Нардеп-"регіонал" Бушко ходив у парламент протирати штани?

Нардеп Іван Бушко відвідував парламент мабуть для того, аби, насамперед, бути штиком Партії регіонів. Іншого з його депутатської роботи у стінах парламенту аж ніяк не випливає. Хоча, нагадаємо, обирався Іван Іванович, по мажоритарному округу.

Нардеп-"регіонал" Бушко ходив у парламент протирати штани?

За даними електронної реєстрації Бушко не пропустив у цьому політичному сезоні (з вересня) жодного засідання – офіційний портал Верховної Ради України свідчить про його присутність на всіх 42 зібраннях. Очевидно, можна говорити, що картки нардепів, попри тривалу боротьбу опозиції, все ж працюють не лише в руках власників, бо за письмовою реєстрацією у Бушка таки є 4 пропуски. 

Виступів за цей період у Бушка ні з трибуни, ні з місця у парламенті не зафіксовано – певно, не мав що сказати одразу всім колегам-нардепам.

Звернень, за рік роботи підготував нібито чимало і саме в інтересах виборців свого округу. Принаймні, прес-служба Бушка нещодавно повідомляла про рік його роботи нардепом наступне:

« Ним підготовлені і подані до Прем’єр-міністра М.Азарова депутатські звернення щодо рівномірного розподілу коштів державного бюджету між регіонами України; до Голови державної служби з НС України Болотських М.В. про відновлення державних пожежних частин у селищах Вилок та Королево; до басейнового управління водних ресурсів щодо загрози переливу водозахисної дамби у с. Шаланки; до Закарпатської ОДА – стосовно виділення 200 тис. грн. для проведення бурових робіт з облаштування артезіанської свердловини в с. Широке; до Державного агентства автомобільних доріг України «Укравтодор» - щодо виділення 2 млн. грн.. на ремонт дороги Вилок-Перехрестя-Пушкіно-Шаланки; до Міністра освіти і науки України Табачника Д.В. – щодо продовження підготовки фахівців рівня бакалавр в Виноградівському державному коледжі; до Міністра закордонних справ України Кожари В.В. – щодо правопорушень під час перетину українсько-угорського кордону; до Голови Антимонопольного комітету України – з приводу проведення перевірок суб'єктів підприємницької діяльності Виноградівського району…».

 Депутатських запитів Іван Іванович подав аж два – обидва з приводу «коника», якого узявся осідлати – теми русинства. Одного дня, а саме 11 жовтня, Бушко поцікавився у Державної служби статистики «щодо ідентифікування національності "русин" в даних перепису населення 2001 року» і « щодо надання статистичних даних національної належності жителів Закарпатської області згідно з переписом населення 1946 року» . Про те, що у 46-му русинами записалися нібито дуже багато наших краян, Бушко аносував на прес-конференції, коли йому, нарікав, зламали поштову скриньку і від його імені розіслали заяву, що він проти євроінтеграції.

Мабуть намагаючись ще раз і ще раз довести, що за асоціацію з ЄС, Бушко зачепив цю тему, виступаючи у Виноградові з нагоди річниці свого депутатства. Як повідомила його прес-служба, діло було так:

«Саме цей шлях, наголосив виступаючий, він особисто декларував у своїй передвиборчій програмі і персонально голосував за кожен євроінтеграційний законопроект. Нехай це буде відповіддю недолугим політикам, які вже набридли людям своєю безпринципністю й інтригами. Крім обливання брудом через інформаційні провокації в інтернеті, вони вже нінащо не здатні. І це ще раз підкреслює – європейський вибір – наш правильний шлях. Він непростий, тернистий. Але ми його обов’язково пройдемо, так як це вже зробили наші сусіди угорці, словаки, румуни, а ще раніше прибалтійські народи. Тим більше, що історично і географічно ми, закарпатські русини, завжди були європейцями!».

Як показали подальші події, актуально було якраз відрікатися від входження в ЄС. Хоча на час, коли Бушко зустрівся із закарпатськими журналістами і коли проводив урочистості з нагоди свого депутатства, про різкий розворот регіоналів у російський бік ще ніхто не підозрював.

Утім, повернемось до запитів. Мабуть нічого особливого Держстат Бушку не повідомив, бо хоч відповіді були надані 22 та 28 листопада, ніяких сенсацій від Бушка не чути. Або він їх приберігає. Хоча на ХІІ Світовому конгресі русинів, руснаків та лемків Бушко казав, що навіть готовий провокувати скандали в парламенті, піднявши русинське питання.

Не склалося цього сезону у Бушка й із законотворчістю. Якщо до літніх канікул він запропонував зміни до одного законопроекту і підготував 3 (усі стосуються зеленого сільського туризму), то за осінні місяці лише на другий день роботи, 4 вересня, вніс лише постанову про те, аби гідно відзначити (тобто допомогти грішми з бюджету) відсвяткувати 777-річницю Сваляви. Не дали.

Ну і в цьому політичному сезоні Бушко таки зорганізував зустріч ініційованої ним групи нардепів «Закарпаття» із головою нашої ОДА. Поговорили.

Про конкретні результати наразі не чути.

 7dniv.info

 

09 січня 2014р.

Теги: Бушко, Партія регіонів

Коментарі

... 2014-01-22 / 09:59:26
Бушко, на тобі теж кров.

народ 2014-01-19 / 20:36:27
ВІН НЕ МАЄ ВИЙТИ,ВІН МАЄ З НИМИ,ЯК ЧАУШЕСКУ!!!

Громадянин 2014-01-17 / 20:30:47
Бушко має вийти з партії регіонів і відкликати свій підпис з-під антиконситуційних законів.

антон 2014-01-16 / 21:20:51
бушко-багнет ПР ібільше від нього і не вимагається.ни добрий .ни піллий.як усе.корче любить фотьбол

правда 2014-01-15 / 22:57:47
бачили очі що вибирали точніше купляли бо всі говорили свій хлопець допоможе тільки не договорювали що хлопець без людськоі моралі і ще хуже - інтелекту як і всі регональщики - злодіі контрабандисти

севлюшський 2014-01-15 / 22:52:18
картава регіональна потворка. був валютчиком по життю, залишився валютчиком і в політиці

... 2014-01-14 / 07:54:05
Якщо режим не змінити, то з нього зроблять героя і поховають у Виноградівському мовзолеї.

))) 2014-01-13 / 22:25:22
просто БИДЛО!

Юра Виноградів 2014-01-13 / 16:13:49
Мені шкода, але всі ми йому продались за 100-200 гривень і кіловому Юрію Довбаку -Пітра, і це ганьба! Але, це найбільші і найзахищені владою і прокуратурою наркодільци і контробандисти. Вони споюють, узалежнюють від наркоманії молодь, і у Виноградові це всі знають - але моовчать. То мовчіть і далі і побачите що буде з вашими дітьми через два три роки, або ж, поїдьте до Королева і там побічите як молодь стає наркоманами і їх прикриває міліція, прокуратура, бо з них жиють а Бушко - нардеп і Пітра, він же і Ю. Довбак, кришують.

bestuk 2014-01-13 / 08:45:55
Oto treba golosyvatu za normalnuh lydej a ne za 70 gruven hto zaplatut.Nawa byla eduna oblast na zahodi de peremig Janykovuch zavdiaku madiaram no poobiziav podvijne gromadianstvo. Daleko nam do galuchan

Федорішко 2014-01-13 / 00:00:52
По бушку можна судити про всіх регіональних депутатів: низький інтелектуальний рівень, жадоба до грошей, бандитські замашки, відсутність моралі.
Подивіться на його шефа- Ледиду. Там про інтелект годі говорити. Але бізнес розкрутив непоганий. Особливо у енергентиці.
Але це все закінчиться, коли відійдуть вони від влади.

Руснак 2014-01-12 / 22:06:31
Честована челяде,
кому довіряємо мандати - той нас і представляє.
Що стосується Бушка - то ви ще з ним ближче не спілкувалися, а то ще гірші висновки-б зробили. Але скажу вам, що Балоги тоже недалеко втекли, між іншим.
Але в цій історії прошу почати змінюватися самим, змінювати сімї, родини, територіальні громади і т.п.
Успіхів.

Проти-Бандюг 2014-01-12 / 17:34:27
Таке дрантя як Бушко треба як най скорше віником вичистити, разом із рештою його бандою!

Вуйко Славко 2014-01-12 / 10:47:01


Флуд. Тут не тема ВО "Свобода". Видалено два коментарі. Адмін


Закарпатець закарпатцю 2014-01-12 / 00:07:17
Це корови його б могли пасти, челяднику!

anonim 2014-01-11 / 22:32:23
Partija regioniv je pjata kolona Moskvy.Janukovyč je zlodij i gandon, svynja zasrana.

закарпатець 2014-01-11 / 12:46:51
Та він і не знає, що то таке - волинська трагедія? Його фейс аж ніяк не вказує, бодай, на якісь натяки присутності інтелекту. Так... корови попасувати.

правда 2014-01-11 / 12:11:09


Сись гівнюк разом з іншими закарпатськими гівнюками від ПР підписав лист нардепів-регіоналів до сенату Польщі з засудженням участі українців у Волинській трагедії. Паскудь!


ревізор 2014-01-11 / 11:35:53
їм тілько платять што не лем гаті а й гузицю до кістки протерти не гріх)

... 2014-01-11 / 11:35:12
Бушко - зрадник Українського народу. Він бандит, який за допомогою фальсифікацій, обману, підкупу і залякування став депутатом. Тільки партія регіонів може забезпечити подібним типам подібні можливості, тобто стати обранцем народу, який він зрадив. Тому він буде їм служити до кінця. Свого кінця.

НОВИНИ: Політика

11:15
На Закарпатті клірик-антисеміт УПЦ (МП), якого СБУ викрила на поширенні фейків про війну в Україні, постане перед судом
17:18
/ 1
У Чехії до Європарламенту кандидує закарпатка Інґа Петричка
11:22
В Ужгороді у неділю відбудеться благодійний забіг під сакурами
15:49
/ 17
На Закарпатті проросійського провокатора-"русина" Данацка затримали за антисемітські погрози хасидам
22:49
/ 9
"Що хочемо, те і робимо": у "терактівських" Керецьках на сесію сільради незаконно не пустили військових
16:52
/ 25
У Закарпатській облраді "нодьмодьорорсаґового" "слугу" Іванча замінив Цебер з бази "Миротворця", який з угорським паспортом їздив розважати окупантів до Криму
19:56
/ 7
ВР затвердить нові назви 4 сіл на Закарпатті, зокрема – Пушкіна
19:33
/ 16
Помер ексголова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль
13:46
/ 9
Ізолюючи угорців Закарпаття, Орбан і Ко роблять все можливе, аби угорська громада ставала все меншою – Балога
22:30
/ 36
Опубліковано архівний виступ єпископа Івана Маргітича під час вшанування 60-ї річниці подій на Красному полі біля Хуста (ДОКУМЕНТ)
21:37
/ 7
Зеленський звільнив Токаря і призначив Гайдая головою Мукачівської РДА
11:15
/ 4
На Закарпатті судитимуть двох кліриків УПЦ (МП), яких СБУ раніше викрила на пропаганді комунізму
23:23
/ 7
У понеділок "недоброчесна" голова апеляційного суду Фазикош розглядатиме апеляцію "корупційного" голови земельної комісії Ужгорода Мильо
20:45
/ 15
Уряд призначив заступника голови Закарпатської ОВА Добромільського головою Державної служби України у справах дітей
19:05
/ 42
На Закарпатті греко-католицького священника позбавили парафії за проукраїнську позицію (ДОКУМЕНТ)
21:48
/ 12
Вслід за Кащуком сесію перед голосуванням покинув Лунченко, а обов'язки голови виконуватиме секретар ради Губаль
18:01
/ 5
Два клірики УПЦ МП на Закарпатті отримали підозру за пропаганду комуністичного режиму та срср
15:04
/ 6
Депутати міської ради Хуста проголосували за недовіру міському голові Кащуку
15:24
/ 3
Ворог запустив ІПсО з "погрозами" на адресу угорців Закарпаття від "українських націоналістів"
04:07
/ 38
Василіяни Закарпаття на Капітулі в Угорщині переобрали на наступні чотири роки дотеперішнього керівника Провінції св. Миколая
20:07
/ 31
В Угорщині на виборах керівництва закарпатських василіян "духовно навчає" угорський прихильник сепаратизму МГКЄ
14:14
/ 6
На Закарпатті одіозний клірик УПЦ МП, що є кумом Медведчуків, влаштував "жіноче" шоу зі своїм викликом у "військкомат"
14:38
/ 4
Скарга закарпатської адвокатки Бухтоярової в КСУ поставила під загрозу декларування статків чиновниками – НАЗК
21:24
/ 9
Жителі "вибухової" Керецьківської громади проігнорували звіт свого корупційного голови від ОПЗЖ Мушки
16:25
/ 11
Кабмін погодив призначення Сергія Гайдая головою Мукачівської РДА
» Всі новини