Високопосадовці Закарпатської ОДА пишуть заяви на звільнення Правому сектору

Про це Закарпаття онлайн повідомив керівник правого сектору на Закарпатті Олександр Сачко.

Високопосадовці Закарпатської ОДА пишуть заяви на звільнення Правому сектору

Заява

щодо заяв на звільнення чиновників закарпатської ОДА

22-23 лютого 2014 на ім’я керівника Закарпатського Правого сектору Олександра Сачка отримано ряд заяв на звільнення від керівників управлінь Закарпатської ОДА та їх заступників. На наше переконання, дані заяви є результатом активної люстраційної політики, яку розпочали активісти нашої структури та побратими із Закарпатського Майдану. 

З іншого боку, офіційно заявляємо, що дані заяви не мають юридичної сили, оскільки керівник Закарпатського Правого сектору не має повноважень на працевлаштування чи звільнення працівників ОДА. Тому особи, які написали дані заяви, наразі продовжують бути штатними працівниками у відповідних органах державної влади і зобов’язані виконувати свої посадові обов’язки. Для звільнення з відповідних посад заяви мають бути подані на ім’я виконуючого обов’язки голови Закарпатської ОДА. Оцінку діяльності відповідних осіб дасть люстраційна комісія та правоохоронні органи. 

Станом на 16.00 23.02.2014 подані заяви :

- заступника начальника управління охорони здоров’я ЗОДА Міцьо Т.В.;

- начальника відділу організації лікувально-профілактичної роботи управління охорони здоров’я ЗОДА Кузьмика В.М.;

- заступника начальника управління охорони здоров’я ЗОДА Брича В.Д.;

- начальника управління охорони здоров’я ЗОДА Шніцера      

 

Керівник Правого сектору в Закарпатській області,

Олександр Сачко

 
24 лютого 2014р.

Теги: звільнення

Коментарі

Цікаво 2019-11-06 / 17:28:36
А заступників своіх, що при Порохови на крові Майдану прийшли і накралися дай боже, всіх уже поміняв? Чи просто замилює громаді очі.

к............ 2014-05-03 / 13:18:51
коли у освіті та в дитячих садках будуть писати заяви на звільнення

cty 2014-05-02 / 02:02:32
Треба ввести поняття "вимушено непрацюючої особи". Наприклад, державна установа шляхом ліквідації змінила код ЄДРПОУ, звільнивши у зв"язку з цим деяких працівників та прийнявши на їх посади інших працівників.
Пропоную звільненим з роботи у результаті таких псевдоліквідацій та непрацевлаштованим присвоїти статус "вимушено непрацюючої особи", а також вважати таких осіб постраждалими від дій держави.

123 2014-04-15 / 23:29:50
123

Віталій 2014-03-27 / 12:01:00
А що Апшай заяву не беде писати? Чи думає пересидіти тривожний для нього час ?

Вірник 2014-03-02 / 11:36:24
Слава Ісусу Христу!!! Сьогодні є шанс у всіх покаятися. НЕДІЛЯ ПРОЩЕННЯ!!! Керівники ОДА, обласних установ, начальники відділів - Станьте на КОЛІНА ПЕРЕД БОГОМ!!! Ви змушували людей по області голосувати за злочинну владу. не одні вибори до всіх рівнів ви провели так як наказували. Хлопці з оргвідділу ОДА (на чолі із сірим кадриналом - Варцабою) вся область знає як ви заставляли до ранку міняти показники, як залучали людей до виборчих дільниць і схиляли їх на бік влади!!! ви складали списки і начальники управлінь відповідали за результат у тому чи іншому районі. Які законні підстави у вас були контролювати виборчий процес і змінювати його хід. У райони спускали ідповідні циркуляри... ПРОСІТЬ ПРОЩЕННЯ І ЗВІЛЬНЯЙТЕ ПОСАДИ МоЛОДИМ незаплямованим хлопцям. НЕЗАМІНИМИХ НЕМАЄ))) БОГ ВАС ОСУДИТЬ!!! КАРА БОЖА буде за КРОВ НЕВИННИХ ЛЮДЕЙ)))

неля 2014-02-28 / 14:21:16
людина, яка все життя прислуговувалв всім владам, вдаючи велику патріотку та великого педагога і ненавиділа всіх вчителів якими хотіла безмежно керувати,це - сопкова.Досить керувати. Давайте до школи, попрацюйте, нарешті. Принесіть державі користь, пані сопкова. Якщо, звичайно якась школа вас захоче бачити.

Чужинець 2014-02-28 / 09:14:47
Я чужинець, бо мене колись вигнали з "білої хижі". Яке там болото? Не уявляєте, я трохи був причетний до фінансів - Петро Данилович Лазар і його команда - найбільші злочинці - корупціонери. Скільки квартир, скільки машин службових на його совісті. У свій час несправедливо розподіляв ( за гроші) квартири, які виділяв Київ. А недавно ще й службову машину з району собі прихватизував ( перевірте, ланос, хтось з родичі, чи зять, чи дочка їздять). А райони - скільки йому носять за справедливий розподіл дотацій та ін. надходжень... Пам'ятаю, який приїхав сюди з сусідньої області - а став царьком, міністр фінансів Подкарпатської Руси ( так його називали у вузькому колі прибічники Ледиди). А якби могла говорити Золота Гора??? Скільки там грошей перераховано... Банду геть!!!!

Прихильник 2014-02-28 / 09:05:48
Слава Богу! Люди прозріли... Біблійна мудрість - не можна служити двом панам одночасно! Почалося перефарбування! Помилки минулого! Не допустіть! Хай усі начальники сидять на дачах і хатах, що виросли за останні роки при їх владі!!! Слава героям!!! Світла пам'ять Небесній Сотні!!!

Правник 2014-02-28 / 08:52:44
О, нарешті, згадали усіх- майже поіменно!!! ГАНЬБА!!! Не забудьте і Варцабу з третього, і Бізілю - з четвертого ( до речі, ще й досі їздить на службовому авто) А про місто чому забули - усіх замів Погорелова -ГЕТЬ!!!! Вони усі заплямовані... Хай самі достойно підуть... На коліна... Слава Україні! Героям слава!

5555 2014-02-28 / 08:47:58
Молоді хлопці! Дорога молодь! Будь ласка, не ведіться, бачите, тут одні або звинувачення, або вихваляння. Найкращий вихід: усіх керівників (та їх заступників) департаментів, управлінь, інших структурних підрозділів ОДА та обласних установ - відсторонити. На їхніх руках - кров НЕБЕСНОЇ СОТНІ!!! Вони усі: І Гузинець,і Сопкова, і Брич, і Міцьо, і Мунтян, і Ковач, і Ребрик, і Лазар,і Фущич, і Мацола, і Якімеліна, і Романюк, і Лущак, і Пентек,Вибачте, якщо не усіх назвала За списком - на сайті ОДА є усі - КОРИДОР ГАНЬБИ - і ДО ПОБАЧЕННЯ!!! ВСІ робили вибори Януковичу і Ледиді. Якімеліна і її дівчата - проводили соцопитування, екзит-поли на замовлення КАчура, а про нещасних дітей - я мовчу ( сама своїх немає, то й вирішує долі чужих....) Зрозумійте, є питання... Тюрма плаче за ними....

Державний службовець 2014-02-27 / 14:58:27
Фендичу. Ви дуже помиляєтеся з приводу Гузинця Ю.І. Гузинець натерпівся від регіоналів бо відданий партії БЮТ, а тепер, ще всяка сволота його брудом поливає! Ганьба Фендичу. Гузинець толерантна, розумна, освічена, чесна і дуже порядна людина. Честь і голову перед ним приклоняємо. Розбиратися пане Фендичу в людях треба, а не молоти гидоту на порядних людей.
На даний момент за багато років у відділі економіки - це перший, компетентний дієвий економіст який для людей працює.
Для майбутнього керівництва Облдержадміністрації це не людина, а безцінний скарб .

111111111 2014-02-27 / 14:03:56
По поводу Н.Романюк хочу сказати що це справедлива жінка і вона ніколи небула подругою Качура і ніколи вона небула Регіоналкою і ніразу небула нівякій партії. Лешіть в спокою людину чесну .Вона хороша людина знаю пару людей з її колектива вони її поважають і кажуть що це хороша людина. Невсі люди які залишились на посадах то вони регіонали а є такі що довго йшли до цього і добивались. а не за бабло йшли Начальникими великими.
А вот кого гнати требе це не Романюк а Якімелівну вот та грязні ділішки творила ніврочку. Дітей нормальних з закладів по пару тис отдавати .
Громада несудіть людей яких ви незнаєте є дійсно хороші справидливі люди.......

*********** 2014-02-27 / 12:01:15
Правий сектор зайдіть будь-ласка і в ДЗК, нехай роскажуть Свєтка і Сергійко як людей оббирають до ниточки, як піджачки у них працюють, як від людей зарплатні карточки забрали, до речі і тепер ще досі у них на руках, майно ДЗК куди дівається, ноути, кондиціонери, тощо...

Для чесної колеги 2014-02-26 / 20:13:42
Я тобі так скажу жіночко, ти так наводиш наклепи на цю Наталію Романюк тому, що ти хочеш посісти її місце! Тому це ставить під великий сумнів твої слова на рахунок неї. Я особисто не знайомий з нею і якщо її до цього моменту не зняли з займаної посади то вона напевне хороша людина, справедлива. Моя тобі порада: потрібно перш за все бути ЛЮДИНОЮ.

педагог 2014-02-26 / 15:37:32
Пустити с... сопкову коридором ганьби, залитим сльозами вчителів Закарпаття та ненавистю до цїєї негідниці!!!

для чесних колег 2014-02-26 / 12:41:15
А ти сама коли напишеш заяву? Я вважаю, що потрібно бути чесною до кінця та почати із себе? Чи я не правий? По написаному в тексті я розумію, що це було написано людиною,яка працює в адміністраціі, оскільки правильну назву центру соціальних служб... із усіма розділовими знаками можуть написати тільки ті, хто там працює або співпрацює із центром, я колись працював там, але мені чесно кажучи завжди було лінь писати таку довгу назву і я користувався абревіатурою. Так що Свєтік-семицвєтік (семицвєтік із-за вміння вчасно перефарбовуватися, як і в даний момент) написала б ти перше заяву, та розказала про своі чорні справи за час свого перебування на керівній посаді в ОДА, а тоді проявляти свою "чесність" можна по відношенню до інших

Цинтар 2014-02-26 / 01:11:33
Лущака засранця вон геть, зарав нашу з вами комунальну власність, адвоката недоправленого, мінєчика Качуриська

Фендич 2014-02-26 / 01:07:47
Підрила Гузинець тобто по Зкарпатьські Гузиця, геть з Департаменту економіки, йди собі до Гайдоша в Берегово палити цигаретлі, ничця у житті не добив крім грошенят свого старого

дух 2014-02-25 / 20:17:57
невже згадали про суку сопкову вон Януковича освіти і так ниже по районах вон тулючку Мукачівський район сраний методист два слова звязати незнає керує начальником освіти району заказує багажники на 8 березня і їздить наджіпі вон. на у школу .....і бистро Бог любить справедливість.

НОВИНИ: Політика

13:55
/ 3
На Закарпатті судитимуть киянина, який в складі ОЗУ ошукав матір загиблого військовослужбовця з Донеччини на 7,5 млн грн
11:15
На Закарпатті клірик-антисеміт УПЦ (МП), якого СБУ викрила на поширенні фейків про війну в Україні, постане перед судом
17:18
/ 1
У Чехії до Європарламенту кандидує закарпатка Інґа Петричка
15:49
/ 17
На Закарпатті проросійського провокатора-"русина" Данацка затримали за антисемітські погрози хасидам
22:49
/ 9
"Що хочемо, те і робимо": у "терактівських" Керецьках на сесію сільради незаконно не пустили військових
16:52
/ 25
У Закарпатській облраді "нодьмодьорорсаґового" "слугу" Іванча замінив Цебер з бази "Миротворця", який з угорським паспортом їздив розважати окупантів до Криму
19:56
/ 7
ВР затвердить нові назви 4 сіл на Закарпатті, зокрема – Пушкіна
19:33
/ 16
Помер ексголова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль
13:46
/ 9
Ізолюючи угорців Закарпаття, Орбан і Ко роблять все можливе, аби угорська громада ставала все меншою – Балога
22:30
/ 36
Опубліковано архівний виступ єпископа Івана Маргітича під час вшанування 60-ї річниці подій на Красному полі біля Хуста (ДОКУМЕНТ)
21:37
/ 7
Зеленський звільнив Токаря і призначив Гайдая головою Мукачівської РДА
11:15
/ 5
На Закарпатті судитимуть двох кліриків УПЦ (МП), яких СБУ раніше викрила на пропаганді комунізму
23:23
/ 7
У понеділок "недоброчесна" голова апеляційного суду Фазикош розглядатиме апеляцію "корупційного" голови земельної комісії Ужгорода Мильо
20:45
/ 15
Уряд призначив заступника голови Закарпатської ОВА Добромільського головою Державної служби України у справах дітей
19:05
/ 42
На Закарпатті греко-католицького священника позбавили парафії за проукраїнську позицію (ДОКУМЕНТ)
21:48
/ 12
Вслід за Кащуком сесію перед голосуванням покинув Лунченко, а обов'язки голови виконуватиме секретар ради Губаль
18:01
/ 5
Два клірики УПЦ МП на Закарпатті отримали підозру за пропаганду комуністичного режиму та срср
15:04
/ 6
Депутати міської ради Хуста проголосували за недовіру міському голові Кащуку
15:24
/ 3
Ворог запустив ІПсО з "погрозами" на адресу угорців Закарпаття від "українських націоналістів"
04:07
/ 38
Василіяни Закарпаття на Капітулі в Угорщині переобрали на наступні чотири роки дотеперішнього керівника Провінції св. Миколая
20:07
/ 31
В Угорщині на виборах керівництва закарпатських василіян "духовно навчає" угорський прихильник сепаратизму МГКЄ
14:14
/ 6
На Закарпатті одіозний клірик УПЦ МП, що є кумом Медведчуків, влаштував "жіноче" шоу зі своїм викликом у "військкомат"
14:38
/ 4
Скарга закарпатської адвокатки Бухтоярової в КСУ поставила під загрозу декларування статків чиновниками – НАЗК
21:24
/ 9
Жителі "вибухової" Керецьківської громади проігнорували звіт свого корупційного голови від ОПЗЖ Мушки
16:25
/ 11
Кабмін погодив призначення Сергія Гайдая головою Мукачівської РДА
» Всі новини