Суд визнав ужгородського депутата і власника ГО «Антикорупція» І.Волошина винним у наклепах

Сьогодні, 17 квітня, Апеляційний суд Закарпатської області відхилив апеляцію керівника ГО «Антикорупція» Івана Волошина та його заступника Віталія Голуба на рішення Ужгородського міськрайонного суду від 23 січня 2013 року.

Суд визнав ужгородського депутата і власника  ГО «Антикорупція» І.Волошина винним у наклепах

Зазначеним рішенням суддя В.Бедьо визнав, що І. Волошин (керівник ГО «Антикорупція» і власник сайту «Вся Закарпатська Правда») та В. Голуб (заступник І.Волошина в ГО «Антикорупція» та головний редактор цього ж сайту) розповсюдили неправдиву інформацію щодо Алена Панова – екс-консула України в Угорщині та доцента кафедри міжнародного права УжНУ і зобов’язав їх цю інформацію спростувати.

Тобто, за позовом А. Панова на захист честі, гідності та ділової репутації Ужгородський міськрайонний суд визнав «такими, що не відповідають дійсності та принижують честь, гідність та ділову репутацію Панова Алена Володимировича відомості, які містяться у сатті «Причина нападу начальника ДВС в Закарпатській області Н.Панової на журналіста В.Голуба – антикорупційне розслідування!», опублікованій… на сайті з назвою «Вся Закарпатська Правда», а також зобов’язав «автора статті Голуба Віталія Валерійовича, власника веб-сайту «Вся Закарпатська Правда»… Волошина Івана Івановича спростувати відомості, які містяться в статті «Причина нападу начальника ДВС в Закарпатській області Н.Панової на журналіста В.Голуба – антикорупційне розслідування!» шляхом опублікування тим самим шрифтом за кошти відповідачів в мережі Інтернет на сторінці інформаційного он-лайн проекту «Вся Закарпатська Правда»…  та  друкованого видання ГО «Антикорупція» протягом десяти днів після вступу рішення в законну силу».  Судове рішення наводить і текст спростування, який треба розмістити відповідачам.

Сьогоднішнім рішенням Апеляційний суд Закарпатської області підтвердив правомірність цього рішення Ужгородського міськрайонного суду.

Протягом розгляду цієї справи у судах відповідачі та причетні до справи активно коментували процес на сайті «Вся Закарпатська Правда» та інших ресурсах, тоді як сам Ален Панов до сьогодні утримувався від коментарів. «На відміну від відповідачів я не коментував хід судового процесу до постановлення рішення по суті спору, тому що це є некоректним і могло бути розцінене як тиск на суд. Це ж не футбол, переглядаючи який біля телевізора з пивом та чіпсами деякі вболівальники звикли коментувати на кшталт Івана Дуліна з телепроекту «Наша Раша». Зазначу єдине: я не вважаю нормальною ситуацію, за якої, прикриваючись статусом преси та громадських організацій з гучними назвами, вирішуються власні протиправні комерційні справи. При цьому поливають брудом власного виробництва всіх і вся, хто заважає в реалізації чергового авантюрного плану. В свою чергу я завжди знайду правовий спосіб, як поставити таких людей на місце, особливо якщо їх незаконні дії торкатимуться моєї сім’ї або мене», - заявив сьогодні А.Панов.

Початок зазначеній ситуації було покладено ще влітку 2012 року, коли на виконання рішення суду було заарештоване майно Ужгородської міської ради. Тоді міський голова Ужгорода Віктор Погорєлов звинуватив дружину А.Панова, начальника управління Державної виконавчої служби в Закарпатській області Наталію Панову в неадекватних діях, правомірність яких, втім, згодом була підтверджена судами кількох інстанцій, міністерством юстиції та прокуратурою. Тоді ж ГО «Антикорупція», яка належить І.Волошину, почала інформаційну атаку, спрямовану проти Н.Панової та її сім’ї і пов’язану з неможливістю провести незаконну «прихватизацію» історичного комплексу «Корона» в центрі Ужгорода. Завдяки активним діям громади та окремих правоохоронців незаконна приватизація «Корони», до якої, як з’ясувалося згодом, мав прямий стосунок І.Волошин, була зупинена.

Саме в контексті справи по «Короні» І.Волошин депутата Ужгородської міської ради вперше на Закарпатті судом було визнано винним у вчинені корупційних діянь, що, в перспективі, тягне за собою позбавлення депутатства.

17 квітня 2013р.

Теги: Волошин, Антикорупція

Коментарі

Седой 2013-04-20 / 19:52:47
Дыба ! Тебе не стыдно такую блевотину помещать в клиентах . Я в тебе разочарован ,Бог тебе суддя.

Андрей 2013-04-19 / 22:57:09
Так от куди поділася ця "голубятня" з інтернету. Залишилось дочекатись іще одного переродження, внєзапного "не могу молчать". Коротше, скоро до хаятової, чубірки приєднаєся ще один "винятково чесний" лисий голубок непідкупної закарпатської журналістики.

Іван 2013-04-19 / 15:17:07
От якби ще прокурор Петруня на цього гавнюка в суд подав - той би крепко на зад сів. прокуроре, давай, візьми його за яйця!!!

Сталин 2013-04-19 / 11:02:22
А конечная остановка-зона.Или экспресс-на два метра под уровень горизонта.В опасные игры играет Вано.

Васьок 2013-04-18 / 22:25:16
Взагалі то у "Нашій Раші" все коло телевізора коментує Беляков. Але Дулін Панову, схоже, ближчий... :)

111 2013-04-18 / 21:54:43
Сто у гору.

До Правда 2013-04-18 / 21:54:14
Слухайте, ви, виробники фекалій. Завершуйте, бо скоро вас люди порвуть. Чому боїтеся ставити свій підпис, ви ж не Правда, а Вся Закарпатська Правда. Це зборище авантюристів, невдах, тупих грязних моральних виродків, які за копійку здатні на злочин.

Никодим 2013-04-18 / 21:49:55
Вот о чем идет речь. Речь идет о том, что
1) Корону тупо воруют от ужгородцев
2) Делается это абсолютно незаконным способом, брутально
3) За этим процессом стоят мэр города Погорелов, аферисто-депутат-корупционер Волошин, который, играя роль миллионера, будучи на самом деле почти бомжом, представляет криминальные интересы иных людей и ецовец Чубирка, тампон из Мукачева
4) Некоторые сотрудники силовых органов, наверное не бесплатно, пробуют это дело прикрывать
5) Прокуратура Области решила выполнить свое прямое назначение - дать по рукам ворам, которые похищают коммунальную собственность
6) Народ ее поддержал
7) Тех, кто это затеял, давно пора дернуть также и по другим делам "прихватизации" городского имущества, а то город уже в дерьме, а они только и думают как что в очередной раз себе забрать и потом кому-то это продать.
8) В нормальной стране за такое дело, уже давно мэр и его "группа" были б как минимум в отставке, а возможно и где-то в другом месте
9) Только в Ужгороде аферист, хулиган и никто по имени Волошин, может стать депутатом и еще кого-то поучать

виборець 2013-04-18 / 16:41:01

Сам по собі І.Волошин – ніхто і звати його ніяк. Використавши його, як одноразовий «запобіжник», у владних кабінетах міста від нього стало навіть модним відхрещуватись, як від божевільного.

А ось «група товаришів», яка йому дала можливість так «бикувати», робить вигляд що це «прикре непорозуміння», «поодинокий випадок», і не бере на себе відповідальності за цього афериста.

Буквально ще донедавна цю «групу» очолював В.Погорєлов із своєю «родиною», який, заради повернення боргів за вибори мера, «ліз» в усі «безбашенні» афери.

Чи багато виборців вважає, що, позбавившись І.Волошина, міська рада відразу стане набагато відповідальнішою та повернеться «обличчям» до простих ужгородців, з їх проблемами?

Так може питання не в самому Волошині, а набагато глибше?
В самому мері, насамперед, з його виконкомом та директорами комунальних підприємств, через які він «прокручує» гроші, та депутатській більшості, яка «освячує» цей набагато шкідливіший «бєзпрєдєл»?

Читач 2013-04-18 / 10:56:16
Вже давно пора. Такого бруду як на сайті ВЗП немає ніде. А щодо Панових, то для того щоб критикувати хай би кожен спочатку проаналізував що сам видатного зробив. Яскравий приклад, як "бізнесують" такі депутати як Волошин. Вот де Афери з великої літери

для Правда 2013-04-18 / 08:23:12
Голуб,не шали))

Правда 2013-04-18 / 00:56:53
Цікаво, а на цьому сайті дозволено висловлювати альтернативну думку, чи тільки думку Алена ДЕ Панова та його корупційного сімейства? Ми знаємо цю сім'ю, як аферистів, які намагаються забрати землю у жителів вулиці Бічної, де вони (Панови) незаконно побудували медичний центр УЖМЕД. Редакторе, якщо ти так сильно борешься за справедливість - подивимось, чи проживе цей коментар хоча б до завтра.

Касперов 2013-04-17 / 23:01:53
Ага, дальше будет всё лучше и лучше. Аж до невозможности... :)))

Респект 2013-04-17 / 22:47:47
Одни эмоции. Все хорошо сложилось, правда Волошин и Голуб? )))

АП (Адміністрація Президента) 2013-04-17 / 22:45:43
Ну шо, Вань, чергова лажа? Побєд давно не було, одні проблємки? Неправдою світ перейдеш, та назад не повернешся. Чув таке? :-)

Валера 2013-04-17 / 22:20:48
Та він ніякий не партійний. Він просто злодій, який працює з тими, хто дає безкарно мутити. В даний момент це Чубірко і Погорєлов, які нещадно грабують місто.

Василь Васильович 2013-04-17 / 22:18:21
Та який з Волошина депутат і голова громадської організації. Це ж дешевий аферист. Його вже визнали винним у корупції, тому він буде позбавлений депутатства. Цікаво, як прокоментує цей факт ЄЦ, який його висунув.

Іван 2013-04-17 / 22:15:32
Нарешті хтось поставить банду Волошина-Погорєлова на місце і не дасть їм безкарно красти від міської громади

НОВИНИ: Кримінал

21:07
Закарпатські переправники за $5000 проклали "ухилянтам" в онлайн-карті маршрут до Словаччини
13:49
На Мукачівщині обрали "запобіжки" двом чоловікам, у яких знайшли гранати, пістолет та набої
13:41
В Ужгороді зловмисник з Сюрте на проспекті вночі пограбував чоловіка з Худльова
13:11
/ 2
У Чопі чоловік з пістолетом вимагав у магазині безкоштовної випивки
12:59
Зрадника-прикордонника Сирового, який понад рік служив на Закарпатті та втік до росії, заочно судитимуть
10:59
/ 1
Закарпатця, що ухилився від мобілізації, покарали трьома роками тюрми
10:56
/ 2
Четверо поляків на квадроциклах "заблукали" через кордон з угорщини на Закарпаття
21:30
У Горінчові на Хустщині у зіткненні з вантажівкою загинув мотоцикліст, його пасажирку госпіталізували
17:00
/ 9
ВРП відкрила щодо голови Закапатського апеляційного суду Г.Фазикош справу про порушення вимог несумісності
22:34
У Нижньому Солотвині на Ужгородщині підприємцеві незаконно передали в оренду ділянку зі ставком
23:14
/ 11
У корупційній справі депутата від ОПЗЖ Маєрчика "недоброчесну" голову апеляційного суду Фазикош (само)відвели і призначили її "протеже" Бисагу
18:35
В Ужгороді грабіжниця штовхнула та відібрала в жінки сумку
18:04
/ 1
П'яти "ухилянтам", які намагалися виїхати в Румунію як "червонохрестівці", повідомили про підозру
11:01
/ 1
Справу про підрив гранат депутатом Батрином на сесії Керецьківської сільради передали до суду. Корумпованого голову Мушку досі не судять
21:42
/ 1
Детективи БЕБ вилучили в двох ужгородців 3000 контрафактних електронних сигарет на 2,5 млн грн
19:48
/ 3
Наркоторговцеві з Рахова присудили понад 7 років тюрми з конфіскацією майна
11:45
/ 6
Водій "смертельної" Audi Q5 у 2022 році був позбавлений прав через рух п'яним за кермом по зустрічній смузі руху
20:59
"Ухилянт", що прямував у Румунію, 6 днів бродив засніженими горами, зустрів рись, а по ночах чув вовків
11:22
/ 1
На Закарпатті передали до суду справу ОЗУ, що ввозило з-за кордону наркотики та торгувало ними в області
10:59
У Вонігові на Тячівщині житель Буштина під час пиятики штрикнув ножем у живіт приятеля по чарці
11:02
/ 4
В Ужгороді на площі Петефі "п'яний" Seat розтрощив 3 припарковані авто
11:02
Жителя Великої Паладі Пийтерфолвівської громади затримали біля угорського кордону з пакунками наркотика
22:44
/ 2
У Мукачеві в лікарні померла жінка, яку жорстоко, зі знущаннями, побив колишній чоловік
22:39
/ 2
У Мукачеві на "зебрі" таксі збило літню жінку
22:12
/ 2
В Ужгороді директор ТОВ підробив документи, щоби привласнити орендований комунальний об'єкт вартістю вартістю понад 1 млн грн
» Всі новини