Серед призначених проректорів УжНУ нема Шандора і Сливки

Згідно з типовими штатними нормативами вищих навчальних закладів 3-4 рівня акредитації в ДВНЗ УжНУ повинно бути 6 посад проректорів. Сьогодні ректор УжНУ Володимир Смоланка підписав наказ про призначення на посади проректорів ДВНЗ УжНУ.

Серед призначених проректорів УжНУ нема Шандора і Сливки

Проректорами стали:

Король Ігор Іванович, проректор з науково-педагогічної роботи;

Лазур Ярослав Володимирович, проректор з науково-педагогічної роботи;

Лендьел Мирослава Олександрівна, проректор з науково-педагогічної роботи;

Рогач Олександр Янович, проректор з науково-педагогічної роботи;

Студеняк Ігор Петрович, проректор з наукової роботи;

Сойма Дмитро Юрійович, проректор по адміністративно-господарській роботі.

Як і анонсувало Закарпаття онлайн, в числі призначених проректорів немає прізвищ Федора Шандора та Олександра Сливки.

23 грудня 2014р.

Теги: проректор, Шандор, Сливка

Коментарі

Дістало вже 2015-01-01 / 18:19:26
Добре шо двоє з юридичного факультету стали проректорами - великі проффессорри а на інших факултетах нема достойних. На одному набралися та пішли на інший європейський бо там такси ше вищі!! Був би нормальний ректор такого не допустив би. Є багато достойних солідних професорів а не ця шушера

сху 2014-12-30 / 20:04:35
а смоланка не таким простячком оказався . тільки сливку звільнив і почав проплачувати рахунки по укладеним договорам ще при ващукові. невже ділиться з ващуком. пародакмальним є те що сам фінансові документи не підписує а підставляє інших проректорів. почерк нагадує керування при ф.г.в. до речі підрядчики які виконують роботи в ужну паралельно працюють і у смоланки дома. ви думаєте він іи платить чи це все за кошт ужну. звичайно сливка небув угодним бо на афери смоланки не йшов і не підписуваа сумнівні акти вик. робіт. зате тепер малий лазур підписує там все направо і наліво. мабуть знову назріває інформаційна бомба але тепер уже від колективу ужну66

до ректорату 2014-12-27 / 16:23:14
хто реформатор? Сливка??? ніколи таким не був і вже не стане :) Тут треба новаторське мишлення, а таке Смоланка має, єдине було б у нього не 24, а хоча б 48 годин на добу. Впевнений, що після всього що сталося, він візьметься всерйоз за університет, підключить активних та ініціативних деканів і у них все вийде!!!

Ректорат 2014-12-25 / 18:23:51
До Викладач. На жаль, ситуацію яка склалась розуміють всі окрім п. Смоланки або найгірше, розуміє і він, тільки по вевних причинах не приймає правельних рішень. А збори? Ні для кого не секрет) Більшість голосує так, як потрібно.! На жаль!

Викладач 2014-12-24 / 21:57:04
До ректорату. Де ж ваші пропозиції? Як відкрити очі? Можливо, рішенням конференції трудового колективу. Сильних і сміливих завжди бояться...Вже все всі зрозуміли, що навіть видно і з коментарів.

Ректорат 2014-12-24 / 21:02:26
Думаю п. Смоланка з часом зрозуміє, що натворив дурниць звільнивши такого реформатора як Сливка, після того як "юристи" які злили Ващука те саме зроблять і з ним. Прийде нова влада а горе юристи влізуть в нові кабінети без мила. Із цих двох по науково - педагогічній "юристів" Ващук зробив людей, вони як тоді влізли в крісла без мила так і зараз. І при будь - якій іншій владі влізуть. Як одного злили так і іншого - а потім підставлять і на його місце. Поганий той солдат який не хоче стати генералом - це саме про "юристів"). Шандору РЕСПЕКТ - за те що хоч і Ващу але вірний до кінця і не шукає де взяти мило шоб влізти в "кабінет".

100ronnij 2014-12-24 / 20:36:37
Ігор Петрович, Вам респект !!!

555 2014-12-24 / 19:04:00
Володимир Іванович, побійтеся не лише Бога (знаємо, що ви віруюча людина), а й колективу УжНУ. Складається враження, що відсторонивши Сливку О.Г.,який не є "мальованим проректором-професором", а справжнім професіоналом, сміливим чоловіком, який відстоюючи інтереси УжНУ, не побоявся озвучити те, про що ви воліли б мовчати, відкриваючи дорогу до керівництва УжНУ окремим, так званим, "сірим кардиналам", які не вказані в наказі. Але колектив УжНУ ніколи не змириться з цим.

Економіст 2014-12-24 / 18:53:19
Нащо нам стільки проректорів? Щоб красуватися в ректораті? У державі страшна економія, а ми призначаємо 6-х заступників ректора?А Достатньо 4-х, а інші нероби нехай попрацюють у себе на факультетах, упроваджують ЗУ "Про вищу освіту", дбають про якість знань студентів і борються з корупцією на ділі, а не на словах. Юристи-професори мали б знати, що виконання Закону обов’язкове!!! Про це слід дбати, а не тільки про себе!!!

Юрист 2 2014-12-24 / 13:22:50
Що п. Смоланка пересрав повідомитицю новину перед доповіддю Сливки тай взагалі сказати це на Вченій раді? Як п. Смоланка може без погодження Вченої ради звільняти проректорів та призначати інших? Можливо п. Смоланка, ви перш ніж приступити "накінець-то" до своєї роботи, на посаді ректора,непомішало би вивчити Статут УЖНу. А юристи-проректори ? Ви тоже зглузду з"їхали? Про одні афери Ващука розсказали, а інші афери продовжуєте робити?

Викладач 2014-12-24 / 08:50:51


Тут не помийна яма: комеетр видалено. Адмін


викладач 2014-12-24 / 08:48:02
Смоланці - скоротіть людей, яких привів Ващук, штати ректорату явно роздуті, придивіться уважно до тих, хто вас оточує, навіть серед затверджених проректорів є ті, які прислужувались іншим, Лазур до речі один з них. Крім того пора провести серйозні реформи в університеті, зміцнити накінець матеріальну базу, не за рахунок натуральних проплат, як це було за Ващука, хоча є кілька факультетів, які на це не повелись, а за рахунок коштів спецфондів, крім того порозробляти статут, положення, інші документи і для цього маєте 2 юристів-проректорів (загрузіть їх роботою, щоб не розказували, а робили реальні речі, не зроблять - звільніть), щоб не вказували на ці промахи різні пройдисвіди типу Лемака та Ніколайчука. Останніх вже давно пора погнати з університету!

Викладач № 2 2014-12-24 / 08:24:42
Явно тепер банда Ващука має багато часу писати, а люди на це ведуться. Це ж видно, що "затирають" тему подвигів Шандора який сокотив спадшину Ващука без нього: дипломи видавав, на кафедрі ховав, анонімки писав ... Це основне ! Кого там призначить смоланка, побачимо. Основне, щоб робили: канцелярія, старі бухгалтерки ващуківські. Мені не важливо - хто, а щоб цю нечисть вигнали з університету. Люди, думайте ! бо біле легко назвати чорним, коли пару людей сидять строчат це, бо втрачають все. Побачите ще чка буде істерика в Трибуні УжНУ. Сливці - респект, але перед тим ці ж люди його гниллю обливали... То кому вірити ? Може це просто війна щоб люди вже не вірили нікому

Сором всем 2014-12-24 / 01:19:37
Хочу нагадати сьогоднышнью вчена раду. Те що сказав сливка не кожному дано . Ни жополизу студентку його дочка у смоланки в аспирантуры до речы перебуваючи за кордоном, ни такому же лазуру молодому,явке не говорю за революцыонерыв лендел та король. Знаю чи такы фактически в дышл носаты ужну при дыяльносты смоланки а в выходить вын их при прикривав.. И лише сливка вступив в дав оценку диючим обстав .смоланка не ректор., а балогывська пидстилка. У видставку ректора

Викладач до викладача 2014-12-23 / 23:38:00
А як на мене, то це поведінка боягуза, який боїться свого колективу і вже своїх колишніх проректорів, особливо Шандора. Він на Вченій Раді сидів, мовчав та жував тихенько коли виступав Сливка, а потім так само тихенько встав, пішов та підписав наказ, який злили ЗО, ще рез повторю за це повага ЗО, що мають інформаторів, тільки вони багато балакають по сторонам і самі себе злили, а також це вияв Смоланкою неповаги до колектива, грубо, але йому просто начхати на нього (колектив). Скажіть мені як вузом може керувати профффесор юридичних наук, який ні хрена не розуміється в законах, як посади може обіймати людина, яка говорить, що бореться з корупцією, а в самої члени кафедри беруть за заліки та іспити по 100баксів, як проректором УжНУ може бути 35-річна вічна підстилка сім'ї Ващука, яка при першій же нагоді його здала (Ващука)? Як? Ігор Петрович Вам повага!

викладач 2014-12-23 / 22:45:39
А як на мене мужній крок мужньої людини, позбувся Шандора, що не кажіть, а це людина Ващука, хоча він з багатьма працює, в принципі не поганий, але напевно має чи мав перед ексректором певні зобов'язання на чому і підзалетів. Що стосується Сливки, то я думаю, що його відставка сьогодні додала Смоланці в рейтингу, бо з його устарілими і не прогресивними поглядами його можна порівняти з Погореловим сьогодні в мерії, хоча теж не такий і поганий як людина, але тормозив розвиток вузу, який має йти з часом. Що стосується Височанського, то час не стоїть на місці, треба колись йти, хоча інтелігент і науковець. По призначенням, то час покаже хто і що, тепер же ж лише можемо побажати удачі і досягнення нових висот!!!

геогаф 2014-12-23 / 21:52:20
Проректором з наукової роботи УжНУ треба було призначити проф. С.С.Попа

студент 2014-12-23 / 21:31:25
Це називається шило на мило!!!!! Боролися проти корупції , всіх в свій час поубирали а тепер призначили самих чесних, прозорих," розумнейших" КОРУПЦІОНЕРІВ!!!!!!!А я ще забув уточнити що призначили самих самих ЖОПОЛИЗІВ))))

Прийшов час 2014-12-23 / 20:51:15
Прийшов час і Смоланку та його гопкомпанію виносити вперед ногами з ректорами. Призначити проректорів-корупціонерів Лазура, Лендєл, Короля це вже перебір

Батя 2014-12-23 / 20:43:55
Що Смоланка, що Ващук, а викладачі і далі взяточники-корупціонери-злочинці... і ці злочинці на жаль - вчать наших дітей, які вже змалку вчать знати, що таке взятки і як все влаштовано... отаке виховання до дорослого життя...взяточництво, корупція, підлість, свинство, безсовісність.. на жаль вони змалку це все бачать і знають про це.........

НОВИНИ: Соціо

23:51
30 родин із прифронтової Харківщини оздоровилися та відпочили на Закарпатті за час дії програми "Турбота"
23:19
Словаччина хоче відновити пасажирське залізничне сполучення із Ужгородом, яке припинилося 80 років тому
18:22
"Укрзалізниця" ще цьогоріч планує запустити потяг "Київ – Кошиці"
15:29
/ 3
Як "танець з бубном" за вітряки на Руні гудуть сільрада, лісівники та закарпатська влада
14:15
/ 1
Приватний поїзд "Прага – Чоп" сьогодні здійснив свій перший рейс
11:22
/ 3
Запис мого діда і сепаратне святкування Паски
11:11
/ 1
У Ракоші Вишківської громади попрощалися з полеглим Героєм Святославом Корнійчуком
20:19
/ 4
В Ужгороді на об'їзній депутати-"слуги" планують "роздерибанити" понад 1 га землі із заниженням вартості в 10 разів
21:59
/ 20
На Закарпатті було зроблено спробу дестабілізації шляхом перекриття доріг "через мобілізацію". Поліція звільнила проїзд
18:44
/ 36
Головою Ужгородського міськрайонного суду переобрано Віктора Данка
18:38
На війні поліг Віталій Петах зі Страбичова Мукачівської громади
02:00
/ 29
Комбат Руслан Каганець: "Без людей виграти цю війну неможливо. Ми не зробимо мільйон роботів із штучним інтелектом, які за нас воюватимуть"
00:32
/ 1
Відсьогодні на Закарпатті розпочалася нерестова заборона
21:48
Біля Солотвинського солерудника виявлено смітники, пластикові пляшки в карстових проваллях і забруднення потоку Глод
16:44
/ 3
В Ужгороді пойдуть чемпіонат України з велоспорту-МТБ та чемпіонат області
11:26
/ 4
На війні з росією поліг Ігор Сакало з Горінчова Хустського району
10:53
У лютому споживчі ціни на Закарпатті в цілому не зросли – статистика
11:15
"Щасливі діти" запускають новий цикл відновлювальних ретритів для мам із дітьми "Сила Карпат"
10:56
/ 6
В Усть-Чорній на Тячівщині попрощалися з полеглим Героєм Октавіаном Коненком
22:53
/ 3
У понеділок в Сваляві проведуть в останню дорогу полеглого 21-річного Героя Василя Томащука
22:20
/ 2
У Великій Копані попрощалися з Віталієм Чонкою, що загинув на Запоріжжі ще торік у червні
15:31
У лютому в порівнянні з торішнім груднем ціни на продукти харчування та безалкогольні напої зросли на 1,4%
14:57
Торік на Закарпатті прийняли в експлуатацію житла на 17,8% більше, ніж у 2022-му
14:10
/ 1
Кабмін перерозподілив освітню субвенцію на 2024 рік: місцеві бюджети Закарпаття втратили 2,4 млн грн
23:00
/ 3
На війні поліг ровесник Конституції України Василь Цьока з Крайникова Хустської громади
» Всі новини