Балога: у подіях на сході України винні Аваков і Наливайченко

Народний депутат Віктор Балога прокоментував запізнілість дій влади в реагуванні на інспіровані Росією дії сепаратистів у східних регіонах України.

Балога: у подіях на сході України винні Аваков і Наливайченко

- Зараз усі шукають цапів-відбувайлів за події на Сході України у особі начальників обласних управлінь МВС і СБУ. Це вірно, але вони лише пішаки.

Відповідальність повинні нести міністр Аваков і Голова СБУ Наливайчекно. У них був місяць часу на те, щоб навести порядок у своїх підрозділах і поголовно перерахувати усіх сепаратистів. Тим більше, запитань до очільників силових відомств назбиралося немало і не лише через події на Сході.

Тому, Арсену Авакову варто дати 24 години часу на повну стабілізацію східних областей. Нехай для нього це буде останнім шансом. Тих начальників УМВС, які в Центрі і на Заході купують посади – відправити на Схід. Дуже хочуть працювати? Вперед – у Харкові, в Донецьку, в Луганську роботи вистачить на довго.

А Наливайченку – винести попередження за те, що його люди проспали спробу сепаратизму. А якщо вони нездатні виконати таке завдання – значить їх потрібно відправляти у відставку, або нехай вчинять по-чоловічому і підуть самі. Досить цих експериментів з кадровими призначеннями! - каже В.Балога.

08 квітня 2014р.

Теги: сепаратисти, Аваков, Наливайченко

Коментарі

Ігор 2014-06-04 / 10:43:53
доки Україною буде керувати БЮТоїдно-Свободівська ФСБешна банда мародерів на чолі з кремляддю Грігян, доти Україна в небезпеці.

valeps 2014-05-20 / 08:43:06
У Турчинова Авакова и т д есть хозяйка

Игорь 2014-05-06 / 17:19:52
Народный депутат Віктор Балога - какой же ты наивный. И Авакова и Наливайченко вместе с Кроликом и Плешивым надо засадить в тюрьму пожизненно, только за то , что они сотворили в Одессе и на Востоке Украины. А вы требуете их отстранить, Судить их надо принародно за злодеяния против УКРАИНСКОГО народа. Так что поднимайте этот вопрос на Верховной Раде. И чем быстрей , тем лучше для народа. Врагам Украины не место у власти.

Алла 2014-05-03 / 14:56:45
Уважаемый Патриот. Я жительница Донбасса, более точно Донецка. Если ваш ник Патриот соответствует Вам значит Вы пожалуйста не обижайте людей Украины вне зависимости от региона. Плохих политиков,жуликов и воров везде хватает. Мы простые жители тоже настрадались и при власти 2005-2010 г.г. и при власти 2010-2014 г.г. и такие названия эпитеты только вносят раскол между украинцами. Вот если бы народ успокоился и отошел в сторону все бы сразу увидели чьих это рук дело. Но как всегда гибнет народ а олигархи накручуют цены на доллар на бензин. На войнах они всегда только богатели .кстати на востоке бензин по 16 грн. А у Вас?))

патриот 2014-05-02 / 19:34:28
если не поменять руководство страны Турчинова ОН трус неможет принятьправильное решение,из-за его слабоумия страдают люди.Нужно срочно принимать меры,иначе потеряем страну.А турчинова привлечь к уголовной ответствености,нужно не только руководить,но и отвечать

Патріот 2014-04-29 / 13:46:00
Чим більше часу проходить після МАйдану, тим все більше і більше опускаються руки! Складається враження, що Україну сдають! В даунбасі, безмозглі, зомбовані люди, що отримують кошти від депутатів-ригиАналів Єфремова, Царьова,Лукьянова,Левченко-особливий урод, мерів міст та інших, роблять хаос, вимагають референдум, мутять воду і БРЕШУТЬ. Мета єдина - залишитись при владі, спастись від правосуддя, грабувати регіон. Влади НЕ МАЄ! Терористи безвідповідальні! Будівлі в яких вони засіли, можна звільнити за декілька годин, потрібна тільки воля. ЖАХ. Шкода Україну!

військовий 2014-04-29 / 13:38:28
Офіцерські кадри знищені! Офіцерів готують в цивільних вишах по програмі 4 роки студент, 1 рік курсант! Що це за офіцери? Це не офіцери, це чорті що. Грамотних людей ховають від проходження військової служби на кафедрах військової підготовки. Зрозуміло, що на тих кафедрах ніякого офіцера підготувати неможливо. Кафедри існують тільки заради заробляння грошей отставними офіцерами. Ніякої патріотичної, виховної роботи з молоддю не ведеться, навпаки пропагандирується відмазка від служби в армії. Зараз знову починають говорити про відновлення вівйськових кафедр при ВНЗ які свого часу були ліквідовані, на жаль не всі. 5 колона, внутрішні вороги, знаходяться при владі, продовжують грабувати країну.

Володимир 2014-04-29 / 08:50:30
Як не прикро, але висновок може бути ЄДИНИЙ!!!! Турчинов -- ВОРОГ Українського народу!!!!!!!!!! Негайно АРЕШТУВАТИ зрадника Турчинова і його поплічників - ДИЛЕТАНТІВ по посадах, на які вони призначені ЦІЄЮ ВРАЖИНОЮ!!!!!!!!!!!!! Абсолютно впевнений: - при ПОРЯДНОМУ патріоті в.о. президента, НІЯКОГО БЕЗЛАДУ в Державі не було-б. Люди!!!!! Всі "сектори"!!!!! Чим скоріше ви СКИНЕТЕ і АРЕШТУЄТЕ ЦИХ ГАДІВ, тим скоріше в Україні наступить Мир і Злагода!!!!!!!!!!!!!!!

Сеня 2014-04-26 / 21:30:06
1,5 месяца -- прошло всего .....




киевлянин 2014-04-24 / 22:08:59
Люди погибли на Майдане не за то, чтобы у власти, если не в первом эшелоне, то во втором, остались те же самые. И продолжать сдавать они будут так же как и раньше.

соколов 2014-04-23 / 22:41:05
Полностью согласен с Балогой должностя как продавались так и продаются или хуже на должностя назначаются бездари или свои.Скажу за Харьков новый начальник УВД области может и хороший человек но ситуацией не владеет за него решают генералы бывшие регионалы кого и куда назначать по етому милиция бездействует стоят и смотрят как избивают харковчан которые за единую и целостнуюУкраину проплаченые сепаратисты,где работа угро они должны знать все где проживают сепаратисты и действовать на упреждение результат ноль десятки избитых.Игорь Балута новый губернатор раньше работал в золочеве загот--хлеб комбинат уже там дурил аграриев ему здавали зерно на хранение он оформлял как высший клас а сними расчитывался за низкий клас сами понимаете сколько можно заработать на етом и он губернатор кто ему верит ник тоза то он из батькивщины Авакова ставленик такая же ситуация и в СБУ.Гриценко нада назначить в СБУ или УМВД Украины тогда будет толк ,военные,местные депутаты/журналисты гибнут пропадают на востоке а мы только рассказываем что действуем не можете учитесь у врага молча захватывают и всьо в порядке.Чем быстрее поменяем руководителей силовиков тем лучше тогда может и сохраним восток.И кому не известны серые кардиналы которые влияют на назначение в верховной раде все знают и молчат или боятся.Прав Анатолий Гриценко что новая власть такая же как и янек но тот хотя бы работал на себя а эти против себя.

Flyer 2014-04-22 / 23:02:51
Крим здали мовчки при наявності 20000 війська та 3500 СБУшної «альфи». Мовчки загоряли, попивали винце та дали Гобліну провести референдум. Татари тихо сиділи й вичікували. Наливайченко з Аваковим випустили з грішми Януковоща та посіпак. Кримські десантники позагоряли в Криму, тепер тренуються в Миколаєві, коли в східних областях проблеми з диверсантами і терористами. СБУшної "альфи" не чути й не видно, армія масово здає терористам зброю і техніку... , а "зельониє чєловєчкі" з пушками гуляють по території України, яких не знищують, а домовляються. Логічно повинно бути так: без зброї з колорадською лєнточкою та прапором зрадника Власова РОА - сепаратист, у якого забрати паспорт та підсрачніка в любімую паРашу, нехай там поскаче, зі зброєю - терорист і підлягає знищенню. Але армія дивно братається з ворогом і влада нічого не робить. Як ні хрєна не роблять депутати та кандидати в Президента.
І це все за наші гроші. Тоді може цих розігнати та за ті ж гроші найняти чужих, які хоч на щось здатні? Явна зрада інитересів України - буде наступний Майдан.

Тамара 2014-04-16 / 11:09:33
Спецоперации любят тишину!не надо нам все докладывать-надо делать дело,а не трубить и отчитываться перед Балогой.

ВАСИЛЬ 2014-04-09 / 21:31:47
Балога якось все знає,хто де віноватий і шо треба робити.Вун майже чарівник

Василь _О 2014-04-09 / 12:08:14
Вікторе Івановичу,Ви наш народний депутат.Але Ви допоможіть вплинути на кадрові призначення в Міжгірському районі.Відстороніть від роботи тих всіх начальників ,які такою неправдою боролись за злочинну партію РЕГІНІВ,відстороніть від роботи нечесну,непорядну людину начальника земельного відділу Шовака,але спочатку зробіть розслідування і посадіть за ГРАТИ разом із попередницею Больбанкою І Щуром В.М.-бувшим головою РДА.Дивіться собі,коли РИГИ (регіонали) прийшли до влади ,то зразу всіх начальників районного рівня поміняли, а тут все без змін, окрім ЩУРЯ. Тоту регіоналку БУРТИНКУ із пенсійного ,яка чуть не билась на виборах ,терпіпи не можна. А Олену СОЛОДОВНИЧКУ ...щуку кинули у річку -в податкову,а таньку РЯБЕЦЬ із стадіона,хватить...Потрібна ЛЮСТРАЦІЯ всіх начальників.ДАРМОЇДІВ розвели,скоротити всїх наполовину....А простого люду,навіть на біржу не беруть.ДАЙТЕ НАМ РОБОТУ, я безробітній...

Мусорок 2014-04-08 / 19:30:28
Нашого Закарпатського ШАРАНИЧА треба який за бало купив через Бровдія посаду мента главного. Направити в луганськ на підвищення по службі а не контробанду кришувати на кордонах

Iгор 2014-04-08 / 17:51:01
Правильно, Вiктор Iванович, я Вас повнiстю пiдтримую

НОВИНИ: Політика

20:41
/ 1
Захищаючи Україну від московської орди, поліг Ярослав Багрій з Камʼянського Берегівського району
10:49
Жителю Сюрте на Ужгородщині, що переправляв "ухилянтів" до Словаччини, повідомили про підозру та "запобіжно" присудили домашній арешт
10:57
В Ужгороді "безправний" водій незаконно обладнав свій Opel проблисковими маячками
22:49
/ 9
"Що хочемо, те і робимо": у "терактівських" Керецьках на сесію сільради незаконно не пустили військових
16:52
/ 24
У Закарпатській облраді "нодьмодьорорсаґового" "слугу" Іванча замінив Цебер з бази "Миротворця", який з угорським паспортом їздив розважати окупантів до Криму
11:14
У Глибокому на Ужгородщині, поки господар поїхав до Ужгорода, в його дворі вигоріла надвірна споруда
11:00
Закарпатські поліцейські зібрали зібрали 2,5 млн грн і закупили 133 FPV-дрони для штурмової бригади "Лють"
19:56
/ 6
ВР затвердить нові назви 4 сіл на Закарпатті, зокрема – Пушкіна
19:33
/ 16
Помер ексголова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль
13:46
/ 9
Ізолюючи угорців Закарпаття, Орбан і Ко роблять все можливе, аби угорська громада ставала все меншою – Балога
22:30
/ 36
Опубліковано архівний виступ єпископа Івана Маргітича під час вшанування 60-ї річниці подій на Красному полі біля Хуста (ДОКУМЕНТ)
21:37
/ 7
Зеленський звільнив Токаря і призначив Гайдая головою Мукачівської РДА
11:15
/ 4
На Закарпатті судитимуть двох кліриків УПЦ (МП), яких СБУ раніше викрила на пропаганді комунізму
23:23
/ 7
У понеділок "недоброчесна" голова апеляційного суду Фазикош розглядатиме апеляцію "корупційного" голови земельної комісії Ужгорода Мильо
20:45
/ 15
Уряд призначив заступника голови Закарпатської ОВА Добромільського головою Державної служби України у справах дітей
19:05
/ 42
На Закарпатті греко-католицького священника позбавили парафії за проукраїнську позицію (ДОКУМЕНТ)
21:48
/ 12
Вслід за Кащуком сесію перед голосуванням покинув Лунченко, а обов'язки голови виконуватиме секретар ради Губаль
18:01
/ 5
Два клірики УПЦ МП на Закарпатті отримали підозру за пропаганду комуністичного режиму та срср
15:04
/ 6
Депутати міської ради Хуста проголосували за недовіру міському голові Кащуку
15:24
/ 3
Ворог запустив ІПсО з "погрозами" на адресу угорців Закарпаття від "українських націоналістів"
04:07
/ 38
Василіяни Закарпаття на Капітулі в Угорщині переобрали на наступні чотири роки дотеперішнього керівника Провінції св. Миколая
20:07
/ 31
В Угорщині на виборах керівництва закарпатських василіян "духовно навчає" угорський прихильник сепаратизму МГКЄ
14:14
/ 6
На Закарпатті одіозний клірик УПЦ МП, що є кумом Медведчуків, влаштував "жіноче" шоу зі своїм викликом у "військкомат"
14:38
/ 4
Скарга закарпатської адвокатки Бухтоярової в КСУ поставила під загрозу декларування статків чиновниками – НАЗК
21:24
/ 9
Жителі "вибухової" Керецьківської громади проігнорували звіт свого корупційного голови від ОПЗЖ Мушки
» Всі новини