Україна в односторонньому порядку демаркує та облаштує кордон з Росією

Рада національної безпеки і оборони України доручила уряду провести односторонню демаркацію українсько-російського державного кордону.

Про це заявив секретар РНБО Андрій Парубій.

"Доручено Кабінету міністрів України організувати односторонню демаркацію українсько-російського державного кордону, забезпечити його належне інженерно-технічне облаштування відповідно до сьогоднішніх загроз національній безпеці", - заявив він після засідання РНБО в понеділок увечері в Києві.

Також, за словами А.Парубія, влада України розглядає питання про призупинення заходження кораблiв i суден Росiї до портiв на Азовському морi, а також можливiсть призупинення роботи пунктiв пропуску залiзничного й повiтряного сполучення з РФ.

"Обговорювалося питання про заборону заходження плавзасобiв iз Росiї до портiв на Азовському морi", -  заявив він на брифiнгу пiсля засiдання РНБО в понедiлок у Києвi.

Водночас вiн додав, що на засiданнi також розглядалося питання про встановлення тимчасового порядку перетину українсько-росiйського кордону виключно в пунктах пропуску залiзничного та повiтряного сполучення i "передбачити, в разi потреби, призупинення роботи цих пунктiв пропуску".

Рішення РНБО вводиться в дію указом президента України.

 

16 червня 2014р.

Теги: демаркація, кордон

Коментарі

давид 2014-06-17 / 01:25:28
давно пора.граница должна быть надежной.отношения наладятся по любому.другого выхода не у нас не у них нет.

Ужгородець 2014-06-17 / 01:18:43
Правильна ідея.

Вуйко Славко 2014-06-16 / 22:34:58
fidelius.ru/biser-2/

Вуйко Славко 2014-06-16 / 22:16:10
Може і Ужгород зробить подібну заяву?

Alderaan123 .
ДНЕПР ВСТАВАЙ!!!

В Днепропетровской области призвали Порошенко ввести военное положение на востоке.


Штаб национальной защиты Днепропетровской области обратился с открытым письмомс призывом ввести военное положение на востоке Украины к Президенту Петру Порошенку, министру вооруженных сил Украины, руководителю генерального штаба войск Украины, командующему ОК "Юг", командующему пограничными войсками, а также генералам и офицерам.
"В связи с трагическими событиями, которые ворвались в нашу жизнь, Штаб национальной защиты выражает соболезнования всем семьям, которые потеряли своих близких. К сожалению, надо констатировать, что эти тяжелые потери стали следствием не только инспирированных Россией террористических действий, на Востоке государства, но и бездарного военного управления операциями. Число жертв растет с каждым днем. Полная ответственность лежит на тех, кто еще не признал необходимость введения военного положения в Донецкой и Луганской областях. Обращаемся ко всем вам с важными, по нашему мнению, вопросами", - говорится в обращении.
"Господин Президент, Главнокомандующий войск Украины, понимаете ли Вы всю полноту Вашей ответственности за гибель 49 человек в самолете Ил-76 14.06.2014 года при посадке в аэропорту города Луганска и 4 пограничников в Мариуполе? Знаете ли Вы, что откладывать назначения, которые дали надежду на наказание изменников, коррупционеров в рядах вооруженных сил и уменьшение погибших вследствие войны, преступно?".
По мнению представителей Штаба национальной защиты, д
о сих пор не сделано самое главное - война не признана официально. Так, в Днепропетровске отмечают, что до сих пор не сформирован единый координационный штаба между МВД Украины, Министерством вооруженных сил Украины и всеми патриотическими формированиями нашей страны, которые принимают участие в борьбе с терроризмом.
В обращении также подчеркивается, что ответственность за отсутствие подготовки украинских войск лежит на военном командовании Украины, которое "в течение 23 лет разваливало вооруженные силы Украины".
"До каких пор украинская община будет платить зарплату милиционерам и сотрудникам СБУ в Луганской и Донецкой областях, в которых не осталось почти чиновников, которые не присягнули ДНР и ЛНР публично или тайно?", - говорится в письме.
"Петр Алексеевич, Вы пока имеете высокий кредит доверия от украинского народа. Несмотря сомнительную компанию, в которой Вы отпраздновали свою инаугурацию, несмотря на сомнения в уместности банкетов в сложные времена, народ Украины надеется, что Вы станете достойным Президентом и приложите все усилия к урегулированию ситуации. Не разочаровывайте его", - призвали представители Днепропетровской области главу государства.
Таким образом, Штаб национальной защиты Днепропетровской области призывает Президента "срочно перейти к решительным действиям, признать военное положение на территории Донецкой и Луганской областей и сформировать профессиональный штаб по координации действий на востоке Украины, который разработает стратегию и тактику действий в зоне, в которой признано военное положение".ДНЕПР ВСТАВАЙ!!!

Вуйко Славко 2014-06-16 / 21:49:47
МЕТА ПУТІНА ВІДОМА – БУДЬЩО НЕ ДОПУСТИТИ УКРАЇНУ В ЄВРОПУ І ВТЯГТИ ЇЇ У СФЕРУ ЄВРАЗСОЮЗУ. АБО, ХОЧА Б ЗРУЙНУВАТИ. МЕТОДИ ЙОГО ТЕЖ ВІДОМІ. ОСТАННІЙ – СЬОГОДНІШНЄ ВІДКЛЮЧЕННЯ ГАЗУ.
ІДІОТ ПОРОШЕНКО ХОЧЕ «МИРНИЙ ПЛАН» НА ДОНБАСІ. ПЕРЕГОВОРИТИ З МЕРЗОТНИКАМИ-ВБИВЦЯМИ. РНБО – ПАРУБІЙ, ВО СВОБОДА – ТЯГНИБОК, НАВІТЬ БЮТ ВИМАГАЮТЬ ВВЕСТИ ВІЙСЬКОВИЙ СТАН НА ДОНБАСІ, ЩО Є ПРОТИЛЕЖНИМ «МИРНОМУ ПЛАНУ» ПОРОШЕНКА(ЗА УДАР – ВІДОМИЙ ЯК ФІЛІЯ ПАРТІЇ РЕГІОНІВ, ЯКУ СТВОРРЮВАВ ПОРОШЕНКО – ВЖЕ Й НЕ КАЖУ). НІХТО У СВІТІ НЕ ВЕДЕ ПЕРЕМОВИН З ТЕРОРИСТАМИ. НЕМА ІДІОТІВ, ЯКІ СПОДІВАЮТЬСЯ НА МИРНІ ПЕРЕГОВОРИ З ПУТІНЦЯМИ.
ПОРОШЕНКО ЗГАЄ ЧАС, ПРИЗУПИНИВШИ АТО, БОЙОВІ ДІЇ, ВОГОНЬ. ПОТІМ БУДЕМО ПОЧИНАТИ СПОЧАТКУ, ЗНОВУ ЗАГИНУТЬ ЩЕ БІЛЬШЕ УКРАЇНСЬКИХ ВІЙСЬКОВИХ. ПОРОШЕНКО ГОТОВИЙ ВЗЯТИ НА СЕБЕ ВІДПОІДАЛЬНІСТЬ ЗА МАЙБУТНІ ЖЕРТВИ, ЯКИХ НЕ МАЛО БИ БУТИ?
Я ПЕРЕДУШИВ БИ ОТОЙ ЛЮМПЕНСЬКИЙ СКОТ, ЯКИЙ ГОЛОСУВАВ ЗА ПОРОШЕНКА-ВАЛЬЦМАНА І КЛИЧКО-ЕТИНЗОНА З ЙОГО УДАРОМ З КАДРАМИ ЛЬОНІ ЧЕРНОВЕЦЬКОГО! НЕХАЙ БИ В УКРАЇНІ НАСЕЛЕНЯ ЗМЕНШИЛОСЯ НА ТРЕТИНУ, АЛЕ ОЧИСТИВ БИ КРАЇНУ ВІД ІДІОТІВ.

СТЕПАН БАНДЕРА 2014-06-16 / 21:20:01
дАУНИ З УРЯДУ ! Слухайте Коломойського , будуйте стіну , народ грошима поможе , менше чешіть язиками

НОВИНИ: Різне

15:29
Найкращі місця для подорожі в Японію
23:02
/ 1
Макрон: У нас немає лімітів, ми будемо реагувати на поведінку росії
17:10
Блендер на кухні - чому це обов'язкова річ
16:27
Який айфон краще купити у 2024 році?
16:08
Який холодильник краще: Ноу Фрост, статична чи динамічна система охолодження?
15:13
Де надрукувати книги у Львові за розумною ціною?
11:46
"Радіо Свобода": угорщина надіслала лист державам ЄС щодо, начебто, "утисків угорців" в Україні
22:55
Прямі джинси знову в тренді: кому пасують та з чим носити
20:19
Що можна подарувати дружині на річницю весілля
22:24
/ 3
Глава УГКЦ після слів Папи: В Україні нікому на гадку не спадає здатися
10:15
/ 10
Папа Римський Франциск порадив Україні "відважно" і з "відчуттям сорому" підняти перед росією "білий прапор" поразки
20:58
/ 2
Віцеспікер парламенту Словаччини заявив, що росія "не агресор" і "захищає свої інтереси"
20:32
/ 1
фіцо вважає, що Чехія поставила під загрозу відносини зі Словаччиною через різні погляди на війну рф проти України
13:11
Лазерне шліфування обличчя: Інноваційний підхід до краси
21:25
Чехія ставить на паузу міжурядові консультації зі Словаччиною через "значні розбіжності"
13:49
Що треба знати про верстати з ЧПК до покупки
22:55
Особливості контекстної реклами
07:35
Що робити, коли у дитини болить горло?
06:58
Єврокомісія пропонує перевести оборонну промисловість ЄС у "режим воєнної економіки"
17:09
Види та призначення безшовних труб
17:25
/ 1
Італія виведе зі Словаччини систему ППО, бо потрібна в іншому місці
20:06
Що змінилося в Galaxy S24 Plus і чи варто оновлюватися з S22 Plus
19:55
Айпад 9 в Україні: скільки коштує доступний планшет від Apple
19:47
Основні причини, чому не заряджається телефон
19:48
/ 3
Макрон: Мої заяви про західні війська в Україні були "зважені й продумані"
» Всі новини