Чопські чиновники проситимуть повторної їх перевірки разом із перевіркою прокуратури області

У п’ятницю, 31 жовтня, на офіційному сайті Закарпатської обласної прокуратури була опублікована інформація, яка викликала здивування та обурення працівників Чопської міської ради.

У статті під заголовком «На вимогу прокуратури за порушення вимог закону «Про доступ до публічної інформації» посадовців Чопської міської ради притягнуто до відповідальності» повідомлялося про порушення, які були виявленні працівниками прокуратури і трьох осіб, які понесли за це покарання. І все, можливо б, нічого, якби давнина цієї історії не була…майже річної давності. Дане подання було винесено ще січні 2014 року, коли в розпалі були події на Майдані, в яких брали участь чимало працівників Чопської міської ради. Декого з них було притягнуто до дисциплінарної відповідальності, про що, власне, і йдеться у повідомленні. Тоді обласна прокуратура, потураючи псевдоактивістами, які на той час були на службі в місцевих регіоналів, проводила цілий ряд замовних перевірок та виносила потрібні тодішній злочинній владі рішення. Здавалося б справа давніх часів, аж ні. Комусь у прокуратурі таки дуже закортіло знову підняти ті ганебні рішення часів Майдану.

У зв’язку з цим, заступник міського голови Ольга Бізіля звернулася з листом до в.о. прокурора Закарпатської області Романа Балити в якому зазначено, що за останній період жодного притягнення до відповідальності (як кримінальної, так і дисциплінарної) посадових осіб Чопської міської ради за поданням прокуратури не було.  Відповідно, посадовець просить роз’яснити дану ситуацію і, в разі виявлення помилки, спростувати дану інформацію в такий же спосіб.

Також працівники Чопської міської ради мають намір звернутися до Генпрокуратури України з пропозицією провести повторну перевірку органу місцевого самоврядування на виявлення порушень законодавства. Однак в такому разі проситимуть провести перевірки законності дії прокуратури області та району.

 
05 листопада 2014р.

Теги: чиновники, перевірка, прокуратура

Коментарі

Любознательный. 2014-11-06 / 14:33:05
А прокурор Андришин - это не тот ли ссыкунишка что вместе с подстилкой Межгирского Щиря тоже прокуроро м Руснаком крышует закарпатский наркотрафик и игорный бизнес?

чопівець 2014-11-06 / 11:02:51
Та ту хвору дуру ступачку треба разом з Андришином прокурорчиком у божевільню відправити.а савчкнко сукин син добре,що люстрували його.Ото увін сволочь разом з Андришином жотів знищити сімю Царя.Но Бог їх накаже за все ,що они зробили проти доб рих людей.Наркомана сина Ступачки не садять,бо живуть з нього.Падлюки.

Знаючий 2014-11-06 / 00:13:16
Ушльопки прокурорські перегнули палку, а тепер не знають як із цього зїхати. А Тупак, Наталевича, Самардака, Скакодуба і Палко дійсно треба в мусорний бак запросити.

САША 2014-11-05 / 19:50:57
Ступачку скоро засиплють лайном,яке вона падла вилила на порядних людей.Час пройшов,коли суки кеували.Нехай та проститутка ступачка чибуреки пиче.

Олександр 2014-11-05 / 19:06:55
Ці люди не заслуговують навіть смітника її чекає юридична відповідальність а потім можливо і не тільки смітник а сміттєзвалище!
Працівникам прокуратури не раджу вестися на поводу самоназваних активістів.Хлопці -це чиста підстава і кидалово повірте або переконайетесь самі пізніше!

мешканець Чопа 2014-11-05 / 18:23:15
Ступачка сука огидна ледидивська.Працювала на Ледиду,ратушняка-пидерка одна.А прокуратура ведеться на проститутку Ступачку.Кить не остановиться ця сучера та люди набють ото рило крисинное.Сука Сидорчук пригив змию подколодну за гроши Ратушняка.Андришин пидер разом з ними переслидував порядних людей.Люструвати суку.разом з Сидорчуком нахер.

103 2014-11-05 / 15:47:57
Чопці! Влаштуйте Лорі і прокурорам сміттєвий бак. Бо тільки так їх можна образумити. Їм місце на смітнику історії.Вона, як колишній працівник міської ради, отримала квартиру, розвила наркобізнес, торгувала разом із Данацком чорними. А тепер біситься, що не при ділах. А таких справ уже немає бути - відійшли у минуле ледиди із януковичами та бровдіями. Не дай Бог їх повернення.

Степан Крук 2014-11-05 / 14:51:58
І сміх, і гріх!!! Обласна прокуратура виступає в цій ганебній історії, як клоун, як лох!
Сумно те, що за роки Незалежності Україна так і не змогла створити струнку систему підготовки кадрів ( це стосується також і прокуратури), не створила кадрового резерву. Дальше буде трагедія - зараз у вищих ешелонах влади "майданівці", професійний рівень яких недостатній. Багато із них "несуть службу" у сферах, котрі не відповідають професійному профілю. Дай Бог, щоб соціальний запит на таких людей закінчився і на ключових посадах зявилися профі.

НОВИНИ: Соціо

11:12
Чехія допоможе звести реабілітаційний центр в Ужгороді
22:04
Протягом минулого тижня в Ужгороді народилося 53 малюків, у Мукачеві – 34
12:40
/ 2
У 9 закладах Закарпаття можна отримати безкоштовну медичну допомогу при інсульті
11:25
/ 18
В Ужгороді сквер міської лікарні реконструюють і облаштують за 40 млн грантових гривень
17:48
На Закарпатті у березні 2024 року порівняно з груднем 2023 року ціни на продукти харчування та безалкогольні напої зросли на 1,4%
17:12
Цьогоріч у березні на Закарпатті ціни зросли на 0,7%
11:09
В Ужгороді "комунальні" повідомлення про порушення ПДР залишатимуть на авто у червоних зіп-пакетах
10:51
22-річного Івана Бориса з Заріччя, якого з серпня 2022 року вважали зниклим безвісти, зустрінуть і поховають у понеділок
22:15
/ 2
Стало відомо про загибель в лютому під Авдіївкою Віталія Старости з Великої Копані Виноградівської громади
11:36
У Тересві попрощаються з полеглим Героєм Михайлом Руснаком, що більше року вважався зниклим безвісти
22:27
В Ужгороді попрощалися із полеглим Героєм Олексієм Кобцем
15:44
На Закарпатті в теплицях почали збирати ранню картоплю
15:34
/ 1
Юрій Лущай з Краматорська, що поліг на Донеччині і похований у Великих Лучках, був істориком і відомим вікіпедистом
11:33
/ 1
На Сумщині поліг Василь Цинканич з Бегендяцької Пастілі Великоберезнянської громади
10:56
На війні з росією поліг Олексій Кобець з Ужгорода
19:16
/ 1
На Закарпатті військовий уник реального покарання за переправлення "ухилянта" через кордон
15:47
/ 9
У Буківцьові на колишній Великоберезнянщині створили новий монастир УПЦ Московського патріархату
11:17
/ 1
Дубівська громада сьогодні попрощається з Василем Скрипником з Красної, що загинув ще в травні 2022-го
22:28
/ 1
На Запоріжжі поліг Іван Гецко з Кушниці Керецьківської громади
18:31
На Сумщині загинув Михайло Мегеш з Великих Ком’ят Виноградівської громади
11:22
В Ужгороді у неділю відбудеться благодійний забіг під сакурами
10:46
/ 4
У Закарпатському апеляційному суді скінчилися марки. Тому він припиняє листуватися
10:22
/ 1
Стало відомо про загибель понад рік тому під Бахмутом Павла Головка з Виноградова
19:54
За підсумками 2023 року Закарпаття посіло 4 місце по Україні за показником захворюваності на туберкульоз
15:00
На Запоріжжі поліг Михайло Будул з Керецьківської громади
» Всі новини