львові, Ужгороді, Харкові, Одесі, Сімферополі, Москві, Варшаві, Римі, Лісабоні і спецрепортажі з Великобританії та США.


У прямому ефірі "Першого національного" з 21.25 до 23.00 проходитиме телемарафон "Вибори 2007. Підсумки на першому". Вести програму буде Юрій Громницький. У студію запрошені представники Комітету виборців України, члени минулих складів ЦВК, представники МВС, політологи і представники партій і блоків.


Плануються обговорення порушень і інцидентів на виборчих дільницях, оголошення результатів екзит-полів, прямі включення з ЦВК і штабів партій-лідерів гонки. Очікується, що виборчий телемарафон буде продовжений о 01.20.


"5-й канал" працюватиме в режимі інформаційного марафону. Служба новин буде повідомляти про хід виборів у щогодинних випусках, а після новин у 14.00 у неділю стартують дискусійні гостьові студії (ведучі – Роман Чайка і Мирослава Барчук).


Увечері - з 18.20 до 22.00 - у студії проекту "Теледебати", підіб’є підсумки дня голосування Святослав Цеголко разом із відомими політиками, юристами і суспільними діячами. Після закриття дільниць і оголошення результатів екзит-полу в студії програми "Час" Єгор Соболєв разом із політиками і політологами обговорять попередні підсумки виборів, хід підрахунку голосів і політичні прогнози.


Протягом усього марафону на каналі плануються прямі включення з різних областей України і країн світу, а також будуть повідомлятися новини з ЦВК і штабів партій і блоків, що беруть участь у виборах.


Телеканал "Тоніс" разом із "Газетою 24" і радіо "Свобода" запланував багатогодинний марафон "Інший погляд на вибори".


У неділю в 21.30 почнуться спецвипуски новин (ведучі – Артем Шевченко й Ірина Король). Дмитро Крикун і Віталій Портников у форматі ток-шоу будуть розмовляти з відомими українськими особистостями. Від Радіо "Свобода" програму вестиме Юлія Жмакіна.


Крім того, кожна програма каналу, зокрема "Диваки", "Світські хроніки", готує власні сюжети по виборах. Марафон завершить роботу о 03.00 ранку у понеділок.


Також багато каналів у зв'язку з виборами збільшують кількість і час новиннних випусків.


Зокрема "СТБ" буде висвітлювати хід і підсумки голосування в спецвипусках програми "Вікна": 30 вересня – о 18.00, 22.00 і 0.00, а також 1 жовтня – о 7.00, 8.00, 10.30, 15.00, 18.00 і 22.00.

27 вересня 2007р.

Теги:

Коментарі

НОВИНИ: Політика

11:22
В Ужгороді у неділю відбудеться благодійний забіг під сакурами
15:49
/ 17
На Закарпатті проросійського провокатора-"русина" Данацка затримали за антисемітські погрози хасидам
22:49
/ 9
"Що хочемо, те і робимо": у "терактівських" Керецьках на сесію сільради незаконно не пустили військових
16:52
/ 25
У Закарпатській облраді "нодьмодьорорсаґового" "слугу" Іванча замінив Цебер з бази "Миротворця", який з угорським паспортом їздив розважати окупантів до Криму
19:56
/ 7
ВР затвердить нові назви 4 сіл на Закарпатті, зокрема – Пушкіна
19:33
/ 16
Помер ексголова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль
13:46
/ 9
Ізолюючи угорців Закарпаття, Орбан і Ко роблять все можливе, аби угорська громада ставала все меншою – Балога
22:30
/ 36
Опубліковано архівний виступ єпископа Івана Маргітича під час вшанування 60-ї річниці подій на Красному полі біля Хуста (ДОКУМЕНТ)
21:37
/ 7
Зеленський звільнив Токаря і призначив Гайдая головою Мукачівської РДА
11:15
/ 4
На Закарпатті судитимуть двох кліриків УПЦ (МП), яких СБУ раніше викрила на пропаганді комунізму
23:23
/ 7
У понеділок "недоброчесна" голова апеляційного суду Фазикош розглядатиме апеляцію "корупційного" голови земельної комісії Ужгорода Мильо
20:45
/ 15
Уряд призначив заступника голови Закарпатської ОВА Добромільського головою Державної служби України у справах дітей
19:05
/ 42
На Закарпатті греко-католицького священника позбавили парафії за проукраїнську позицію (ДОКУМЕНТ)
21:48
/ 12
Вслід за Кащуком сесію перед голосуванням покинув Лунченко, а обов'язки голови виконуватиме секретар ради Губаль
18:01
/ 5
Два клірики УПЦ МП на Закарпатті отримали підозру за пропаганду комуністичного режиму та срср
15:04
/ 6
Депутати міської ради Хуста проголосували за недовіру міському голові Кащуку
15:24
/ 3
Ворог запустив ІПсО з "погрозами" на адресу угорців Закарпаття від "українських націоналістів"
04:07
/ 38
Василіяни Закарпаття на Капітулі в Угорщині переобрали на наступні чотири роки дотеперішнього керівника Провінції св. Миколая
20:07
/ 31
В Угорщині на виборах керівництва закарпатських василіян "духовно навчає" угорський прихильник сепаратизму МГКЄ
14:14
/ 6
На Закарпатті одіозний клірик УПЦ МП, що є кумом Медведчуків, влаштував "жіноче" шоу зі своїм викликом у "військкомат"
14:38
/ 4
Скарга закарпатської адвокатки Бухтоярової в КСУ поставила під загрозу декларування статків чиновниками – НАЗК
21:24
/ 9
Жителі "вибухової" Керецьківської громади проігнорували звіт свого корупційного голови від ОПЗЖ Мушки
16:25
/ 11
Кабмін погодив призначення Сергія Гайдая головою Мукачівської РДА
22:16
/ 31
В Ужгороді "слуги" "протиснули" призначення керівником комунального парку "ріднозакарпатського" "опоблоківця" Молнара
15:21
/ 5
"Ужгородець" Шуфрич отримав нову підозру – за фінансування Росгвардії у Криму
» Всі новини