В Ужгороді презентовано офіційний сайт 7-го закарпатського регіонального конкурсу краси «Красуня Закарпаття – 2007» — www.missz.org.ua

Сьогодні в Ужгородському прес-клубі відбулася презентація офіційного сайту 7-го закарпатського регіонального конкурсу краси «Красуня Закарпаття – 2007» — www.missz.org.ua.

В Ужгороді презентовано офіційний сайт 7-го закарпатського регіонального конкурсу краси «Красуня Закарпаття – 2007» — www.missz.org.uaПравила користування офіційним сайтом та проведення самого конкурсу пояснили організатори конкурсу — голова оргкомітету конкурсу «Красуня Закарпаття» Наталія Ворона та директор конкурсу, переможниця першого конкурсу краси в Україні Анжеліка Пащенко-Висіч.

Оргкомітетом було вирішено провести конкурс за усіма світовими правилами і стандартами. Тому розпочали зі створення сайту конкурсу з офіційним зареєстрованим доменним ім’ям. Адже конкурс «Красуня Закарпаття» — довготривала програма, а не разова акція, — розповіла Анжеліка Пащенко-Висіч. «Надворі 2007 рік і важливі справи вирішуються у тому числі в онлайн-режимі. На сайті 24 години на добу можна дізнатися усі деталі конкурсу, а також заповнити анкету для участі», — зазначила Наталія Ворона.

Для розробки сайту, виходячи з політики конкурсу, запросили місцевого закарпатського веб-дизайнера — Юрія Герича. Колористика оформлення сайту, за словами Н. Ворони, не передбачає жодної агресії і навпаки символізує духовні основи, сонце, повітря, ліс, чистота води і природи загалом, — розповіла Наталія Ворона.

Узагалі місцевий колорит — одна з родзинок конкурсу. Зокрема, оргкомітет конкурсу «Красуня Закарпаття – 2007» запрошує до співпраці молодих талантів Закарпаття у сфері дизайну одягу. Вихід учасниць у вечірніх сукнях планується організувати саме у співпраці з місцевими дизайнерами. Наразі оргкомітет узгоджує ескізи дизайнера зі Свалявщини, випускника Львівського інституту легкої промисловості Михайла Гавея.

Мета конкурсу, як розповіла Наталія Ворона, — розвиток естетичного і духовного виховання молоді. «Ми прагнемо дати дівчатам можливість достойно реалізувати себе. Крім модельного бізнесу ми працюватимемо над тим, щоб про талановитих закарпатців дізналися у сфері дизайну одягу, шоу-бізнесу тощо, — запевнила голова оргкомітету конкурсу. — Головне, щоб у людей було бажання. Це половина успіху».

Соціально-культурний захід «Красуня Закарпаття – 2007» відбуватиметься 21 вересня під феєричною назвою «Золота осінь в горах» за усіма світовими правила проведеннями регіональних конкурсів краси. Подія матиме статус закритого свята, вхід передбачено лише за запрошеннями. Місце проведення конкурсу — турбаза «Воєводино».

До організації свято запрошено найкращих фахівців. Зокрема, постановкою дійства займаються фахівці «Efremovgroup», які працювали також над постановкою чималої кількості конкурсів «Міс Україна», презентаціями світових торгових марок.
Безпосередньо на конкурс запрошено увесь склад Національного комітету конкурсу «Міс Україна» (президент Лілія Кузнєцова увійде до складу журі), а також фахівців вітчизняного модельного бізнесу.
Організатори свята «Красуня Закарпаття – 2007» не обмежують роботи з дівчатами фіналом конкурсу. Навпаки, сприятимуть розвитку подальшої модельної кар’єри закарпаток, а також участі у соціальних і благодійних заходах талановитої молоді.

Організатори конкурсу впевнені, що для учасниць це впевнений крок до успішного майбутнього: «Участь в конкурсі вимагає колосальної самодисципліни та значної роботи над собою. Якщо не в модельному бізнесі, то дівчатам це допоможе реалізуватися у будь-якій іншій сфері. Крім того, ми вселяємо у наших підопічних впевненість у собі, адже закарпатські дівчата — найкращі», — вважає Анжеліка Пащенко-Висіч.
Ужгородський прес-клуб
21 серпня 2007р.

Теги:

Коментарі

НОВИНИ: Соціо

22:15
Стало відомо про загибель в лютому під Авдіївкою Віталія Старости з Великої Копані Виноградівської громади
11:36
У Тересві попрощаються з полеглим Героєм Михайлом Руснаком, що більше року вважався зниклим безвісти
22:27
В Ужгороді попрощалися із полеглим Героєм Олексієм Кобцем
15:44
На Закарпатті в теплицях почали збирати ранню картоплю
15:34
/ 1
Юрій Лущай з Краматорська, що поліг на Донеччині і похований у Великих Лучках, був істориком і відомим вікіпедистом
11:33
/ 1
На Сумщині поліг Василь Цинканич з Бегендяцької Пастілі Великоберезнянської громади
10:56
На війні з росією поліг Олексій Кобець з Ужгорода
19:16
/ 1
На Закарпатті військовий уник реального покарання за переправлення "ухилянта" через кордон
15:47
/ 9
У Буківцьові на колишній Великоберезнянщині створили новий монастир УПЦ Московського патріархату
11:17
/ 1
Дубівська громада сьогодні попрощається з Василем Скрипником з Красної, що загинув ще в травні 2022-го
22:28
/ 1
На Запоріжжі поліг Іван Гецко з Кушниці Керецьківської громади
18:31
На Сумщині загинув Михайло Мегеш з Великих Ком’ят Виноградівської громади
10:46
/ 4
У Закарпатському апеляційному суді скінчилися марки. Тому він припиняє листуватися
10:22
/ 1
Стало відомо про загибель понад рік тому під Бахмутом Павла Головка з Виноградова
19:54
За підсумками 2023 року Закарпаття посіло 4 місце по Україні за показником захворюваності на туберкульоз
15:00
На Запоріжжі поліг Михайло Будул з Керецьківської громади
11:22
/ 1
На війні з росією поліг Віталій Лях з Чумальова Буштинської громади
09:25
У Боздоському парку Ужгорода можна побачити "живих" казкових велетнів
20:07
/ 9
Прем'єр Шмигаль в Ужгороді "запустив" будівництво євроколії до Чопа
21:26
/ 1
У Великих Лучках на Мукачівщині попрощалися з Юрієм Лущаєм, що переїхав з сім'єю з Краматорська і поліг на рідній Донеччині
15:56
В Ужгороді попрощалися з полеглим Героєм Міланом Бабілою
15:34
В Ужгороді відкрили скульптурку режисеру "Тіней забутих предків" Параджанову
11:23
/ 1
Нижньоворітська громада провела у останню земну дорогу Героя Віктора Петриканина
23:00
/ 12
Ексміністр внутрішніх справ Аваков офіційно став власником 900 га плантацій фундука на Закарпатті
11:40
Зарічанську громаду сколихнула звістка про смерть Героя з Вільхівки Михайла Матіки
» Всі новини