Закарпатці вимагають від нардепів Бушка, Гайдоша, Ковача і Ланя підтримати відставку уряду, що відмінив євроінтеграцію України

До редакції Закарпаття онлайн масово звертаються мешканці Закарпатської області з проханням звернутися до нардепів від Партії регіонів з вимогою підтримати відставку уряду Миколи Азарова, що її ініціювали в парламенті опозиційні фракції. Те ж саме відбувається і в рубриці коментарів на нашому ресурсі.

Закарпатці вимагають від нардепів Бушка, Гайдоша, Ковача і Ланя підтримати відставку уряду, що відмінив євроінтеграцію України

Лейтмотив цих звернень один: Закарпаття – не Донбас, не Крим, і налагодження тісніших стосунків з Європейським Союзом означало  б повернення нашого краю разом з усією Україною в європейську сім’ю. Йдеться про ментальний, геополітичний вибір, який для нашого краю є особливо принциповим. Зараз нас відмежовують від сусідніх країн ЄС кордон і складні процедури отримання віз, і угода про асоціацію України з Євросоюзом давала реальний шанс на те, що кордони стануть принаймні прозорішими, а візовий режим для початку спрощено, а потім – і взагалі відмінено. Це означало б для понад мільйона закарпатців не тільки відновлення історичної справедливості, про яку так люблять нагадувати нардепи Іштван Гайдош та  Іван Бушко, але й створиення нових перспектив – в плані забезпечення роботою, отримання якісної освіти, загалом підвищення життєвих стандартів тощо.

Це розуміють прості закарпатці, це розуміє еліта, це розуміє і сама влада – більшість представників якої, від сільрад і до обласної ради, висловилися на підтримку євроінтеграційного курсу.

Власне, і самі депутати-«регіонали» на етапі, коли президент Віктор Янукович і прем’єр Микола Азаров декларували непохитність курсу на євроінтеграцію України, випродукували в інформаційний простір Закарпаття чимало слів у цьому контексті. Нині ж, коли йдеться про справді боротьбу українського народу і, зокрема, закарпатців  за свою європейськість, виявилося, що всі вони були звичайними мильними бульбашками.

Саме тому закарпатці вимають від народних депутатів України від Партії регіонів Івана Бушка, Іштвана Гайдоша, Василя Ковача та Михайла Ланя послідовності і реальних дій на підтвердження курсу на євроінтеграцію України.

Найкращим підтвердженням таких намірів могло б стати голосування за відставку уряду Миколи Азарова, який різко змінив європейський вектор руху держави на протилежний – азіатський. Для України і Закарпаття зокрема це означає відсутність перспектив на вихід з існуючих суспільно-політичної та економічної криз, консервацію нинішньої складної ситуації в державі, альтернативою чому мали би стати чіткі реформи, що мали передувати тіснішим стосункам України з Євросоюзом.

Як вчора повідомив один з лідерів парламентської опзиції Арсеній Яценюк, зараз не вистачає всього кілька голосів, аби відставка уряду, до того ж – прямо причетного до кривавого розгону студентського ЄвроМайдану, стала реальністю. Тобто, у контесті відставки чинного уряду йдеться про досягнення доконечної справедливості. І саме підписи закарпатських нардепів в переліку тих народних обранців, які вже висловили свою готовність підтримати відставку уряду Миколи Азарова, мали би сприяти її торжеству.

Отож, закарпатці в основній своїй масі навіть не просять, а вимагають від депутатів Івана Бушка, Іштвана Гайдоша, Василя Ковача та Михайла Ланя проголосувати за відставку здискредитованого Кабміну і долучитися до активних дій до повернення України на європейський, цивілізований  шлях розвитку. Тим більше, поки сама Європа від нас не відвернулася і декларує готовність до підписання відповідної угоди з Україною.

19 грудня 2013р.

Теги: Бушко, Ковач, Гайдош, Ланьо

Коментарі

закарпатка 2014-02-24 / 13:49:18
Сейчас Михаил Ланьо возглавляет самую мощную организованную преступную группировку на Закарпатье, которая занимается незаконной переброской за границу нелегальных мигрантов, контрабандой наркотиков, спиртных напитков и т.д. Процветающая в этом благодатном крае наркоиндустрия также находится под твердой рукой М.И.Ланьо. Именно его группировка производит «дурь» под названием «первитин» и «амфетамин». А «крышуют» этот преступный бизнес уже известные читателю народный депутат Василий Петевка и начальник закарпатской милиции Виктор Чепак. Первый и сам не отказывает себе в употреблении наркотиков, (поговаривают, что вместе с Виктором Ивановичем Балогой), а эмведешник «курирует» сбыт.

Громадянка 2013-12-21 / 22:24:49
Цікаво,відколи то - бандити,блюдолизи,прихвостні і поплентачі
нинішньої влади стали більшістю?

василь 2013-12-21 / 18:08:31
Згоден на 100% Треба пікетувати їхні вілли тут на Закарпатті Хай родина потім тисне на горе - обранця А коли і де можна зустрітися з нашими нардепами ? Може хтось знає? Напишіть

васман 2013-12-20 / 22:23:27
можна зробити наклейки з надписом, наприклад " купуючи тут, ти платиш в касу "Партії регіонів", і наклеювати їх на вітрини заправок WOG, магазинів "родинні ковбаски", цукерки "АВК" і т.д.

Саша 2013-12-20 / 18:18:23
Bestik Втекти вони можуть, та чи хотять. І хазяїва їх із регіонив но там тоже не всі раді янику, він і своїх дурить і оббере. Він всіх достав.
Тому вимагати треба, і пікетувати треба.

підтримка 2013-12-20 / 13:00:52
Чисто по-людськи підтримую останніх коментаторів стосовно пікетів, хоча може і не по-людськи, але ж ці наші "горе-обранці" і є нелюдами!

васман 2013-12-20 / 11:26:00
якшо ці бушки мають конкретну адресу проживання у нас на закарпатті, а вони її таки мають, то чому б не організувати пікети під їхніми вікнами? хай би їхні жони, діти,мамки-няньки потішились кормильцями

Ганьба зальотним гаспадінам! 2013-12-20 / 10:12:54
Що можна вимагати від цих гаспадінов-"депутатів", які нещодавно підписали маляву з вимогою засудити(!!!) український народ за геноцид????На смітник цих покидьків, виродків, негідників і потвор!!!Ну і гидота! Тьфу!

Громадянка 2013-12-19 / 21:39:14
То скільки ще часу потрібно нам всім,щоб усвідомити-
за нас ніхто і нічого не зробить,доведеться починати і
продовжувати нелегку і тривалу боротьбу за те,щоб
людська честь і гідність були на першому місці...
Хтось же обирав цих покидьків...

до просто 2013-12-19 / 17:11:06 2013-12-19 / 19:48:24
Ми не смішні, якраз той Блюк( депутат Михайло Ланьо)і знає, що таке Європа.Може не знає що таке Євросоюз, в країнах котрого існує право, свободи, захист громадян та моральні цінності із справедливими судами.Його бандитський бізнес впродовж останніх десятиліть "розвивається" саме в країнах Європи, зокрема Чехії та Угорщині- це рекет, грабіж та обкладання даниною наших заробітчан, гастарбайтерів та фірм, в яких останні працюють.Єдине, що бандити тепер усі легалізовані під видом різних фірм та приватних підприємств і діють майже на законних підставах.Але в минулі роки банди Блюка займалися важкими злочинами, грабували наших заробітчан на міжнародних трасах Європи посеред ночі, вдень, займалися торгівлею молодих дівчат, перевозили контрабанду,наркотики, зброю і це ще не увесь послужний список таких обранців народу, як Блюк та йому подібних.Власне така буремна діяльність цих покидьків-нардепів розвивалася під прикриттям високих чинів у владі та правоохороннців, котрі за рахунок кровавих грошей, котрі заплямовані людською кров"ю, будували собі маєтки, відпочивали на дорогих курортах та вчать своїх отприсків за кордоном.І це ще не все жахіття, шановні читачі, яким видом діяльності займаються наші обранці.Закарпатські заробітчани, котрі роками працюють у Європі, воліють не згадувати прізвищ Блюків,биків, кобил та усякої нечисті,від яких здригається усе тіло і котрі мають статус народного депутата ВР України.
Думаю правильно люди зроблять, якщо законним шляхом почати процедуру відкликання таких виродків-нардепів, котрі зганьбили українську націю і та не голосують у парламенті про наміри України жити по людським нормам та європейським цінностям, коли благами європейських держав вони давно користуються та мають подвійні громадянства. Країна злочинців, зеків та гвалтівників!

БАМчик 2013-12-19 / 18:41:09
Чоні , в нього своєї
думки не було ніколи...думаючі люди це розуміли завжди

чоні 2013-12-19 / 17:28:27

пригадую зустріч Бушка напередодні виборів. Його спитали: будете діяти за помахом руки Чечетова, чи самостійно. Відповідав: маю свою думку, нікого слухати не буду. Виходить, його думка співпадає з думкою цього барана. Чи пресслужба скаже щось інше?

БАМчик 2013-12-19 / 17:13:05
"закарпатці вимагають.." исе и вті што по 200 грн.
взяли ? оті што за них голосовали ?
не смішіть...

просто 2013-12-19 / 17:11:06
Но Ви смішні, та хіба Блюк знає, що таке Євросоюз.

мама 2013-12-19 / 16:16:13
Faust, та якби то вони ХОТІЛИ. Бо насправді їх треба копати в гузицю, аби вони зробили то, що від них вимагають люди, які їх обрали. А вони впираються, бо так втратять корито, до якого так довго добиралися

Faust 2013-12-19 / 16:03:57
...у нас зараз "горить хата", а в ній, хаті, діти й наші батьки-діди, матері й бабки... Зараз треба гасити хату, не дати розгорітись пожежі, бо всі згоримо. Кожне відро води, не залежно хто його принесе, гасить вогонь. Не питайте зараз "біграфію" чи "анкету" у того, хто несе воду. Вони теж люди, вони можуть допомогти гасити пожежу. Потім усвідомлять, що ЗАРАЗ зробили добру справу не для себе, а для Людей... Давайте - РАЗОМ, зараз і ЗАВЖДИ!

bestik 2013-12-19 / 15:54:12
Lydu za growi golosyvalu oto teper majyt. I wob .vu im ne grozulu,svoih jaziaiv vonu bojatsa bilwe.A vid narodnogo gnivy vonu znajdyt kydu vtechu z ihnimu growuma.Ze nam nema kydu tikatu vid bidnosti.

мент 2013-12-19 / 15:00:58
Так, звичайний тупий бандит Блюк

Транскарпатія 2013-12-19 / 14:50:25
Михайло Ланьо ото є Блюк?!

ара 2013-12-19 / 14:37:43
ці депутати нич не довжні закарпатцям - вони на виборах з ними розрахувалися - на 200 гривень і мовчи. вони лиш довжні тим за чиї бабки в раду попали, де і сидять, як меблі, навіть їм депутатські карточки в руки не дають.

НОВИНИ: Політика

20:41
/ 1
Захищаючи Україну від московської орди, поліг Ярослав Багрій з Камʼянського Берегівського району
10:49
Жителю Сюрте на Ужгородщині, що переправляв "ухилянтів" до Словаччини, повідомили про підозру та "запобіжно" присудили домашній арешт
10:57
В Ужгороді "безправний" водій незаконно обладнав свій Opel проблисковими маячками
22:49
/ 9
"Що хочемо, те і робимо": у "терактівських" Керецьках на сесію сільради незаконно не пустили військових
16:52
/ 24
У Закарпатській облраді "нодьмодьорорсаґового" "слугу" Іванча замінив Цебер з бази "Миротворця", який з угорським паспортом їздив розважати окупантів до Криму
11:14
У Глибокому на Ужгородщині, поки господар поїхав до Ужгорода, в його дворі вигоріла надвірна споруда
11:00
Закарпатські поліцейські зібрали зібрали 2,5 млн грн і закупили 133 FPV-дрони для штурмової бригади "Лють"
19:56
/ 6
ВР затвердить нові назви 4 сіл на Закарпатті, зокрема – Пушкіна
19:33
/ 16
Помер ексголова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль
13:46
/ 9
Ізолюючи угорців Закарпаття, Орбан і Ко роблять все можливе, аби угорська громада ставала все меншою – Балога
22:30
/ 36
Опубліковано архівний виступ єпископа Івана Маргітича під час вшанування 60-ї річниці подій на Красному полі біля Хуста (ДОКУМЕНТ)
21:37
/ 7
Зеленський звільнив Токаря і призначив Гайдая головою Мукачівської РДА
11:15
/ 4
На Закарпатті судитимуть двох кліриків УПЦ (МП), яких СБУ раніше викрила на пропаганді комунізму
23:23
/ 7
У понеділок "недоброчесна" голова апеляційного суду Фазикош розглядатиме апеляцію "корупційного" голови земельної комісії Ужгорода Мильо
20:45
/ 15
Уряд призначив заступника голови Закарпатської ОВА Добромільського головою Державної служби України у справах дітей
19:05
/ 42
На Закарпатті греко-католицького священника позбавили парафії за проукраїнську позицію (ДОКУМЕНТ)
21:48
/ 12
Вслід за Кащуком сесію перед голосуванням покинув Лунченко, а обов'язки голови виконуватиме секретар ради Губаль
18:01
/ 5
Два клірики УПЦ МП на Закарпатті отримали підозру за пропаганду комуністичного режиму та срср
15:04
/ 6
Депутати міської ради Хуста проголосували за недовіру міському голові Кащуку
15:24
/ 3
Ворог запустив ІПсО з "погрозами" на адресу угорців Закарпаття від "українських націоналістів"
04:07
/ 38
Василіяни Закарпаття на Капітулі в Угорщині переобрали на наступні чотири роки дотеперішнього керівника Провінції св. Миколая
20:07
/ 31
В Угорщині на виборах керівництва закарпатських василіян "духовно навчає" угорський прихильник сепаратизму МГКЄ
14:14
/ 6
На Закарпатті одіозний клірик УПЦ МП, що є кумом Медведчуків, влаштував "жіноче" шоу зі своїм викликом у "військкомат"
14:38
/ 4
Скарга закарпатської адвокатки Бухтоярової в КСУ поставила під загрозу декларування статків чиновниками – НАЗК
21:24
/ 9
Жителі "вибухової" Керецьківської громади проігнорували звіт свого корупційного голови від ОПЗЖ Мушки
» Всі новини