Через фальсифікований владою документ колишній заступник Погорєлова звернувся до правоохоронців

Про це Ален Панов, нинішній голова Закарпатського осередку Спілки дипломатів України, повідомив у листі, що його отримала редакція Закарпаття онлайн.

Через фальсифікований владою документ колишній заступник Погорєлова звернувся до правоохоронців

Основою конфлікту стало рішення, прийняте на засіданні виконавчого комітету Ужгородської міської ради  17 липня 2013 року – відмовити ««голові Закарпатського осередку спілки дипломатів України Панову А.В. — на розміщення рекламного щита типу «біл-борд» розміром 3х6 м біля Хрестовоздвиженського кафедрального собору» на пл. Андрея Бачинського.

Як стверджує А.Панов, жодного звернення до міськради з цього приводу він не писав і зазначений «документ», написаний від його імені і на бланку Закарпатського осередку Спілки дипломатів України – звичайна фальшивка. «Ніякого звернення про розміщення біл-борду я до міськвиконкому не подавав», – недвозначно констатує А.Панов.

З його слів, про факт відмови виконкому за заявою, до якої він не має жодного стосунку, він дізнався від журналістів, які звернулися до нього за відповідним коментарем. При цьому, констатує А.Панов, він «дуже критично» ставиться «до безладу в місті, який сьогодні проявляється у всьому, зокрема і в політиці розміщення рекламоносіїв. Поживши деякий час у Європі, завжди прагнучи до того, щоб Ужгород хоч на кілька кроків до неї наблизився, ніде не бачив такої кількості жахливих бляшаних монстрів з обдертими постерами, як у нашому місті. Напевно, якщо сумувати борди у всіх містах, де я побував, то у всіх них разом навряд чи назбирається така кількість, як в Ужгороді».

У листі наводиться ряд аргументів на підтвердження того, чому його автор не міг написати і подати до міськвиконкому зазначене звернення: потреби в дозволі виконкому на встановлення рекламного щита на приватній земельній ділянці відповідно до закону немає, заяву фізичної особи було, чомусь, подано на бланку юридичної особи, до того ж – з неприпустимими помилками в тексті. Насамкінець, «документ» попав на засідання виконкому, не отримавши обов’язкові в такому випадку попередні погодження, без яких розгляд питання на рівні виконкому – неправомірний.

«Ці три тези демонструють повну некомпетентність міської влади на чолі з її керманичем. Не вміючи керувати містом, вибравши шлях дискредитації політичних конкурентів та зловживання посадовим становищем, вони навіть не в змозі грамотно написати підроблений документ. Не говорячи вже про відсутність елементарної логіки», – констатує А.Панов, котрий під час попереднього мерства В.Погорєлова був його заступником.

«Політика –  справа брудна. Особливо у нас. Це вже аксіома. Але навіть вона має свої правила. Критикувати опонентів, виставляти їх в непривабливому світлі, згущувати фарби – це все прийоми боротьби в публічній площині. Однак вигадувати неіснуючі факти, а потім, за допомогою відверто жовтого веб-сайту, який є перманентним виробником бруду, і рядом судових рішень визнаний брехливим, розповсюджувати інформацію та копію неіснуючого документу – це ницість.

…У власній боротьбі з опонентами, якими скоро стануть всі жителі Ужгорода, використовуються нерозумні, імпульсивні, дикі методи. Але – це півсправи. Інша половина полягає у тому, що мер і його «команда» відверто демонструють свою неповагу до законів, їх тотальне ігнорування, неправомірність власних дій. Одним словом: від невиконання рішення європейського суду, через відверто нахабну оборудку по готелю «Корона»,  до фальсифікації документів. А що далі? Такими темпами ми скоро можемо дізнатись, що від нашого імені підробили договір дарування на землю, або купівлю-продаж майна, заставу нерухомості тощо. Такими методами і весь Ужгород можна продати за підробленими документами. Вважаю, що таким діям треба покласти край», – каже А.Панов. І повідомляє, що,  аби покласти край перебуванню «у міській владі … некомпетентним, ницим людям зі стійкою неправомірною поведінкою», він «по конкретній ситуації офіційно звернувся до правоохоронних органів. ...Оскільки в такий самий спосіб може бути сфабрикований будь-який документ, який завдасть значно більшу шкоду, а не лише виявиться недолугим намаганням «підмочити» репутацію. Сподіваюся, що ситуацію доведемо до належної правової оцінки діям людей, які замішані у справі підроблення».

25 липня 2013р.

Теги: Панов, біл-борд, Погорєлов

Коментарі

Микола 2013-07-26 / 12:46:22
Аленчик то дивний чувачок в червених топанках, інколи пургу таку несе,...

??? 2013-07-26 / 09:54:55
Шо, Ваня Волошин, "друг сім"ї" Панових постарався? Підведе він Погорєлова під монастир, ой підведе!

унгварський 2013-07-26 / 07:41:30
Підтримую Алена Панова!Віддам голос за його кандидатуру на посаду мера!Міським головою має бути інтелектуально розвинута людина,з високими моральними якостями,а не людина з кримінальним минулим.

Юрій 2013-07-25 / 20:08:55


Хамство. Коментар видалено. Адмін


Валера 2013-07-25 / 17:27:35
Ці хлопці з міськради взагалі знахабніли. Сьогодні підробили документи, щоб зробити антипіар нормальній людині. А завтра що?

Міша 2013-07-25 / 17:25:53
Оце так точно

Микола 2013-07-25 / 17:25:04
Та Погорєлов боїться Панових. Минулого року спробував не по ділу наїхати на його дружину, хвалився що нікому не буде платити борги, бо він крутий, вилляв купу бруду - а вони йому файно дали по писку. І такі як Волошин, які працюють на нього, також бояться. Бо якщо таки Панов стане міським головою то цьому авантюристу точно доведеться змінити місце проживання. І в кращому випадку на його рідні Лучки.

Олександр 2013-07-25 / 14:59:59
Ця міська влада вже всіх дістала. Тримають ужгород за ідіотів. Нічого не роблять, лише крадуть. Чого коштує афера з Короною. А про різні питання на кшталт реклами чи незаконного будівництва, МАФИ та зупинки вже й нічого не скажеш. За будь-який підпис потрібно платити. Давайте гуртуватись і гнати їх подалі. До речі, Панов би міг "виходити з підпілля" і очолити цей рух.

Петру 2013-07-25 / 14:56:19
А для чого чекати чергових. Цю банду треба гнати вже. Якщо не зробити так, то вони повністю посадять місце у ср...ку, з якої вже не вибратись

Петро 2013-07-25 / 14:55:05
Правильно зробив Панов, що звернувся до правоохоронців. Хоч хтось поставить цих пройдисвітів на місце. А на чергових виборах Погорєлов пролетить однозначно

Олексій 2013-07-25 / 13:44:13
Не знаю який біг-борд хотів класти Панов, але всі знають, що рекламою, а точніше розкладанням страшнючих рекламних носіїв, в місті займається сам Погорєлов, який має фірму Бумеранг, Блік і нещодавно купив Дрім. Так от, йому в тому самому рішенні,продовжили дозвіл на кілька десятків таких самих конструкцій, в тому числі і біля пішоходного мосту. А на рахунок виборів - хай краще він буде мером ніж бездара Погорєлов, який постійно щось цупить з міста

Степан 2013-07-25 / 13:39:31
Підтримую. Ті хлопці лиш і вміють що красти. Погорєлову, його сину та Волошину давно пора на вихід. Незрозуміло що вони роблять у міськраді до цього часу, грабуючи наше місто. А як хтось дасть їм по смолям, відразу виють і пишуть тупі коментарі

Василь 2013-07-25 / 13:37:29
Що за дурницю пишуть "жгородець" і "друг". При чому тут потрібно виправдовуватись. Ви подумайте, про що йдеться. Ваш підпис можуть підробити чиновники в мерії, а потім ухвалити якесь рішення. Це ж взагалі гвалт.

Іван 2013-07-25 / 09:32:54
та просто конкуренції Погорєлови бояться...вони так всіх будуть "піарити".

Антон 2013-07-25 / 09:28:53
Розвод мерії. Логіка "залізна": спочатку ніби хтось просить білборд на своїй же землі, а потім встановлює там пивну лавку. Народ де ви бачили під білбордами, щоб щось продавали)))

І.В. 2013-07-25 / 09:22:48
Забув написати: Друг - то я, Ваня Волошин, депутат міськради, який вкрав Корону і сфальсифікував цей документ.

Друг 2013-07-25 / 07:40:01
Звичайно, що потрібно виправдовуватись. То ж спочатку тишком хотів зробити благоє діло, а коли не вийшло, як завжди, то почав віднєкуватись. Чому питання стоїть тільки за біг борд, а про МАФ чому умовчуєте. Барига і аферист Ви Ален. Маскуєте свої провали під чиїсь провокації. Зная Вашу родину, даже не здивований. Сусідку на Новака, мабуть теж Погорелов сфальшував?

жгородец 2013-07-25 / 03:20:11
Зато как ему на руку такой казус.Так хоть в СМИ появится,хотя и вариант ,он заведомо знает что документ который будет отклонён ,отсылается на сессию..и вот те на...он не прокатил...а зато я в СМИ ,вариант 2 ...прокатил,я тоже в СМИ...как три рыцаря оп-пазиции уже начали предвыборную гонку в президенты..тут и в меры начали)))

НОВИНИ: Соціо

22:27
В Ужгороді попрощалися із полеглим Героєм Олексієм Кобцем
15:44
На Закарпатті в теплицях почали збирати ранню картоплю
15:34
/ 1
Юрій Лущай з Краматорська, що поліг на Донеччині і похований у Великих Лучках, був істориком і відомим вікіпедистом
11:33
/ 1
На Сумщині поліг Василь Цинканич з Бегендяцької Пастілі Великоберезнянської громади
10:56
На війні з росією поліг Олексій Кобець з Ужгорода
19:16
/ 1
На Закарпатті військовий уник реального покарання за переправлення "ухилянта" через кордон
15:47
/ 8
У Буківцьові на колишній Великоберезнянщині створили новий монастир УПЦ Московського патріархату
11:17
/ 1
Дубівська громада сьогодні попрощається з Василем Скрипником з Красної, що загинув ще в травні 2022-го
22:28
/ 1
На Запоріжжі поліг Іван Гецко з Кушниці Керецьківської громади
18:31
На Сумщині загинув Михайло Мегеш з Великих Ком’ят Виноградівської громади
10:46
/ 4
У Закарпатському апеляційному суді скінчилися марки. Тому він припиняє листуватися
10:22
/ 1
Стало відомо про загибель понад рік тому під Бахмутом Павла Головка з Виноградова
19:54
За підсумками 2023 року Закарпаття посіло 4 місце по Україні за показником захворюваності на туберкульоз
15:00
На Запоріжжі поліг Михайло Будул з Керецьківської громади
11:22
/ 1
На війні з росією поліг Віталій Лях з Чумальова Буштинської громади
09:25
У Боздоському парку Ужгорода можна побачити "живих" казкових велетнів
20:07
/ 7
Прем'єр Шмигаль в Ужгороді "запустив" будівництво євроколії до Чопа
21:26
/ 1
У Великих Лучках на Мукачівщині попрощалися з Юрієм Лущаєм, що переїхав з сім'єю з Краматорська і поліг на рідній Донеччині
15:56
В Ужгороді попрощалися з полеглим Героєм Міланом Бабілою
15:34
В Ужгороді відкрили скульптурку режисеру "Тіней забутих предків" Параджанову
11:23
/ 1
Нижньоворітська громада провела у останню земну дорогу Героя Віктора Петриканина
23:00
/ 12
Ексміністр внутрішніх справ Аваков офіційно став власником 900 га плантацій фундука на Закарпатті
11:40
Зарічанську громаду сколихнула звістка про смерть Героя з Вільхівки Михайла Матіки
11:12
В Ужгороді у середу проведуть в останню земну дорогу полеглого захисника Мілана Бабілу
09:12
У Тереблі Буштинської громади попрощаються з Анатолієм Несухом, що помер через поранення
» Всі новини