Закарпатська міліція офіційно повідомила, що не збирається виконувати рішення суду

Відповідне повідомлення розмістив на офіційному сайті УМВС України в Закарпатській області Сектор зв'язків з громадськістю УМВС України в Закарпатській області.

Закарпатська міліція офіційно повідомила, що не збирається виконувати рішення суду

Інформація стала офіційню реакцією керівництва закарпатської міліції на публікацію "Керівництво закарпатської міліції ігнорує рішення суду, розміщену сьогодні на сайті Закарпаття онлайн.

Редакція вирішила опублікувати текст "спростування" в повному обсязі. Хоча б для того, аби стало зрозуміло, як довільно поводиться керівництво ПРАВООХОРОННОГО органу з рішенням суду, яке є обов'язковим до виконнання для всіх, без винятку громадян держави, а тим більше для тих, хто зобов'язаний стояти на сторожі закону. Завважмо, що в УМВС України були час і можливості, як це передбачено законом у таких випадках, апелювання зазначеного судового рішення.
 

УВАГА! СПРОСТУВАННЯ

Деякі закарпатські інформаційні ресурси розповсюджують інформацію про те, що УМВС України в Закарпатській області безпідставно не виконує рішення суду про поновлення на роботі колишнього співробітника Б.

Дана інформацію повністю не відповідає дійсності, упереджена та є необ’єктивна. Згаданий громадянин був звільнений з органів внутрішніх справу відповідно до п.4 ч.1 ст.40 КЗпПУ за допущені тривалі прогули (відсутність на роботі більше трьох годин протягом робочого дня), що знайшло своє відображення при проведенні службового розслідування та підтверджено рішенням Закарпатського окружного адміністративного суду.

На даний час управлінням подано до Закарпатського окружного адміністративного суду заяву про роз’яснення виконання судового рішення (ст.170 Кодексу адміністративного судочинства України), у зв’язку з тим, що Б. поновлений судом на роботі датою, з якої не був звільнений. Тому підстав для поновлення його на роботі немає.

СЗГ УМВС України в Закарпатській області

30 вересня 2013р.

Теги: суд, міліція

Коментарі

Петро 2013-10-01 / 16:39:58
Знаю цю всю верхівку організованого злочинного групування УМВС України у Закарпатській автономній республіці - "Роботінський енд Ко". Недай Боже із ними мати справу. Вони витрачають свій час на кримінальні розборки, організацію кримінальних схем, кришуванням ігрового бізнесу, наркоторговлю, сутенерство. Суцільна мерзота. Віват Петро Мельник.

пожарнік 2013-10-01 / 14:47:42
який тунель? цими вироками нам просто хочуть закрити писок, щоб не бастували!!нам би як у египті всіх повбивати і нових вибрати...

ДЕМОКРАТ 2013-10-01 / 09:07:40
А де відповідальність зі "безвізовий тоннель" Удгород-Європа? По три роки двом Цапам-відбувайлам! Сміх! За вкрадену курку більше дають. От НАМ і ДЕМОКРАТІЯ, виконання законів. Ми БИДЛО.Ганьба нам.А Євросоюз потрібен нашій еліті, бо там складені іхні грошики в банках. Потрібен доступ. А простому люду то все одно. Пахати треба всюди.

Громадянин 2013-09-30 / 14:56:36
Хіба зараз комусь потрібні нормальні менти? Поляка попросили на пенсію, Данило в СІЗО, Качура і Повханича порозпихували де подалі, тепер от людину не поновлюють, хоча звільнили явно незаконно... Коли ж це закінчиться?

1111 2013-09-30 / 13:44:21
У спростуванні конкретно вказано "поновлювати немає підстав". Люди про що ви? У нас міліція є органом, що тлумачить рішення суду? Це вже просто демонстрація тоталітарного пофігізму. Чого коли суди "несподіванно" повигравали Русин, Работинський і Варцаба їх щвиденько виконали?
Мусора і в Африці мусора...


городянка 2013-09-30 / 13:33:30
Пане Подебрій, рахуйте склади Барви скільки вам заманеться. А заодно не забудьте облікувати склади Ледиди, бушка, Свища та ін. А тут йдеться про інше.
Рішення суду могло бути оскаржене у законному порядку. А якщо не оскаржене - має бути виконане. Тому не тлумачте закон на власнийй розсуд. Закарпатська міліція і так в повному клею з найбільшим в державі ростом криміналу, нез'ясованими підпалами, фальсифікаціями затримань підпалювачів, побиттями (спільно з бандитами) журналістів і простих ужгородців, з кришуваннями незаконних будівництв на пл. Народній і т.д. Тому раджу вам не нагромаджувати на свою гузицю додаткових проблем :)

Читаємо уважно 2013-09-30 / 13:11:33
На підставі чого виникло твердження, що рішення суду не збираються виконувати? З розміщеної інформації навпаки вбачається, що відповідач (УМВС) звернувся до Закарпатського окружного суду із заявою про надання роз'яснення, як виконати рішення цього суду, адже суд допустив плутанину в датах. Не можна поновити особу на посаді тією датою, коли вона, ще не була звільнена. Коли виконати рішення суду є неможливим, норми процесуального права у тих випадках, надають право звернутись до суду, для роз'яснення способу виконання його рішення.
Не потрібно нагнітати ситуацію там де це не потрібно.
Тема для тренування в епістолярному жанрі - порахуйте кількість тютюнових виробів, які реалізуються оптовимим складами Барви, потім поділіть на кількість населення Закарпатської області і виявите, що палять в нас і живі і мертві і ще не народженні. Не маєте бажання з'ясувати хто ж стільки в нас палить? Чому дебіт з кредітом не зходиться?

Маша 2013-09-30 / 13:08:02
Цікаво, що важелями впливу на УМВС з боку виконавчої є штраф, потім подвійний штраф, в тільки потім відкриття кримінального провадження. Цікаво хто відповідатиме за таке нецільове використання коштів платників податків?

Лео. 2013-09-30 / 13:07:59
Варцабо, рішення про поновлення на роботі підлягає негайному виконанню. Не роби сміха з МВС.

11111 2013-09-30 / 13:05:03
Нічого, коли почне їх дрючити- виконають аж бігом!

НОВИНИ: Кримінал

22:49
На обʼїзній Мукачева патрульні зупинили водія, у 12 разів п'янішого від дозволеного
19:05
За вбивство жінки в центрі Берегова місцевому мешканцю "світять" 15 років тюрми
18:53
На Закарпатті взяли під варту без права на заставу 10 учасників наркоугруповання
23:08
На Закарпатті 26-річний псевдоволонтер з Тернопільщини, що прямував до угорщини, намагався відкупитися в прикордонників за €1600
19:37
На Закарпатті затримали 2-х підлітків-провідників і 4-х "ухилянтів" з ґумовими човнами
17:54
/ 2
У ПП "Лужанка" берегівець втік від прикордонників і попросив прихистку в угорщині
10:48
/ 1
На Мукачівщині затримали 19-річного підозрюваного у зґвалтуванні 13-річної дівчинки
14:57
На Тячівщині затримали переправника з Рівненщини з "ухилянтом" із Хмельниччини
22:39
/ 5
Апеляційний суд скасував виправдання суддею Софілканич упійманого на хабарі голови Воловецької ОТГ Попелича
21:38
/ 3
Ужгородку, немовля якої померло від переохолодження викинутим в пакеті на вулицю, засудили на 2 роки "умовно"
19:32
Апеляційний суд залишив без зміни "запобіжку" шахраєві, що видурив $10,5 тис. у дружини полоненого військового
17:45
/ 11
На Закарпатті викрили ОЗУ наркоторговців, що "заробляло" на метамфетаміні мільйони
16:08
/ 1
Брата засудженого вбивці прикордонника Березенського затримали на спробі за $2300 переправити "ухилянта" до Румунії
11:58
/ 4
У закарпатки, що їхала до угорщини, на кордоні вилучили нагрудний знак, медальйон Австро-Угорської імперії та інші раритетні предмети
10:56
/ 12
Ужгородець вдома задушив 23-річну дівчину з Київщини, з якою познайомився в Інтернеті
21:07
Закарпатські переправники за $5000 проклали "ухилянтам" в онлайн-карті маршрут до Словаччини
13:49
На Мукачівщині обрали "запобіжки" двом чоловікам, у яких знайшли гранати, пістолет та набої
13:41
/ 1
В Ужгороді зловмисник з Сюрте на проспекті вночі пограбував чоловіка з Худльова
13:11
/ 2
У Чопі чоловік з пістолетом вимагав у магазині безкоштовної випивки
12:59
Зрадника-прикордонника Сирового, який понад рік служив на Закарпатті та втік до росії, заочно судитимуть
10:59
/ 1
Закарпатця, що ухилився від мобілізації, покарали трьома роками тюрми
10:56
/ 2
Четверо поляків на квадроциклах "заблукали" через кордон з угорщини на Закарпаття
21:30
У Горінчові на Хустщині у зіткненні з вантажівкою загинув мотоцикліст, його пасажирку госпіталізували
17:00
/ 9
ВРП відкрила щодо голови Закапатського апеляційного суду Г.Фазикош справу про порушення вимог несумісності
22:34
У Нижньому Солотвині на Ужгородщині підприємцеві незаконно передали в оренду ділянку зі ставком
» Всі новини