Бойовики переходять на бік ЗСУ і здають інформацію - речник АТО

Речник АТО Олексій Дмитрашківський заявляє, що терористи з Донбасу переходять на бік силовиків цілими групами та повідомляють інформацію про місцезнаходження бойовиків.

"Бойовики зрозуміли, що чинити супротив українським силовикам немає сенсу", - сказав він, повідомляє Магнолія-ТВ.com.

"Бойовики у телефонному режимі та переходячи на сторону ЗСУ надають достовірну інформацію, яка отримує підтвердження, про плани та дислокацію сил терористів", - запевнив Дмитрашківський.

"Наразі тривають перемовини і очікується перехід на сторону сил АТО ще великої групи бойовиків", - повідомив речник АТО.

Дмитрашківський також додав, що невдовзі буде оприлюднено інформацію про кількість артилерії та авіації, що бере участь в активній фазі АТО.

Наразі артилерія та авіація українських силовиків завдає нищівних ударів по основних об'єктах та базах терористів. Дані про місця розташування цих об'єктів та скупчень терористів отримані від бойовиків, котрі перейшли на бік АТО.

Як відомо, за час припинення вогню – так званого "перемир'я" – терористи скоїли 122 напади на сили АТО. Загинули 27 учасників АТО.

Лише за минулу добу, за даними сайту, в результаті нападів терористів 1 український військовослужбовець загинув, 17 отримали поранення.

01 липня 2014р.

Теги:

Коментарі

Ужгородець 2014-07-01 / 14:23:21
Може трошки досить поливати брудом президента. Як ви думаєте....................

Вуйко Славко 2014-07-01 / 11:28:05
Олег Тягнибок з трибуни Верховної Ради з обуренням заявив, що на ранок Порошенко-Вальцман не подав проект Закону про введення військового стану на Донбасі. Замість цього Порошенко планує тристоронні миротворчі перемовини у Мінську під стріхою Лукашенко-кремліна.

Вуйко Славко 2014-07-01 / 11:27:46
На Порошенка потрібно постійно тиснути. Бо він якщо щось робить для України – то тільки під народним тиском і мімікою та очима, які просять вибачення у Путіна. Зараз постійно має звучати з парламентської трибуни, у ЗМІ, від народу – йдіть до АП, ВР – що війна проти кремлівського агресора має бути у вигляді організованої, забезпеченої, військово кваліфікованої, активної, наступальної загальновійськової операції із застосуванням всіх необхідних засобів, спрямованої на швидке знищення ворога на нашій території, звільнення наших територій з найменшими втратами військових і цивільного населення. І найнеобхідніше в цьому – потрібно наглухо закрити кордон та увести візовий режим з Росією, військовий стан у двох областях.

Вуйко Славко 2014-07-01 / 11:27:22
Сцикло Вальцман-Порошенко вчора сильно перелякалося. Страшно стало, що закінчить гірше Януковича. І швидше. Тому випустив був для вкоськання і переговорювання з народом Гелетея. Але народ, який пройшов Майдан, вже не буде вичікувати, поки Вальцман буде крутитися між «елітами» - російською, власною, та європейським та американським політичним істеблішментом. Тому народив «Головноперемирюючий» від люмпенського електорату «звернення». Яке було не від лідера, а від кондитера. І вашим – аби не «сєрчалі», і нашим – аби не викинули з Банкової. Слова. Але діла й так не буде. Будуть «точечні військові дії», а не масштабна операція. Бо найвища миротворча цінність для нас – «це даунбасівське населення» - спекульнув на гуманізмі «і вашим і нашим» - те, жінки і діти котрого "на іждівєнії" центру і заходу України, а чоловіки на блок-постах терористів. Не Україна його цінність - спасає свої шоколадно-карамелеві виробничі потужності. І інші, «віджаті» у народу України та на території ворога-агресора, які за Конституцією України ст. 103 мав продати й унезалежити себе від фіскального політичного тиску. Тож передбачаю довгу дорогу у дюнах, доки оце Вальцман не зробить критичну помилку і його не викинуть. Але ото жиденя боягузливо-обережне і буде й далі намагатися не наближатися до вогню – з одного, другого чи третього боку. А наші найкращі люди будуть гинути у сопливій війні. Смолі з боку України. Пускатиме Вальцман-Порошенко. Чорт би не забрав отой бидлячий хохляцький лохторат солодкоїжок, який вибрав нам оце карамелеве чмо, загорнуте у триколорну обкладинку. Зараз отой кучерявий діабетик буде постійно лякати депутатів Верховної Ради розпуском, аби ті голосували за йому потрібні закони. Йому, не нам. Лідера так і не вибрали. Національного. Від слова Нація. Того, хто і розповсюдив на Україну гасла – «Слава Україні! Героям слава! Смерть ворогам!». Кричать одне, а вибирають ницість.

НОВИНИ: Різне

14:51
Правила підбору одягу для тривалих велопрогулянок
15:36
Гербіциди: основні типи, принцип дії та застосування в аграрній практиці
16:17
Холодильник Samsung No Frost — ідеальний варіант для кухні
22:13
Щоби "промивати мізки" угорцям, росіяни створили спеціальний сайт і Telegram-канал
20:18
Весілля мрії у Німеччині з агентством AlexShow
17:19
Чи можна використовувати паронітові прокладки для води
15:37
Покупка військового спорядження: важливі поради від експерта
10:43
Дизельний та бензиновий генератор: який обрати?
19:42
Гідравлічні насоси: їх види та основні характеристики
15:06
44 держави у Гаазі підтримали створення спецтрибуналу та використання заморожених активів рф
21:23
П'ять аргументів на користь купівлі планшета
20:55
Оновлені можливості: Що робить DJI Mavic 3T найкращим вибором
19:29
Як змінились ціни на будівельні матеріали?
17:13
Чим може бути корисний штучний інтелект PPC-шникам?
22:46
"Заповіт" Тараса Шевченка прозвучав в угорському парламенті
17:13
Переваги вертикальних пресів для макулатури
22:19
Пневматичний пістолет для спорту та тренувань
22:17
Чому виникає запалення нирок і які аналізи допоможуть діагностувати нефрит?
22:15
Чоловічі ремені: Різновид матеріалів, як правильно обирати
00:48
/ 2
У першому турі виборів президента Словаччини виграв прозахідний кандидат
20:59
Оптові продажі промислової фурнітури в Україні: виклики та можливості для бізнесу в 2024 році
21:21
Колористика меблів: дивани яких кольорів виглядають дорого?
22:58
/ 11
Військовий з "Азова" запропонував дозволити бойовим бригадам самим мобілізовувати "ухилянтів"
15:29
Найкращі місця для подорожі в Японію
23:02
/ 2
Макрон: У нас немає лімітів, ми будемо реагувати на поведінку росії
» Всі новини