У Сокирниці інспектор ДАІ забув, що він не на роботі, і "нарвався"

У неділю, 23 червня, у селі Сокирниця старший інспектор взводу з обслуговування поста №2 УДАІ УМВС, старший лейтенант міліції, який у той час знаходився поза службою та був одягнений у цивільний одяг, зробив зауваження водієві автівки ВАЗ-2101, жителеві Сокирниці, через, начебто, неправильну парковку. Після цього водій та його пасажир, яким згодом виявився 17-річний студент Закарпатського лісотехнічного коледжу, вийшли із автомобіля та напали на інспектора ДАІ.

Як результат, чоловік опинився в лікарні із закритим переломом зовнішньої щиколотки правої гомілки з частковим розривом суглоба, забоєм правої скроменевої ділянки голови, носа та верхньої губи. Після надання першої медичної допомоги його відпустили додому. 

Те саме зробили і з молодим хуліганом. Студента досить швидко розшукали, заарештували і допитали. А потім відпустили додому.

25 червня 2013р.

Теги: ДАІ, паркування

Коментарі

свідок 2 2013-09-04 / 22:15:43
це що ти написав це повна брехня я там був і тебе там видів свідок хах я би на твоєму місті мовчав малоти було проблем я ти говорю як дружбан інспектора що найдутя та плохо ти буде ото нефайно бити всі одного тай іще вдобавку беремену жінку пудумайте самі т ідеш випити води з жінков посидіти і хочеш виїхати але тебе заблокувала машина ти ідеш просити відігнати і натебе накидаються кулаками це вобще стала борза сокирниця тепер неможна піти випити нормально а що дотих 3 хлопців що виявили їх в бійці зними ще розберуться а ти 17 гудній хлопче нескач так далеко бо упадеш

Свідок 2013-08-27 / 18:54:20
Я смотрю Менти криют своїх а знаете почему я можу сказать ето слехкостю и увереностю в 100% бо я сидів тогда в тому барі! и стого шо написано за студента и водия ВАЗ абсолютно ниодного правдивого слова !!! и за якою нах водичкой когда они сиділи и пили всі з цімборами і дуже пяні були!!!!!! я понімаю що хотят збить з пацану бабло но зачем брехати нащот жінки??? коли він даже пальцем некинув її !!
АБСОЛЮТНА ПРАВДА О ИНЦЕДЕНТІ В СЕЛІ СОКИРНИЦЯ!!!!!!
"інспектор в гражданке" і його компанія сіділи за столиком на вулеці і щось видно празнували бо пили нівроку так с припаркованою машиною "Кіа Соренто" при вході в Бар а водій ВАЗ-2101 припарковався заді машини "Інспектора" і нікакого студента в Машине з водієм небуло це 100% потому что студен сидів в середині бара но до нього ще дійдемо!
Так когда водій ВАЗ-2101 вийшов із машини ід ньому підійшов цей "інспектор в гражданці" я непоняв що ся стало но когда "інспектор" підійшов і щось сказав водієві ВАЗ-2101 він промовчав несказав нічого інспекторові він сразу повалив водія на землю "інспектор на підпитку начав жистоко ізбивати водія" після цого до інспектора підключився його друг і вони начали в місті бити водія! Пацан почувши крики вийшов поникатись на драку він побачив йому знакому людину яку ізбивіли два постороні йому люди він пішов витягати знайомого коли він підійшов ближе и попитався його витянути "інспектор" побачивши наніс удар так називаемому Студенту но як оказалось він треніровався гдето і йому удалось уклонитися від удара і як зазвичай по "самозащите"Так як "Інспектор почав і хотів вдаритийого" він наніс ответний удар після чого він вирубив "інспектора " притом незнайомий йому коловік! при падіню він вдарив локтем свою жінку локтем !!! Пацан іспугавшись побіг поникати що сталося зним а жінка відігнала його після чого заним начав бігати "( інспектора співбутильник м*нягко кажучи)" і відкрито погрожуючи що він знайде хто він витяне з дому і застрелит його або докладе всі зусилля щоб він сів в тюрму!
хлопец іспугавшийся пішов додому! так а тепер саме інтересне ці слова можут тідтвердити чоловік 50-70 в барі повина була бути дискотека і було дуже людяно ці слова що тепер я написав підтвердят без питань ! а тепер вкажіт мені хочаб 1-2 людину яка скаже що це було так як више сказано канешно дальше ходили по селі чутки буто вони запугивают людей щоб вони несвічили і поодних підкупляли!!!! І як вобще можливо щоб ід 1 удара чоловік вивихнув руку получив сотрісенія мозга і зламав ногу в 2 містах і перелом носа? і да нащот того " ізбиванія коли там нічого і небуло там лише був тупо 1 удав в бороду наскільки я бачив і то по "САМОЗАЩИТЕ" ніко нікого більше нетронув тільки за пацаном мужик из компашки Даишника бігав і абсолютно ніодин із тих людей шо були з Даишником небули в форме а просто в Гражданке і тупо пили ! одкуда он мог знать о том что он Даишник або Мент?? ну если только в них на лбу ненаписано что он Мент і йому плевать на всех он может хоть что делать кого захочет бить . Пацану респек і уважуха! бо реально он заступился за человека под страхом что іму тоже достанется так как етого водителя било "2" человека а он в 17 пішов заступитись і витянул его когда один із друзей "інспектора так вдарив водія что когда он впал между машин вони тупо роскатились в разние сторони тож кто прав?? ну смотря за то что здесь налапшили " закон канешноже за Міліціонера імже всьо позволено " а еслиб пацан незаступился і етого водія вбили на месте чтоб сказали нещасний случай человек стал возле бара і упал із ступеньки і погиб когда ето случилось "отряд Поліції проїжав поруч і попитались спасти бедного мужчину")))))))

... 2013-08-15 / 18:02:09
Блін люди ви всі так борзо говорите а всю правду не знаєте. Тут все написано так що гаїшник нарвався, а насправді діло було так, інспектор зі своєю жінкою припаркувалися щоб купити попити води коли вони вийшли з машини їм в бампер заїхала машина, а коли він зробив зауваження що що вони роблять вони вийшли і побили його так що він зламав ногу, його жінка яка була на той час вагітна вступилася за нього після чого їй нанесли удар такої сили що вона дістала струс мозку, і мало не втратила дитину, це чомусь ніхто не написав, потім ранком в 4:00 коли вони повертались з лікарні побачили того хлопця який вдарив жінку, його допитали і відпустили бо не мали права затримувати. Я розумію що ментів не люблять але так як зробили ті чоловіки не коректно по відношенню до них!

вася пинтя 2013-07-01 / 23:50:53


та їм ******* що побили мента а у мента все є связі ха ха


ВОДІЙ 40! 2013-07-01 / 18:05:05
Який він інспектор ДАІ в гражданскій, або в в піжамі формі.Добре вам мусорам бо захарченко нечитае ці послання йому баблоси давай.Янукович с захарченком забули, що із засраного мента в Египті скинули підара пизидента, а миністр мент отказався від нього надругий же день.

Елемір 2013-06-25 / 23:42:18
Буде службова перевірка ..........

анти баран 2013-06-25 / 22:58:40
іншим разом коли тебе барана будуть ці двоє товкти він пройде мимо

Віт 2013-06-25 / 13:29:25
"Те саме зробили і з молодим хуліганом..."
Значить він теж опинився з "закритим переломом зовнішньої щиколотки правої гомілки з частковим розривом суглоба, забоєм правої скроменевої ділянки голови, носа та верхньої губи"???
Хто б сумнівався...

Анти мент 2013-06-25 / 10:41:01
Мало дали падлюці видно ще й мусорок хотів бабки заробити на пацанах селянах диви який служака

НОВИНИ: Кримінал

01:16
Ужгородець погрожував свої дружині гранатою
20:47
/ 1
38-річний мукачівець протягом року розраховувався за покупки карткою, загубленою пенсіонером
19:41
/ 2
У Нижніх Воротах зіткнулися мукачівська BMW та івано-франківське Renault, водій останнього загинув
14:05
Житель Туриці, що на Ужгородщині, зберігав вдома дві бойові гранати
22:50
У жителя Буштина під час обшуку вилучили майже 1кг марихуани
22:47
Мешканцеві Родниківки на Мукачівщині, який підпалив будинок дружини через образу, присудили більше 5 років тюрми
15:50
Справу учасників "смертельної" масової бійки у Підвиноградові скеровано до суду
14:01
В Ужгороді водій, зупинений патрульними, швидко купив і хильнув алкоголь, аби приховати "п'яне" водіння
20:56
/ 3
У Берегові злочинна група відбирала майно в самотніх осіб літнього віку
20:31
На під'їзді до кордону затримали чотирьох чоловіків, що планували нелегально потрапити до Румунії, та двох закарпатців-переправників
15:57
На кордоні з Угорщиною у китайському вантажі виявили "зайві" електроскутери
21:52
/ 2
Через тайник з сигаретами житель Підвиноградова позбувся в ПП "Дякове" свого "Пежо"
11:15
/ 1
На Закарпатті викрили підприємця з Харкова, який хотів вивезти пшеницю в ЄС без ліцензування
22:49
На обʼїзній Мукачева патрульні зупинили водія, у 12 разів п'янішого від дозволеного
19:05
За вбивство жінки в центрі Берегова місцевому мешканцю "світять" 15 років тюрми
18:53
/ 2
На Закарпатті взяли під варту без права на заставу 10 учасників наркоугруповання
23:08
На Закарпатті 26-річний псевдоволонтер з Тернопільщини, що прямував до угорщини, намагався відкупитися в прикордонників за €1600
19:37
На Закарпатті затримали 2-х підлітків-провідників і 4-х "ухилянтів" з ґумовими човнами
17:54
/ 2
У ПП "Лужанка" берегівець втік від прикордонників і попросив прихистку в угорщині
10:48
/ 1
На Мукачівщині затримали 19-річного підозрюваного у зґвалтуванні 13-річної дівчинки
14:57
На Тячівщині затримали переправника з Рівненщини з "ухилянтом" із Хмельниччини
22:39
/ 5
Апеляційний суд скасував виправдання суддею Софілканич упійманого на хабарі голови Воловецької ОТГ Попелича
21:38
/ 3
Ужгородку, немовля якої померло від переохолодження викинутим в пакеті на вулицю, засудили на 2 роки "умовно"
19:32
Апеляційний суд залишив без зміни "запобіжку" шахраєві, що видурив $10,5 тис. у дружини полоненого військового
17:45
/ 12
На Закарпатті викрили ОЗУ наркоторговців, що "заробляло" на метамфетаміні мільйони
» Всі новини