Чергова сесія Ужгородської райради схвалила регіональну стратегію розвитку Ужгородського району до 2015 року

Цими днями відбулася десята сесія Ужгородської районної ради, яку очолює Михайло Фединець. Участь в її роботі взяли керівники районної державної адміністрації, начальники районних управлінь, відділів і служб РДА, правоохоронних органів та прокуратури, місцеві голови.

Затверджено звіт про виконання районного бюджету за 1 півріччя 2007 року та внесено зміни до бюджету на 2007 рік, прийнято рішення про розподіл субвенції з державного бюджету. Щодо цього доповіла начальник фінансового управління райдержадміністрації Ольга Ящищак. Депутати одноголосно схвалили регіональну стратегію розвитку Ужгородського району до 2015 року, про проект якої інформував заступник голови районної державної адміністрації Анатолій Черниченко.

Депутат районної ради, член постійної комісії з питань бюджету Михайло Лаба виступив перед присутніми із звітом про роботу у багатомандатному виборчому окрузі . Зокрема, він розповів, що постійну увагу приділяє роботі Невицької сільської ради. Звертався також з депутатським запитом щодо прискорення комплексного вирішення земельних питань. Він поінформував, що на сьогодні вже проведена геодезія населеного пункту. А на розгляд наступної сесії Невицької сільської ради заплановано розглянути питання стратегічного планування забудови, раціонального використання земель, створення сприятливих умов для розвитку та залучення приватного сектору до рекреаційно-туристичного підприємництва та підсобної діяльності у сфері зеленого сільського туризму.

Народні обранці також розглянули питання “Про передачу прав на виконання делегованих державних повноважень на 2008 рік”, згідно якого повноваження по наданню послуг з охорони здоров’я населенню району з відповідними коштами делеговано Ужгородській міській раді.

Ухвалено районну Програму розвитку і функціонування дошкільних навчальних закладів на 2007-2010 роки. Внесено зміни та доповнення до вже діючих цільових програм стосовно поліпшення умов функціонування закладів охорони здоров’я в сільській місцевості Ужгородщини на 2007-2010 роки, розвитку футболу на 2003-2008 роки, запобігання надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру на 2006-2008 роки. З інформаціями стосовно цих питань виступили начальники відділів райдержадміністрації: охорони здоров’я та медичного забезпечення Анатолій Тимченко, молоді та спорту Іван Головко, з питань надзвичайних ситуацій Роман Малко, освіти та у справах національностей Світлана Третиник.

Жвавого обговорення серед присутніх викликало затвердження матеріалів інвентаризації земель за межами населеного пункту на території Ратівецької сільської ради. Щодо цього поважну громаду поінформував начальник районного відділу земельних ресурсів Мафтей Попович. А Ратівецький сільський голова Тетяна Андрусь зуміла переконати депутатів, що дане питання потребує додаткового вивчення, тому народні обранці вирішили перенести це питання на наступне пленарне засідання сесії райради.

З деякими змінами депутати затвердили положення “Про розвиток інфраструктури нових житлових кварталів за межами населених пунктів району за рахунок коштів забудовників земельних ділянок та схвалили рішення про ліквідацію Ужгородського районного агентства розвитку “ТЕС Ужгородщини”.
Прес-служба Закарпатської обласної ради
26 липня 2007р.

Теги:

Коментарі

НОВИНИ: Політика

20:41
/ 1
Захищаючи Україну від московської орди, поліг Ярослав Багрій з Камʼянського Берегівського району
10:49
Жителю Сюрте на Ужгородщині, що переправляв "ухилянтів" до Словаччини, повідомили про підозру та "запобіжно" присудили домашній арешт
10:57
В Ужгороді "безправний" водій незаконно обладнав свій Opel проблисковими маячками
22:49
/ 9
"Що хочемо, те і робимо": у "терактівських" Керецьках на сесію сільради незаконно не пустили військових
16:52
/ 24
У Закарпатській облраді "нодьмодьорорсаґового" "слугу" Іванча замінив Цебер з бази "Миротворця", який з угорським паспортом їздив розважати окупантів до Криму
11:14
У Глибокому на Ужгородщині, поки господар поїхав до Ужгорода, в його дворі вигоріла надвірна споруда
11:00
Закарпатські поліцейські зібрали зібрали 2,5 млн грн і закупили 133 FPV-дрони для штурмової бригади "Лють"
19:56
/ 6
ВР затвердить нові назви 4 сіл на Закарпатті, зокрема – Пушкіна
19:33
/ 16
Помер ексголова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль
13:46
/ 9
Ізолюючи угорців Закарпаття, Орбан і Ко роблять все можливе, аби угорська громада ставала все меншою – Балога
22:30
/ 36
Опубліковано архівний виступ єпископа Івана Маргітича під час вшанування 60-ї річниці подій на Красному полі біля Хуста (ДОКУМЕНТ)
21:37
/ 7
Зеленський звільнив Токаря і призначив Гайдая головою Мукачівської РДА
11:15
/ 4
На Закарпатті судитимуть двох кліриків УПЦ (МП), яких СБУ раніше викрила на пропаганді комунізму
23:23
/ 7
У понеділок "недоброчесна" голова апеляційного суду Фазикош розглядатиме апеляцію "корупційного" голови земельної комісії Ужгорода Мильо
20:45
/ 15
Уряд призначив заступника голови Закарпатської ОВА Добромільського головою Державної служби України у справах дітей
19:05
/ 42
На Закарпатті греко-католицького священника позбавили парафії за проукраїнську позицію (ДОКУМЕНТ)
21:48
/ 12
Вслід за Кащуком сесію перед голосуванням покинув Лунченко, а обов'язки голови виконуватиме секретар ради Губаль
18:01
/ 5
Два клірики УПЦ МП на Закарпатті отримали підозру за пропаганду комуністичного режиму та срср
15:04
/ 6
Депутати міської ради Хуста проголосували за недовіру міському голові Кащуку
15:24
/ 3
Ворог запустив ІПсО з "погрозами" на адресу угорців Закарпаття від "українських націоналістів"
04:07
/ 38
Василіяни Закарпаття на Капітулі в Угорщині переобрали на наступні чотири роки дотеперішнього керівника Провінції св. Миколая
20:07
/ 31
В Угорщині на виборах керівництва закарпатських василіян "духовно навчає" угорський прихильник сепаратизму МГКЄ
14:14
/ 6
На Закарпатті одіозний клірик УПЦ МП, що є кумом Медведчуків, влаштував "жіноче" шоу зі своїм викликом у "військкомат"
14:38
/ 4
Скарга закарпатської адвокатки Бухтоярової в КСУ поставила під загрозу декларування статків чиновниками – НАЗК
21:24
/ 9
Жителі "вибухової" Керецьківської громади проігнорували звіт свого корупційного голови від ОПЗЖ Мушки
» Всі новини