«Карпатська Січ» провела у Великому Березному турнір з міні-футболу (ФОТО)

20 жовтня спортивно-патріотична організація «Карпатська Січ» провела в смт Великий Березний футбольний турнір, який мав назву "За здоровий спосіб життя".

«Карпатська Січ» провела у Великому Березному турнір з міні-футболу (ФОТО)

Метою заходу, як і попередніх схожих заходах «Карпатської Січі», стали розвиток і популяризація футболу в селищі Великий Березний, пропаганда здорового способу життя, виявлення найсильніших команд непрофесіоналів, адже до участі допускалися непрофесійні команди, гравці яких не числяться в футбольних секціях, тобто прості вуличні юнаки, які мають бажання розвиватися та показати свій рівень в рівній боротьбі з суперниками й отримати шанс заявити про себе та свою команду. Турнір був покликаний відроджувати у дітей інтерес до спорту та закладати в них патріотичні цінності.

Змагання розпочались о 10 годині. На турнірі зібрались команди різної вікової категорії, від 11-ти до 21-го років. Учасники були розділені на дві групи, в першій грало молодше покоління, а в другій точилася рівна та запекла боротьба між старшими футболістами-аматорами. Отож до півфіналу з "малої" групи вийшли команда з інтернату "Вест Бром" та "Малий Березний", а з "старшої" - "Парадокс" та команда організаторів "Карпатська Січ". Хочеться виділити команди "Евертон", "Фнатікс", "Юнайтед" та "Адреналін" за відмінну боротьбу та той футбол, який ці команди показали на турнірі.

Колосальна перевага однієї команди над іншою показала себе тільки в одному з півфіналів, "Парадокс" розгромив "Малий Березний" з рахунком 6-0. А от інша пара, яка вирішувала путівку в фінал, "Карпатська Січ" - "Вест Бром" показали хороший та рівний матч, у якому, в підсумку, команда-організатор виграла з рахунком 2-1. Третє місце турніру отримали юнаки з інтернату, які представляли "Вест Бром", з рахунком 3-1 був обіграний "Малий Березний".

Фінал видався на славу:  море емоцій, купа голів та гольових моментів, емоційність гравців, перекладини, одним словом матч-дня в якому хлопці з Березного "Парадокс" обіграли січовиків 7-5 і стали володарем кубка турніру "За здоровий спосіб життя".

Голова СПО «Карпатська Січ» Тарас Деяк: "Наші спортивні заходи набирають обертів, ми вже проводимо змагання не тільки в обласному центрі, а й за його межами і досить вдало. Такими заходами ми даємо дітям і молоді альтернативу, показуємо, що алкоголь та наркотики – марна трата часу, і те, що є набагато більш цікаві та корисні для них заняття. Ми даємо дітям альтернативу розвитку, без пиятик, а зі спортом та почуттям братерства.

Сьогодні, в часи моральної розрухи і деградації суспільства – шляхетність, чесність, порядність, гордість сприймаються як вияви слабкості. Героєм є той хто найбільше п’є, а ідеалом – розніжені істоти невизначеної статі. ЗМІ масово розповсюджують брехливість, вседозволеність, аморальність, розпусту. Ввімкніть будь-який канал – повсюди бруд, пропаганда "правильного" способу життя, чи то російського, чи то американського. Спортивні трансляції супроводжуються алкогольними рекламами.

Саме тому кубок сьогоднішній мав форму Ідеї Нації, він символізував нашу Національну Ідею — ідею відродження та розквіту української нації, культури, держави. «Карпатська Січ» покликана відродити справжні ідеали людини. Наша організація має виховати нових українців - сильних, справедливих, людей Віри й Честі. Ми повинні зламати стереотипи щодо патріотизму на Закарпатті."

Голова Великоберезнянського осередку СПО «Карпатська Січ» Руслан Каганець: "Ми хочемо в майбутньому впливати на владу разом з Вами і відкривати безкоштовні спорт-майданчики в селах та містах Закарпаття, щоб наша молодь не сиділа в кабаках за келихом пива, а вела здоровий спосіб життя. Бо ми великий народ, нащадки славетних воїнів, які голови клали за наше теперішнє. Ми не маємо права їх осоромити та забути. Звісно, вибір за Вами, Ви самі обираєте своє майбутнє, але ми можемо Вам всім в цьому допомогти, підштовхнути до правильного вибору і підтримати в любий час, бо за нами правда. Ставайте в наші ряди. Разом ми зможемо багато зробити та змінити, тому пишіть нам або телефонуйте (099 437 36 86, karpatska.sich@gmail.com ) Вступайте в "Карпатську Січ"!"

21 жовтня 2013р.

Теги: Карпатська Січ, футбол

Коментарі

НОВИНИ: Спорт

20:27
Кіберполіція заблокувала Telegram-канал, що лякав терактами в школах Мукачева
12:46
Закарпатці повернулися з нагородами з чемпіонату України з пауерліфтингу
20:42
В Ужгороді відбувся турнір пам'яті полеглого захисника Данила Богуславського
10:38
/ 6
Зимова першість Закарпаття з футболу: блокпостів біля стадіонів не буде, але й "ухилянтів" не прихищатимуть
10:28
/ 1
Стадіони у Минаї та Ужгороді допущені до УПЛ, хоча освітлення відсутнє
11:24
/ 3
5 організаторам підпільних гральних клубів на Закарпатті повідомили про підозру
20:53
/ 5
Закарпатська облрада просить УАФ дозволити й надалі проводити футбольні матчі на стадіонах "Авангард" та "Минай-Арена"
23:48
/ 4
Вартість встановлення освітлення на стадіоні "Минай Арена" сягне близько 16 млн грн
16:36
/ 1
На Закарпатті за допомогою квадрокоптера "вичислили" двох "ухилянтів"-"плавунців"
11:19
/ 9
УАФ заборонила матчі на "Минай-Арені" та "Авангарді" в Ужгороді до встановлення освітлення
23:41
Результатом благодійного забігу до Дня Святого Миколая в Ужгороді стали зібрані майже 40 тис.грн
12:41
/ 2
ФК "Минай" втратив ключових футболістів – Любеновіч
17:02
/ 1
Військовослужбовець із Закарпаття Андрій "Бродяга" Ткачук здобув "бронзу" Чемпіонату світу з бігу на 24 години
14:00
/ 3
За останні 2 дні "Минай" покинули вже 5 гравців
16:55
Закарпатський Воловець прийме Кубок України з армреслінгу
11:36
Закарпатські пауерліфтери повернулися з кубка України з медалями і навіть рекордом
15:20
Матч "Минаю" з "Динамо" в Ужгороді перенесено на весну через повітряну тривогу та відсутність освітлення на стадіоні
16:09
У Мукачеві відбулися змагання з художньої гімнастики "Мукачівська зірочка"
16:46
Мукачівці долучилися до забігу проти насильства
11:39
/ 1
Поліція розповіла про обставини зіткнення легковика, вантажівки, мікроавтобуса і велосипедиста у Вонігові на Тячівщині
10:40
/ 1
У Мукачеві сьогодні стартують чемпіонат Закарпаття та відкритий Кубок Мукачева зі змішаних єдиноборств (ММА)
21:07
Мукачівець вдало виступив на "Biegu Niepodległości" в Польщі
09:54
/ 1
9-річний хлопчик з Закарпаття встановив світовий рекорд у гирьовому спорті
17:49
/ 1
Перший благодійний Krayna Uzhhorod Half Marathon зібрав понад 316 тис. грн гривень на підтримку ЗСУ
16:52
Через півмарафон в Ужгороді в неділю перекриють ряд вулиць
» Всі новини