Балога натякнув на політичному шахрайстві Тимошенко

"Чим ближче до виборів, тим більше єднання обіцятимуть ті, хто постійно нас роз’єднував. Архітектори корупції, будуть обіцяти, що подолають її повністю. Ті, хто своєю бездіяльністю здали Крим, будуть обіцяти його повернення і т.д.", - констатує на своїй сторінці в соціальній мережі фейсбук народний депутат Віктор Балога..

Балога натякнув на політичному шахрайстві Тимошенко

"Дехто вже керує країною, а результат? Зрозуміло, що одного місяця замало, щоб створити економічне диво. Але, цього принаймні достатньо, аби зруйнувати усі корупційні схеми, розроблені при Януковичу, і звільнити усіх казнокрадів, я вже не кажу про їх притягнення до відповідальності. Замість того, ми знову бачимо квотний принцип у кадрових призначеннях, побори нікуди не зникли, старі кадри отримують нові посади, а про Майдан з його вимогами в урядових кабінетах уже напевно ніхто й не згадує.

Тому, надія одна – на те, що народ отримав щеплення від популізму і буде голосувати за кандидата від влади за його справами, а не за обіцянками. Тим більше, їх ніщо не заважає втілювати прямо зараз", - пише політик.

На його переконанння, "коли політик, який де-факто керує країною, робить вигляд, що не має до влади жодного стосунку, то це як мінімум безвідповідально, а по-суті – прояв політичного шахрайства".Хоча В.Балога прямо не вказує прізвище політика, про якого йдеться, зрозуміло, що це - Юлія Тимошенко.

 

28 березня 2014р.

Теги: Тимошенко, Балога

Коментарі

горец 2014-03-29 / 21:33:37
За Тимошенко вже треба заботи ! Вона людина авторитетна була на зоні, а на волі свої правила ! Підлічилася, нехай з богом собі жиє, а воду най немутить.
Знаєме, што Тимошенко,Медведчук,Путін,Лазаренко то єдна банда !

виборець 2014-03-29 / 11:26:14

Сьогодні до ЦВК подала документи для реєстрації кандидатом в президенти активістка Майдану, лікар Ольга Богомолець, яка нещодавно відмовилась від посади віце-прем’єра в уряді А.Яценюка.

Як на мене, це саме те нове обличчя у владі, за яке стояв Майдан і гинули люди.
В першому турі проголосую за неї однозначно.

З огляду на це, цікаво б було послухати з цього приводу коментар В.Балоги.
Особливо його порівняння О.Богомолець з іншими вже висунутими кандидатами.

Сорес 2014-03-28 / 21:27:08

Балога діло говорить ! Досить в.о. Турчинова слухати, ще трохи і відстоювати не буде що. В Батьківщині зараз проблема, як підняти довіру до Тимошенко, вони замість того щоб про Україну дбати занімаються несенітницями! Кого сьогодні цікавить ? скільки чиновників чи з МВД скоротять, треба мобілізувати всіх охочих! поки люди знову в Київ не навідалися до так званих в.о. ! Закарпатці думайте кого Ми будемо обирати президентом, щоб потім нескиглити і не шукати крайнього! Кличко і Порошенко на мою думку хороший тандем ! Перший мало говорить, другий хороший менеджер і людина котра може щось запропонувати будучи головою Українського уряду !!! А Кличко достойний представляти нашу Державу ! ( менше говорить ! Не обіцяє як другі що були вже перед цим ! ).

Шоколадний Джо 2014-03-28 / 20:49:56
Правильно сказано

ЗвіздЄЦ ПР 2014-03-28 / 20:08:31
Юлька це вже минуле

народ 2014-03-28 / 18:30:36
2 точно
Народ вже ПЕРЕРІС Тимошенко

виборець 2014-03-28 / 18:02:11

Трохи не в тему, але не втримався.

Після вчорашнього голосування парламентською більшістю у ВР по змінам у держ. бюджет, по яким заморожені розміри прожиткового мінімуму, мінімальної заробітної плати, пенсії, але з одночасним підвищенням ціни на газ на 50% з 1 травня , а тарифів на опалення - на 40% з липня, ще й у додачу до сьогоднішньої девальвації гривні з 8 до 11,5 грн., яка автоматично підвищує ціни на імпортні товари (бензин, побутові товари, і т.д.) більше ніж на 35%, - дискутувати, на мою думку, про перспективи представників парламентської більшості на президентських виборах … не зовсім, м’яко кажучи, доречно.

І це при тому, що в Україні на сьогодні щорічно видобувається до 20 млрд. куб. м газу, якого з головою вистачає на всю побутову комуналку для населення, про що промовчав з парламентської трибуни А.Яценюк, коли представляв ці зміни!

Так чому простий українець має купувати український газ по завищеним цінам, збагачуючи приватних власників українських газових родовищ?

Крім того, мільярдерів, з кримінальним походженням статків, які є спонсорами всіх парламентських партій, - «вагон і мала теліжка». Хіба про це невідомо?

Так у чому справа, БЮТ, «Удар», «Свобода», - всі ті хто несе відповідальність за уряд А.Яценюка?
Знову треба Майдан, щоб скоріше доходило, за чий рахунок мають відбуватися реформи?

Вважаю, що вихід з кризи є.
Для початку, це реальна люстрація всієї влади від президента до сільської ради, повернення у державну казну всіх без виключення кримінальних статків та газових родовищ, як мінімум.

Косма 2014-03-28 / 17:17:17
Пыдтримую коменти українця та Сореса, а пану точно можна тільки поспівчувати. Він такий же пацієнт юліної агітації, як росіяни путінської. Або навпаки її агітатор. Я колись також агітував за Юлю, ще 2007 році, однак вже через кілька років змінив своє ставлення до цієї хитрої і дуже підступної політичної персони. Її переплюнув у цьому тільки Яник та колись Кучма та Мороз. Вже не секрет, що Путін ставить на Юлю, щоб та здала йому 4східні області, а може й цілою Україною увійшла в ЄЕП.А Крим вона вже здала - це заперечить хіба неповний розумом. Більше того її міністр Аваков взявся вбивати людей без суду і слідства просто на вулиці тільки тому, що вони вважають його бандитом. Таке собі не дозволяв навіть Яник.Таке робили колись Коба Джугашвілі, Лаврентій Берія, Фелікс Дзержинський та інші їх більшовицькі виродки, які вбивали людей без суду і слідства. Я не виправдовувую, ту людину, яку вбили, але ті що вирішили його вбити набагато більші бандити як він (якщо звичайно це не агітпопулізм Юлі, всі ми памятаємо як її політтехнологидопомогли Ющу збанкрутувати політично, що-що а поливати людей брудом вони вміють професійно). Вважаю, що його вбили на догоду Кремлю, як одну з тих осіб, яка може завадити Путіну взяти контроль над нашою територією. Так шо люди думайте кого вибираєте на през. виборах. Якщо оберете Тимошуху, то будете мати диктатуру в юбці і це може бути набагато гірше за Яника. В 2-му турі можна буде голосувати за будь-кого, тільки не за неї і це буде правильний вибір свідомого громадянина, щоб у владі була рівновага, тоді бізнесу буде легше працювати, а простим українцям буде де і за що працювати. Під контролем Юлі зараз премєр та голова ВР України. Думай народ. А інакше нам прописки "Громадянин Росії в Магадані" не уникнути. Кримці вже відчувають, що це таке. Юля здасть нас Путіну з патрохами, а сама буде губернатором Української АР в складі Російської імперії. Слава героям Майдану та морським піхотинцям Севастополя і Одеси!

Пітьо 2014-03-28 / 17:11:18
в одному він правий, що корупція не подолана, і саме те шо він ще ходить коридорами влади а не камерою в сізо, є засторогою для влади що з корупціонерами треба розбиратися

виборець 2014-03-28 / 17:06:30

На мою думку, у щирість слів В.Балоги можна би було повірити, якби він поряд з Ю.Тимошенко поставив і П.Порошенка, який минулому нічим не був кращий за неї.

А ще чесніше би було з боку В.І., якби він розвинув цю тему і дав свою особисту оцінку всім кандидатам у президенти без виключення вже сьогодні, щоб відразу відкинути всі можливі звинувачення у політичних торгах.

Сорес 2014-03-28 / 16:38:26
Правильно натякнув, люди вже давно не вірять леді Ю. тих обіцянок вже було стільки, що вірити про борьбу з корупцією нашого життя напевно не вистачить! Обирайте не гасла ! а людей котрі бодай щось зробили про наше Закарпаття ! Підтримати треба політиків наших! Щоб потім не залітися що нам когось прислали, а могло бути все по іншому!

точно 2014-03-28 / 14:47:40
Схоже, народ наш іще не доріс до Тимошенко.

точно 2014-03-28 / 14:45:31
Адмін, правильно буде "натякнув на політичне шахрайство".

НОВИНИ: Політика

15:00
/ 12
Уряд погодив звільнення голови Ужгородської РДА Гузинця і призначення його на посаду "гуманітарного" заступника голови Закарпатської ОВА
13:55
/ 3
На Закарпатті судитимуть киянина, який в складі ОЗУ ошукав матір загиблого військовослужбовця з Донеччини на 7,5 млн грн
11:15
На Закарпатті клірик-антисеміт УПЦ (МП), якого СБУ викрила на поширенні фейків про війну в Україні, постане перед судом
17:18
/ 1
У Чехії до Європарламенту кандидує закарпатка Інґа Петричка
15:49
/ 17
На Закарпатті проросійського провокатора-"русина" Данацка затримали за антисемітські погрози хасидам
22:49
/ 9
"Що хочемо, те і робимо": у "терактівських" Керецьках на сесію сільради незаконно не пустили військових
16:52
/ 25
У Закарпатській облраді "нодьмодьорорсаґового" "слугу" Іванча замінив Цебер з бази "Миротворця", який з угорським паспортом їздив розважати окупантів до Криму
19:56
/ 7
ВР затвердить нові назви 4 сіл на Закарпатті, зокрема – Пушкіна
19:33
/ 16
Помер ексголова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль
13:46
/ 9
Ізолюючи угорців Закарпаття, Орбан і Ко роблять все можливе, аби угорська громада ставала все меншою – Балога
22:30
/ 36
Опубліковано архівний виступ єпископа Івана Маргітича під час вшанування 60-ї річниці подій на Красному полі біля Хуста (ДОКУМЕНТ)
21:37
/ 7
Зеленський звільнив Токаря і призначив Гайдая головою Мукачівської РДА
11:15
/ 5
На Закарпатті судитимуть двох кліриків УПЦ (МП), яких СБУ раніше викрила на пропаганді комунізму
23:23
/ 7
У понеділок "недоброчесна" голова апеляційного суду Фазикош розглядатиме апеляцію "корупційного" голови земельної комісії Ужгорода Мильо
20:45
/ 15
Уряд призначив заступника голови Закарпатської ОВА Добромільського головою Державної служби України у справах дітей
19:05
/ 42
На Закарпатті греко-католицького священника позбавили парафії за проукраїнську позицію (ДОКУМЕНТ)
21:48
/ 12
Вслід за Кащуком сесію перед голосуванням покинув Лунченко, а обов'язки голови виконуватиме секретар ради Губаль
18:01
/ 5
Два клірики УПЦ МП на Закарпатті отримали підозру за пропаганду комуністичного режиму та срср
15:04
/ 6
Депутати міської ради Хуста проголосували за недовіру міському голові Кащуку
15:24
/ 3
Ворог запустив ІПсО з "погрозами" на адресу угорців Закарпаття від "українських націоналістів"
04:07
/ 38
Василіяни Закарпаття на Капітулі в Угорщині переобрали на наступні чотири роки дотеперішнього керівника Провінції св. Миколая
20:07
/ 31
В Угорщині на виборах керівництва закарпатських василіян "духовно навчає" угорський прихильник сепаратизму МГКЄ
14:14
/ 6
На Закарпатті одіозний клірик УПЦ МП, що є кумом Медведчуків, влаштував "жіноче" шоу зі своїм викликом у "військкомат"
14:38
/ 4
Скарга закарпатської адвокатки Бухтоярової в КСУ поставила під загрозу декларування статків чиновниками – НАЗК
21:24
/ 9
Жителі "вибухової" Керецьківської громади проігнорували звіт свого корупційного голови від ОПЗЖ Мушки
» Всі новини