Начальник Головного управління Міндоходів у Закарпатській області написав заяву на звільнення

Василь Іванчо написав заяву на звільнення з посади начальника Головного управління Міндоходів у Закарпатській області.

Таке рішення зумовлене тим, щоб не допустити напруження ситуації навколо діяльності територіальних органів Міндоходів у Закарпатській області, - повідомляє прес-служба Головного управління Міндоходів у Закарпатській області.

Головне управління Міндоходів у Закарпатській області та його територіальні органи продовжують виконувати свої економічні функції з адміністрування податків, зборів та єдиного соціального внеску.

Усі співробітники знаходяться на робочих місцях та виконують свої службові обов’язки для забезпечення безперебійного надання громадянам, платникам податків та суб’єктам зовнішньоекономічної діяльності всіх необхідних послуг.

Як раніше повідомляло Закарпаттят онлайн, Василь Іванчо є членом Партії регіонів.

 

24 лютого 2014р.

Теги: Міндоходів, Іванчо

Коментарі

Зеркало 2014-03-06 / 22:28:56
у Тячівській податковуй всі чесні і жиют як у тому радянському кінови "щоб ти жив на одну зарплату".Податковці не їдят і їсти не купуют, они за дорогу не платят - всі ходят пішком, бо не мают машин (дві), убираются всі у гуманітарку (вид кутюр), сімей із дітьми у них ні в кого ниє, вони нігда не хворі і ліку не купуют, не отдихают (за границьов), жиют усі на вокзалах, а тому їм доста зарплати у 2000 тисячі гривню. Ци не так? Порахуйте, ко знає рахувати! Так само міліціонери тячова, так само пркурори тячова, судді тячова...Де тота лустрація аби всьо порухувала? Дуже ї чекаєме!

Василь 2014-03-05 / 22:51:54
правду кажете панови про тих рекетів, зробили собі царські кабінети,та кімнати відпочинку(кожен з них має бо особливо обдарованій підлеглій, то з бухгалтерії, то з кадрів, то юристка) в податковій з кожаними диванами та дорогими шафами.....з відки в них на це гроші, держава виділила......А той Змерега лиш збирає кожну суботу від нас, бо треба давати на верхи.....коли уже запанує справедливість для нас підприємців

тячівець 2014-03-05 / 21:51:07
Люди побійтесь Бога, перший тиждень строгого посту, а Ви не зупиняєтесь лити бруд. Краще б до церкви сходили.

Гай Фокс 2014-03-05 / 13:28:29
А є в Тячеві ще один "сладкий фрукт" родом із Хуста податковий ментяра Стьопка Орсаг. То шо він своїми "методами борьби з порушниками" за"бав і поклав на коліна уже піврайону, ще понятно. Та од нього вже й половина його колег тіче. Шантаж, пресинг, угрози - стандартні методи роботи "законопослушного" працівника податкової міліції.
Машинка за 400 000 грн., шикарний дом, пару магазинів у центрі города, розпивати вина в ресторанах за 1000 грн. - таке оно життя скромного хустсько опера... Такий-собі "міні-Пшонка"...
Не біда!!! За то тепер буде май більше роботи і різних "Правих секторів" у "лівих флангів"...

Борець за справедливість 2014-03-05 / 13:02:37
Скажіть, хто пише, що це чесні й професійні люди?? Хіба-що вони самі за себе пишуть. У Тячівській ДПІ єдиний Орос І. А. більш-менш адекватна людина. Всі інші - справжній РЕКЕТ!!! Як і вся наша попередня влада. Без їхнього "благословіння" не можна ні звіти здати, ні жоден документ підписати. А якщо ти не піддаєшся на їхній тиск і відстоюєш свої права - на тобі позапланову перевірочку! З якимось підставами чи без них - всім ПОФІГ! І ще більш пофіг їм, що в тебе все законно, на тобі штрафу тисяч 100 і бігай тоді до них закривати питання n-ними сумами... Такого "БЕСПРЕДЕЛУ" в Тячеві ще не було!!! Хто з них думає про розвиток підприємництва в районі, а тим більш про поповнення бюджету? Тут думають лише про поповнення мукачівського і добрянського карманів! Адже ж треба за щось їздити на лижі в Автрію, купувати автіки за 80 тис.$ і будувати собі царські маєтки...
А щодо Іванчо - то це тячівська схема в обласному масштабі! Хтось там пише, що справжній професіонал. То я згідний - професіонал рекету в законі!!! Дружок молодшого Януковича - ким ще він може бути? Адже тільки вхід до нього в кабінет для простого смертного підприємця вартував 10тис.$! Про що далі можна говорити?
Кримінальні справи проти всіх і хай відповідають за сумлінну працю!!!

підприємець 2014-02-28 / 22:21:32
У нас в Тячівському районі завжди так, ті люди, які порядні не потрібні бо не дають змоги красти - вони чужі, а свої, які крадуть і дають можливість іншим красти то вони хороші, угодні. І ще хтось з них каже про хабарництво.

правий сектор 2014-02-28 / 20:59:25
багато правди пишете панове, про цих бравих мукачівських хлопців, лише нич не змуг Матьола повністю убрати того придурка - Змерегу, бо таке гу..о як вун не тоне. Не тоне доки його криша ужгородська - Бутенко ще на місці. Но затото зачмиривго будь-здоров.

підприємець 2014-02-28 / 19:52:28
для бухгалтера - якщо ви такий професіонал і великим стажем, то за що у вас можуть вимагати хабар? А якщо люди не дали можливості вам зробити свої чорні справи то тепер ви пишете про них брехню і називаєте однією шайкою та звинувачуєте у всіх гріхах. Маленька порада - навчіться працювати чесно і не вести "чорну бухгалтерію" от і проблем не буде і не будете чесних людей звинувачувати. Дивно що попередні керівники були чемні і ніхто хабарів не брав.

підприємець 2014-02-28 / 19:36:35
аноніму присвячується - це Андришин Ю. порядна людина. А ця порядна людина вже забула як їздила до субєкта підприємницької діяльності у тереблю і вимагала немаленьку суму хабара щоб залагодити результати перевірки (це не єдиний випадок) і чомусь цій порядній людині ну зовсім не працювалось в рахівській податковій, що працівники свого керівника з пяти робочих днів бачили максимум два дні.І ви хочете повернути цю людину до влади? Чи це порядна людина дуже рветься до влади? Люди відкрийте очі, кого ви хочете привести до влади.

Бухгалтер 2014-02-27 / 23:54:00
Уже роки працюю бухгалтером, і знаю хто бере а хто ні, і Мандзюк і Матьола одна шайка, бо як не даш Мандзюку то відразу Матьола викликає, а той Змерега - жополиз, тупий як валянок, роки працює начальником, а не знає де включається комп'ютер. Але це йому не мішало зібрати кругленьку суму на побудову вілли в Тячеві з басейнами, де працівники його відділу годують собаку, бо він "пан"... Та докі будуть у нас такі керівники у владі!

anonim 2014-02-27 / 21:25:51
Стосовно порядностi керiвникiв ДПI Тячiвщини! З цьоi банди позитивних вiдгукiв заслуговуе хiба що Орос,дiйсно компетентна людина! Матьола та Манзюк це справжнi рекетири, у них жодна провiрка без хабаря не проходить! Хто був у них на коврi,той знаэ!Хоча тi всi не мiснi, зних не дивно ,на вiдмiну вiд Манзюка який за свуй пiдпис не гадав би три шкури здерти (ученик того бездаря Змереги) !Приiхав би сюди на верх, тут би му дали......!Банду геть, у нас э своi поряднi люди, якi вмiють добре працювати i керувати (Кричфалушiu I.I, Андришин Ю.) P.S. Файне за цих жуликiв напише хiба той,кого заставили!

888 2014-02-27 / 20:56:42
!

Колектив підприємців 2014-02-27 / 11:15:40
Шановні Тячівчани, звертаються до Вас підприємці Тячівщини, пишіть грамотно без лишніх не гарних речень, тому що нас читають всі районо, області і т.д.
1. Писати про довідку, як Вам важко зайти в податкову і зразу за хабарі недоречно. В податковій в Тячеві все культурно і нормально. Охрана пропускає по дзвінку в любий кабінет до любого представника ДПІ. Зайти можна. За довідку не кусають не рвуть не просять. Овчарки не стоять.
2. Звільнити п. Матьола, п. Орос, п. Мандзюк, дуже легке вираження, а коли у Вас проблеми, перевірки то біжите Шановні до них, хнюпаєте.
3. Кожний поставте себе на їхні місця та покажіть свій професіоналізм, здібності, роботу з людьми. Котрий пишіть вже: "Юра"? "Громадянин"? "Підприємець"? Котрий хоче в кандидати? Шановні пишіть і виражайтесь грамотно!!!!

тячівка 2014-02-27 / 07:54:50
до приватного підприємця- Як це не можливо здати звіт? Берете електронні ключі(безкоштовно) і здаєте звіт, не виходячи з дому!!!

тячівець 2014-02-26 / 22:49:24
до приватного підприємця - і що вимагали від вас хабар? Це справедливі і чесні люди, які хабарі не беруть. Аби всі такі були той на майдані люди б не стояли та не проливали свою кров.

ПРИВАТНИЙ ПІДПРИЄМЕЦЬ 2014-02-26 / 19:37:55
НАДІЮСЯ ЩО І НАЧАЛЬНИКА (МАТЬОЛА І.І.) І ЗАСТУПНИКІВ (МАНЗЮКА ТАЙ СИМУ ОРОСА) ЗВІЛЬНЯТЬ БО В ПОДАТКУВУ ВЖЕ НЕ МОЖНА ЗАЙТИ ЗДАТИ ЗВІТ ЧИ ВИБРАТИ ДОВІДКУ, ТО ОБОВЯЗКОВО ТРЕБА ЗАЙТИ ДОНИХ ПОЯСНИТИ НАЩО ТА ДОВІДКА, КОЛИ УЖЕ ЗАКІНЧИТЬСЯ ЦЕ ХАБАРСТВО......

Небайдужий 2014-02-26 / 13:43:04
Згоден з Українцем та Тячівцем. Оцінувати людей маємо за їх вчинками, а не за тим, хто чий родич.

тячівець 2014-02-25 / 23:07:47
до Михайла - всіх неможна під одну гребінку, а в чому вони винні в тому що виконували чіїсь накази? А Ви поставте себе на їх місце, дуже добре міркувати з боку

тячівець 2014-02-25 / 23:00:45
до українця - повністю згідний

українець 2014-02-25 / 22:07:20
Дуже легко розігнати людей професіоналів але задумайтесь хто ж буде працювати взамін них. Матьола професіонал і на даний момент йому рівних немає.

НОВИНИ: Політика

20:41
/ 1
Захищаючи Україну від московської орди, поліг Ярослав Багрій з Камʼянського Берегівського району
10:49
Жителю Сюрте на Ужгородщині, що переправляв "ухилянтів" до Словаччини, повідомили про підозру та "запобіжно" присудили домашній арешт
10:57
В Ужгороді "безправний" водій незаконно обладнав свій Opel проблисковими маячками
22:49
/ 9
"Що хочемо, те і робимо": у "терактівських" Керецьках на сесію сільради незаконно не пустили військових
16:52
/ 24
У Закарпатській облраді "нодьмодьорорсаґового" "слугу" Іванча замінив Цебер з бази "Миротворця", який з угорським паспортом їздив розважати окупантів до Криму
11:14
У Глибокому на Ужгородщині, поки господар поїхав до Ужгорода, в його дворі вигоріла надвірна споруда
11:00
Закарпатські поліцейські зібрали зібрали 2,5 млн грн і закупили 133 FPV-дрони для штурмової бригади "Лють"
19:56
/ 6
ВР затвердить нові назви 4 сіл на Закарпатті, зокрема – Пушкіна
19:33
/ 16
Помер ексголова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль
13:46
/ 9
Ізолюючи угорців Закарпаття, Орбан і Ко роблять все можливе, аби угорська громада ставала все меншою – Балога
22:30
/ 36
Опубліковано архівний виступ єпископа Івана Маргітича під час вшанування 60-ї річниці подій на Красному полі біля Хуста (ДОКУМЕНТ)
21:37
/ 7
Зеленський звільнив Токаря і призначив Гайдая головою Мукачівської РДА
11:15
/ 4
На Закарпатті судитимуть двох кліриків УПЦ (МП), яких СБУ раніше викрила на пропаганді комунізму
23:23
/ 7
У понеділок "недоброчесна" голова апеляційного суду Фазикош розглядатиме апеляцію "корупційного" голови земельної комісії Ужгорода Мильо
20:45
/ 15
Уряд призначив заступника голови Закарпатської ОВА Добромільського головою Державної служби України у справах дітей
19:05
/ 42
На Закарпатті греко-католицького священника позбавили парафії за проукраїнську позицію (ДОКУМЕНТ)
21:48
/ 12
Вслід за Кащуком сесію перед голосуванням покинув Лунченко, а обов'язки голови виконуватиме секретар ради Губаль
18:01
/ 5
Два клірики УПЦ МП на Закарпатті отримали підозру за пропаганду комуністичного режиму та срср
15:04
/ 6
Депутати міської ради Хуста проголосували за недовіру міському голові Кащуку
15:24
/ 3
Ворог запустив ІПсО з "погрозами" на адресу угорців Закарпаття від "українських націоналістів"
04:07
/ 38
Василіяни Закарпаття на Капітулі в Угорщині переобрали на наступні чотири роки дотеперішнього керівника Провінції св. Миколая
20:07
/ 31
В Угорщині на виборах керівництва закарпатських василіян "духовно навчає" угорський прихильник сепаратизму МГКЄ
14:14
/ 6
На Закарпатті одіозний клірик УПЦ МП, що є кумом Медведчуків, влаштував "жіноче" шоу зі своїм викликом у "військкомат"
14:38
/ 4
Скарга закарпатської адвокатки Бухтоярової в КСУ поставила під загрозу декларування статків чиновниками – НАЗК
21:24
/ 9
Жителі "вибухової" Керецьківської громади проігнорували звіт свого корупційного голови від ОПЗЖ Мушки
» Всі новини