"Ford" прийшов на Закарпаття

Ford — марка зі столітньою історією, яку знають і поважають в Україні. За 2006 рік власниками нових «фордів» стали 6259 українців, що дозволило бренду увійти до десятки найбільш популярних автомобілів-«іномарок» країни.

Ще донедавна славетна марка Ford не була належним чином представлена на автомобільному ринку Закарпатської області. Саме тому логічним кроком стала поява в краї офіційного дилера — компанії «Глобал автоцентр», що у грудні 2006 року стала повноцінним представником компанії «Віннер Імпортс Україна». А вже на початку липня у компанії з’явився автосалон, який став першим в Україні концептуальним автоцентром Ford.

На прес-конференції, присвяченій відкриттю нового автосалону, на яку завітали як представники місцевих ЗМІ, так і провідних загальноукраїнських автомобільних видань, керівник автомобільного напрямку компанії ЗакарпатЄвроТранс Роман Романюк високо оцінив перспективи продажу автомобілів Ford. «За минулий рік в Закарпатській області було продано усього 14 нових автомобілів Ford, а за 5 місяців 2007 року «Глобал Автоцентр» реалізував 57 авто. Тому ми очікуємо, що доля Ford у області серед ринку іноземних автомобілів незабаром перевищить середньоукраїнський показник, — сказав Роман Романюк. —Всі продані автомобілі будуть проходити належне сервісне обслуговування на сучасній СТО площею 297 квадратних метрів, що нараховує 6 постів та оснащена спеціальним обладнанням, яке дозволяє виконувати весь спектр послуг по обслуговуванню авто». В свою чергу Богдан Кульчицький, генеральний директор групи компаній «Віннер Імпортс Україна», запевнив, що «при виникненні будь яких проблем з автомобілем ми, імпортери, завжди будемо відстоювати позицію клієнта, а не виробника».

Після того, як Богдан Кульчицький, Роберт Кулевич — бренд-директор Ford групи компаній «Віннер Імпортс» та Роман Романюк урочисто перерізали стрічку, «Глобал автоцентр» відкрив двері для своїх перших відвідувачів. Саме у просторому шоу-румі площею 289 квадратних метрів, що розрахований на сім автомобілів і проходила програма відкриття. Присутні ознайомились з модельним рядом Ford, побачили станцію технічного обслуговування і змогли задати питання висококваліфікованим працівникам автоцентра щодо вибору конкретної моделі та оформлення кредиту та страхування.

Не забули працівники автосалону про першого клієнта компанії. Власниця Ford Fiesta, яка придбала своє авто в грудні минулого року, отримала путівку на двох в респектабельний курортно-оздоровчий комплекс «Ріксос-Прикарпаття».

Справжньою родзинкою відкриття «Глобал Автоцентру» стала презентація нового Ford Mondeo — автомобіля, який ще до свого представлення з’явився на екранах кінотеатрів у фільмі «Казино Рояль». За кермом саме цієї машини Джеймс Бонд переслідує терористів, завдяки чому новинка має імідж автомобіля для справжнього суперагента.

Нове покоління Mondeo пропонується у трьох версіях — седан, хетчбек та універсал, але незалежно від типу кузова виглядає напрочуд динамічно і відрізняється ефектним та водночас «кінетичним» дизайном, що втілює уособлення сучасного європейського автомобіля середнього класу. Оснащення новинки цілком відповідає амбітному екстер’єру: повний «електропакет», гідропідсилювач керма, 7 подушок безпеки, ABS таEBD, система стабілізації ESP, бортовий комп’ютер, датчики дощу та світла, система Keyleess Start, передні сидіння з електроприводом, підігрівом та вентиляцією, клімат-контроль, шкіряний салон, мультимедійна система з DVD, Bluetooth, бі-ксенон, парк-тронік, система контролю тиску повітря в шинах та багато іншого.

Для Mondeo передбачена широка гама високотехнологічних двигунів: від економічної 145-сильної «четвірки» об’ємом 2,0 до п’ятициліндрового турбодвигуна потужністю 220 к.с.

Ще задовго до того, як Mondeo з’явився в салоні, на нього вже з’явився покупець. Щасливого володаря «автомобіля Джеймся Бонда» на презентації привітали і в подарунок до машини вручили сертифікат на відпочинок на двох у «Ріксос-Прикарпатті».

Вже з наступного дня «Глобал Автоцентр» почав працювати з 8.30 ранку до 18.00 без обідньої перерви для того, щоб кожен охочий зміг прийти, подивитись і придбати на вигідних умовах автомобіль, який дозволить відчути різницю, — Ford.

Адреса «Глобал Автоцентр»: м.Мукачево, Автоград, Автомобілістів, 3

Телефон: 8(03131) 3-80-23
Мукачевo.net
20 липня 2007р.

Теги:

Коментарі

НОВИНИ: Економіка

01:18
/ 3
Розпочалася чергова спроба визнати банкрутом Солотвинський солерудник
14:34
/ 2
McDonald's знову хоче відкрити ресторан в Ужгороді. Цього року
11:08
Фермери з окупованої частини Херсонщини знаходять себе у тепличному бізнесі на Закарпатті
14:16
NSV Group і представники Італії, Німеччини та Польщі провели переговори щодо побудови на Закарпатті інтермодального логістичного центру Horonda Platform
16:30
Торік, в порівнянні з 2022-м, експорт на Закарпатті становив 69%, а імпорт – 84,5%
11:33
/ 1
На Закарпатті відкрили новий митний термінал
16:43
/ 1
Прокуратура взялась за компанії групи Голден Тайл, які з грубими порушеннями придбали закарпатські родовища глин
15:03
/ 8
На аукціоні за 13,87 млн грн продають землю та адмінбудівлю колишнього "Ужгородтеплокомуненерго" в центрі Ужгорода
15:19
/ 3
"Перечинське" "Френдлі Віндтехнолоджі" програло "ужгородцям" суд за родовище андезиту біля Ужгорода, продане за 75 млн грн
10:51
/ 7
За грантами, отриманими на сади, в Україні лідирує Закарпаття
22:08
/ 20
Під велетенський деревообробний завод на Закарпатті зареєстрували індустріальний парк
21:56
У 2023-му через Закарпатську митницю експортовано товарів на майже 32 млрд грн, а імпортовано на понад 106
15:24
На Закарпатті торік зареєструвалися 7688 нових платників податків, а припинили діяльність 4720
14:30
Цьогоріч єдиного податку на Закарпатті сплачено на 17,5% більше, ніж торік
10:11
На Закарпатті надходження від туристичного збору за рік зросли на 14%
22:23
угорщина завертає вантажівки з України в "Загоні" через відсутність оформлених документів Т1
20:01
/ 7
На Закарпатті незаконно будують деревообробний завод, для роботи якого потрібно 32 тисячі лісовозів щороку, – природозахисники
20:49
Цьогоріч у зоні діяльності Закарпатської митниці товарів імпортовано утричі більше, ніж експортовано
18:32
/ 1
На Закарпатті закладуть плантацію лохини в горщиках
19:55
Виноградар з Херсонщини, господарство якого – в зоні бойових дій, консультує фермерів на Закарпатті
21:34
На Закарпатті у поточному році, в порівнянні з 2022-м, експорт товарів зменшився на 27%, імпорт – на 16,5%
18:35
Закарпаття дає українському виноградарству нове життя – виноградар з Херсонщини
09:50
34 гектари малини, лохини та полуниці: поблизу Мукачева працює релоковане ягідне підприємство
18:22
/ 1
Газорозподільне підприємство АТ "Закарпатгаз" увійшло до складу НАК "Нафтогаз України"
17:07
/ 4
Чеський залізничний оператор RegioJet підтвердив намір інвестувати у електрифікацію ділянки Чоп-Мукачево
» Всі новини