На Закарпатті Правий сектор заявив, що екс-начальник Чопської митниці збрехав про тиск і зброю

Текст відповідного звернення очільника Правого сектора на Закарпатті Олександра Сачка отримала редакція Закарпаття онлайн.

На Закарпатті Правий сектор заявив, що екс-начальник Чопської митниці збрехав про тиск і зброю

                                                             Заява

Вчора, 23 лютого, екс-начальником Чопської митниці Сергієм Харченком була оприлюднена заява про тиск на нього під час дачі свідчень щодо корупційних схем, які діяли в установі, яку він очолював. Так, пан Харченко наполягає, що свідчення він давав під погрозами автоматичної зброї та фізичної розправи.

Закарпатський Правий сектор офіційно заявляє, що жодного фізичного впливу чи загрози його застосування щодо даної особи чи його родини не вчинялося. Сергій Харченко добровільно прийшов в приміщення Закарпатської ОДА в супроводі членів нашої організації без застосування сили, як можна переконатися з відеозаписів, оприлюднених ЗМІ.

Йому було повідомлено про відомі факти зловживань на Чопській митниці та запропоновано щиросердно зізнатися і написати заяву на звільнення, що він і зробив. З відповідних відеозаписів чітко видно відсутність будь-якої вогнепальної зброї у присутніх в кімнаті. Також в кабінеті були присутні журналісти телеканалу  «М-студіо», представник правоохоронних органів – начальник відділу громадської безпеки УМВС Роман Ус, які не заявляли про факти тиску.     

Нагадуємо, що Правий сектор  заявляв, що інцидент з стовпом ганьби для Сергія Харченка є прикрим, проте необхідним для розуміння невідворотності зміни влади і повалення корупційної системи. Ситуація з хабарами на митниці відома всім закарпатцям, і такі дії є адекватною реакцією на вседозволеність, корупцію та беззаконня, що мали місце в роботі даної структури. Також звертаємо увагу, що приміщення ОДА пан Харченко покинув безперешкодно та без наявних ушкоджень чи травм і, за нашою інформацією, безперешкодно перетнув український кордон в напрямку Словаччини.  

 

                                                  Керівник Правого сектору в Закарпатській області,

                                                                                                                  Олександр Сачко

24 лютого 2014р.

Теги: Харченко, Правий сектор, Сачко

Коментарі

Прохожий 2014-02-26 / 15:33:04
А че вы на хорька набросились,он же сказал что приехал на Чопскую таможню для карьеры…Заробитчанами надо заниматься,но почему вы местными бывшими и действующими вамошами не занимаетесь,если вы такие охху….е правый сектор начинайте с них,НАПРИМЕР:с того же таксиста блокируйте все его автовокзалы Закарпаття,свинофермы,офис по дороге на СТОРОЖНИЦУ посетите дворец там же,заедьте по ходу к штробле для начала посетите три особнячка не хуже чем у пшонки,посетите мондичку с ее зололотыми слитками и брюликами не говоря про то бабло что наворовала у у простых инспекторов,поплавайте в басейне в БАРАНИНЦАХ у романа сашка построеного на бабло украинских заробитчан,заодно и график итальянских бусов узнаете если он еще не забыл,а то ципящук как старый воин прошедший сбу,ментов красиво развел вас как щенков….когда ему подчинялись посты все помнил,боялся но давал лаве рубить не обижали старого, а сейчас с паматью проблемы видно на инвалидность хочет… и кертес с саломоново мяском свежим вас угостит может недвижимостью и активами предприятий и совместных бизнесов поделится для детских домов,сирот,бездомных и заодно к палу в миндох заедите поинтересуетесь здоровьем подправитесь в лечебницах,у братьев стричикив в вип салоне пластическую операцию сделаете или со скидкой чтобы после этих боевых операций ваши фейсы были неузнаваемые…..шляхту корупционера напряжете в его бизнесе и на последок ужгородскую третьяковку с картинаи и иконами у дурана можете посетить и заодно музей корупции откроете вход бесплатный….,потом палешника,богаша,грицана,евчука,похилько проведать не забудьте и так далее……,да гладинца не трогайте он болеет,больных не бьют,только после выздоровления….. а на закуску и заробитчанами можно заняться и никто тогда не будет вам предьявлять что вас проплатили,заказали,местные ни чем не лучше этих приезжих овец,а то нашли соплю харченко и давай пиариться герои правые,ПОКА НАСТОЯЩИЕ ГЕРОИ С ПРАВОГО СЕКТОРА НА МАЙДАНЕ КРОВЬ ПРОЛИВАЛИ И ГОЛОВЫ СЛОЖИЛИ,ВЫ ДЕЛАЕТЕ ВИДИМОСТЬ И ЗАНИМАЕТЕСЬ НАСТОЯЩИМ ПИАРСТВОМ И ОРГАНИЗАЦИЮ КОТОРУЮ ВЫ ХОТИТЕ ПРЕДСТАВИТЬ ВАМ ЕЩЕ ДАЛЕКО,ЧИСТО ЗАКАРПАТСКИЙ МЕНТЕЛИТЕТ БОЛЬШЕ ПОХОЖЕ НА ПРАВУЮ СЕКТУ,ЕСЛИ НЕ МОЖЕТЕ ПРОДЕЛАТЬ КРАСИВО РАБОТУ ЧТО БЫ ЛЮДИ ПОВЕРИЛИ ВАМ,ЛУЧШЕ НИЧЕГО НЕ ПРЕДПРИНИМАЙТЕ,ВСЕ УТРЯСЕТСЯ БЕЗ ВАС ЧИСТО ПО ЗАКАРПАТСКИ МИРНО И КРАСИВО!!!!!!А ЭТОТ АВТОМАЙДАН ТАКОЕЖЕ УРОДЛИВОЕ СОЗДАНИЕ ЧИСТО ЗАКАРПУТСЬКЕ НОУ ХАУ,ЛУЧШЕ НА ЭТИ ДЕНЬГИ ЛЮБИМЫХ БАБУШЕК И ДЕДУШЕК ПО ДОМАМ ВОЗИЛИ ГОПНИКИ АВТОМОБИЛЬНЫЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Убля 2014-02-26 / 15:31:18
Заходите на Ужгород репортер и слушайте интервью Сенгетовской с руководителем правого сектора-теперь понятно что сценарий с Харченко был заказан Похилько а исполнила его Сенгетовская!Пипец!

Юра 2014-02-25 / 10:07:06
На переході Малий березний - Убля уже пару днів хлопці з березнянщини з Самооборони контролювуть роботу митниці. Они невмішувуться у роботу але дивляться жеби не брали хабарі і не затримували очередь. Словаки уже чудувуться же гроші котрі клали до паспорта українським погранцім у паспорті і зосталися.

Микола 2014-02-24 / 23:08:05
А міг би Правий сектор поставити пару чоловік контролерів на МП "Ужгород", на митному, паспортному контролі і на нейтраоці (біля погранца), І в МРЕО ДАІ, і в Паспортний, щоб хоч мало прикрили "бізнес" державних службовців,...

I am 2014-02-24 / 21:33:26
Его бывшие коллеги наверно на его освобождение собирали денюшки и сегодня на границе от проезжающих...

I am 2014-02-24 / 21:30:12
Ну канечно, а как иначе??!

теж патріот... 2014-02-24 / 18:29:40
..дивно... невже за це боролись і вмирали... невже ради цього ми стільки пережили... ми хотіли справедливі суди, чесну міліцію, підняття рівня культури, розширення духовних цінностей... а не самосуд і паління відьом на вогнищі... формуйте справедливу систему і тоді не треба буде варварства і дикарства.... я з вами, але будьте мудрі... на опускайте рівень української душі до рівня тих, проти кого ви боролись...

до правого сектору 2014-02-24 / 18:02:19
НО ВИ ІДІОТИ,НАВІЩО ВИ ЙОГО ВІДПУСТИЛИ?ТРЕБА БУЛО ЗДАТИ ЙОГО СБУ!!!

НОВИНИ: Політика

20:41
/ 1
Захищаючи Україну від московської орди, поліг Ярослав Багрій з Камʼянського Берегівського району
10:49
Жителю Сюрте на Ужгородщині, що переправляв "ухилянтів" до Словаччини, повідомили про підозру та "запобіжно" присудили домашній арешт
10:57
В Ужгороді "безправний" водій незаконно обладнав свій Opel проблисковими маячками
22:49
/ 9
"Що хочемо, те і робимо": у "терактівських" Керецьках на сесію сільради незаконно не пустили військових
16:52
/ 24
У Закарпатській облраді "нодьмодьорорсаґового" "слугу" Іванча замінив Цебер з бази "Миротворця", який з угорським паспортом їздив розважати окупантів до Криму
11:14
У Глибокому на Ужгородщині, поки господар поїхав до Ужгорода, в його дворі вигоріла надвірна споруда
11:00
Закарпатські поліцейські зібрали зібрали 2,5 млн грн і закупили 133 FPV-дрони для штурмової бригади "Лють"
19:56
/ 6
ВР затвердить нові назви 4 сіл на Закарпатті, зокрема – Пушкіна
19:33
/ 16
Помер ексголова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль
13:46
/ 9
Ізолюючи угорців Закарпаття, Орбан і Ко роблять все можливе, аби угорська громада ставала все меншою – Балога
22:30
/ 36
Опубліковано архівний виступ єпископа Івана Маргітича під час вшанування 60-ї річниці подій на Красному полі біля Хуста (ДОКУМЕНТ)
21:37
/ 7
Зеленський звільнив Токаря і призначив Гайдая головою Мукачівської РДА
11:15
/ 4
На Закарпатті судитимуть двох кліриків УПЦ (МП), яких СБУ раніше викрила на пропаганді комунізму
23:23
/ 7
У понеділок "недоброчесна" голова апеляційного суду Фазикош розглядатиме апеляцію "корупційного" голови земельної комісії Ужгорода Мильо
20:45
/ 15
Уряд призначив заступника голови Закарпатської ОВА Добромільського головою Державної служби України у справах дітей
19:05
/ 42
На Закарпатті греко-католицького священника позбавили парафії за проукраїнську позицію (ДОКУМЕНТ)
21:48
/ 12
Вслід за Кащуком сесію перед голосуванням покинув Лунченко, а обов'язки голови виконуватиме секретар ради Губаль
18:01
/ 5
Два клірики УПЦ МП на Закарпатті отримали підозру за пропаганду комуністичного режиму та срср
15:04
/ 6
Депутати міської ради Хуста проголосували за недовіру міському голові Кащуку
15:24
/ 3
Ворог запустив ІПсО з "погрозами" на адресу угорців Закарпаття від "українських націоналістів"
04:07
/ 38
Василіяни Закарпаття на Капітулі в Угорщині переобрали на наступні чотири роки дотеперішнього керівника Провінції св. Миколая
20:07
/ 31
В Угорщині на виборах керівництва закарпатських василіян "духовно навчає" угорський прихильник сепаратизму МГКЄ
14:14
/ 6
На Закарпатті одіозний клірик УПЦ МП, що є кумом Медведчуків, влаштував "жіноче" шоу зі своїм викликом у "військкомат"
14:38
/ 4
Скарга закарпатської адвокатки Бухтоярової в КСУ поставила під загрозу декларування статків чиновниками – НАЗК
21:24
/ 9
Жителі "вибухової" Керецьківської громади проігнорували звіт свого корупційного голови від ОПЗЖ Мушки
» Всі новини