Дует "Барселона" з ужгородкою Галиною Гаврилко посів друге місце на пісенному конкурсі в Юрмалі

Українські виконавці - дует «Барселона» і співак Василь Лазарович - посіли на Міжнародному конкурсі молодих виконавців популярних пісень «Нова хвиля» в Юрмалі (Латвія) 2-е і 12-е місця.

Дует "Барселона"
Дует "Барселона"
За наслідками голосування журі за три конкурсні дні «Барселона» набрав 308 балів, а В.Лазарович - 289 балів.

Перше місце за сумою балів набрала конкурсантка з Молдови Наталія Гордієнко (312 балів). На третьому місці - співак Erglis (Латвія), який набрав 307 балів.

Найцікавіше, що "Барселона" – це ужгородка Галина Гаврилко та дніпропетровець Володимир Ткаченко. Їх сценічні імена – Давід і Аврора, а назва дуету зародилася у досить логічний спосіб завдяки однойменній пісні, яку вони співали на конкурсі. Завдячуючи тій самій “Барселоні”, яку вперше 20 років тому виконали Фреді Меркюрі та Монтсеррат Кабальє.

Галина нині є студенткою 3 курсу Львівської державної музичної академії ім.Лисенка, відділення вокалу. "До мого викладача зі спеціальності звернувся Олександр Балабан з проханням підшукати дівчину з оперним голосом та хорошими зовнішніми даними. Викладач запропонував мене. Того ж дня я зустрілася із паном Балабаном і поїхала у Київ на прослуховування. Там було біля 30-ти претендентів, кожен співав по нотах і нас знімали, аби бачити вигляд у камері. Через певний час мені подзвонили і повідомили, що я пройшла відбірковий тур. Наступним етапом став відбір на конкурс у Юрмалу, що проходив у два тури. На першому із 50-ти претендентів 40 відсіяли. Другий тур відбувався у Москві, де із 150 учасників із різних країн світу відібрали 18. До речі, тільки Україну представляли два учасники, бо журі – Кіркоров, Крутой, Ніколаєв, Вайкуле, Рєвзін, Шевченко, Орлов,– були у захваті від співочих українців, яким не змогли відмовити. Відсіювання відбувалося доволі жорстко, адже за два дні довелося прослухати 150 учасників по два номери. Претендентів зупиняли, не дослухавши їх до кінця. Проте нам з Володимиром поталанило, було дуже приємно, коли після виконання "Барселони" нам аплодували протягом двох хвилин і не відпускали зі сцени".

Окрім цього, ми дізналися від Галі, що вона співає з 13 років. Її девіз – "Я сильна, я все зможу". І змогла, вона – дипломант конкурсу "Червона рута", володарка премій всеукраїнських та міжнародних конкурсів.

Міжнародний конкурс молодих виконавців популярних пісень «Нова хвиля» проводиться в Юрмалі з 2002 року. В конкурсі брали участь 18 солістів, груп і дуетів.



Дует "Barcelona"
(Інформація з сайту www.newwavestars.com. Мовою оригіналу)

Дуэт «Барселона» - это Владимир Ткаченко и Галина Гаврилко. На двоих у них немало учебных дипломов, а также большое количество почетных званий во всевозможных музыкальных конкурсах. Галина в свободное время любит читать, Владимир – рисовать и слушать музыку. Ткаченко вспоминает забавный случай из детства: когда он был совсем маленьким, вместе с родителями сажал вишневое дерево. Глубокую яму залили водой, Володе дали саженец в руки, а он оступился и упал в яму вместе с деревцем! Застрявшего по пояс в грязи сына родители достали, дерево посадили: оно до сих пор растет и дает плоды.

Галина в детстве копировала целые фильмы с участием Луи де Фюнеса. Владимир умеет пародировать В.Жириновского и М.Галкина. Однажды Гаврилко выступала в Хорватии – пела на итальянском: итальянцы приняли ее за свою соотечественницу, подходили, восторгались, говорили… а она не понимала ни слова. И в тот момент она пообещала себе обязательно выучить язык. Теперь Галина свободно владеет не только итальянским языком, но также чешским и словацким. У Володи любимый композитор – Л.-В.Бетховен, у Гали – Ф.Шопен, Дж.Верди, Дж.Пуччини, П.И.Чайковский.

Ткаченко с детства на баскетбольной площадке звали NIKE. Гаврилко поет с 13 лет. Ее девиз – «Я сильная, я все смогу. Какая высшая ступень восхождения человека к Богу? Та, после которой следует спуск вниз, к людям». Девиз Володи – «Вижу цель – не вижу препятствий!». Галина побывала бы в XIX веке – с удовольствием примерила бы костюмы того времени. Владимир отдает предпочтение эпохе Ренессанса, периоду Возрождения.

В семье Гаврилко есть чудесная традиция: в новогоднюю ночь, спустя час после полуночи мама звонит в колокольчик и вся семья идет к елке разбирать подарки. А в роду Ткаченко каждый должен написать картину!

Галина не выйдет из дома без мобильного телефона и дамской сумочки. У Владимира «необходимый набор» таков: часы, авторучка, мобильный телефон и носовой платок.

И Галя, и Володя хотели бы сняться в кинодраме. Галя мечтает видеть восход солнца, хотя пока в реальности чаще видит закат. Володя уверен, что однажды из его окна будет вид на море или океан. А в цирковой программе он готов выступать в роли укротителя львиц! Галя могла бы стать фокусником, который по-настоящему шокирует публику!

Своим музыкальным кумиром Галина назвала И.Крутого: если бы он пришел к ней в гости, то девушка сыграла бы произведения собственного сочинения, чтобы услышать оценку профессионала. А Владимир спел бы со своим кумиром Дж.Майклом на кухне дуэтом!

Заветная мечта Галины – пением приносить радость и свет людям, Владимира – оставить след в истории. Оба предпочитают одежду классического стиля, готовы прыгнуть с парашютом. Оба хорошо готовят, особенно разнообразные блюда из курицы. Очень любят Новый год, и считают, что нужно его праздновать дома или в кругу близких друзей.
Галина убеждена, что реализовать мечты во сне невозможно, поэтому участвует наяву в конкурсе. Владимир считает, что участие в «Новой волне» было предначертано ему свыше. На выбор песенной программы дуэта повлияла искренняя любовь участников к искусству.
31 липня 2007р.

Теги:

Коментарі

ангел 2007-10-09 / 13:22:00
дуже класна група

Feb. 2007-08-04 / 16:32:00
Как по мне так уже могли бы из долбаной попсы вылезти. Задрало уже, а "Барселона" интересно какой умник придумал?

друг 2007-08-01 / 21:35:00
поддерживаю и поздравляю

к 2007-08-01 / 10:49:00
Останнім часом Закарпаття все частіше виходить в Україні на перший план. Приємно!

НОВИНИ: Культура

10:52
Сьогодні, у четвер, в Ужгородському скансені відкриється виставка Мирослава Ясінського "Карби"
17:49
В ужгородському скансені відкриється виставка "Світ писанки"
05:49
У квітні в Ужгороді пройде VIII Міжнародний фестиваль "Музика без кордонів"
00:16
У середу в Хусті стартує IІ Всеукраїнський театральний фестиваль "FantaziaFest"
13:31
У скансені в Львові завершують масштабну реставрацію садиби з закарпатської Іршавщини
05:50
Із безодні
22:26
"Закарпатську" "Маріупольську драму" з успіхом показали в Києві
17:55
У Хусті відбулися нагородження переможців і гала-концерт ХІІІ Відкритого фестивалю-конкурсу стрілецької пісні "Красне поле"
15:41
Відвертий щоденник чи казка для європейців: як читати "Війну з тильного боку" Андрія Любки
15:09
У Хусті відбудеться нагородження переможців та гала-концерт Відкритого фестивалю-конкурсу стрілецької пісні "Красне поле"
14:25
Закарпатський облмуздрамтеатр розповів про свої найближчі події
14:26
У суботу в Хусті зіграють прем’єру вистави про Августина Волошина
15:11
Як відомі українські письменники хотіли поселитися на Закарпатті
08:20
/ 1
Обережно, любов
11:16
/ 1
Автор споруд ПАДІЮНу і "Едельвейсу" представив в Ужгороді виставку акварелей
22:08
/ 1
"Маріупольську драму" покажуть в Ужгороді та Києві
10:12
/ 1
У четвер відбудеться концерт Закарпатського народного хору "Загуди ми, гудаченьку"
11:08
Закарпатська філармонія запрошує на концерт "Музичне мереживо бароко"
05:09
У коледжі мистецтв ім.А.Ерделі провели конкурс дитячого малюнку
17:34
/ 1
В Ужгороді відбудеться "вуличний" поетичний марафон
20:11
До Дня Валентина в Ужгороді відбудеться романтичний вечір "Любов в опері"
03:44
/ 2
Кошиці, Пряшів і Михайлівці
11:06
У Румунії вийшла книжка про князя Корятовича
18:00
В Ужгородському замку "камерно" виставили "Художню спадщину Імре Ревеса на Закарпатті"
17:48
/ 2
"Жадан і Собаки" відвідають Ужгород і Мукачево в межах Благодійного зимового туру
» Всі новини