У рамках проекту "Подаруй Різдво дітям" на Закарпатті відбудеться низка спортзмагань із формуванням подарунків для дітей у зоні АТО

Уже четвертий рік поспіль перед головними зимовими святами на Закарпаття, у Берегово зокрема, приїздить команда благодійного проекту «Подаруй Різдво дітям». У рамках подорожі учасники проекту не тільки вручають подарунки нужденним дітям, людям похилого віку, ромській громаді, а й організовують різноманітні розважально-розвиваючі програми, дитячі фестивалі спортивні змагання. Цьогоріч «Подаруй Різдво дітям» відвідає Берегово, Мукачево, Виноградівщину.

У рамках проекту "Подаруй Різдво дітям" на Закарпатті відбудеться низка спортзмагань із формуванням подарунків для дітей у зоні АТО

Головними організаторами благочинного проекту є Асоціація «Духовне відродження», Міжнародна громадська організація «Наша спадщина», проект «Подаруй надію».

Стартували благодійники, серед яких є і дітлахи, 21 грудня з Мукачева, де були заплановані спортивні змагання на території однієї з шкіл. 22 грудня вже у Берегові на території УСБ «Закарпаття» розпочнуться змагання з реслінгу, участь у яких візьмуть більше 100 спортсменів. 

23 грудня тут же стартують обласні змагання з великого тенісу. Цього ж дня добродійники відвідають циганський табір у с. Балажієво та вручать тамтешнім мешканцям продуктові набори і подарунки.

24 грудня на спортивному майданчику УСБ «Закарпаття» у Берегові спільно з міською федерацією футболу заплановані змагання з футболу з участі 10 команд області. Подібні змагання відбудуться у с. Нове Село, Виноградівського району. Окрім того на Виноградівщині учасники проекту «Подаруй Різдво дітям» відвідають школу-інтернат у с. Перехрестя, циганський табір у с. Онок

Кожне із змагань завершуватиметься церемонією відкриття і закриття, нагородженням — врученням кубків, медалей, цінних призів та подарунків від проекту «Подаруй надію» для всіх учасників змагань.

На трьох спортивних подіях організатори очікують близько 300 дітей, які візьмуть участь у змаганнях. Серед подарунків для юних спортсменів — поїздка до Києва, путівки в екстрім-табір та інше.

26 грудня відбудеться благочинний концерт «В очікуванні дива» в с. Нове Село, з керівником міжнародного руху «Живи», українською співачкою – Оксамитою Новачук. Концерт буде організований в підтримку місцевого мецената, який очікує пересадки серця, кошти зібрані після концерту будуть вручені йому на місці.

27 грудня з дітками багатодітних сімей буде організовано спортивний фестиваль «Подаруй Різдво дітям». У завершальний день подорожі, 28 грудня, запланована святкова програма у мукачівській школі. 

«Під час відвідання Закарпаття плануємо охопити понад 2000 учасників. П'ять конфесій, прямо або побічно будуть задіяні в реалізації проекту (ЄХБ, реформати, греко-католики, римо-католики, УПЦ). Більш десяти організацій та установ працюють над здійсненням проекту: АДВ, ГО „Наша спадщина“, FUSION, Берегівська міська рада, Берегівська міська федерація  футболу, спортивні клуби, БФ „Люби і роби добро“, „Stichting Oekroe“, ТМ "Сонячний Промiнь», ц. Різдва Христового, Рух «Живи» тд. Шість категорій дітей зможуть отримати увагу і турботу: сироти, малозабезпечені, інваліди, діти з категорії ризику, багатодітні, а також діти, які активно розвиваються в спорті і творчості», — розповів координатор проекту Роман Голованов.

Греко-католицьке & ЕХ Берегово зберуть і відправлять подарунки для дітей на Донбас, також діти-учасники спортивних змагань приготують малюнки для громадян, які проживають у зоні ведення бойових дій.

22 грудня 2014р.

Теги: Подаруй Різдво дітям, проект, змагання, подарунки

Коментарі

Укр 2014-12-23 / 10:21:16
Опечатки, як то відсутність коми, не враховуємо (хоч вони є).

Укр 2014-12-23 / 10:20:10
На перший погляд, тут все в порядку, не враховуючи того, що на початку речення не вживається "У", а вживається "В": в рамках, вже четвертий рік поспіль...

АНДРЕА 2014-12-22 / 15:03:00
дуже вдячна організаторам проекту)))діти Берегова чекають це свято з нетерпінням!!!

НОВИНИ: Соціо

22:27
В Ужгороді попрощалися із полеглим Героєм Олексієм Кобцем
15:44
/ 1
На Закарпатті в теплицях почали збирати ранню картоплю
15:34
Юрій Лущай з Краматорська, що поліг на Донеччині і похований у Великих Лучках, був істориком і відомим вікіпедистом
11:33
/ 1
На Сумщині поліг Василь Цинканич з Бегендяцької Пастілі Великоберезнянської громади
10:56
На війні з росією поліг Олексій Кобець з Ужгорода
19:16
/ 1
На Закарпатті військовий уник реального покарання за переправлення "ухилянта" через кордон
15:47
/ 8
У Буківцьові на колишній Великоберезнянщині створили новий монастир УПЦ Московського патріархату
11:17
/ 1
Дубівська громада сьогодні попрощається з Василем Скрипником з Красної, що загинув ще в травні 2022-го
22:28
/ 1
На Запоріжжі поліг Іван Гецко з Кушниці Керецьківської громади
18:31
На Сумщині загинув Михайло Мегеш з Великих Ком’ят Виноградівської громади
10:46
/ 4
У Закарпатському апеляційному суді скінчилися марки. Тому він припиняє листуватися
10:22
/ 1
Стало відомо про загибель понад рік тому під Бахмутом Павла Головка з Виноградова
19:54
За підсумками 2023 року Закарпаття посіло 4 місце по Україні за показником захворюваності на туберкульоз
15:00
На Запоріжжі поліг Михайло Будул з Керецьківської громади
11:22
/ 1
На війні з росією поліг Віталій Лях з Чумальова Буштинської громади
09:25
У Боздоському парку Ужгорода можна побачити "живих" казкових велетнів
20:07
/ 7
Прем'єр Шмигаль в Ужгороді "запустив" будівництво євроколії до Чопа
21:26
/ 1
У Великих Лучках на Мукачівщині попрощалися з Юрієм Лущаєм, що переїхав з сім'єю з Краматорська і поліг на рідній Донеччині
15:56
В Ужгороді попрощалися з полеглим Героєм Міланом Бабілою
15:34
В Ужгороді відкрили скульптурку режисеру "Тіней забутих предків" Параджанову
11:23
/ 1
Нижньоворітська громада провела у останню земну дорогу Героя Віктора Петриканина
23:00
/ 12
Ексміністр внутрішніх справ Аваков офіційно став власником 900 га плантацій фундука на Закарпатті
11:40
Зарічанську громаду сколихнула звістка про смерть Героя з Вільхівки Михайла Матіки
11:12
В Ужгороді у середу проведуть в останню земну дорогу полеглого захисника Мілана Бабілу
09:12
У Тереблі Буштинської громади попрощаються з Анатолієм Несухом, що помер через поранення
» Всі новини