Директор сільської школи, у якого згорів будинок, поскаржився на пожежників у прокуратуру

«Сьогодні на сесії Мукачівської районної ради на горіхи дісталося пожежникам. Людина, у якої вчора горів у Чопівцях будинок, звернулась до прокуратури, бо вважає, що саме некомпетентність цієї структури призвела до того, що згоріло все обійстя» -- повідомила на своїй сторінці у соціальній мережі Фейсбук мукачівка Людмила Бандурчак, яка була присутня на засіданні сесії райради.

Директор сільської школи, у якого згорів будинок, поскаржився на пожежників у прокуратуру

Нагадаємо, вчора у селі Чопівці Мукачівського району, що належить до Ракошинської сільської ради, загорівся будинок директора школи. Як повідомляли ЗМІ, пожежники прибули на місце події не готовими - із дірявими шлангами. Крім того, рятувальникам не вистачило води. На підмогу викликали добровільну бригаду. 

10 жовтня 2013р.

Теги: пожежа, прокуратура

Коментарі

Сікора 2013-10-13 / 07:51:31
Но шо шо літав вчора наш Мірко ? То ун на пиво пушов мало у Прагу на чеськоє

Гасич 2013-10-12 / 11:16:34
Сьогодні в суботу зрана дись коло 10.00 наш главний рято вальщик Закарпаття по традиціям започаткованим ним особисто на нашому Вертольотові МНСА полетів собі на фазенду в Жденієво з курвами на чани мало ся покупати но но а нико нич не видить шо ця тварюка робить під кришою Медведчука

Верховинець 2013-10-12 / 09:07:54
Кожен тиждень виджу як ця падлюка Мірчик на мерседесі чорному з блядями 0010 номером приходить і устраює оргію із купаннями в чанах в Жденієвому у себе на фазенді потім лунають до рана крики боядушок і регот Мірчика а ми верховинці не біруєме спати докус

гідрант 2013-10-11 / 23:26:26
інтересно сам Ледида хоч уявляє яку свиню йому кожен день підсовує Мирко Щербей ходячи пяним і нанюханим на роботу і оскорбляючи 1500 чоловік особового складу рятувальників?Чи йому всьо пофігу,головне що однопартієць Щербей на посаді,все уже не сміщно кожнодневні оргії збір грошей продажа посад всьо уже всім відомо окрім губернатора,і Ще все тому,що Щербей на кожному кроці каже шо в нього Криша сам Медведчук сусід по дачці в Жденієвому і Ледида для нього нико пустоє місто

яна 2013-10-11 / 11:50:58
Гасичу! Хоч щось путнє можна почитати в комментах..молодець..

Гасич 2013-10-11 / 11:44:19
Це не Мнс у Закарпатті (серед керівників) а збір блатних, алкоголіків, ґвалтівників,хабарників,корупціонерів,невігласів..... Можна ще продовжуваим список, але де ж таке видано, начальник- алкоголік,злодій,ґвалтівник, заступники-два пенсіонера яким пох подальша доля системи, аби тільки отримати хоч якусь не посильну матеріальну вигоду(посади родичам, списання пального, використання службового транспорту в поза службовий час в особистих цілях, і багато багато іншог) заступник з реагування, так це взагалі не зріла і не сформована особистість для суспільства не кажучи вже для системи, при першій же не штат ній ситуації падає в паніку, заробляє бали тільки на тому що працює 6-ткою, або коханкою у начальника. Писати можна ще багато, ми уже на кінець чекаєм реакцію, здорову реакцію керівництва дснс, а не приїзди на відпочинок за наш рахунок у районах,ситуація дуже напружена в нашій області, але на жаль нікому не має до цього діла, все покладено на ринково- економічні відносити. От шукають винуватців у цій ситуації не там де потрібно, невже як би приділяли більше фінансової підтримки по районам, виділяли кошти а не тільки звітувались які у нас вправні керівники на бумазі, не відмивали, списували та крали, то система б краще запрацювала, не рвалися би рукава, машини на бойовому чергуванні були заправлені як водою, так і пальним.Але на жаль на сьогоднішній день наше керівництво в області цікавить тільки одне- скільки вони протримаються, і скільки встигнуть викачати державних коштів.От шановні земляки не шукайте винних серед нас простих рятувальників, ми прості фахівці нашої справи, серед нас багато достойним професіоналів гідних звання рятівника, і ми готові виконувати сумлінно свою справу, але ви ж самі є винуватцями того кого ви вибираєте(щербей Мирослав депутат обласної ради- партія регіонів) і допускаєте цей безлад та свавілля що відбувається сьогодні як у нашій системі так і в державі в цілому.

Старий пяний гасич 2013-10-11 / 07:31:54
Такого безладу як при наркоманові і насильнику дівочок Щербею не било ані при Скунзьови ани при Бодакові се вообше кінець

Саша 2013-10-10 / 19:06:02
Мляяя видел только что этого рагуля Щербея по тисе показовали, да этот тормоз даже говорить нормально не может, по его заточке видно кто он, это пипец закарпатье не видело таких тормозов на таких высоких постах.

Ірак Бурковская 2013-10-10 / 18:40:17
Я хоть в отпуске но я скажу , у моего Глеба 10класов школы, и в институте учился аж 5 раз, и если б он был начкаром то он бы этого не допустил.так что не гоните на Глеба он ууууууууумный- он так мне говорит.

Помічник Мирка 2013-10-10 / 18:36:00
А нам п....х..... Ми гроші зібрали під час реорганізації а рятутесь самі, або ж не попадайте в такі ситуації, спасіння утопающого діло рук самого утопающого , як каже мій шеф мирчик.

Сосід 2013-10-10 / 18:32:48
Читав я їхні спростування що до цієї ситуації на інших сайтах, повна несинітниця, високий тиск їм рукава порвав, пожежний автомобіль без води може перевенутись при повороті і.т.д.....Шановні Мнс якщо ще такі там залишились,а то крім алкоголіка керівника,некомпетентних посадовців там майже нікого і не залишилось таке враження, не поважаєте інших то хоть себе не втоптуйте ще більше бруд ніж ви там є.

Бодак 2013-10-10 / 18:14:49
Всі мчсныки лиш бухавуть як і шеф мчса щербей воловецький

Гасич 2013-10-10 / 16:01:29
Ця падла мірчик Щербей алкоголік і наркоман уже всіх задовбав ун із бурковськими і крицькими недоносками собі ученія робить і всю техніку туди і виноградово направив і коли ледида цього медведчуковськогочленоса ужене геть вувці пасти на полонину??

НОВИНИ: Надзвичайні ситуації

14:52
/ 2
У Білках від незачиненої "буржуйки" в "ремонтному" гаражі загорівся мікроавтобус
11:32
В Ужгороді пожежні врятували від вогню будинок
13:00
У Сокирниці на Хустщині в Тисі виявили потопельника
23:23
У Мукачеві горіла закинута будівля колишньої тютюнової фабрики
11:30
У понеділок в Бобовищі на Мукачівщині вигорів гараж, а в Мукачеві – саманна "конюшня"
11:17
У Дюлі на Берегівщині горів будинок
11:49
За вихідні на Закарпатті ліквідували 7 загорань сухостою і сміття, в Нижніх Воротах врятували аптеку
10:53
У Богдані згорів будинок, у якому приймав ванну чоловік, що наглядав за власністю сусіда-заробітчанина
19:11
У Перечині вигорів цех готової продукції деревообробного підприємства
17:37
/ 1
У "наркоп'яному" зіткненні вантажівки та легковика в Заріччі одна людина загинула, ще двоє травмовані – офіційно
11:47
У Заріччі Хустського району зіткнулися легковик і вантажівка, є постраждалі
10:47
У Тересві на Тячівщині під час спалювання сміття отримали сильні опіки двоє працівників підприємства
10:39
У Липовці Хустської громади вигорів покинутий будинок біля лісу
16:53
Між Стеблівкою та Сокирницею на Хустщині Chery Amulet на швидкості врізався в дерево на узбіччі
16:41
На пожежі дачі в ужгородських Горянах отримав опіки рук 35-річний господар
16:27
/ 22
З'явилося відео з салону Audi Q5 безпосередньо перед смертельною ДТП на Слов'янській набережній в Ужгороді
14:52
У пожежі в житловому будинку в Берегові загинуло 19 котів, ще 40 врятували
11:58
У Білках горіла надвірна споруда, будинок поруч врятували
11:52
На Рахівщині відшукали заблукалого туриста, що заблукав на Говерлі. Пошуки його друга тривають
10:58
/ 4
В Ужгороді опівночі група молодиків на Audi на швидкості влетіла в дерева: двоє загинули на місці, ще троє – в реанімації
17:36
У Синевирі цілу ніч шукали 10-річного хлопчика, що втік після сварки з матір'ю
12:32
У Ясіні вогонь з надвірної споруди перекинувся на сусідську дровітню
11:43
/ 3
У Рахові жінка хотіла прийняти ванну, а загорівся будинок
22:28
У Лазах Тячівської громади через пожежу в мансарді прибудованого гаража вигорів також дах будинку
11:19
/ 2
Житель Нижніх Воріт втопився, долаючи Латорицю вбрід до свого будинку
» Всі новини