Рада адвокатів Закарпаття провела розширене засідання (ФОТО)

31 травня 2013 року в конференц-залі готельного комплексу «Ельдорадо», що на Свалявщині, відбулося розширене засідання Ради адвокатів Закарпатської області, куди були запрошені, крім членів Ради, представники керівних органів Закарпатського відділення Спілки адвокатів України та Кваліфікаційно-дисциплінарної комісії адвокатури Закарпатської області.

Рада адвокатів Закарпаття провела розширене засідання (ФОТО)

Серед питань, що розглядалися на засіданні Ради, були такі важливі як видача свідоцтв на право зайняття адвокатською діяльністю, направлення на стажування осіб, що успішно склали кваліфікаційний іспит, внесення адвокатів краю до Єдиного реєстру адвокатів України та організаційні питання. Також розглядалися проблеми матеріально-технічного забезпечення функціонування діяльності органів адвокатського самоврядування на Закарпатті.

Окремо було обговорено питання про деструктивну позицію групи осіб, а саме –Лариси Герасько, Ольги Машкаринець, Віктора Бедя, Анастасії Бачинської, Володимира Думнича та інших, які, звертаючись у різного роду інстанції зі скаргами,  безпідставно стверджують, що органи адвокатського самоврядування на Закарпатті сформовані незаконно, а установча конференція адвокатів Закарпатської області є теж незаконною. За наявною у Раді адвокатів інформацією вони нещодавно навіть зверталися до Закарпатської обласної ради і просили про підтримку.

З цього приводу виступив член Ради адвокатів Закарпатської області, Заслужений юрист України Іван Рибар, який, зокрема, сказав: «Читаючи ці звернення, взагалі можна ставити під сумнів фаховий рівень цих людей. Коли з усіх питань, що вони підіймають, є вже судові рішення, що набули законної сили, про що тут можна говорити взагалі? Ніхто не має права втручатися в діяльність органів адвокатського самоврядування як незалежного правозахисного інституту. 94 делегати, що представляють усі територіальні одиниці Закарпаття та всю крайову адвокатуру, в законний спосіб обрали свої керівні органи, а також обрали їх керівників – Олексія Фазекоша та Петра Немеша. У мене виникає запитання – як невелика купка самозванців, які незрозуміло де і незрозуміло для чого збиралися на якусь псевдоконференцію, можуть ставити під сумнів законність наших дій, і хто їх уповноважив виступати від імені всіх адвокатів Закарпаття? Також окремо хотів би сказати, що не розумію депутата обласної ради Василя Ігнатка, колишнього голову Закарпатської КДКА 6-го скликання. Спочатку він сам підписує рішення колегіального органу Закарпатської КДКА від 31 серпня 2012 року, яким затверджено порядок проведення установчої конференції адвокатів Закарпатської області за квотним принципом. Потім на цій конференції сам знімає свою кандидатуру з балотування на посаду голови Ради адвокатів Закарпатської області і всі 94 делегати одноголосно вибирають на цю посаду Олексія Фазекоша. Далі він бере, і з незрозумілих причин покидає установчу конференцію і йде на псевдоконференцію альтернативників, де його теж нікуди не обирають. Так де тут принциповість? Я, як юрист і адвокат з багатолітнім стажем, таке не розумію, і розуміти не хочу».

У своїх виступах члени Ради адвокатів Закарпатської області підтримали свого колегу Івана Рибаря, засудили спроби дестабілізувати функціонування обраних в законний спосіб органів адвокатського самоврядування на Закарпатті, а також доручили голові Ради адвокатів Закарпаття Олексію Фазекошу здійснити комплекс заходів для забезпечення функціонування Ради адвокатів Закарпаття.

Прес-служба органів адвокатського самоврядування Закарпаття

31 травня 2013р.

Теги: адвокат, КДКА

Коментарі

Оригінал 2013-06-03 / 22:26:03
Шановні колеги, а це не Жук Лариса Борисівна з лівої сторони від Петра Немеша, цікаво, а що вона там робить, якщо її не обирали ні до КДКА ні до Ради адвокатів, це мабуть для масовки її взяли чи що? який кворум в них може бути із всякими Жуками та псами..

мейсон 2013-06-03 / 14:49:25
Тепер зрозуміло куди спрямовують наші внески у розмірі 1187 грив.38 коп.на реалізацію адвокатського самоврядування-на кабак.Шкодую що заплатив.

P.S. 2013-06-03 / 00:15:17
Інформацію про інші хвороби геніальних юристів буде оприлюднено пізніше. А інформація, які у нас є записи і фотографії, буде дуже цікавою широкому адвокатському і не тільки загалу. Є й документи, є свідчення. Все це ми з часом надамо, і це буде дійсно сенсацією, а не змонтований запис пяного брєду, який ви намагались зліпити. Чекайте. З любовю, босорканя;)

Босорканя 2013-06-03 / 00:07:18
Прослухала сенсацію, який висрав в інтернет Ігнатко. Виникло питання: хто це змонтував? На цьому записі всім, крім таких бімбовів, як бедь, ігнатко, герасько ясно, що аудіо ліпили, була спроба монтажа взагалі незрозуміло, про що мова, якийсь пяний базар. Зрозуміло тільки то, що шманько був пяний, і послав сказочників, бо йому по барабану. Герасько ошукує людей, ніби вона вдова, а сама за два місяці до смерті чоловіка розлучилася у мукачівському суді. А її набожність виражається тим, що вона відразу скочила у гречку до монаха бедя. Якщо ви думаєте, що мені нічого робити, як писати коментарі, я вам прокоментую. Таких як Ігнатко я бачила на дітородному органі Бедя. Із врахуванням тих хвороб, починаючи з простатіта, якими Ігнатко хворів за час служби в СБУ, я почианю розуміти, що у нього непорядки з головою, викликані завищеною самооцінкою, що притаманно великобічківським тупорилим бикам. Привіт від Босоркані;)

Оригінал 2013-06-02 / 19:54:23


http://kdka.com.ua/rada-advokativ-activity/sklad-radi-advokativ-zakarpatskoi-oblasti.html http://kdka.com.ua/kdka-activity/sklad-kdka.html Перегляньте відомості цих двох ссилок на інтернет сайти та підрахуйте реальну кількість членів спільного засідання Ради адвокатів Закарпатської області та КДКА Закарпапатської області, щоб не дуже довго шукали то разом на спільному засіданні має бути 45 осіб, а не 17 самозванців. Розміщуючи такі фото треба інколи щось і прораховувати, що є інші особи які вміють рахувати. КОМЕНТАРІ негативні на Ігнатка та інших пише лише одна. *****************************************


Ізясь ся узвав 2013-06-02 / 18:14:38
Било так 2
Оленки вже ниє. Уповіли їв адвокати – йди гет. Убсталися лем Гераськуля з Машкаринцюльов. Герасько уповіла: «Молодая я дєвіца, в мене гарная гузіца». А Машкаринцюля уповіла: «В мене срака хороша, хоть не стоїть ні шиша». На се прийшов Немеш, та й каже: «В мене моторбіціглі спалили, ваша се робота, дві старі кобили». Туй озвався Василько, знаний Де Путат Ігнатко. Уповів: «В мене должность Льоха вкрав, і з Герасько я бухав, знаву файно Машкаринцюлю, вкажем вшиткі Немешу ми дулю. Нас облрада всіх пуддержала, будем вшиткі ми бухати, а на Фозю нам начхати. Ізясь владу узьмеме, коньяку ми хильнеме, вшиткі будем ми бухнуті танцювати, на заяви Фозікоша чхати». Дівки файно заспівали, лем ригіоналови Ігнаткови не дали. Што в туй уповісти? Позирайте, докус іздуріли, старі п’яниці й курваші. Не ганьбитеся?

Віра Іванівна, Іршава 2013-06-02 / 13:42:21
Ця Герасько брехачка висшої марки. Дурить людей роками ходять по судам, толку нема, а гроші бере великі. Фозекош у мене взяв ще більші, но рішив за тиждень. Тому аби не платити двічі, послухайте мене і ідіть до Фозекоша. А ще у нього файний офіс і говорить красно. Офіс бордовий, секретарки файні. До Фозекоша дівки ходять, бо він холостяк. Та й йому лишавуть ті гроші, шо заплатили, а Герасько - пяниця і вшиткі то знавуть. Адвокати - аферісти, а Герасько - майперша.

Чаййббенн Серожа 2013-06-02 / 08:01:33
Ще раз вітаю вшитких із убедітельеою перемогою тому що і Олексій Фозекош і Петро Немеш то є Світила Адвокатури Закарпаття розумні і порядочні люди а ви жлоби просто слиною порскаєте проти них бо вас Жаба давить шо уни файно всьо поробили в адвокатурі і угнали всяких Гераскуль і Машкаринцюль із адвокатів цих баб істеричок і дурочок

інквизиція 2013-06-01 / 22:15:34
Люди, подивіться на цю шоблу7 ви знаэте хто це такі?
Хворий на голову,і не тільки- ФОЗИКОШ,ЧИ ФАЗИКОШ (ВІН САМ НЕЗНАЭ ЯК ЙОГО ФАМІЛІЯ), НЕМЕШ ВМИНУЛОМУ УВОЛЕНИЙ ЗА ВЗЯТКИ З ПРОКУРАТУРИ І ІНША БАНДА...А ЩО ТАМ РИБАР РОБИТЬ , ЦЕ ІНТЕРЕСНО-що ПРОДАВ ДУШУ ФІЗЕНТРОПОВІ ,А ШКОДА ,ЗДАВОЛОСЬ ЩО НОРМАЛЬНА З МОЗГАМИ ПОРЯДОЧНА ЛЮДИНА!!!

Чайбен Сергій Юрович 2013-06-01 / 17:04:36
Від щирого серця вітаю Заканно вибраних Олексія Фозекоша,і Немеша Петра Федоровича з Перемогою над групою фальсифікаторів,і горе адвокатів ,що лижуть ср...ку як холуї Кихвським зайдам!!

Свалявчанин 2013-06-01 / 14:08:25
Ніколи нічого такого в Сваляві адвокати не проводили, молодець Бурчка, а Рибар мене захищав, він класний мужик.

Іван Адвокат Мукачево 2013-06-01 / 13:10:05
Мене інтерисує конкретне питання, у мене Герасько взяла гроші за семінар, обіцяла сертифікати, позбирала гроші з купи людей, сертифікатів нема досих пір. А хто, там командує в адвокатурі: Немеш, Павліченко,Фазекош, по великому рахунку нікого з адвокатів не інтересує. Обрали Фозикоша, хай собі робить. Головне, що реєстер адвокатів зробили і справи адвокатів не пропадають, як при Бедю і Павліченко.Мене інтересує інше, я вже 10 років хожу по судах і всіх, хто на цих фотографіях, я бачу в судах постійно. А Василя Ігнатко небачив ні разу. Бізнесмен чи кримінальна справа закрита по амністії. Хай би взагалі мовчав і неліз в адвокатуру. Правильно по ньому пройшовся Рибар.

66666 2013-06-01 / 11:36:18


Хамство. Коментар видалено. Адмін


українець 2013-06-01 / 08:33:24
Сходка, так званих адвокатів чи юристів неудачників по життю.Вочевидь своїм "авторитетом" та "позитивним досвідом" роботи вони по нюху та духу відчувають один одного на відстані.Зібралися мабуть ті,кому перекрили дорогу займатися не чесною адвокатською практикою,а корупційними схемами та технологіями. Такі горе-адвокати вступали в зговір із такими же перевертнями-суддями,прокурорами, ставили на конвеєр сфабриковані справи і таким чином обманювали простих бідних українців,котрі не мали можливості в законний спосіб доводити свою правоту в судах.
Отже багатьом українцям відома брудна та "чесна" адвокатська практика деяких "знаних адвокатів"...

шоні 2013-06-01 / 02:06:22
що це за парагвайці?

Адвокату 2013-05-31 / 22:57:07
Це - проект ГКЧП. Герасько хоча б лишили в спокої. а то як шакали.

Юрпрактика 2013-05-31 / 22:53:00
Апелляционный суд г. Киева не увидел нарушений прав П. Немеша в распространении В. Высоцким информации
Вчера 30 мая, с. г. Апелляционный суд г. Киева частично удовлетворил апелляционную жалобу Владимира Высоцкого на решение Печерского районного суда г. Киева от 21 января 2013 года по делу по иску Петра Немеша и Алексея Фазекоша к г-ну Высоцкому и ВКДКА о защите, чести, достоинства и деловой репутации, и опровержении недостоверной информации.

Отметим, что данным решением признана недостоверной информация об истцах размещенная на официальном сайте Высшей квалификационной комиссии адвокатуры при Кабинете Министров Украины 4 октября 2012 года, а ответчик был обязан разместить на сайте ВКДКА опровержение такой информации тем же способом.

По результатам судебного заседания коллегия судей Апелляционного суда г. Киева приняла решение, которым отменила решение суда первой инстанции в части удовлетворения исковых требований Петра Немеша. Относительно второго истца решение суда первой инстанции было несколько изменено: признана недостоверной информация, размещенная 4 октября 2012 года на сайте ВККА. В остальном решение оставлено без изменений.

Кроме того Апелляционный суд также удовлетворил апелляционную жалобу Владимира Высоцкого на частное определение суда первой инстанции от 21 января 2013 года по этому же делу относительно привлечения его к дисциплинарной ответственности за нарушение правил адвокатской этики.

Ужгородянка адвокатичка 2013-05-31 / 22:48:50
Хлопці на високкому партійно-комуністичному хворумі озвучили прізвища: Лариса Герасько, Ольга Машкаринець, Віктор Бедь, Анастасія Бачинська, Володимир Думнич, Василь Ігнатко та інши, яких треба піддати репресіям, та таким, що навіть у 37 році над адвокатами так не знущались свої ж "брати"-адвокати. Треба негайно всіх "інакомислящих" звозити спочатку на чистку та промивку до середньовічного замку, а потім кидати у чавун та шкварити з них ужгородську кровянку. Головними спецкухарями вже призначені шокезаф та шемен. Давайте, хлопці-кухарі вперед, поки ще свіжатина не зтухла. А у всіх комуністів-хворумістів що на фото вже руки зачухались та в горлі пересохло. Вже так кортить хильнути десяток - другий доброї горілочки та закуштувати гарною кровяночкою. Тільки одна порада: гарно перетирайте її своїми зубьями, щоб не попірхнутися. Не приємної вам вечері.

адвокат 2013-05-31 / 22:42:28
що це за люди? як практикуючий адвокат з них нікого взагалі не знаю? ну, крім немеша і фозикоша.

Лео. 2013-05-31 / 20:55:16
Коли чую фразу, " що є судове рішення, яке набрало законної сили", то хочеться плакати від радості за наші суди. Дивно, що "ЗО" підтримує цих "геніїв" Закарпатської адвокатури.

НОВИНИ: Соціо

22:27
В Ужгороді попрощалися із полеглим Героєм Олексієм Кобцем
15:44
/ 1
На Закарпатті в теплицях почали збирати ранню картоплю
15:34
Юрій Лущай з Краматорська, що поліг на Донеччині і похований у Великих Лучках, був істориком і відомим вікіпедистом
11:33
/ 1
На Сумщині поліг Василь Цинканич з Бегендяцької Пастілі Великоберезнянської громади
10:56
На війні з росією поліг Олексій Кобець з Ужгорода
19:16
/ 1
На Закарпатті військовий уник реального покарання за переправлення "ухилянта" через кордон
15:47
/ 8
У Буківцьові на колишній Великоберезнянщині створили новий монастир УПЦ Московського патріархату
11:17
/ 1
Дубівська громада сьогодні попрощається з Василем Скрипником з Красної, що загинув ще в травні 2022-го
22:28
/ 1
На Запоріжжі поліг Іван Гецко з Кушниці Керецьківської громади
18:31
На Сумщині загинув Михайло Мегеш з Великих Ком’ят Виноградівської громади
10:46
/ 4
У Закарпатському апеляційному суді скінчилися марки. Тому він припиняє листуватися
10:22
/ 1
Стало відомо про загибель понад рік тому під Бахмутом Павла Головка з Виноградова
19:54
За підсумками 2023 року Закарпаття посіло 4 місце по Україні за показником захворюваності на туберкульоз
15:00
На Запоріжжі поліг Михайло Будул з Керецьківської громади
11:22
/ 1
На війні з росією поліг Віталій Лях з Чумальова Буштинської громади
09:25
У Боздоському парку Ужгорода можна побачити "живих" казкових велетнів
20:07
/ 7
Прем'єр Шмигаль в Ужгороді "запустив" будівництво євроколії до Чопа
21:26
/ 1
У Великих Лучках на Мукачівщині попрощалися з Юрієм Лущаєм, що переїхав з сім'єю з Краматорська і поліг на рідній Донеччині
15:56
В Ужгороді попрощалися з полеглим Героєм Міланом Бабілою
15:34
В Ужгороді відкрили скульптурку режисеру "Тіней забутих предків" Параджанову
11:23
/ 1
Нижньоворітська громада провела у останню земну дорогу Героя Віктора Петриканина
23:00
/ 12
Ексміністр внутрішніх справ Аваков офіційно став власником 900 га плантацій фундука на Закарпатті
11:40
Зарічанську громаду сколихнула звістка про смерть Героя з Вільхівки Михайла Матіки
11:12
В Ужгороді у середу проведуть в останню земну дорогу полеглого захисника Мілана Бабілу
09:12
У Тереблі Буштинської громади попрощаються з Анатолієм Несухом, що помер через поранення
» Всі новини